Şimdi Ara

PHİLİPS 42 PFL 6877 K İNCELEMEM YENİ RESİM VE VİDEOLAR EKLENDİ 21-11-2012 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
18
Favori
109.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: forumcu25

quote:

Orijinalden alıntı: jambon

Arkadaslar art bugun yarn TV alicam.bunu bulamazsam ne almaliym

az evvel 2 tane stok görünüyordu ben aldım
    son 1 adet sepete eklenebiliyor
    http://www.kliksa.com/UrunDetay/_TV_GORUNTU_SISTEMLERI/_LCD_TELEVIZYON/900332177?utm_source=ucuzu&utm_medium=comparison&utm_campaign=product&zanpid=1658895442785940480

Bugun alamam malesef:( tesekkurler haberdar ettiginiz icin. Yarina kalir umarim. Veya bu haftalarda cikar tekrar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailsss

quote:

http://www.kliksa.com/UrunDetay/_TV_GORUNTU_SISTEMLERI/_LCD_TELEVIZYON/900332177?utm_source=ucuzu&utm_medium=comparison&utm_campaign=product&zanpid=1658895442785940480

Hayırlı uğurlu olsun hocam. Güle güle ağız tadıyla kullanın, çok güzel bir tv sahibi oldunuz.

Çok teşekkür ederim, sizin ve diğer arkadaşların paylaşımları neticesinde gönul rahatligiyla aldım.. Ölü piksel de çıkmadı mı tamamdır bu iş, araştırmaktan yorulmuştum:)
    Konuya emeği geçen arkadaşlara teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

Bugun alamam malesef:( tesekkurler haberdar ettiginiz icin. Yarina kalir umarim. Veya bu haftalarda cikar tekrar..

@jambon inşaAllah yarına kalır hocam,
    200Tl +bonus fiyatı güzelleştiriyor onunda son tarihi 30 Eylül

• quote:

quote:

quote:

quote:

@jambon inşaAllah yarına kalır hocam,
    200Tl +bonus fiyatı güzelleştiriyor onunda son tarihi 30 Eylül

200 tl hangi karta veriyor acaba ?

• Garanti Bonus 30 Eylül'e kadar %10 bonus veriyor ( max.200 TL ye çıkabiliyormuş bonus)
    Garanti Bonus
    Bonus Business Card
    Money Visa
    Flexi (Flexi nin kampanyaya dahil olabilmesi için "EVET KLIKSA" yazıp kartın son 6 hanesiyle beraber 3340 a SMS gönderdikten sonra işlem yapılması gereklidir)
    Şeker Bonus
    TEB bonus
    ING Bonus
    Deniz Bonus
    TFKB Happy Card ve
    Eurobank Tekfen kampanyaya dahildir..
     PHİLİPS 42 PFL 6877 K İNCELEMEM YENİ RESİM VE VİDEOLAR EKLENDİ 21-11-2012

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumcu25 -- 27 Eylül 2012; 19:42:37 >
  • Ben unuttum siz unutmayın
    avantajix.com üzerinden satın alın %1,5 geri ödeme kazanın (35,985 TL ediyor, site 10 tl sini keser 25 TL kredi kartınıza geri ödeme yaparlar)
    200 bonus + 25 avantajix ile 2174 TL ye gelir TV süper fiyat
     PHİLİPS 42 PFL 6877 K İNCELEMEM YENİ RESİM VE VİDEOLAR EKLENDİ 21-11-2012

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumcu25 -- 27 Eylül 2012; 20:43:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arifkoray

quote:

Orijinalden alıntı: Rubisco

Çevirme işi çok hızlı olur, 10-15dk en çok biter.

TV sesi passthrough yapabiliyo mu bilmiyorum. Yapamıyorsa zaten TV dışında bi medya player gibi bişeyle çözmek gerekiyor.

