Şimdi Ara

PHİLİPS 42 PFL 6877 K İNCELEMEM YENİ RESİM VE VİDEOLAR EKLENDİ 21-11-2012 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
18
Favori
110.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nymhepa

zaten bunu tercih sebebim lg den falan daha güzel ve net görüntü vermesi idi sıradan basit bi izleyiciyiz inşallah üzmez bizi

Alıntıları Göster
    Birde bazı arkadaşlar ambilight ın üst ledlerinin bazıları içeri gömülmüş diyolardı,ben baktım benimkinde hepsi eşit durumda bir sorun yok.Bunuda belirteyim dedim
    birde eski televizyonumun görüntüsünü yakalayabildiğim en yakın ayarları yaziim
    Görüntü Tarzı : Doğal
    Backlight kontrastı: 95
    Renk: 63 (kişiye göre değişebilir)
    Netlik: 7
    Parazit Azaltma:minimum
    MPEG Parazirt Azaltma: orta
    Perfect Pixel HD:
    Perfect Natural Motion: minimum
    Clear LCD: Açık
    Gelişmiş Netlik: açık
    Mükemmel Kontrast: Kapalı
    Dinamik arka ışık: en iyi görüntü
    Gelişmiş:
    Işık Sensörü: kapalı
    Gama: -2
    Renk Sıcaklığı: Normal
    Video kontrastı: 100
    Parlaklık: 45

• quote:

Orijinalden alıntı: s_analkabus

Birde bazı arkadaşlar ambilight ın üst ledlerinin bazıları içeri gömülmüş diyolardı,ben baktım benimkinde hepsi eşit durumda bir sorun yok.Bunuda belirteyim dedim
    birde eski televizyonumun görüntüsünü yakalayabildiğim en yakın ayarları yaziim
    Görüntü Tarzı : Doğal
    Backlight kontrastı: 95
    Renk: 63 (kişiye göre değişebilir)
    Netlik: 7
    Parazit Azaltma:minimum
    MPEG Parazirt Azaltma: orta
    Perfect Pixel HD:
    Perfect Natural Motion: minimum
    Gelişmiş Netlik: açık
    Mükemmel Kontrast: Kapalı
    Dinamik arka ışık: en iyi görüntü
    Gelişmiş:
    Işık Sensörü: kapalı
    Gama: -2
    Renk Sıcaklığı: Normal
    Video kontrastı: 100
    Parlaklık: 45

Alıntıları Göster
    @sanalkabus tv'nin en güzel özelliği olan doğal görüntü tamamıyla bu ayarları yapınca gitti.bir nevi diğer odadaki samsung oldu.hocam ben servisin tavsiye ettiği ayarlara yakın ayarlarda kullanıyorum.gerçektende doğala en yakın görüntü bence.

• quote:

yani bilgisayardan yaptığım her neyse televizyona bağlamak suretiyle televizyonun ekranında o oluyor değilmi o zaman bilgisayarı televizyona bağlayıp internete girip istediğim sitelerde dolaşıp istediğim filmi sıkıntı olmadan izleyebilirim doğrumu

Film denemedim ama youtubedeki videolar izleniyor
    Filmleri torrent sitelerinden harici hdd ye atıp öyle izledim internetten denemedim
    Denememe sebebim modem biraz uzak tvye kablosuz sinyal zayıf olduğundan uğraşmak işime gelmedi eternet bağlantısı yapacam o zaman denerim ama şu aralar aöf sınavı var uğraşmak istemiyorum ders çalışmaktan
  • quote:

yani bilgisayardan yaptığım her neyse televizyona bağlamak suretiyle televizyonun ekranında o oluyor değilmi o zaman bilgisayarı televizyona bağlayıp internete girip istediğim sitelerde dolaşıp istediğim filmi sıkıntı olmadan izleyebilirim doğrumu

Tabi tv yi laptop veya masa üstü bilgisayarına bağlayıp monitör olarak kullanabiliyorsun

Bir altta siparişi verdiğini yazmışsın
    Hayırlı olsun
    Tv yi kesinlikle kendin kurma, kutuyu açma servis gelip kendisi halletsin
    Malum garanti olayı
    Tvyi kendileri kurması gerekiyor
    Kurulumdan sonra izlenimlerini yazasan seviniriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyildirayy -- 4 Şubat 2013; 20:52:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

quote:

