Şimdi Ara

PHİLİPS 42 PFL 6877 K İNCELEMEM YENİ RESİM VE VİDEOLAR EKLENDİ 21-11-2012 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
18
Favori
109.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 40es8000 de aldim denedim 6877 almadan, 8000 serisi daha pahali bence o parayi haketmiyor hem teknik bakimdan hem görsellik acisindan,
    aslinda 6877 yi seviyorum tv yayinlarinda menularda bir sorunum yok ,sorunum ben pc yi tv ye bagladim tv ve filmleri Hdmi kablo ile seyrediyorum bazen yeni aygit bulundu uyarisi geliyor 1 dakika sonra tv kapanacak diyor bu uyariyi okeylemezsem kapaniyor tv pc baglantisinda görüntülerde kirilma oluyor ama tv yayinlarinda ve ps3 le oyun oynarken kirilma olmuyor baska bir sikintim yok yani siz pc yi hdmi ile tv ye baglamayacaksaniz sorun yok 3d kulllanmiyorum basimi agritiyor, yani biraz sorunlu tv 6 ay oldu cikali 6,7 guncelleme cikti hala düzeltemediler ,ayrica ambilight 3 bu saydigim sorunlari unutturabilir görsellik sunuyor örnegin black ops 2 oynuyorum vuruldugum zaman ekran kan oluyor haliyle ve ambiligth 3 burda kendini gösteriyor yani tv nin 3 tarafida kirmizi renk oluyor buda oyuna görsellige ayri bir atmosfer katiyor
    hocam ambilight 3 teknigini göstermek icin sony nex 6 ile cektigim ps3 de balck ops2 yi cektim sanirim size yardimci olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 22 Kasım 2012; 11:34:44 >

• Sevgili konsoldede, ben dsmart hd kullanıyorum.
    Dolayısıyla tvyi sadece dsmart seyretmek için ve ses sisteminde orjinal bluray film seyretmek için,birde ps3 oynamak için kullanacağım. Mkv,dts,pc bağlama gibi bir niyetim hiç ama hiç yok.Smart özelliğini bile çok nadir kullanırım.
    Bu isteklerim doğrultusunda bu cihazı önerirmisin?
    Okuduğum kadarı ile cihazın güzelliklerinden çok sorunları yazıyor bu sayfada. Tereddüt ediyorum ister istemez.
  • bu saydiginiz özelliklerde kullanacaksaniz tavsiye ederim ,ufak defek alet eklendi ,bulamadi vs gibi uyari alabilirsiniz ,bunlar benim icin kucuk seyler derseniz bu tv yi alin
    edit , hocam video ekledim ambiligth 3 icin 1080 p de seyredebilirsiniz ,yukarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 22 Kasım 2012; 11:36:55 >
  • konsoldede teşekkür ederim , ilginden dolayı sağol !

hala karasızım ama 6877 ağır basıyor !

inşallah pişman olmam !
  • Bazı tvlerde flash player desteği var (samsung, sony, lg), bazılarında yok(philips, panasonic) 2011 sonu itibariyle. Bu modelde var mı acaba? Olması çok birşeyi değiştiriyor mu ? Flash player bilgisayara yüklendiği gibi mi yükleniyor ve aynı rahatlığı veriyor mu?
  • Değerli arkadaşlar
    Ben bir ay oldu Philips 47Pfl6097 aldım herşey çok güzel sizin yazdığınız yorumları da okudum genel anlamda herkes memnun

benim 2 TB harici diskim var bu tv 'yi almadan önce PS3 üzerinden film seyretmek için bunun yaklaşık 30 GB ını FAT32 yaptım BLUE RAY hariç her filmi
    buradan izledim. Aynı harddiski LG olsun SAMSUNG olsun diğer TV'lerde denedim. Ama bizim PHILIPS dosyaları görüyor açıyor (oynatabildiği formatları JPEG dahil) ama bir dakika içinde cihaz kendini kapatıyor. Güncellemeler tamam.

Bende servisi ve teknosa yı aradım ama kimse çözemedi. Arkadaşımdan 500 GB'lık HDD aldım denedim herşey normal. Bu arada İsmailsss arkadaşımızın incelemelerinide gördüm 2 TB'tı desteklediğini okudum. Beni üzen diğer TV ler bunu yaparken PHILIPS'ın yukarıda yazdığım olayı yapması oldu Konu hakkında bilgisi olan varsa ve gönderirse sevinirim.

Saygılarımla...

• Konudaki 42 lisinin aynısını Teknosa'dan 1999 liraya aldım 2 tane bakalım pazartesi gelecekmiş inşallah beğenirim :)
  • Arkadaşlar tv i sahibi olanlar biz alacaklar için bir kaç video çekebilirler mi rica etsek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: manset35

Arkadaşlar tv i sahibi olanlar biz alacaklar için bir kaç video çekebilirler mi rica etsek ?

konuda zaten resim ve videolar var arkadaşımız çok güzel inceleme yapmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinuyar -- 24 Kasım 2012; 18:52:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cciso216

Değerli arkadaşlar
    Ben bir ay oldu Philips 47Pfl6097 aldım herşey çok güzel sizin yazdığınız yorumları da okudum genel anlamda herkes memnun

benim 2 TB harici diskim var bu tv 'yi almadan önce PS3 üzerinden film seyretmek için bunun yaklaşık 30 GB ını FAT32 yaptım BLUE RAY hariç her filmi
    buradan izledim. Aynı harddiski LG olsun SAMSUNG olsun diğer TV'lerde denedim. Ama bizim PHILIPS dosyaları görüyor açıyor (oynatabildiği formatları JPEG dahil) ama bir dakika içinde cihaz kendini kapatıyor. Güncellemeler tamam.