TVlerin Smart'ına bence çok takılmasın kimse, 200-300TL ye alacağınız bi tablet ile çok daha fazlasını elde edersiniz. DTS sesli video çözebilen medya player da olur aynı zman, torent download için de kullanılabilir. Ama dediğm gibi TV sesi passthrough yapamıyorsa, yani olduğu gibi aktaramıyorsa, video TV dışında herhangi bişeyde işlenilip hoparlorlere oradan dağıtılmalı. 100-150TL ye medya playerlar da var, 300-400TL ye 3d Bluray playerlar da var, bütçeye göre.

670s ile 6877yi kıyaslarsak siz hangisini tecih ederdiniz. veya panasonic TX-L47ET5E bir tercih olabilir mi?

ET50 ye de bakabilirsiniz, veya uygun bi plazmaya. Eğer görüntü kalitesi albani nin dediği gibi en öncelikli amacınız ise.

Ben de eskiden hepsi bi arada olayına daha çok düşkündüm, uyduruk 200-300tl lik herhangi bi cihazın verdiği internet deneyimini kolay kolay hiçbi tv de bulabileceğinizi sanmıyorum.

Ivırı zıvırı daha az, en azından bilinen kullanımı deneyimi aktarımları açısından daha az cihaz, ama iyi kaliteli görüntü varsa bence daha tercih edilebilir.

Ambilight özellikle tercih nedeni olabiliyor, ben mesela çok istiyordum, sonrasında içime kurt düştü. El yapımı ambilight benzetme şeyler var DIY projeler, forumda da vardı. Bi mağzada arkadaşta bi yerde, eğer görmediyseniz ambilight a bakın derim. Filme faln daha bi çevresellik faln katabiliyor, uygun bi ayarda kullanırsanız filmdeki detaylardan uzaklaşmanızı da engelliyor.

Ambilight denediniz, kararınızı pek etkilemedi, orta seviyede kaldı işin içinden çıkamadınız. O zman işte, normalde olmaması gerekiyo da, alınacak cihazda küçük sorunlar olmasın diye dua edilecek (bandind/dse gibi). bulutlanma / ışık sızması sorunlarını bazıları anca belirli durumlarda farkediyor veya hiç iplemiyor. Mesela babamlar hayatta ışık sızmasını iplemez önemsemez, ama dediğim gibi yeşil sahada çizgi görünce aleti kafama yiyecek kadar kavga çıktı. Kimisi de işte deidğim gibi, 2 küsür metrede hiçbirini iplemez.

Ben bu forumda mesela farklı tv lerden sorduğum bi sürü soruya yanıt alamadım, doğal olarak yabancı forumlardan, mağzadan, es keza bi cihaz alan arkadaşdan kurcalayıp fikir sahibi oluyorum.

Ambilight daha ağır basıyorsa, Son yazılım ile yavaşlık geçrekten azaldı ise 6877 daha öncelik olabilir. TV konusunda teknik/subjektif şeyler son derece birbirine karışık olduğu için bazen kimin neden bahsettiği belli olmuyor. Karelenme perfect motiondan mı, judder ile mi alakalı, yoksa videonun bitrate çok yüksek geliyor da ondan mı takılma oluyor, detaylıca annatabilecek yok.

Burdamıydı nerdeydi , arkadaşlar diyor, perfect motion kapa düzeliyor diye. ee alırken aleti almamızda etkili oldu o , görüntü hızlandırma teknolojisi var işte 60fps akıcılık veriyor diye. Yazılım ile düzeldi ise ne ala mesesla.

20mbit üstü videolarda sorun çıkartıyordu dahili medya playerı, hala öyle mi bilemiyorum.

Ambilight ve smarttv %100 önemli ise 6877 daha öne çıkar. LG Magic motion kumandayı biz sevmedik mesela, kolaylığının dışında rahatsız edici yanları var. Ama tercih de edilebilir, lg o tür alanda biraz daha iyi.