Tabi tv yi laptop veya masa üstü bilgisayarına bağlayıp monitör olarak kullanabiliyorsun

Bir altta siparişi verdiğini yazmışsın
    Hayırlı olsun
    Tv yi kesinlikle kendin kurma, kutuyu açma servis gelip kendisi halletsin
    Malum garanti olayı
    Tvyi kendileri kurması gerekiyor
    Kurulumdan sonra izlenimlerini yazasan seviniriz

Alıntıları Göster
    sağolasın yıldıray anladım dediğini hani dedim arada film izlemek istersem diye benimkisi ben öyle internetten film indirip uğraşabilecek birisi değilim :) bilgisayarı bağlayarak bunu halledebiliriz o zaman bu güzel ve demişsin youtube izleniyo diye daha ne olsun dicem kendim için evet öğleden sonra verdim siparişi çarşamba perşembe gelir diye tahmin ediyorum ama zaten ben evde değilim il dışındayım o yüzden geldikten sonra dediğin gibi kutusunu açtırmadan servisi çağırıp kurulumunu yaptırıcam inşallah izlenimlerimide paylaşıcam muhakkak sanada sınavlarında başarılar dilerim kolay gelsin

• quote:

sağolasın yıldıray anladım dediğini hani dedim arada film izlemek istersem diye benimkisi ben öyle internetten film indirip uğraşabilecek birisi değilim :) bilgisayarı bağlayarak bunu halledebiliriz o zaman bu güzel ve demişsin youtube izleniyo diye daha ne olsun dicem kendim için evet öğleden sonra verdim siparişi çarşamba perşembe gelir diye tahmin ediyorum ama zaten ben evde değilim il dışındayım o yüzden geldikten sonra dediğin gibi kutusunu açtırmadan servisi çağırıp kurulumunu yaptırıcam inşallah izlenimlerimide paylaşıcam muhakkak sanada sınavlarında başarılar dilerim kolay gelsin

Çok teşekkür ederim
    Tekrar hayırlı olsun Allah güle güle kullanmak nasip etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

@sanalkabus tv'nin en güzel özelliği olan doğal görüntü tamamıyla bu ayarları yapınca gitti.bir nevi diğer odadaki samsung oldu.hocam ben servisin tavsiye ettiği ayarlara yakın ayarlarda kullanıyorum.gerçektende doğala en yakın görüntü bence.

Hocam ayar detayları yazmanız mümkün mü acaba? Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dorubey1

quote:

Görüntü Tarzı : Filmler
    Backlight kontrastı: Kişisel tercihinize göre 65-70
    Renk: 50
    Netlik: 2
    Parazit Azaltma:Kapalı
    MPEG Parazirt Azaltma: Kapalı
    Perfect Pixel HD:
    Perfect Natural Motion: Kapalı
    Gelişmiş Netlik: Kapalı
    Mükemmel Kontrast: Orta veya Kapalı
    Dinamik arka ışık: Standart
    Gelişimiş:
    Işık Sensörü: Kullanıcıya Bağlı
    Gama: -1
    Renk Sıcaklığı: Sıcak veya Kişisel
    (Renk Sıcaklığı Kişisel olursa)Kişisel Renk Sıcaklığı(127/93/73 0/0/-7 )
    Video kontrastı: 90
    Parlaklık: 50
    Servisin önerdiği ayarlar.1 eksik 2 fazla vs değerlerle kullanıyorum.Bana doğal geliyor.Görüntü formatını doğala alınca da yakın ayarlarda kullanıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Perfect Pixel HD:
    Gelişimiş:
    Servisin önerdiği ayarlar.1 eksik 2 fazla vs değerlerle kullanıyorum.Bana doğal geliyor.Görüntü formatını doğala alınca da yakın ayarlarda kullanıyorum.

