Şimdi Ara

PHİLİPS 42 PFL 6877 K İNCELEMEM YENİ RESİM VE VİDEOLAR EKLENDİ 21-11-2012 (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
18
Favori
109.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nymhepa

arkadaşlar 47 6877 için nerden ve ne tür bir duvar askı aparatı almamı tavsiye edersiniz antalyadayım şehir olarak kullanışlı ve uygun fiyatlı

Alakasız kusura bakmayın ama tv'nizden memnun kaldınız mı? İzleme mesafeniz nedir? Yeterli geliyor mu? Ben de bu tv'den almayı düşündüğüm için soruyorum. Ben 4 mt. mesafeden izleyeceğim. Teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar 47pfl6907 de dts sorunu varmı??6877 de olduğunu biliyorum gerçi bu sorun medya oynatıcı ile çözülür ama.

Şurdaki aletle dts sorunu çözülür diye düşünüyorumhttp://www.teknobiyotik.com/elektronik/media-player/dark-cinemaniaxs-full-hd-1080p-mkv-h-264-dts-dolby-7-1-ses-destekli-medya-oynatici.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadwood -- 12 Şubat 2013; 9:23:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadwood

Arkadaşlar 47pfl6907 de dts sorunu varmı??6877 de olduğunu biliyorum gerçi bu sorun medya oynatıcı ile çözülür ama.

Şurdaki aletle dts sorunu çözülür diye düşünüyorumhttp://www.teknobiyotik.com/elektronik/media-player/dark-cinemaniaxs-full-hd-1080p-mkv-h-264-dts-dolby-7-1-ses-destekli-medya-oynatici.html

Evet arkadaşım aynı durum PFL6907 modelindede mevcut.Tek çare medya player almak veya dts sesleri ac3 e çevirmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tv iyi gidiyordu son güncellemeyi yaptim , ayarlari reset yapmaya basladi , isin yok her acilisda renk ayariydi ses di vs yapdur , philips i kiniyorum yiyemedikleri ...okun basina niye geciyorlar 1 seneye yaklasti hala yazilim i oturtamadilar yuhhhhhh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manolpan

quote:

Arkadaşlar 47pfl6907 de dts sorunu varmı??6877 de olduğunu biliyorum gerçi bu sorun medya oynatıcı ile çözülür ama.

Evet arkadaşım aynı durum PFL6907 modelindede mevcut.Tek çare medya player almak veya dts sesleri ac3 e çevirmek.

Philips'in kendine ait mediaplayerlarıda var gerçi makul fiyatlara ama yapıcaz artık bir şeyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

quote:

arkadaşlar 47 6877 için nerden ve ne tür bir duvar askı aparatı almamı tavsiye edersiniz antalyadayım şehir olarak kullanışlı ve uygun fiyatlı

Alakasız kusura bakmayın ama tv'nizden memnun kaldınız mı? İzleme mesafeniz nedir? Yeterli geliyor mu? Ben de bu tv'den almayı düşündüğüm için soruyorum. Ben 4 mt. mesafeden izleyeceğim. Teşekkür ederim.

arkadaşım ben daha televizyonu kurdurmadım çünkü şehir dışındayım bu hafta sı-onuna kalmaz kurulumu yapılır sanırım ondan sonra buradan izlenimlerimi paylaşıcam zaten ama şunu söyleyim ben daha görmeden memnunun :)

• quote:

quote:

quote:

arkadaşım ben daha televizyonu kurdurmadım çünkü şehir dışındayım bu hafta sı-onuna kalmaz kurulumu yapılır sanırım ondan sonra buradan izlenimlerimi paylaşıcam zaten ama şunu söyleyim ben daha görmeden memnunun :)