5507 nin paneli baya iyi, albani et5 yerine 5507'yi daha iyi buluyordu. Onun altına bi tablet yada 350Tl ye htpc koydunuzmu keyinden geçilmiyor zaten. yok yavaşdı online video tam ekran olmuyordu falandı. Para yetiştirebilirseniz et50 de oldukça iyi. Bi de 3d olayı var, aktif pasif gözlük açısından. bu da ne derece önemli sizin için o da belirleyici kriter. 5507 et50 plazma hepsi aktif gözlük. 40-42" için 3 kuruş 5 kuruş htpc tablet derken, mesela 1800-1900 tl yanına bunlarla 2500tl ye kadar çıkıyor. Orası da bütçe açısından sıkıntı yaratabiliyor mesela.

Ben 6000 serisi alacak olsam yukarda yazdığım 5507,et50 veya st50 plazmaya göre ambilight, pasif 3d ve derinlik ayarı yüzünden tercih ederdim, panel riskini göze alarak.

• quote:

quote:

quote:

Çevirme işi çok hızlı olur, 10-15dk en çok biter.

TV sesi passthrough yapabiliyo mu bilmiyorum. Yapamıyorsa zaten TV dışında bi medya player gibi bişeyle çözmek gerekiyor.

TVlerin Smart'ına bence çok takılmasın kimse, 200-300TL ye alacağınız bi tablet ile çok daha fazlasını elde edersiniz. DTS sesli video çözebilen medya player da olur aynı zman, torent download için de kullanılabilir. Ama dediğm gibi TV sesi passthrough yapamıyorsa, yani olduğu gibi aktaramıyorsa, video TV dışında herhangi bişeyde işlenilip hoparlorlere oradan dağıtılmalı. 100-150TL ye medya playerlar da var, 300-400TL ye 3d Bluray playerlar da var, bütçeye göre.

670s ile 6877yi kıyaslarsak siz hangisini tecih ederdiniz. veya panasonic TX-L47ET5E bir tercih olabilir mi?

ET50 ye de bakabilirsiniz, veya uygun bi plazmaya. Eğer görüntü kalitesi albani nin dediği gibi en öncelikli amacınız ise.

Ben de eskiden hepsi bi arada olayına daha çok düşkündüm, uyduruk 200-300tl lik herhangi bi cihazın verdiği internet deneyimini kolay kolay hiçbi tv de bulabileceğinizi sanmıyorum.

Ivırı zıvırı daha az, en azından bilinen kullanımı deneyimi aktarımları açısından daha az cihaz, ama iyi kaliteli görüntü varsa bence daha tercih edilebilir.

Ambilight özellikle tercih nedeni olabiliyor, ben mesela çok istiyordum, sonrasında içime kurt düştü. El yapımı ambilight benzetme şeyler var DIY projeler, forumda da vardı. Bi mağzada arkadaşta bi yerde, eğer görmediyseniz ambilight a bakın derim. Filme faln daha bi çevresellik faln katabiliyor, uygun bi ayarda kullanırsanız filmdeki detaylardan uzaklaşmanızı da engelliyor.

Ambilight denediniz, kararınızı pek etkilemedi, orta seviyede kaldı işin içinden çıkamadınız. O zman işte, normalde olmaması gerekiyo da, alınacak cihazda küçük sorunlar olmasın diye dua edilecek (bandind/dse gibi). bulutlanma / ışık sızması sorunlarını bazıları anca belirli durumlarda farkediyor veya hiç iplemiyor. Mesela babamlar hayatta ışık sızmasını iplemez önemsemez, ama dediğim gibi yeşil sahada çizgi görünce aleti kafama yiyecek kadar kavga çıktı. Kimisi de işte deidğim gibi, 2 küsür metrede hiçbirini iplemez.

Ben bu forumda mesela farklı tv lerden sorduğum bi sürü soruya yanıt alamadım, doğal olarak yabancı forumlardan, mağzadan, es keza bi cihaz alan arkadaşdan kurcalayıp fikir sahibi oluyorum.

