Şimdi Ara

PHİLİPS 42 PFL 6877 K İNCELEMEM YENİ RESİM VE VİDEOLAR EKLENDİ 21-11-2012 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
18
Favori
109.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dexter61

Philips aldığıma okadar pişman oldum ki USB den film bile izleyemez oldum amele gibi laptop bağlamak zorunda kalıyorum hiç tavsiye etmiyorum 42PFL6007K yı

philips alanlara media player farz gibi birşey.

çünkü ne dts destekeliyor, ne de altyazı...

bence 100 tl ye satılan sağlam cihazlar var. fazla kafanıza takmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Philips aldığıma okadar pişman oldum ki USB den film bile izleyemez oldum amele gibi laptop bağlamak zorunda kalıyorum hiç tavsiye etmiyorum 42PFL6007K yı

Neden böyle bir saçmalık yapmışlar anlamış değilim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Neden böyle bir saçmalık yapmışlar anlamış değilim

dts lisansına verecekleri paradan kaçmışlar.. altyazı sorunu yazılımla çözülür ama dts yazılımla çözülecek birşey değil.

paragöz philips.

• bu dts ve altyazı sorunu nerde karşımıza çıkıyr tam olarak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: carloska

bu dts ve altyazı sorunu nerde karşımıza çıkıyr tam olarak...

eğer izlediğiniz filmin ses formatı dts ise görüntü gelir ama ses gelmez.

altyazılarda da sorunlar var dedi arkadaşlar ama tam olarak nedir kullanıcılar daha iyi bilir.
  • Ses ayarlarından otomatik ses seviyelendirme görev yapmıyor.Ayarı (açık-kapalı) oynadığımda sesin yükseldiğini duyabiliyorum.Bu durumda tv yi kumandadan kapatıp 4-5 dk bekleyip tekrar açtığımda aynı yayında sesin tekrar kısık geldiğini örneğin ayar açık konumda diyelim, yine kumandadan ses ayarlarından gelişmiş yazan bölümden bu açık ikonunun üzerine gelip OK tuşuna bastığımda sesin yeniden yükseldiğini duyuyorum.Bu durumu kendi tv nizde gözlemleyip yorum yazarsanız sevinirim arkadaşlar.Bu durum tv yi her kapatıp açmada oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manolpan -- 10 Ekim 2012; 9:04:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba ben de 3d smart tv almak istiyorum. Samsung , Lg ve Philips de kararsız kaldım. Samsung media oynatıcı ve smart konusunda biraz daha iyi gibi ancak philips i de uygun fiyata buldum. Satıcı yaklaşık 50 3 D filmle birlikte 117 cm olan modeli 2000 e bıraktı.(amplight modeli) Samsung un aynı cm modeli 2100 ... Kararsız kaldım. Yorumlarınızı bekliyorum.
  • tam marka ve modelleri yazar mısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • philips 46 pfl 5507 k bu model...
  • quote:

Orijinalden alıntı: damla2004

philips 46 pfl 5507 k bu model...

5507 olduğuna emin misiniz? 5507'de ambilight yok diye biliyorum.
  • Valla satıcı o modele 1900 dedi bir de amblight olanı varmış onun tam modelini bilemiyorum ona da 2000 dedi. akses e 7 taksit
  • quote:

Valla satıcı o modele 1900 dedi bir de amblight olanı varmış onun tam modelini bilemiyorum ona da 2000 dedi. akses e 7 taksit

Hocam 5xxx serilerinde ambilight özelliği yok. 6xxx serisi ile başlıyor. 6007-6097-6687 ve 6907 tvler 2 taraflı ambilight. 6877 ise 3 taraflı ambilight.
  • Arkadaşlar benim TV arada kitleniyor ve açılmıyor fişini çekip takana kadar ve neden hiç update falan gelmiyor bu tv ye
  • quote:

Arkadaşlar merhaba ben de 3d smart tv almak istiyorum. Samsung , Lg ve Philips de kararsız kaldım. Samsung media oynatıcı ve smart konusunda biraz daha iyi gibi ancak philips i de uygun fiyata buldum. Satıcı yaklaşık 50 3 D filmle birlikte 117 cm olan modeli 2000 e bıraktı.(amplight modeli) Samsung un aynı cm modeli 2100 ... Kararsız kaldım. Yorumlarınızı bekliyorum.

Philips i kesinlikle tavsiye etmem 2 yıllık Samsung TV de olan Türkçe karakter desteği bile yok Sözde smart
  • cevaplar için teşekkürler. Ancak kafam çok karıştı ...
  • bir sorum olacak TV ye hardisk imi takıyorum 3 tane film açılışda film dili ingilizce olarak çıkıyor ama bilgisayardan baktığımda türkçe ve ing. dil desteği var Türkçede izlenebiliyor ama televizyona takınca ingilizce bunu nasıl Türkçe ye çevireceğiz cok denedin ama olmuyor ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcu58

bir sorum olacak TV ye hardisk imi takıyorum 3 tane film açılışda film dili ingilizce olarak çıkıyor ama bilgisayardan baktığımda türkçe ve ing. dil desteği var Türkçede izlenebiliyor ama televizyona takınca ingilizce bunu nasıl Türkçe ye çevireceğiz cok denedin ama olmuyor ..

options tuşuna basınca dil seçenekleri çıkıyor. 2. lisanı seçtinizmi?
  • Arkadaşlar 47pfl 7606 k modelini aldım. 2 taraflı amblight var. Kuruluma daha gelmediler deneyeceğiz bakalım. 2000 tl...
  • quote:

Arkadaşlar 47pfl 7606 k modelini aldım. 2 taraflı amblight var. Kuruluma daha gelmediler deneyeceğiz bakalım. 2000 tl...

o modelde ambilight yok diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailsss

quote:

Orijinalden alıntı: yolcu58

bir sorum olacak TV ye hardisk imi takıyorum 3 tane film açılışda film dili ingilizce olarak çıkıyor ama bilgisayardan baktığımda türkçe ve ing. dil desteği var Türkçede izlenebiliyor ama televizyona takınca ingilizce bunu nasıl Türkçe ye çevireceğiz cok denedin ama olmuyor ..

options tuşuna basınca dil seçenekleri çıkıyor. 2. lisanı seçtinizmi?

malesef olmuyor denedim Philips se sordum onlarda 2 .dil secilemiyor dediler .Buda bir eksi olarak hanesine yazıldı...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.