Hayırlı olsun. Cevabınız için teşekkür ederim. İnşallah sorunsuz bir ürüne denk gelmişsinizdir. Yorumlara bakılırsa amblight çok fark ediyormuş tv izleme zevki açısından. Ekranın olduğundan daha büyük algılanmasını sağlıyormuş. 6877 3 taraflı amblight artı görüntü kalitesi mağazalarda gördüğüm kadarıyla 7007'nin az gerisinde olsa da gerçekten çok iyi. Mesela ben büyük bir ihtimal smart ve 3d'sini bile kullanmayacağım. O yüzden o özellikleri sıkıntılı olsa dahi umurumda değil. Umurumda olan sadece kullanmayacağım özelliklere para vermek olacak. 5507 de iyi bir model fakat philips almışken amblight özelliği olanını almazsam aklım hep o amblight'ta kalır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun. Cevabınız için teşekkür ederim. İnşallah sorunsuz bir ürüne denk gelmişsinizdir. Yorumlara bakılırsa amblight çok fark ediyormuş tv izleme zevki açısından. Ekranın olduğundan daha büyük algılanmasını sağlıyormuş. 6877 3 taraflı amblight artı görüntü kalitesi mağazalarda gördüğüm kadarıyla 7007'nin az gerisinde olsa da gerçekten çok iyi. Mesela ben büyük bir ihtimal smart ve 3d'sini bile kullanmayacağım. O yüzden o özellikleri sıkıntılı olsa dahi umurumda değil. Umurumda olan sadece kullanmayacağım özelliklere para vermek olacak. 5507 de iyi bir model fakat philips almışken amblight özelliği olanını almazsam aklım hep o amblight'ta kalır.

valla bende senin gibiyim sadece normal kanal yayınlarını izlicem büyük ihtimalle ama diğer özelliklerinide lazım olduğu durumlarda kullanırım o yüzden sıkıntı yok televizyon izleme zevki güzel olsun yeterli şimdilik

• quote:

Para verip cihaz almaya bile gerek yok

http://forum.donanimhaber.com/m_36747324/mpage_4/f_/key_//tm.htm#71558690

Ben bu olayı bu konu içeriği ile hallettim

5 dakika zaman ayırmak yetiyor

• - Dts dışında bir ton ses kodeği var. Bulmak isteyen zaten bulur. Ya da bu işi bilmiyordur sadece DTS var sanıyordur. Bakın özellikle YIFY ve KİNGDOM un film paylaşımları AC3 tür. Benim çok geniş bir arşivim var. Bir tane bile DTS kodecli film yok elimde. Hepsi AC3.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknessjack

- Dts dışında bir ton ses kodeği var. Bulmak isteyen zaten bulur. Ya da bu işi bilmiyordur sadece DTS var sanıyordur. Bakın özellikle YIFY ve KİNGDOM un film paylaşımları AC3 tür. Benim çok geniş bir arşivim var. Bir tane bile DTS kodecli film yok elimde. Hepsi AC3.

Başka ses formatları olduğunu bizde biliyoruz kardeşim..Ama 6 Kanal Türkçe Dts sesin kalitesini hiç bir şeye paylaşmamki eğer bu sorun 80-90 tllik bir aletle halledilecekse almaya razıyım fakat convertara sıcak bakmıyorum..Cevabın için teşekkür ederim
  • quote:

quote:

- Dts dışında bir ton ses kodeği var. Bulmak isteyen zaten bulur. Ya da bu işi bilmiyordur sadece DTS var sanıyordur. Bakın özellikle YIFY ve KİNGDOM un film paylaşımları AC3 tür. Benim çok geniş bir arşivim var. Bir tane bile DTS kodecli film yok elimde. Hepsi AC3.

Başka ses formatları olduğunu bizde biliyoruz kardeşim..Ama 6 Kanal Türkçe Dts sesin kalitesini hiç bir şeye paylaşmamki eğer bu sorun 80-90 tllik bir aletle halledilecekse almaya razıyım fakat convertara sıcak bakmıyorum..Cevabın için teşekkür ederim

- Sana özellikle bilmiyorsun diyen olmadı zaten. Çoğu insan bilmiyor, öyle diyorlar hesabına yatarak şu tvde bu yok ama deyip geçiyor. Ayrıca Tvnin kendi seside mükemmeldir, basslar harika vuruyor. Diğer kullananlarda yorum yaparsa daha net anlamış olacağız. Zaten bu durumu takıntı yapanlar gidip kendine mediaplayer alıyor. Ya da bilgisayarını bağlama zahmetine giriyor, malum kılımızı kıpardatacak halimiz olmuyor genelde para verip bir ürün aldığımızda.

