Şimdi Ara

PHİLİPS 42 PFL 6877 K İNCELEMEM YENİ RESİM VE VİDEOLAR EKLENDİ 21-11-2012 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
18
Favori
109.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: konsoldede

la gittim ambligth 3 var diye 6877 aldim , pc ye bagliyorum pc yi her actigim da yeni bi aygit bulundu diye yazip duruyo, 2 saat sonra ekranda tv kapanacak diye yazi yaziyo basima bela ettim yeni yazilim ciksada kurtulsam bu ivir zivir dan

guncellemeyi yaptim yine ayni yukarda dedigim rahatsiz edici durumlar oluyor, sözümü geri aliyorum ben pismanim bu tv yi aldigima kesinlikle tavsiye etmiyorum hasta bu tv hasta tv !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uzak durun
  • Arkadaşlar herkesin kurban bayramını kutluyorum... Bir sorum olacak bizim cihazlar wireless mouse ve klavye ile net tv de gezinme imkanı veriyor mu?
  • Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle benim teknoloji ile pek aram yok ve sizi yeni keşfettim bu site için emeği geçen herkese çok teşekkürler. Ben geçtiğimiz günlerde PHİLİPS 47 PFL 6877 K aldım ve Çarşamba günü gelip kurulumunu yapacaklar. Şimdi benim sizlerden öğrenmek istediğim;

1) Dts uyumlu değil dolayısıyla benim media player almam bunlardan hangisini önerirsinizhttp://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/media_player/1020#_1_0 ? Yada sizin önerebileceğiniz bir şey var mı?

2) Ben media player aldığım zaman hdmi kablosu ile mi yoksa Component ile mi kullanacağım bunların hangisi daha iyi biyer de okumuştum component daha iyi diye ?

3) Bu media player benim türkçe alt yazı problemimi çözecek mi? Çözmeyecek ise ben ne yapabilirim?

4) HD HDMI var diyorlar. doğru mu? daha mı iyi? Onu mu almalıyım?

5) Tv için yapılan yeni yazılımların olduğunu nereden takip edebilirim ? Nasıl elde edebilirim? Nasıl güncelleme yapabilirim? Servis mi çağırmam gerekir?

6) Media Player blue-ray ve diğer uzantıları açacak mı?

7) Ayrıca 3D film elimde hiç yok nereden temin edebilirim yada indirebilirim uygun ve hesaplı olarak?

8) Ölü pixel testini kurulum gelince yaparlar mı? Yapmazlarsa ben nasıl yapabilirim?

Cevaplar için şimdiden çok teşekkürler...

• media player olarak ezcool alma tv de görüntü var ses yok ne yaptıysam olmadı sesi getiremedim. artık son çare optik kabloyla deneyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinuyar -- 29 Ekim 2012; 10:59:43 >
  • bu yeni güncellemede benim fark ettigim menularin hizlanmasi, diger sorunlar aynen duruyor, hatta bu güncelleme ile hdmi ile pc den kullananlarda ekranda kirilma daha da cogaldi, yani 2 ay da cikardilar güncellemeyi sadece menular hizlanmis bu kadar hantal bir yazilimcilari var demek ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 30 Ekim 2012; 9:27:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomoretaner

Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle benim teknoloji ile pek aram yok ve sizi yeni keşfettim bu site için emeği geçen herkese çok teşekkürler. Ben geçtiğimiz günlerde PHİLİPS 47 PFL 6877 K aldım ve Çarşamba günü gelip kurulumunu yapacaklar. Şimdi benim sizlerden öğrenmek istediğim;

1) Dts uyumlu değil dolayısıyla benim media player almam bunlardan hangisini önerirsinizhttp://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/media_player/1020#_1_0 ? Yada sizin önerebileceğiniz bir şey var mı?

2) Ben media player aldığım zaman hdmi kablosu ile mi yoksa Component ile mi kullanacağım bunların hangisi daha iyi biyer de okumuştum component daha iyi diye ?

3) Bu media player benim türkçe alt yazı problemimi çözecek mi? Çözmeyecek ise ben ne yapabilirim?

5) Tv için yapılan yeni yazılımların olduğunu nereden takip edebilirim ? Nasıl elde edebilirim? Nasıl güncelleme yapabilirim? Servis mi çağırmam gerekir?

7) Ayrıca 3D film elimde hiç yok nereden temin edebilirim yada indirebilirim uygun ve hesaplı olarak?

8) Ölü pixel testini kurulum gelince yaparlar mı? Yapmazlarsa ben nasıl yapabilirim?