Ambilight daha ağır basıyorsa, Son yazılım ile yavaşlık geçrekten azaldı ise 6877 daha öncelik olabilir. TV konusunda teknik/subjektif şeyler son derece birbirine karışık olduğu için bazen kimin neden bahsettiği belli olmuyor. Karelenme perfect motiondan mı, judder ile mi alakalı, yoksa videonun bitrate çok yüksek geliyor da ondan mı takılma oluyor, detaylıca annatabilecek yok.

Burdamıydı nerdeydi , arkadaşlar diyor, perfect motion kapa düzeliyor diye. ee alırken aleti almamızda etkili oldu o , görüntü hızlandırma teknolojisi var işte 60fps akıcılık veriyor diye. Yazılım ile düzeldi ise ne ala mesesla.

20mbit üstü videolarda sorun çıkartıyordu dahili medya playerı, hala öyle mi bilemiyorum.

Ambilight ve smarttv %100 önemli ise 6877 daha öne çıkar. LG Magic motion kumandayı biz sevmedik mesela, kolaylığının dışında rahatsız edici yanları var. Ama tercih de edilebilir, lg o tür alanda biraz daha iyi.

5507 nin paneli baya iyi, albani et5 yerine 5507'yi daha iyi buluyordu. Onun altına bi tablet yada 350Tl ye htpc koydunuzmu keyinden geçilmiyor zaten. yok yavaşdı online video tam ekran olmuyordu falandı. Para yetiştirebilirseniz et50 de oldukça iyi. Bi de 3d olayı var, aktif pasif gözlük açısından. bu da ne derece önemli sizin için o da belirleyici kriter. 5507 et50 plazma hepsi aktif gözlük. 40-42" için 3 kuruş 5 kuruş htpc tablet derken, mesela 1800-1900 tl yanına bunlarla 2500tl ye kadar çıkıyor. Orası da bütçe açısından sıkıntı yaratabiliyor mesela.

Ben 6000 serisi alacak olsam yukarda yazdığım 5507,et50 veya st50 plazmaya göre ambilight, pasif 3d ve derinlik ayarı yüzünden tercih ederdim, panel riskini göze alarak.

öncelikle yazdıklarınız için çok teşekkürler hepsini dikkatlice okudum.
    benim için öncelik sırası
    1. pasif gözlük olması olmazsa olmaz.
    2. görüntü kalitesi ve sorunsuz bir görüntü ( yeşil sahalardaki çizgiler gibi sorunların olmaması. ki bu sorun beni 6877den biraz uzaklaştırıyor.)
    3. dts desteği ( 6877de başka sorunlar yoksa bu göz ardı edilebilir.)
    4. ışık sızması gibi takıntılarım yok. ambilight çok hoş olsa iyi olur.
    5507'yi ambiligt olmaması ve fpr olmaması nedeniyle düşünmüyorum.
    670s 'i lgnin klasik sorunları ve forumda çok sorun yaşanması nedeniyle kararsızım ancak dts, sihirli kumanda ve fiyatı beni al diyor.
    et50 aktif gözlük olmasından dolayı biraz uzağım. ama tv hakkında en ufak bir fikrim bile yok.
    6877'yi sizin belirtmiş olduğunuz sorunları nedeniyle ( çizgilerin oluşması, dts, alt yazı gibi) çok kararsız kaldım. kafayı yicem yakında tv seçememem nedeniyle sizin yazılarınız beni çok yönlendiyor. bilgilendirmeniz güven verici. lütfen beni yönlendirin

son olarak 6000 serisinin giriş seviyesi olan PHILIPS 47PFL6097K/12 2 taraflı ambilight oması dışında 6877den bi farkı yok sanırım. 6097fiyatı nedeniyle olabilir diye düşünüyorum. bir de fiyatı nedeniyle bana biraz uzak ama beklemeye değecek bir tv mi bilemiyorum 7007k var. bu kadar yazdıklarımdan kendime çıkardığım sonuç ise galiba ben philps istiyorum