• quote:

quote:

quote:

- Sana özellikle bilmiyorsun diyen olmadı zaten. Çoğu insan bilmiyor, öyle diyorlar hesabına yatarak şu tvde bu yok ama deyip geçiyor. Ayrıca Tvnin kendi seside mükemmeldir, basslar harika vuruyor. Diğer kullananlarda yorum yaparsa daha net anlamış olacağız. Zaten bu durumu takıntı yapanlar gidip kendine mediaplayer alıyor. Ya da bilgisayarını bağlama zahmetine giriyor, malum kılımızı kıpardatacak halimiz olmuyor genelde para verip bir ürün aldığımızda.

Tamamen haklısın
    Ses formatı dts bile olsa bunu AC3 e çevirmek insanın 3-5 dakikasını alıyor, yani çözümü gayet basit bir şey beğenilen bir tvyi almamak için büyütülmesi gereken bir bonu değil
    Şu an piyasadaki tvlerin çoğu 10*2W ken bu tv 12*2 W
    Ben daha evde sesi %50 den fazla açamadım yan komşu sanki ses benim evde gibi geliyor diyor
    Basta tizde gayet iyi

Bu yvyi almamak için başka sebepler varsa eyvallah ama dts ye takmamak lazım
    Mesela benim sıkıntım başka ambilight ledlerinden kasaya gömülü olanlar var, evet bu sıkıntı işte konuşulabilir
    Bende müşteri hizmetlerine başvurdum bugün servisi gönderiyorlar
    Bir şekilde halledeceğim
    Artık değişim mi olur ki servisle telefondan görüştüm istersen olur dedi yoksa sorunu çözdürürmüyüm duruma göre bakacam

• Merhaba arkadaşlar, ses sistemi aldım ama tv sesi ses sisteminden çıkmıyor. kabloları nasıl bağlayacağım ,bilgisi olan varsa yardımcı olur çok iyi olur.
    ses sistemim pinoeer dcs 404k 5.1
  • Arkadaşlar futbol maçlarında veya beyaz zeminli sahnelerde,özellikle eurosporttaki kayak sahnelerinde meydana gelen kirli ekran diğer adıyla perdemsi satıh hakkında ne diyorsunuz?Yayından demek istiyordum ama maalesef az önce pes 2012 yi açtım ve ps3'te de maalesef kabak gibi sırıtıyor.Hareketli sahnelerde kameranın yönüne doğru devam eden koca bir kirli ekran.
    Ulan yapıyorsunuz madem adam gibi yapın şu tv'yi de 300 lira daha fazla alın ya da ıvır zıvır beş para etmez bir sürü zort tv zırt tv özellikleri koymayın
    Tv'nin görüntü performansı hd sd performansı gerçekten mest ederken direk benim için çöp olmuştur.İade etme şansım da geçti maalesef ne yapıcam bilmiyorum.Servisi çağırsam da normal abi der geçer

• quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

Arkadaşlar futbol maçlarında veya beyaz zeminli sahnelerde,özellikle eurosporttaki kayak sahnelerinde meydana gelen kirli ekran diğer adıyla perdemsi satıh hakkında ne diyorsunuz?Yayından demek istiyordum ama maalesef az önce pes 2012 yi açtım ve ps3'te de maalesef kabak gibi sırıtıyor.Hareketli sahnelerde kameranın yönüne doğru devam eden koca bir kirli ekran.
    Ulan yapıyorsunuz madem adam gibi yapın şu tv'yi de 300 lira daha fazla alın ya da ıvır zıvır beş para etmez bir sürü zort tv zırt tv özellikleri koymayın
    Tv'nin görüntü performansı hd sd performansı gerçekten mest ederken direk benim için çöp olmuştur.İade etme şansım da geçti maalesef ne yapıcam bilmiyorum.Servisi çağırsam da normal abi der geçer