Hocam tşkler...
    Klavuzu hazırlamışlar ama optimum ayarlar şu şekilde olmalıdır veya buna yakın değerler olmalıdır diye bir şey yazmamışlar. Bu tür bilgilerin paylaşımı oldukça yararlı olacaktır. Arayıp da bulamayan benim gibi çok kişi vardır, tekrar teşekkürler...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Perfect Pixel HD:
    Gelişimiş:

Hocam tşkler...
    Klavuzu hazırlamışlar ama optimum ayarlar şu şekilde olmalıdır veya buna yakın değerler olmalıdır diye bir şey yazmamışlar. Bu tür bilgilerin paylaşımı oldukça yararlı olacaktır. Arayıp da bulamayan benim gibi çok kişi vardır, tekrar teşekkürler...

Rica ederim.Bu ayarları yaptıktan sonra yorumlarını yazarsan mutlu oluruz.Tabi ben bazı değerleri eksik ya da fazla yaptım.Ancak hemen hemen bu değerlerde kullanıyorum diyebilirim.

• quote:

quote:

quote:

Perfect Pixel HD:
    Gelişimiş:

Alıntıları Göster
    hocam bişe soracam,Perfect Natural Motion kapalı nasıl kullanabiliyorsunuz
    kapalı iken görüntüde akıcılık denen bişe kalmıyor.ben tam kapalı dayanamıyorum :)
    birde ben contrastı yüksek tutuyorum,öle seviyorum.samsung gibi oluyomuş demek

• quote:

Orijinalden alıntı: s_analkabus

hocam bişe soracam,Perfect Natural Motion kapalı nasıl kullanabiliyorsunuz
    kapalı iken görüntüde akıcılık denen bişe kalmıyor.ben tam kapalı dayanamıyorum :)
    birde ben contrastı yüksek tutuyorum,öle seviyorum.samsung gibi oluyomuş demek

Alıntıları Göster
    04.02.2013 - 000.150.083.000 sürüm yeni güncelleme yayınlanmış

• Metin abi ne haber? Yeni güncelleme ve yine ilk haberi sen verdin :) Teşekkürler. Hemen indiragandi yapalım.

Sitesindeki güncelleme bilgisi ve google amcamdan çevirisi

mprovement on robustness for files(.jpg) via usb stick.
    Solution for the predefined channel lists of Sky in Germany/Austria and Switzerland.
    Improvement to connect via WIFI to Lynksys router WRT54GC.
    Improvement for Electronic Program Guide.

Usb sopa ile dosyaları (. Jpg) için sağlamlık İyileştirme.
    Almanya / Avusturya ve İsviçre'de Sky önceden belirlenmiş bir kanal listeleri için Çözüm.
    Lynksys yönlendirici WRT54GC WIFI ile bağlamak İyileştirme.
    Elektronik Program Rehberi İyileştirme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailsss -- 5 Şubat 2013; 13:25:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailsss

Metin abi ne haber? Yeni güncelleme ve yine ilk haberi sen verdin :) Teşekkürler. Hemen indiragandi yapalım.

Solution for the predefined channel lists of Sky in Germany/Austria and Switzerland.

Almanya / Avusturya ve İsviçre'de Sky önceden belirlenmiş bir kanal listeleri için Çözüm.
    Değişen birşey yok

• Bu TV'nin dahili uydu kanal listesi nasıl? Video'da en üst kısımda kanalların logoları görünüyor. Normal uydu alıcılarındaki gibi liste gelmiyor mu?

Eğer en üst barda kanalların logoları görünüyorsa, kanal bulmak listede geiznmek sıkıntı olur. 10'ar tane kanalın olduğu liste gibi bir ekranı yok mu?

Yani demek istediğim aşağıdaki ekran görüntülerine benzer bir liste geliyor mu ekrana? LG 42LM660S'in inceleme videosunda buna benzer bir liste vardı.

PHİLİPS 42 PFL 6877 K İNCELEMEM YENİ RESİM VE VİDEOLAR EKLENDİ 21-11-2012

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Metin abi ne haber? Yeni güncelleme ve yine ilk haberi sen verdin :) Teşekkürler. Hemen indiragandi yapalım.