• Rubico hocam, 6887 almak istiyorum fakat cok sorunlu cikmis forumda oyle okudum. Gerci elektronik isi sans isi. Ps3 oynamak icin alicam onun disinda film, mac izlemek vs. Alternatif onerebiliceginiz bi tv var midiri?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: damasyus
    Sayın ismailsss,
    Emeğine sağlık süper bir inceleme yapmışsın bu kadar detaylı bir inceleme yapan son zamanlarda pek olmamıştı ne ararsan var bilgi,resim,video vallahi üşenmeden uğraşmışsın kendi adıma ve diğer üye arkadaşlar adınada teşekkür ederim iyi seyirler.
    Selamlar.

Teşekkür ederim damasyus Tvyi almadan önce merak ettiğim herşeyi buraya koymak istedim. Led tv alma arefesinde hepimizin kaderi kafa karışıklığı ve kararsızlık, marka marka, model model dolaşıyoruz . Karar vermek zor oluyor.

Sancılı Süreç :) : Modelleri belirle --> Araştır, Sor, Teknoloji marketlerde incele --> Tamam bu de --> Başka bir tv gözüne çarpsın yada alacağın tvnin olumsuz yorumlarını oku --> Vazgeç. Sonra haydi bir daha aynı süreç.

Bende almaya niyetlenip ilkin Samsung, sonra Lg ve en son olarakta Philipste aynı süreci yaşadım. Tvyi aldım kurtuldum Tvyi alan yada alma arefesinde olan arkadaşlar için bir fikir olsun dedim En azından bu tvyi listemden çıkardım yada bu modelde karar kıldım diyebilmek için gerekliydi.

Yorumlardan ziyade resim ve videolara bakarak daha sağlam bilgi edinmiş oluyor insan. Fanboyluğun alemi yok Kanal geçişleri mesela, hepimiz sürekli yavaş diyoruz Tamam yavaş ama herkesin hız anlayışı farklı, bana yavaş gelen sana böbrek taşı düşürttürebilir Videoya bakaraktan yapılan yorumu değilde gördüğünü değerlendirmiş olur konuya bakan arkadaşlar. Objektif bir inceleme olmuştur umarım :) Eksikler vardır illaki, onuda arkadaşların yazdığı mesajlardan alıntılayarak ilk mesaja ekliyorum.

Merhaba ismailsss,
    Tv alma arifesinde bahsettiğin sancılı dönemi bende yaşamıştım 2009 yıllarıydı bu süreç bir yıldan fazla sürdü istanbuldaki tekno market çalışanlarıyla ahbap olmuştum beni gördüklerinde abi genemi sen geldin diyorlardı o yıllarda Sony x 4500 ü kafaya takmıştım sonradan pionner 5090 kanıma girdi Sonyi bıraktım 5090 aldım birazda Albani hocanın etkisi oldu.
    3 yılı geçti kullanıyorum görüntüde üstüne yok Allaha şükür en ufak bir falsosunu görmedim.
    Tv alacak arkadaşların işi zor marka model çok herkes bütçesine göre en iyisini almak derdinde. Bu sene Philipsler çok iyi alanların çoğu menmun.
    Tekrar paneliniz hayırlı olsun,güle güle kullanın, forma ve üyelere vermiş olduğunuz destek için tekrar teşekkürler.
    Selamlar.

• quote:

son olarak 6000 serisinin giriş seviyesi olan PHILIPS 47PFL6097K/12 2 taraflı ambilight oması dışında 6877den bi farkı yok sanırım. 6097fiyatı nedeniyle olabilir diye düşünüyorum. bir de fiyatı nedeniyle bana biraz uzak ama beklemeye değecek bir tv mi bilemiyorum 7007k var. bu kadar yazdıklarımdan kendime çıkardığım sonuç ise galiba ben philps istiyorum

Kelin ilacı olsa denir ya, benimki o hesap.
    Ambilight bazılarını rahatsız ediyor, olursa baya bi sevinirm demek daha ağır basıyorsa philips daha avantajlı sanırım. DTS/3d bluray vs. için medya player da alabilirsiniz. ama dediğim gibi fiyatı 300tl gibi seviyelere kdar yükseltiyor, ama sorunlu yanlarını da kapatıyor passthru imiş bilmemneymiş hiç uğraşmadan ses sistemine bağlama imkanı oluyor.

