Şimdi Ara

PHİLİPS 42 PFL 6877 K İNCELEMEM YENİ RESİM VE VİDEOLAR EKLENDİ 21-11-2012 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.032
Cevap
18
Favori
109.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemal0049

çanaktan gelen anten kablosunun girdiği bölüm ısınıyor el değmeyecek şekilde

çok ilginç bir durum, ben oraya hiç dikkat etmedim. Akşam bakayım bende paylaşırım.
    Sağlıcakla.
  • quote:

Normal harici uydu alıcılarında da anten kablosunun girdiği yer ısınmakta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaşım dün tv yayın girişini kontrol ettim ancak herhangi bir ısınma yok.
    yaklaşık 6 saat kadar açık kaldı tv ama herhangi bir ısınma yok.
    bilgine...
  • sayın ismailsss ,
    dediğin yerden dual film için kontrol yaptım ancak 1.ses, 2.ses, orjinal dil gibi bölümler geldi ancak hangisine basarsam basayım bir türlü ses değişmedi.
    sanırım o uydu yayınları ile alakalı bir bölüm.
    mkvmerge ile artık 1.ses türkçe yapıp öyle izlemek lazım.
    bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: seikonomi
    arkadaşım dün tv yayın girişini kontrol ettim ancak herhangi bir ısınma yok.
    yaklaşık 6 saat kadar açık kaldı tv ama herhangi bir ısınma yok.
    bilgine...

Bizim evdede tv sabah 8:30 - 9:00 civarı açılır gece 12-1lere kadar açıktır. Bende kontrol ettim ısınma yok. Arkadaşın lnbsinde sorun olabilir yada kablosunda.
    Bu arada 2. dil olayını kontrol edebildinmi hocam?
  • sayın ismailsss,
    bir üstte yazdım.
    Malesef olmadı, sanırım müşteri hizmetleri haklı dual filmlerde destek yok sadece yayınlarda dil desteklerini değiştirebiliyoruz.
  • ismailsss kardeş ilgine teşekkürler dediğin gibi servis hatayı HDD attı. Fakat philips'in 4000 serisinde böyle bir hata vermemiş. Yarın TV'yi getirecekler ama tüm forumlara bunu yazmayı düşünüyorum.. tv alacaklar bunu dikkate alsın diyorum
  • SLm;

Ben 42plk6877k/12 aldım 3 hafta oldu nerdeyse.Bir çok özelliğini sizin yardımınızla çözdüm,teşekkür ediyorum.Dün akşamda yazılımı günclledim son sürüm 14. yazılım yüklü

Ancak hala smart tv'den youtube'dan video seyredemiyorum.Ne yaptımsa olması.

En son yazılım güncellemesinden sonra youtube açmak isteyince bunun için güncelleme var dedi....Yükle dedim sonra aynı video yu küçük ekranda görüyorum.tıklayınca ortada yuvarlak dönüyor dönüyor.....

Bu sorunu nasıl çözebilirm ???? arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cciso216

ismailsss kardeş ilgine teşekkürler dediğin gibi servis hatayı HDD attı. Fakat philips'in 4000 serisinde böyle bir hata vermemiş. Yarın TV'yi getirecekler ama tüm forumlara bunu yazmayı düşünüyorum.. tv alacaklar bunu dikkate alsın diyorum
    Aslında bu tip sorunları Türkiye Philips'in çözemeyeceği belli. İngilizcesi sağlam bir arkadaş yaşadığımız sorunları çevirse, forumda bu tvnin kullanıcısı bir çok kişi var, mail bombardımanına tutardık yada destek forumuna yazardık Philips'in. Onlar cevap verirdi bu duruma yada incelerlerdi. Türkiyedeki servis anlayışını seveyim, bir çok firmanın servis hizmeti kötü. Philipste aynı .okun laciverti

quote:

Orijinalden alıntı: hannioglu
    En son yazılım güncellemesinden sonra youtube açmak isteyince bunun için güncelleme var dedi....Yükle dedim sonra aynı video yu küçük ekranda görüyorum.tıklayınca ortada yuvarlak dönüyor dönüyor.....
    Bu sorunu nasıl çözebilirm ???? arkadaşlar.