Hayırlı uğurlu olsun hocam. Sorularınıza cevap vermeye çalışayım. Bayram dolayısıyla konuya pak bakamadım.

1. Dts ses dosyalarını bilgisayarda ac3e çevirerek bu sorundan ekstra para vermeden kurtulabilirsiniz. Bununla ilgili ilk mesaja ekleme yapacağım bir kaç gün içerisinde. Şurada ayrıntılı anlatım var.

2. Media player kullanmadığım için birşey diyemeyeceğim ama philips hmp3000 yada hmp5000 kullananlar var forumda incelele konularıda var, bakabilirsiniz.

3. İlk 2 cevap sanırım işinizi görecektir.

4. Sorunuzu tam olarak anlayamadım. HDMI kabloyu mu soruyorsunuz?

5. Konunun ilk mesajında güncel yazılımı kontrol edeceğiniz adresin linki mevcut. Buyrun Link

7. Forumda 3d film ve belgesel paylaşımı adlı konu var. Oradan bakabilirsin. Youtube, torrentler yada film paylaşımı yapılan tonlarca yer var Google amcama sor söylesin :)

8. Ölü piksel testini servis yapmaz konunun ilk mesajındaki ölü piksel test resimlerini usb belleğe atarak servis geldiğinde kontrol etmelerini istersiniz. Zira servis matkap tornavida ve çekiçle geliyor Kendi yanlarında usb falan yok yani :)

• Bayram araya girince pek göz atamamıştım konuya. İlk mesajda ufak bir kaç güncelleme yaptım. Devamı gelecek. Görüş ve önerileriniz olursa ilk measaja ekleyebilirim.
  • evet sonunda bende aldım.. 47pfl6877.. sanırım perşembe ya da cuma gününe kurulumu olur. insallah bir sorun yasamam..
  • bu gün yeni bir güncelleme cikmistir indiriyorum . yeni sürüm 150.48.13
    edit , pc de hdmi baglantida kirilma oalyini en aza indirmisler biraz daha stabil olmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 30 Ekim 2012; 19:06:08 >
  • bende yeni gördüm bu ne hız böyle, acaba ne ile ilgili bu güncelleme
  • quote:

quote:

la gittim ambligth 3 var diye 6877 aldim , pc ye bagliyorum pc yi her actigim da yeni bi aygit bulundu diye yazip duruyo, 2 saat sonra ekranda tv kapanacak diye yazi yaziyo basima bela ettim yeni yazilim ciksada kurtulsam bu ivir zivir dan

guncellemeyi yaptim yine ayni yukarda dedigim rahatsiz edici durumlar oluyor, sözümü geri aliyorum ben pismanim bu tv yi aldigima kesinlikle tavsiye etmiyorum hasta bu tv hasta tv !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uzak durun

insanlar ne ümitlerle hayallerle alıyor televizyonu ondan sonra bir bakıyorsun "ben nerde yanlış yaptım" diyoruz.
    Yazılım elektronik cihazların kalbidir, yazılım'dan kaynaklı sorunlar ister 15000tl değerinde Pioneer veya Loewe olsun, ister 1000tl X marka olsun sorunlar düzeltilemiyor veya 6-8 ay sonra müşteriye sancılı zamanlar yaşatarak düzeltebiliyor ise peş para etmez.

Ama Philips boş marka değil, eminimki 3-4 güncelleme daha geldikten sonra sorunların %90 gidericeklerine inanıyorum.

• malesef , hdmi ile pc de yine KIRILMA basladi görüntüerde, yine bahsettigim hatalari vermeye basladi, tek bir ayarda durmuyor bu tv adam olmaz, ambilight i basini yesin sony almadigima pismanim
  • Arkadaşlar wireless klavye öneriniz var mı?
  • Ya yorumları okuyorum da ben tv seyretmek için tv bakıyorum. Yani dsmart full paketim var birde sinema sisteminde orjinal bluray alıp seyretmeyi düşünüyorum ayda 1 bilemedin 2 kez. Bu cihaz bu amaçla işimi görürmü. Yani diğer arkadaşlar gibi bilgisayar niyetinde kullanmayacağım. Tv seyretmek için kullanacağım. Bizim emektar atv (atvhd), star (starhd), dsmarttaki hd kanallar sinema tv ler çoğunlukla bunları seyrediyorum. Bir de Atlanta hd box cihazımla avrupanın hemen hemen bütün lig maçlarını :) Dediğim gibi bluray film alıp seyretmek ve uydu kanallarını seyretmek için TV almayı düşünüyorum. mkvmiş,dtsmiş,ac3müş,smartmış,klavyemiş benim bunlarla zaten işim olmaz.Evde bilgisayar dolu internette işim olunca pcden hallediyorum.