Zaten dikkat ettiyseniz sizin yazdıklarınızı çoğu albaninin dediği gibi panel ile alakalı olmayan şeyler. O yüzden philips 6000 lere bakmak daha iyi olabilir belki sizin için. bide o kadar para verirken az biraz daha veriyim derseniz 6877 daha iyi olur 3 taraflı ambilightın etkisi getirdiği his çok daha fazla. 3 taraflı olunca yazmakla da olmuyo da, daha bi çevresel gibi sizi daha çok içine çekiyormuş gibi oluyor. 2 taraflı da ise bu ayarına göre ekranı yanlara dğru yayıyormuş hissi veriyor, benim kendi görüp deneyimlediğim biraz eksiklik hissettiriyor 2 taraflı ambilight. 6097 ile 6877 arasında bi 400-500tl fark var. 6097 alırım, altına medya player yada PC koyarım dersiniz, açıkcası farka değdi 3 taraflı ambilight yok diye üzülmüyorum da dedirtir çünkü. Yada 47 6877 kadar para veriyorum, bi medya player yada PC ayarlamak da koymaz derseniz zaten sorun yok. Ama hepsi bi arada olsun dendimi ben de kendi adıma da çıkamıyorum işin içinden. En azından bi XBMC nin rahatlığı + pc nin esnekliği ile birleşince mesela acayip keyif oluyor. PC de AMD veya Bluestack in progrmaı ile Android programlarını da çalıştırma imkanı var. Bütün bu smartTV muhabbeti yanından bile geçemez. SmartTV lerin yetenekleri konusunda da yeterli bilgi verilmiyor maleser, kırıcı olacak noktaya getirip ısrar edip bağrıp çağırman gerekiyor ki birileri baksın. Tek tek de, o siteye giriyor mu bu siteye giriyor mu, şu online video açıyormu vs. vs. Alakası yok da, eski Atom netbooklar, N550 giib işlemcisi olanlar, youtube 'a faln giriyordu sorun yok, çünkü youtube playerın donanım hızlandırması iyi. Yok vimeo gibi sitelerde hep sorunlu. Bu smarttvlerin özellikleri de ona benziyor. bu forumda, Pc ile en alakasız birisi bile çıkıp mesela lg620 nin smart tvsini yere göğe sığdıramıyor. Sonra az biraz bişey bilen de, uygulaması olmayan online film izleme sitesine girip istediğiini rahatça izleyeceğini zannediyor. Böylece işin içinden hiç çıkılamıyor yani.

Yine başa dönersem, 6000 serisi size uygun gibi duruyor, panel ile ilgili sorun çıkarsa zaten değiştirtmek için uğraşırsınız bağra çağra değiştirirsiniz bi şekilde. DTS uyum sorunu olrsa en olmadı ya medya player alırsınız, yada pc den 5-10dkda ac3 çevirirsiniz. Smart tv için 300tl ye u30gt gibi çok güzel tablet alabilirsiniz. Ama dediğim gibi tv de DTS sesi passthru yapabiliyormu bilmiyorum. Eğer bi ses sisteminiz yoksa, tv den alacaksanız sesi, tablet çok fazla şey katar bence. Yok ama bi ses sisteminiz varsa, dts yi tabletten tv ye passthru ile aktarmanız, tv den de ses sistemine yollamanız lazım ki çözülsün. 6877 veya 6000 serisi bunu yapabiliyormu bilmiyorum. Yabancı forumlarda yapamayanları okudum. HDMI audio splitter cihazlar var, HDMI üstünden gelen sesi ayırıp ses sistemine yolluyor, 100$ altı fiyatları var. En olmadı bunlara bakılır.

