Şimdi Ara

Philips 42'' Full Hd Led Televizyon 42PFL7695H/12

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-42-full-hd-led-televizyon-42pfl7695h12/ProductDetails.aspx?productId=evph42pfl7695h&categoryId=163192

Selam arkadaşlar. Linkteki Philips 42'' Full Hd Led Televizyon 42PFL7695H/12 televizyonunu almak istiyorum. Uzun zamandır araştırıyorum ve bekledikçe hep fikirlerim başka yöne kayıyo, gözümü kapatıp girecem bunun taksidine... Bu TV kullanıcıları deneyimlerini yazabilirler mi? Film kalitesi, HD kalitesi ve mümkünse PS3 kalitesini?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norrec -- 28 Ekim 2010; 18:51:21 >

• valla arkadaşım çok güzel bir televizyon bende inceledim keşke kullanan birilerinin fikirlerini alabilsek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deppocu

valla arkadaşım çok güzel bir televizyon bende inceledim keşke kullanan birilerinin fikirlerini alabilsek.
    Koca forumda yok mu kullanan bu televizyonu? Alma vakti yaklaşıyor :)
  • Bu TV yi alalı yaklaşık 2 ay oldu ve çok memnunum sorularınız avr ise yardımcı olmaya çalışırım.Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilişimciniz

Bu TV yi alalı yaklaşık 2 ay oldu ve çok memnunum sorularınız avr ise yardımcı olmaya çalışırım.Saygılar.
    highwayp tv yi özel indirimle hepsiburada 2500 tl ye veriyor.sen bu tv yi ne kadar fiyata almıştın.ayrıca bu tv de sabit internet sitelerine değilde istenen tüm internet adreslerine bağlanabilme özelli var mı.tv kanallarında hızlı kayan alt yazılarda problem oluyo mu ayrıca mkv desteği nasıl görüntü kalitesi olarak gördüğün diğer led lerle mukayese edebilirsen sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axisios

highwayp tv yi özel indirimle hepsiburada 2500 tl ye veriyor.sen bu tv yi ne kadar fiyata almıştın.ayrıca bu tv de sabit internet sitelerine değilde istenen tüm internet adreslerine bağlanabilme özelli var mı.tv kanallarında hızlı kayan alt yazılarda problem oluyo mu ayrıca mkv desteği nasıl görüntü kalitesi olarak gördüğün diğer led lerle mukayese edebilirsen sevinirim.

2800 TL ye 12 taksit aldım. Evet tüm sitelere girebiliyorsun kendinden gelen servis arayüzleri de mevcut. MKV desteği sorunsuz hiç bir problem hiç bir codec de yaşamadım 4 tb film arşivim var. Alt yazı desteği şimdilik yok ileride geleceği söyleniyor. Kayan alt yazılarda hiç bir problem yok gayet net. Sony den sonra gördüğüm en iyi tek LED ekran buydu 600 tl fazla para verseydim Sony tercih ederdim ama dış görünüşü ve ekonomi sebebiyle bu modeli tercih ettim. İlk kez bir Philips ürünü satın aldım ve müşteri hizmetlerinin haftalık firmware güncelleme yapması ayrıca memnun edici. Umarım yardımcı olmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilişimciniz

quote:

Orijinalden alıntı: axisios

2800 TL ye 12 taksit aldım. Evet tüm sitelere girebiliyorsun kendinden gelen servis arayüzleri de mevcut. MKV desteği sorunsuz hiç bir problem hiç bir codec de yaşamadım 4 tb film arşivim var. Alt yazı desteği şimdilik yok ileride geleceği söyleniyor. Kayan alt yazılarda hiç bir problem yok gayet net. Sony den sonra gördüğüm en iyi tek LED ekran buydu 600 tl fazla para verseydim Sony tercih ederdim ama dış görünüşü ve ekonomi sebebiyle bu modeli tercih ettim. İlk kez bir Philips ürünü satın aldım ve müşteri hizmetlerinin haftalık firmware güncelleme yapması ayrıca memnun edici. Umarım yardımcı olmuştur.

Alıntıları Göster
    ben de 2-3 haftadır kullanıyorum... çok memnunum... merak ettikleriniz olursa, yanıtlayabilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: boldshark

ben de 2-3 haftadır kullanıyorum... çok memnunum... merak ettikleriniz olursa, yanıtlayabilirim

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşlar 42pfl7695h/12 alarak bende aranıza katıldım. Tatsız bir başlangıçla başladım. Aldığım gün tv kurulunca yarım saat sonra kapattım ve bir daha açamadım. Ne mutluku ürünü aldığım yer ertesi gün hemen yenisiyle değiştirdi, bu sebepten ötürü İzmir'de bulunan YILMAZER ev gereçleri firmasına teşekkür ediyorum. Reklam sayılmaz çünkü müşteri memnuniyeti budur. Televizyon için ayrıntılı incelememi biraz daha inceledikten sonra yapacağım ama şuan memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: o_tutu

Evet arkadaşlar 42pfl7695h/12 alarak bende aranıza katıldım. Tatsız bir başlangıçla başladım. Aldığım gün tv kurulunca yarım saat sonra kapattım ve bir daha açamadım. Ne mutluku ürünü aldığım yer ertesi gün hemen yenisiyle değiştirdi, bu sebepten ötürü İzmir'de bulunan YILMAZER ev gereçleri firmasına teşekkür ediyorum. Reklam sayılmaz çünkü müşteri memnuniyeti budur. Televizyon için ayrıntılı incelememi biraz daha inceledikten sonra yapacağım ama şuan memnunum.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu modelin görüntülerini koyabilir misiniz? sizce lg le5500 mü yoksa philips 7695 mi? çok kararsızım.??????? philips hepsiburadada 2500.. lg ise ist bilişimde 2000 tl. ama lg nin garantisi ist bilişim... yorumlarınızı bekliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: risdis

arkadaşlar bu modelin görüntülerini koyabilir misiniz? sizce lg le5500 mü yoksa philips 7695 mi? çok kararsızım.??????? philips hepsiburadada 2500.. lg ise ist bilişimde 2000 tl. ama lg nin garantisi ist bilişim... yorumlarınızı bekliyorum..