şükür iyilik sağlık kardeşim senden naber ? iki gündür bakmıyordum güncelleme için. şeytan dürttü sanki bak bak diye :)

• quote:

Orijinalden alıntı: metinuyar
    şükür iyilik sağlık kardeşim senden naber ? iki gündür bakmıyordum güncelleme için. şeytan dürttü sanki bak bak diye :)

Şükür abi iyiyim teşekkürler, iş yerinde yoğunluk var, zaman ayırıp da incelemeyi elden geçiremedim bir türlü :) bir kaç video yeni resim vb ekleyeceğim. Şubat sonu gibi yaparım inşallah.
    İyi ki bakmışsın, haberimiz olmayacaktı. Bende ayın ortalarına doğru yayınlarlar diye düşünüyordum ama erken yayınladılar. Yayınladılar yayınlamasına ama bir cacık yapmamışlar bir buçuk ayda yahu
    Şu yoğun dönemi bir atlatayımda philips support'a bir mail yazacağım. Harddiske kayıt ettiğim çizgi filmler var oğluma izletiyorum canı sıkılınca. 50 - 60 tane bölüm oldu. Bölümleri aşağıya teker teker inip seçmek zor oluyor. Kanal listesindeki gibi sayfa sayfa atlama yapamıyor ne yazıkki. Yapacaklarını yada yapabileceklerini sanmıyorum ama klasör oluşturup, kaydedilenleri klasörlere taşıma olayınıda maile yazacağım. Windows gezgini gibi klasör oluştur bölümleri işaretle klasöre taşı.. Bir eksiğide çoklu seçim yapamamak. Kayıtlı dizi vb bir kaç tanesini birden seçip topluca silmek gibi bir lüksümüzde yok :)
    Çalışsın yazılımcı ameleler :) Ne işe yarıyorlarki :)
    Birde şu yazılımın bir kısmını yada tamamını açık kaynak yapsalar farklı geliştiriciler de konuya müdahil olup daha güzel işler çıkarsa.
    Bende ne çok şey istiyorum değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailsss -- 5 Şubat 2013; 16:22:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: coderMX
    Bu TV'nin dahili uydu kanal listesi nasıl? Video'da en üst kısımda kanalların logoları görünüyor. Normal uydu alıcılarındaki gibi liste gelmiyor mu?
    Eğer en üst barda kanalların logoları görünüyorsa, kanal bulmak listede geiznmek sıkıntı olur. 10'ar tane kanalın olduğu liste gibi bir ekranı yok mu?
    Yani demek istediğim aşağıdaki ekran görüntülerine benzer bir liste geliyor mu ekrana? LG 42LM660S'in inceleme videosunda buna benzer bir liste vardı.

Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi 14 kanal tek sayfada gözüküyor. Ch+ - Ch- tuşlarıyla sayfa atlatıyorsun, Her sayfada 14 kanal geliyor.

• quote:

quote:

Bu TV'nin dahili uydu kanal listesi nasıl? Video'da en üst kısımda kanalların logoları görünüyor. Normal uydu alıcılarındaki gibi liste gelmiyor mu?

Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi 14 kanal tek sayfada gözüküyor. Ch+ - Ch- tuşlarıyla sayfa atlatıyorsun, Her sayfada 14 kanal geliyor.

Peki logoları TV kendi mi ekliyor? Kanal listesi ekrana gelirken gecikme var mı? Ayrıca 14 kanalın listelendiği ekranda en alttaki kanal da iken tekrar aşağı tuşuna basınca bir üstündeki kanala mı geçiyor yoksa bir sonraki sayfaya mı atlıyor?

• quote:

Peki logoları TV kendi mi ekliyor? Kanal listesi ekrana gelirken gecikme var mı? Ayrıca 14 kanalın listelendiği ekranda en alttaki kanal da iken tekrar aşağı tuşuna basınca bir üstündeki kanala mı geçiyor yoksa bir sonraki sayfaya mı atlıyor?

Evet logolar kendiliğinden geliyor. Logoları kanalların verilerinden çekiyor sanırım. Ortadaki 4 yönlü düğmeden sağ düğmeye basınca başa dönüyor. Yani misalen 399. kanal son kanal, düğmeye basınca 1. kanala geçiyor, Aynı sayfa içindeki ilk görünen kanala geçmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.