Ben telefonu modem olarak gösterip kullanıyorum smart tvye gireceğim zaman. İlk mesaja youtube ile ilgili video koymuştum, o videoyu çektiğimde 1gblik avea net paketi limitini doldurduğum için 128 kbpsye düşmüştü bağlantı hızım. Oynatıyordu ama takılıyordu. Paketim yenilendi. Haftasonu deneyip video çekerim tekrar. Forumda da bir çok arkadaş youtube den yana dertli, kiminde açıyor, kiminde açmıyor. Önerebileceğim bir şey yok evde modem olsa bende deneyeceğim ama evde net yok. Modem ayarlarını biraz kurcala istersen hocam.

• Sağol hocam ben metni yazarım bu hafta sonu forumdan yayınlarım
  • İsmailsss kardeş, dediğim gibi ingilizce metin aşağıda hazırladım sorunu detayları ile yazdım diğer markalara atıfta da bulundum. Yorumun nedir ne yapalım

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    I have just been owner of a Philips, 47PFL6097 since one month.
    I made a good research and mostly like this TV before having it
    However, I have just noticed, the USB acceptance of device is not very well when compared with the other brands.
    But I can say this, if I were aware of the unsufficiency of it in advance or its user manuel was inclueded in every detail as to USB usage, you could be sure I would never buy it.
    I have tried to use a 2 TB HDD that is divided two section, FAT 32 (30 GB) and rest of it NTFS. When I connect it to the TV, It opens the some files formated as JPEG, MKV etc.. Yet when it is just opened, TV shuts down itself right away almost one minute.
    I have shared and informed the authorised services that serves for Philips located in Turkey about the difficulty that I had. Unfortunately they could also have done nothing. When they checked it with the 4000 series, any problem werent appreared.
    I know the series, 47pfl6097, supports the 2TB HDD, but I want to express I have not met any problem like this with another brand except Philips.
    I kindly want to inform you about the solution that I believe you have, as Philips.

Regards.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Orijinalden alıntı: ismailsss

ismailsss
    . 3 gün evvel bendee kurdurdum 6877 tvmi. menu biraz karısık geldi :) ama tvden cok memnunum acıkcası. 4 bilgiye ihtiyacım var.
    1- tv nin optimum görüntü ayarları nedir?(netlik, konst. parlaklık vs.
    2- mac izlerken ozellikle çim saha camur gibi. bişeyi kapattıgında düzeltildiği söyleniyor ama anlamadım.(ayrıca o özelliği sadece maclardamı kapatıcaz.)
    3- simpe shire özelliği olan pc den kablosuz olarak görüntüyü(resim veya video) aktarımı
    4-tv den pc ye (diziyi veya filmi, baska bir odaya gectiğinde tv nin görüntüsünü pc ye almak)
    5- tv fabrika ayarlarında geldiği için ; ''su fonksyon acık olur bunu kapatırsanız daha iyi olur'' diyeceginiz bir durum
    malum bunlar muhtemelen bircok kişinin aradığı sonuclardır. iave edecek birileri varsa etsinler ve benle birlikte bircok kişi faydalanacaktır bu konudan. yardımcı olursan seviniriz.tsk

• bugun ben de aliyorum ambilight 3 u cok merak ediyorum bakalim nasil olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar,
    yaklaşık 1 haftadır 47pfl6877 kullanıyorum. birkaç sorunum var. acaba benim gibi bu tv alan arkadaşlarda aynı sorunlarla karşılaştılar mı? yardımcı olursanız sevinirim.
    1 haftadır bende tv test ediyorum. hareketli görüntülerde görüntü dağılıyor. normal kanal izlerken ve usb den oynatığım filmlerde. örneğin geçen hafta sonu atv hd de savaş tanrısını izliyordum, bu kadar olmaz dedim. görüntü öyle bir dağılıyor ki, fark etmemek elde değil, usb den geçen akşam Acil Teslimat adlı filmi izledim abartmıyorum migdem bulandı.
    acaba bu konuda ne gibi bir sıkıntı var. tv gerçekten sorunlu mu yoksa ben birşeyi yanlış mı yapıyorum.
    yardımcı olursan sevinirim.
  • Aynı filmi bende izledim 42 liğinde ama en ufak bir bozulma görmedim panelden panele fark ediyor sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seikonomi