Bende servisi ve teknosa yı aradım ama kimse çözemedi. Arkadaşımdan 500 GB'lık HDD aldım denedim herşey normal. Bu arada İsmailsss arkadaşımızın incelemelerinide gördüm 2 TB'tı desteklediğini okudum. Beni üzen diğer TV ler bunu yaparken PHILIPS'ın yukarıda yazdığım olayı yapması oldu Konu hakkında bilgisi olan varsa ve gönderirse sevinirim.

Saygılarımla...

Arkadaşlar konu ile ilgili bilgisi olan yok mu aslında herkesi ilgilendiriyor

• quote:

quote:

Değerli arkadaşlar

Saygılarımla...

Arkadaşlar konu ile ilgili bilgisi olan yok mu aslında herkesi ilgilendiriyor

Hocam benim diski 3 parçaya bölmüştüm. 3 bölümde ntfs olarak formatlı, hiç bir sorun çıkartmadı bana. 2 tb dışında 1 tb ve 250 gb hdd, 2 gb, 4 gb, 8gb flash belleklerlede denedim. Sorun yaşamadım yani. Size pmde atmıştımda bakmamışsınız sanırım.

• sayın ismailsss yapmış olduğu paylaşım ve incelemeden sonra tv hoşuma gittiği için 26.11.2012 de bende teknosan aynı üründen satın aldım.
    birçok denemeden sonra hdd ve usb den dual film izlerken diğer dublaj seçeneklerini bir türlü erişim sağlayamadım. Bir çok yerde araştırmama rağmen somut bir çözüm bulamadım.
    aklıma kötü birşey geliyor anca düşünmek dahi istemiyorum, Philips bu zamanda böylesine önemli bir detayı atlamış durumda.
    ya da gerçekten ben bulamıyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seikonomi

sayın ismailsss yapmış olduğu paylaşım ve incelemeden sonra tv hoşuma gittiği için 26.11.2012 de bende teknosadan aynı üründen satın aldım.
    birçok denemeden sonra hdd ve usb den dual film izlerken diğer dublaj seçeneklerini bir türlü erişim sağlayamadım. Bir çok yerde araştırmama rağmen somut bir çözüm bulamadım.
    aklıma kötü birşey geliyor anca düşünmek dahi istemiyorum, Philips bu zamanda böylesine önemli bir detayı atlamış durumda.

iyi günler.

Sayın @seikonomi öncelikle hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın. ilk sayfadaki mesajda aklıma gelen yada arkadaşların söylediği hemen herşeyi yazmaya çalıştım
    Tabi eklenecek daha bir çok şey var. Biriside sizin yaşadığınız sorun. Belki denemişsinizdir ama tvde menüsü var, kumandadaki options düğmesine basınca çıkan menüde 2. dil seçeneği çıkıyor, 2. dil seçimini oradan yapabilirsiniz. Değişmezse eğer mkvmerge ve türevi programlarla dua sesli filmleri bilgisayarda açarak birincil dil olarak türkçeyi seçmeniz gerekiyor.

Ben fırsatsızlıkdan deneyemedim 2. dile geçme olayını. diğer konulardan birinde okumuştum sanırım mkv merge programı ile yapılabileceğini. Denedikten sonra haber verebilirseniz sevinirim.
    Evde küçük çocuk olunca tv izleme alışkanlıklarını da onun uyku düzenine göre ayarlıyoruz, öylede olunca insan pek fazla film izleme fırsatı olmuyor Anca o uyuduktan sonra tvyi kurcalıyorum

Tvnin yazılımının eksikleri var. Stabil bir yazılım için çalışıyor philips amca Bir kaç aya kadar yeni güncellemelerle tv çok daha güzel olacak inşallah. Tv satışa çıktıktan sonra 10 yada 11 defa güncelleme geldi. Her güncellemeyle bir şeyleri düzeltiyorlar.