Yaww hocam sana her dedigimizde ben tvmden memnunum beni iskillendirmeyine getirdin konuyu diye hatirliyorum,,, titreme olmuyor dse oluyor, dse olmuyor kastirma oluyor,,,, oluyor da oluyor... Bu tv yi tam randimanli olarak kullanmak isteyen herkes bir problem yasiyor... Bende dse yoktu, kabul edilemeyecek duzeyde takilmalar titremeler vardi, sende de dse.. Bzilari da smart tvye media playerine takiyor,,, onlari gectim goruntuyle ilgili konular tamamen sans demekki bu tvde, ama olmamasi lazim tv nin isi goruntu, yemisim smartii media playerini.. Demekki ust modellerde yaptiklari 3 tarafli ambilight bu tv yi satilabilir kilmak icin bir doneymis sadece... Oturup atv trt izleyenler icin mis gibi tv... Gecmis olsun bu arada, bence hareketli sahnelerde test et, titrerse eger servise onus bahane etmeyi dene...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Takılma kasılma olmuyor dostum.Görüntü yönünden sıkıntı yok yalnız bu dse denen illet beni nefret ettirdi tv'den.Tv'den valla çok memnundum ama şu dse olayına hiç dikkat etmemiştim gerçekten yeni farkettim.Aslında çok detaycı olmayacaksın mal mal tv'yi izleyip rahatına bakacaksın.Şimdi ben tv'yi alalı 1.5 ay oldu servis süreci nasıldır acaba?Geri iade ya da para iadesi şansım yok sanırım.
  • yazılan yorumları okudukça fikrim değişiyor.

lg660 ile 6877 arasında kaldım, tam 6877 derken lg'ye geri dönücem sanırım.

keyif için aldığın alet adamın canını burnundan getirirmemeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mexicana -- 15 Şubat 2013; 12:49:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

Arkadaşlar futbol maçlarında veya beyaz zeminli sahnelerde,özellikle eurosporttaki kayak sahnelerinde meydana gelen kirli ekran diğer adıyla perdemsi satıh hakkında ne diyorsunuz?Yayından demek istiyordum ama maalesef az önce pes 2012 yi açtım ve ps3'te de maalesef kabak gibi sırıtıyor.Hareketli sahnelerde kameranın yönüne doğru devam eden koca bir kirli ekran.

Hocam moralinizi bozmak istemem ama bende yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum..
    arkadaşımda sizin TV nizin aynısından kullanıyor..TV nin malzeme ve görüntü kalitesi çok iyi..bende almayı planlıyordum ta ki geçtiğimiz günlerde evinde maç izleyene kadar..ekranda siyah bulutlanmamı desem gölgemi desem bir karartı hissettim.. görüntü kalitesinden dolayı olacağını düşündüm..sonra arkadaşıma söyleyip söylememe konusunda kararsız kaldım..neyse hafiften çıtlattım ve dikkat etmesini söyledim..o da baktı ve fark etti..çok şaşırdı..ben fazla üzülmesin diye konuyu değiştirdim ve philips defterini o anda kapattım..

dün akşam fener ve efes maçlarını izlerken iyiki Pany neo plazma TV almışım dedim..(maşşallah diyim)

edit: alıntı yanlış kişiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oprema -- 15 Şubat 2013; 13:30:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mexicana

yazılan yorumları okudukça fikrim değişiyor.

lg660 ile 6877 arasında kaldım, tam 6877 derken lg'ye geri dönücem sanırım.

keyif için aldığın alet adamın canını burnundan getirirmemeli.

Yaa dostum geç Allah aşkına ne lg'sinden bahsediyorsun?sanki onda yok mu bu olay?Lg samsung aklının köşesinden bile geçmesin.git panasonic plazma al,sony hx serisi al olmadı phil 7,8,9 serisine bak
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.