Alıntıları Göster
    evet arkadaşlar bu modelin resimli bir incelemesini yapan çıkarsa kararsız kişiler için çok yardımcı olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: highwayp

Bu TV yi alalı yaklaşık 2 ay oldu ve çok memnunum sorularınız avr ise yardımcı olmaya çalışırım.Saygılar.

quote:

mkv filmlerde altyazıyı gösteriyor mu hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi littlestewie -- 29 Kasım 2010; 2:16:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: littlestewie

quote:

quote:

mkv filmlerde altyazıyı gösteriyor mu hocam

Alıntıları Göster
    ürün sd yayınlarda nasıl görüntü kalitesi?
    hareketli görüntülerde?
    siyahlar ne alemde?

• arkadaşlar bazıları alt yazı desteği henüz yok diye yazmış, bu televizyonda alt yazılı film izlenmiyor mu bunu mu anlamalıyız?
    birde 42le5500 almak istiyorum ama istanbul bilişim de yokmuş ne zaman geleceği de belli değilmiş. İB gibi kendi garantilerini veren dolayısıyla ucuz satan diğer firmalardan önerebileceğiniz var mı? teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

hareketli görüntülerde?
    siyahlar ne alemde?

UP
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunag

quote:

hareketli görüntülerde?
    siyahlar ne alemde?

UP

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende bu ürünü aldım... bi kaç sorum var..
    1)mkv leri sorunsuz çalıştırıyo derdim ama bazılarında ses problemi war görüntü var ses yok... bu sorunu nasıl aşabilirim...
    2) ben harici hard diski takıp açıyorum filmleri ,bilgisayarı bağlamak için ne yapmamız lazım...
    3) yazılımı güncellemek gerekirmi interneti bağlamak lazımmı...

• Philips sitesinde sık sık güncellemeler geliyor. Gözle görülür bir değişim yok ancak güncel tutmakta fayda var. Güncellemeler usb bellek ile manuel yapıyorum.
    MKV veya diğer ortamlarda alt yazı desteği yok bildiğim kadarıyla DLNA ile alakalı.
  • quote:

Philips sitesinde sık sık güncellemeler geliyor. Gözle görülür bir değişim yok ancak güncel tutmakta fayda var. Güncellemeler usb bellek ile manuel yapıyorum.
    MKV veya diğer ortamlarda alt yazı desteği yok bildiğim kadarıyla DLNA ile alakalı.

Arkadaşım usb ile manuel olarak güncellemeyi nasıl yapıyorsun?Philips sitesindeki güncellemeyi nasıl yapıyorsun?Adım adım yazarsan sevinirim.
    Bu arada ben tv den çok memnunum.Alt yazıları gömerek izliyorum usb den filmleri.Mkv dahil.
    HD-SMART kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: foghorn

quote:

Philips sitesinde sık sık güncellemeler geliyor. Gözle görülür bir değişim yok ancak güncel tutmakta fayda var. Güncellemeler usb bellek ile manuel yapıyorum.

Arkadaşım usb ile manuel olarak güncellemeyi nasıl yapıyorsun?Philips sitesindeki güncellemeyi nasıl yapıyorsun?Adım adım yazarsan sevinirim.
    Bu arada ben tv den çok memnunum.Alt yazıları gömerek izliyorum usb den filmleri.Mkv dahil.
    HD-SMART kullanıyorum.

modemden ethernet kablosu bağlıysa, otomatik güncelleme yapabilirsiniz... yeni sürücü çıktığında uyarıyor zaten sizi... USB'den güncelleme yapmak için ise, sitesinden sürücüyü indirin, rar dosyası içindeyse, RAR'dan çıkarın ve USB belleğe atın, USB'yi tvye taktığınızda kendisi otomatik görecek ve sizi yönlendirecek...

bazı arkadaşlar, görüntü kalitesini ve siyah renklerin nasıl göründüğünü sormuş... Pixel Precise HD'de 100 Hertz açık olduğu ve diğer özellikler kapalı veya minimumda olduğu sürece, hiçbir problem yok; ama tamamını full' getirirseniz, çamur gibi görüntülere hazır olun.... 100 hertz açık olsun ve diğerlerini mümkünse açmayın bile (veya sırayla deneyerek kara verin), işte o zaman gerçekten çok akıcı ve güzel bir görüntü sunuyor. siyahlarda gayet başarılı, tepki süresi gayet iyi (2 gün önce flashdance isimli filmde disco sahnesini izlerken farkettim... en ufak bir sorun yoktu), yandan bakılınca kararma olmuyor, gündüz doğrudan güneş ışığı vurduğunda da rahatsız etmiyor...

• quote:

hareketli görüntülerde?
    siyahlar ne alemde?

gayet başarılı... asla yormuyor (ayarlar düzgün yapılmışsa)
  • quote:

Orijinalden alıntı: foghorn

quote:

HD-SMART kullanıyorum.

ALLOK VİDEO CONVERTER denedim sonuç alamadım. Görüntü kaybı olmadan - Allok ile çevirdiğinize eminmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oziie -- 20 Ocak 2011; 21:12:39 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.