PC = dts + medya player + ses sistemine çıkış+3d decode için en komple çözüm. tablet az elektirk harcar, komple bişey, bi sürü şeye hızlı erişim vs, ama dts sesi ses sistemine vermek zor. Medya player da filmleri oynatır, ses sistemine direk bağlarsın, ama android destekli realtek 1186 çipli cihazların android deneyimi olarak kapasitesi çok düşük.

Magzada internete bağlı 6877 veya 6000 serisi cihaza bakın, online film sitesi vs. gibi yerlere girin yada sizin için önemli olan smarttv özellikleri ne varsa onlara bakın. Yeterli ise pc / tablet gibi şeylere gerek kalmaz zaten. Ben direk mağzada milletin ortasında ortasında samsung 6140 idi sanırım, browserında sunspider / browsermark denemiştim. Smarttv / web browser özellikleri size yeterli gelirse önceden belirlediğiniz bi stratejiye göre (film sitesi, yoğun flash, textlerin okunaklığı vs gibi) benim yazdığım çoğu şeye ihtiyacınız yok demek zaten. Yok memnun kalmazsanız, bi siteye girdiniz video açmadı, açtı ufacık video duruyo tam ekran olmuyor, resize vs. yok o zman tablet / pc gibi bişey bağlamak gerekir diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alicengizpeker

bende.42 inç 6877 ürünü kullanıyorum.oldukça memnunum.bir sorum olacak.tv ilk açıldığında ekran siyahken kocaman bir PHİLİPS yazısı çıktığında 2 sn kadar sol üst köşe(en üst) de ince beyaz bir çizgi çıkıyor.servis normal dedi ve ben teknoloji marketlerinde 3 tanesini inceledim hepsinde durum aynı.sizlerinde öyle mi?yoksa bir sıkıntı mı var? onun dışında maşallah ölü pixel,görüntü kalitesi,özellikleri ve estetiği mükemmel...

Malesef hocam bende ve diğer kullanan arkadaşların hepsinde aynı sorun var. Pclerde ilk açılış ekranındaki donanım aramaya benzettim :-) belki öyledir belkide mini bir bug. Güncelleme ile düzeltilir belki ama sanmıyorum. Boşverin hocam tvnin keyfini çıkarın. Canavar gibi tv. Şükür ne ölü piksel ne ışık sızması yok. Güle güle kullanın ; -)

o çizgi hata değil yükleme göstergesi... normal demelerinin sebebi o smart tvlerde mikro bilgisayar var o yüklenirken çizgi göstermiş kötü mü oluyor?

• Lütfen bilgisizliğimi mazur görün; öncelikle ölü piksel belirlemek için verdiğiniz resimler için teşekkürler. Servis gelip, kurduğunda ölü piksel ile karşılaşırsam ürünü gerimi alıyorlar acaba. Ayrıca ölü pikselde kabul edilebilir bir miktar var mı. Işık sızmasını nasıl tespit edebilirim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellat_erdem

Lütfen bilgisizliğimi mazur görün; öncelikle ölü piksel belirlemek için verdiğiniz resimler için teşekkürler. Servis gelip, kurduğunda ölü piksel ile karşılaşırsam ürünü gerimi alıyorlar acaba. Ayrıca ölü pikselde kabul edilebilir bir miktar var mı. Işık sızmasını nasıl tespit edebilirim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