Şimdi bu tv benim beklentilerimi resim ve görüntü kalitesi olarak karşılar mı yoksa aklımda birde designline serisinden PDL6907 modeli ile 5507 var ikisinden hangisini tercih etmeliyim. Şimdiden akıl verenlere teşekkür ederim

• Bu tv nin goruntusu sd yayın performansı muadili cihazlarda yok ama lg nin smart tvsi super kumandası ve tarayıcı performansı da başka cihazlarda yok, goruntu kalitesi bence bu cihazda üst düzey ama ufak sıkıntıları var bazı kullanıcıların, ama tum cıhazlar da eksik bir yon var netıcede

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • `Yeni Cihaz Bulundu` tv açılıştaki sorunu çözen oldumu arkadaşlar her açılışta bu uyarıyı alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: boticix

`Yeni Cihaz Bulundu` tv açılıştaki sorunu çözen oldumu arkadaşlar her açılışta bu uyarıyı alıyorum

yeni güncellemeden sonra bende düzeldi artık sormuyor
  • bende soruyor sanki benimle iddia eder gibi ayrica 1 dakika sonra kapanacak deyip zart zurt uyari verip kapaniyor elimden gelse gedip philips in münasip bi yerine verip gelecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 3 Kasım 2012; 13:27:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailsss

quote:

Orijinalden alıntı: nomoretaner

Arkadaşlar merhaba,

Hayırlı uğurlu olsun hocam. Sorularınıza cevap vermeye çalışayım. Bayram dolayısıyla konuya pak bakamadım.

1. Dts ses dosyalarını bilgisayarda ac3e çevirerek bu sorundan ekstra para vermeden kurtulabilirsiniz. Bununla ilgili ilk mesaja ekleme yapacağım bir kaç gün içerisinde. Şurada ayrıntılı anlatım var.

2. Media player kullanmadığım için birşey diyemeyeceğim ama philips hmp3000 yada hmp5000 kullananlar var forumda incelele konularıda var, bakabilirsiniz.

3. İlk 2 cevap sanırım işinizi görecektir.

4. Sorunuzu tam olarak anlayamadım. HDMI kabloyu mu soruyorsunuz?

5. Konunun ilk mesajında güncel yazılımı kontrol edeceğiniz adresin linki mevcut. Buyrun Link

7. Forumda 3d film ve belgesel paylaşımı adlı konu var. Oradan bakabilirsin. Youtube, torrentler yada film paylaşımı yapılan tonlarca yer var Google amcama sor söylesin :)

8. Ölü piksel testini servis yapmaz konunun ilk mesajındaki ölü piksel test resimlerini usb belleğe atarak servis geldiğinde kontrol etmelerini istersiniz. Zira servis matkap tornavida ve çekiçle geliyor Kendi yanlarında usb falan yok yani :)

Çok teşekkür ederim ama bazen diyorum ki keşke almasamıydım. Cünkü 1 tb lık harici hard diski takıyorum ve dosyalar okunuyor dedikten sonra tam açılacakken tv deki görüntü kendiliğinden gidiyor ve yaklaşık 10 sn sonra normal sd yayına devam ediyor ve yine yaklaşık bi 15 sn sonra tekrar hard disk ekranını açıyor ve bu durum öyle devam ediyor. ben bu sorunu bi kaç kez yaşadım sizce neden oluyor ve ne yapmalıyım? Ayrıca;

1) Hocam dediğim gibi ben teknoloji konusunda kötüyüm. Bu ac3e olayını nasıl yapacağım detaylı bir şekilde anlatabilir misin?

2) Bende yaklaşık 750 gb lık bir film var ve bu işlemi sesi açılmayan bütün filmler için tek tek mi yapacağım?

3) Ayrıca 1. soruda verdiğin link açılmıyor hocam.

4) Sen altyazı sorunu yaşadın mı yada yaşıyor musun? yaşadıysan bu problemi nasıl aştın?

• merhaba arkadaşlar , 1 haftadır 47pfl6097 kullanıyorum , medya özellikleri hariç çok memnunum. türkçe altyazı , dts ses ve 2 dilli filmlerde diğer dili seçememk gibi sorunlar var. bu yuzden bitane media player alacağım .
    fazla para vermek istemiyorum , HMP3000 düşünüyorum şuan , yada başka tavsiyeniz varsa alabilirim.
    bide smart tvde flash player sorununu nasıl çözebiliriz
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.