PHİLİPS 42 PFL 6877 K İNCELEMEM YENİ RESİM VE VİDEOLAR EKLENDİ 21-11-2012

• bende PHİLİPS 42 PFL 6877 almak istiyorum fakat tv.arkasında acayıp ısınma oluyor. kullananlar bana bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim.
  • İsmailsss arkadaşım cevabını aldım teşekkür ederim. Fakat anlattığım gibi ben sorun yaşadım acaba TV'de mi diye aldığım TEKNOSA'ya gittim aynı olay oradada meydana geldi. Hemen yan tarafta SAMSUNG vardı benim HDD'yi ona taktık sorunsuz çalıştı. Oradaki satış elemanıda şaşırdı. Yani benim anlamadığım diğer markalarda çalışması ama 6097'ye takınca böyle bir sorun yaşaması. PHILIPS servisininde işin içinden çıkamaması. Cihaz şuanda Philips servisinde, aslında söyleyecekleri cevabı da tahmin edebiliyorum sorun sizin HDD'de diyecekler aslında PHILIPS'e göre evet sorun benim HDD'de ama diğer marka TV'lerde neden çalışıyor da PHILIPS de çalışmıyor iyi güler..
  • quote:

İsmailsss arkadaşım cevabını aldım teşekkür ederim. Fakat anlattığım gibi ben sorun yaşadım acaba TV'de mi diye aldığım TEKNOSA'ya gittim aynı olay oradada meydana geldi. Hemen yan tarafta SAMSUNG vardı benim HDD'yi ona taktık sorunsuz çalıştı. Oradaki satış elemanıda şaşırdı. Yani benim anlamadığım diğer markalarda çalışması ama 6097'ye takınca böyle bir sorun yaşaması. PHILIPS servisininde işin içinden çıkamaması. Cihaz şuanda Philips servisinde, aslında söyleyecekleri cevabı da tahmin edebiliyorum sorun sizin HDD'de diyecekler aslında PHILIPS'e göre evet sorun benim HDD'de ama diğer marka TV'lerde neden çalışıyor da PHILIPS de çalışmıyor iyi güler..

Hakikaten ilginç samsung açıyor bizim tv açmıyor :-) Philips servis dediğin gibi hddye .ok atacak sorun var diye :-) servisleri anlamak güç. Hepsi değil ama azımsanmayacak kadar servis elemanı yaptığı işten bihaber. Kendini geliştirme namina hiç 1 şey yapmıyorlar ne yazıkki. Çoğu markada aynı durumda. Philips sitesindeki support foruma bunu yaz istersen. Yazılımla alakalıdır büyük ihtimalle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailsss

quote:

Orijinalden alıntı: seikonomi

sayın ismailsss yapmış olduğu paylaşım ve incelemeden sonra tv hoşuma gittiği için 26.11.2012 de bende teknosadan aynı üründen satın aldım.

iyi günler.

Sayın @seikonomi öncelikle hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın. ilk sayfadaki mesajda aklıma gelen yada arkadaşların söylediği hemen herşeyi yazmaya çalıştım
    Tabi eklenecek daha bir çok şey var. Biriside sizin yaşadığınız sorun. Belki denemişsinizdir ama tvde menüsü var, kumandadaki options düğmesine basınca çıkan menüde 2. dil seçeneği çıkıyor, 2. dil seçimini oradan yapabilirsiniz. Değişmezse eğer mkvmerge ve türevi programlarla dua sesli filmleri bilgisayarda açarak birincil dil olarak türkçeyi seçmeniz gerekiyor.

Ben fırsatsızlıkdan deneyemedim 2. dile geçme olayını. diğer konulardan birinde okumuştum sanırım mkv merge programı ile yapılabileceğini. Denedikten sonra haber verebilirseniz sevinirim.
    Evde küçük çocuk olunca tv izleme alışkanlıklarını da onun uyku düzenine göre ayarlıyoruz, öylede olunca insan pek fazla film izleme fırsatı olmuyor Anca o uyuduktan sonra tvyi kurcalıyorum

Tvnin yazılımının eksikleri var. Stabil bir yazılım için çalışıyor philips amca Bir kaç aya kadar yeni güncellemelerle tv çok daha güzel olacak inşallah. Tv satışa çıktıktan sonra 10 yada 11 defa güncelleme geldi. Her güncellemeyle bir şeyleri düzeltiyorlar.

PHİLİPS 42 PFL 6877 K İNCELEMEM YENİ RESİM VE VİDEOLAR EKLENDİ 21-11-2012

sayın ismailsss ,
    verdiğin bilgi için teşekkürler. Akşam evde deneyeyim. İnşallah olur. Ancak müşteri hizmetleri böyle bir özelliği olmadığını söyledi bana.
    mkv merge programını kullanıyorum zaten. hdd çok fazla film var hepsini elden geçirmek biraz zor oldu bana, ancak eğer böyle bir özelliği yoksa dil seçeneğini 1.sıraya getirebilirim. yardımların için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemal0049

bende PHİLİPS 42 PFL 6877 almak istiyorum fakat tv.arkasında acayıp ısınma oluyor. kullananlar bana bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim.

şuana kadar ben böyle bir sorun ile karşılaşmadım. 2 gündür ciddi anlamda aleti zorluyorum, ısınması da normal seviyede, özellikle amblight özelliği ile ısı biraz daha artıyor.
  • çanaktan gelen anten kablosunun girdiği bölüm ısınıyor el değmeyecek şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemal0049
    çanaktan gelen anten kablosunun girdiği bölüm ısınıyor el değmeyecek şekilde

Hiç dikkat etmemiştim. Akşam bir bakıp kontrol edeyim yazarım.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.