Servisin bana söylediği 5 taneye kadar normal kabul ediliyormuş. Çıkarsa prosedür nedir tam olarak bilmiyorum ama 7gün içerisinde aldığınız yere iade hakkınız var. Işık sızması siyah resim ve görüntüde sağ ve sol kenarlarında olur. Çok net anlarsınız. Birde forumda Samsung konularından birinde ss koymuşlar. Bariz bellidir. Sizde çıkmaz inşallah. Gule güle kullanın :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: nevrotikstar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alicengizpeker

bende.42 inç 6877 ürünü kullanıyorum.oldukça memnunum.bir sorum olacak.tv ilk açıldığında ekran siyahken kocaman bir PHİLİPS yazısı çıktığında 2 sn kadar sol üst köşe(en üst) de ince beyaz bir çizgi çıkıyor.servis normal dedi ve ben teknoloji marketlerinde 3 tanesini inceledim hepsinde durum aynı.sizlerinde öyle mi?yoksa bir sıkıntı mı var? onun dışında maşallah ölü pixel,görüntü kalitesi,özellikleri ve estetiği mükemmel...

Malesef hocam bende ve diğer kullanan arkadaşların hepsinde aynı sorun var. Pclerde ilk açılış ekranındaki donanım aramaya benzettim :-) belki öyledir belkide mini bir bug. Güncelleme ile düzeltilir belki ama sanmıyorum. Boşverin hocam tvnin keyfini çıkarın. Canavar gibi tv. Şükür ne ölü piksel ne ışık sızması yok. Güle güle kullanın ; -)

o çizgi hata değil yükleme göstergesi... normal demelerinin sebebi o smart tvlerde mikro bilgisayar var o yüklenirken çizgi göstermiş kötü mü oluyor?

o cizgi hata hocam, simdi egri oturup dogru konusalim, ins cikacak güncellemede düzeltilir

• Bizim TV yi kliksa.com kargoya vermiş yarın teslim ederler büyük ihtimal..
    servis de kurulum için yarın gelir umarım

kliksa.com da yeniden stokta görünüyor
    %10 +bonus için son 2 gün

• son güncelemeden sonra Sürüm: 000.133.005.000, Zip dosyası, 139.68 MB, Yayımlanma günü: 2012-09-03 biraz düzeldi tv ama hala bazı hatalar devam ediyo yeni günceleme bekliyoruz bir ay oldu ama hala yok bundan sonraki yeni günceleme ne zman cıkar bilgisi olan varmı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: biooo

son güncelemeden sonra Sürüm: 000.133.005.000, Zip dosyası, 139.68 MB, Yayımlanma günü: 2012-09-03 biraz düzeldi tv ama hala bazı hatalar devam ediyo yeni günceleme bekliyoruz bir ay oldu ama hala yok bundan sonraki yeni günceleme ne zman cıkar bilgisi olan varmı..

ekim ayi icinde güncelleme cikacagindan eminim, cünkü philips en gec her 2 ayda bir güncelleme yapar, ayrica bu gün usb den film e baktim cok guzel göruntu veriyor ama hizli sahnelerde kirilma oluyor tv ile alakali degil tamamen yazilimsal ins bu ayda cikacak guncelleme ile giderilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 30 Eylül 2012; 0:32:42 >
  • Arkadaslar maclardaki performansi cidden kotu mu o kadar ? Rahatsiz edecek derecede olmason yeter. O kadar para veriP maci guzelcene izleyemezsem cok pisman olurum valla. Aklim cok karisik

• rubisco cevabın için çok teşekkürler. evimde internetim yok, p.tesi veya salı bağlanacak o yüzden pek internete giremiyorum. ancak okuyabildim mesajını. dün akşam istinyeparktaki teknosaya gittim, 6877 ve 7007k yı bir müddet inceledim. birkaç film fragmanı vardı. her sahnenin ardından ekran siyah oluyor, yeni görüntü gelince dalgalanmalar oluyordu. mesala tvnin kenarlarına doğru su dalgası gibi titremeler oluyordu. her iki modelde de gördüm bunu. yayından diye düşünüyorum. en kısa zamanda başka mağazada tekrar izlicem bu esnada kullanan arkadaşlarıntv lerde böyle bi sorun var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.