selam arkadaşlar,
    yaklaşık 1 haftadır 47pfl6877 kullanıyorum. birkaç sorunum var. acaba benim gibi bu tv alan arkadaşlarda aynı sorunlarla karşılaştılar mı? yardımcı olursanız sevinirim.
    1 haftadır bende tv test ediyorum. hareketli görüntülerde görüntü dağılıyor. normal kanal izlerken ve usb den oynatığım filmlerde. örneğin geçen hafta sonu atv hd de savaş tanrısını izliyordum, bu kadar olmaz dedim. görüntü öyle bir dağılıyor ki, fark etmemek elde değil, usb den geçen akşam Acil Teslimat adlı filmi izledim abartmıyorum migdem bulandı.
    acaba bu konuda ne gibi bir sıkıntı var. tv gerçekten sorunlu mu yoksa ben birşeyi yanlış mı yapıyorum.
    yardımcı olursan sevinirim.

Görüntü ayarlarında Pixel Precise HD'yi kapatıp deneyebilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailsss

Ben telefonu modem olarak gösterip kullanıyorum smart tvye gireceğim zaman. İlk mesaja youtube ile ilgili video koymuştum, o videoyu çektiğimde 1gblik avea net paketi limitini doldurduğum için 128 kbpsye düşmüştü bağlantı hızım. Oynatıyordu ama takılıyordu. Paketim yenilendi. Haftasonu deneyip video çekerim tekrar. Forumda da bir çok arkadaş youtube den yana dertli, kiminde açıyor, kiminde açmıyor. Önerebileceğim bir şey yok evde modem olsa bende deneyeceğim ama evde net yok. Modem ayarlarını biraz kurcala istersen hocam.

Cevap için saolun;

Hocam modem ayarlarını biraz karıştırdım,ordan bir şey çıkaramadım.Teknosadan almıştım ordaki elemanlara sordum bu sorunu.Dediler ki flas player gerektiren videolar oynatamıyor m-video formatlıları oynatabiliyormuş.

Ancak siz telefonla bağlanıp video görüntülediğinize göre bizim bağlantı ile sıkıntı gözüküyor.Bu arada TV de plug-in hatası var flash player :)

Çözüm fikri olanlardan bekliyorum.

• @cciso216 dostum eline sağlık güzelce döşemişsin. Philips globala bunu mail atalım, bakalım ne cevap gelecek. Cevap gecikti kusura bakma

@siminoye77
    1. Herkes kendi gözüne hoş gelen parlaklık vs ayarda izlemek ister, yada şöyle söyleyeyim; parlak, canlı görüntü istiyorsan parlaklığı, backlight kontrast vb yüksek ayarda izlersin yada tam tersi İlk mesajda paylaştığım videolardan birinde tv ayarlarınıda çekmiştim. Bir bak istersen.
    2. Kullandığım ayarlarlarla beş dakika kadar maç izledim trt hd kanalında ama çamurlaşma falan olmadı. Uzun süre izleyince fark edilebiliyordur belki ama futbol kültürüm olmadığından izlemiyorum. :)
    3. ve 4. Sorularının cevabını bende bilmiyorum daha denemedim :)
    5. Clear LCD'yi kapatırsan reklam yada haberlerde kayan yazılarda titreme olmuyor.

@antisocial77 Hocam şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Yaşa ve gör diyorum başkada bişey demiyorum

@seikonomi Bendeki tvde 42" senin tvde yaşadığın gibi birşey başıma gelmedi. @Pis@gor'un da dediği gibi pixel precise hd'yi kapatırsan sorunun çözülür sanırım.

@hannioglu Flash player desteği malesefki yok. Html5 kodlanmış sitelerde videoları oynatıyordu sanırım, ana konuda bir arkadaş html5 ve video izlemeyle ilgili birşeyler yazmıştı, tam hatırlayamadım. Telefonu modem olarak tanıtınca youtubeden video izlemiştim, biraz uzun sürmüştü yüklenmesi:) Tekrar deneyeceğim ama bakalım ne zamana

• Cevaplar için teşekkürler.
    Akşam ilk işim denemek, bu tv çok güvenerek aldım, umarım düzelir.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.