Şimdi Ara

PHİLİPS 42 PFL 6877 K İNCELEMEM YENİ RESİM VE VİDEOLAR EKLENDİ 21-11-2012 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
18
Favori
109.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

quote:

Halen daha anlamayan okumayan arkadaşlara bir kez daha yazıyorum.Hey Allah'ım ya kaçıncı kez yazıyorum.Bu ayarları sadece hd yayın futbol maçlarını izlerken kullanıyorum.Tam olarak bu ayarlarda da değil aslında yakın ayarlarda diyelim.Ok anlaşıldı.Normalde doğal veya filmler modunda yaptığım doğala en yakın ayarlarda kullanıyorum.

Kızma
    Herkes nasıl hoşuna gidiyorsa öyle izler, demek ki o ayarlardan memnunsun, o zaman zaten sıkıntı olamaz

Ya yok dostum sana kızmıyorum.Diğer konuda da biri dalga geçerek yazmış ona sinirlendim.50 kez yazdık maçlarda diye ama millet biz değilki okumadan araştırmadan hazıra konmak istiyor.

O konuda haklısın işte
    Okumak araştırmak millet olarak bize zor geliyor
    Aslında philips birde maç modu diye görüntü modu ekleseymiş süper olurmuş

• quote:

Halen daha anlamayan okumayan arkadaşlara bir kez daha yazıyorum.Hey Allah'ım ya kaçıncı kez yazıyorum.Bu ayarları sadece hd yayın futbol maçlarını izlerken kullanıyorum.Tam olarak bu ayarlarda da değil aslında yakın ayarlarda diyelim.Ok anlaşıldı.Normalde doğal veya filmler modunda yaptığım doğala en yakın ayarlarda kullanıyorum.

Kızma arkadaşım, burada birbirimize yardımcı olmak için yazıyoruz.Maç izlediğin bu ayarlar hepsi neredeyse köklenmiş durumda.Buda görüntüyü doğallıktan bir hayli uzaklaştırmakta.Örneğin renk geliştirme modu açıldıkça renkler pastelleşmekte.Bunuda maçlarda yeşil zemine bakarak daha iyi anlayabilirsin.Evet yinede kişisel zevk meselesi herkes dilediği ayarda seyredebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manolpan

quote:

Kızma arkadaşım, burada birbirimize yardımcı olmak için yazıyoruz.Maç izlediğin bu ayarlar hepsi neredeyse köklenmiş durumda.Buda görüntüyü doğallıktan bir hayli uzaklaştırmakta.Örneğin renk geliştirme modu açıldıkça renkler pastelleşmekte.Bunuda maçlarda yeşil zemine bakarak daha iyi anlayabilirsin.Evet yinede kişisel zevk meselesi herkes dilediği ayarda seyredebilir.

Yav yok diğer konuda yazan birine kızdım.neyse
    Bu arada ayarlarınız paylaşırsanız bizde deneyelim dostum.aslında herkes paylaşsa güzel olur deneriz bizlerde.

• quote:

quote:

quote:

Bu arada ayarlarınız paylaşırsanız bizde deneyelim dostum.aslında herkes paylaşsa güzel olur deneriz bizlerde.

Görüntü:Kişisel
    Backlight kontrastı:65
    Renk:50
    Netlik:3
    Parazit azaltma:Kapalı
    Mpeg Parazit azaltma:Kapalı
    Pixel Precise HD
    Perfect Naturel Motion:Kapalı
    Clear LCD:Açık
    Gelişmiş netlik:Kapalı
    Dinamik Kontrast:Kapalı veya minimum
    Dinamik arka ışık:Standart
    Renk Geliştirme:Kapalı
    Gelişmiş
    Işık sensörü:Açık
    Gama:+1
    Renk sıcaklığı:Normal veya kişisel ayarlanabilir
    Video Kontrastı:90
    Parlaklık:50

Ben bu ayarlarda kullanıyorum ve genelde çok aydınlık olmayan ortamda izliyorum.Belki sana biraz karanlık gibi gelebilir ama bu ayarlarda zamanla gözün alışır.Yalnız DSE efekti bu ayarlarda yer yer belli olmakta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Görüntü:Kişisel
    Backlight kontrastı:65
    Renk:50
    Netlik:3
    Parazit azaltma:Kapalı
    Mpeg Parazit azaltma:Kapalı
    Pixel Precise HD
    Perfect Naturel Motion:Kapalı
    Clear LCD:Açık
    Gelişmiş netlik:Kapalı
    Dinamik Kontrast:Kapalı veya minimum
    Dinamik arka ışık:Standart
    Renk Geliştirme:Kapalı
    Gelişmiş
    Işık sensörü:Açık
    Gama:+1
    Renk sıcaklığı:Normal veya kişisel ayarlanabilir
    Video Kontrastı:90
    Parlaklık:50

Ben bu ayarlarda kullanıyorum ve genelde çok aydınlık olmayan ortamda izliyorum.Belki sana biraz karanlık gibi gelebilir ama bu ayarlarda zamanla gözün alışır.Yalnız DSE efekti bu ayarlarda yer yer belli olmakta.

Dostum yakın ayarları kullanıyoruz bu arada

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deadwood

Arkadaşlar 47pfl6907 de dts sorunu varmı??6877 de olduğunu biliyorum gerçi bu sorun medya oynatıcı ile çözülür ama.

Şurdaki aletle dts sorunu çözülür diye düşünüyorumhttp://www.teknobiyotik.com/elektronik/media-player/dark-cinemaniaxs-full-hd-1080p-mkv-h-264-dts-dolby-7-1-ses-destekli-medya-oynatici.html

Para verip cihaz almaya bile gerek yok

http://forum.donanimhaber.com/m_36747324/mpage_4/f_/key_//tm.htm#71558690

Ben bu olayı bu konu içeriği ile hallettim

5 dakika zaman ayırmak yetiyor

Ben de burdaki konuyu uygulamayı düşünüyorum. deneme için dün bi film indirdim. DTS formatlı. Bakalım deneyince görecez sonucu.

• televizyon güzel
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kızma
    Herkes nasıl hoşuna gidiyorsa öyle izler, demek ki o ayarlardan memnunsun, o zaman zaten sıkıntı olamaz

Ya yok dostum sana kızmıyorum.Diğer konuda da biri dalga geçerek yazmış ona sinirlendim.50 kez yazdık maçlarda diye ama millet biz değilki okumadan araştırmadan hazıra konmak istiyor.

O konuda haklısın işte
    Okumak araştırmak millet olarak bize zor geliyor
    Aslında philips birde maç modu diye görüntü modu ekleseymiş süper olurmuş

- DSE olmamalı, sonuçta deds dı fıtbıl itis dı fıtbıl, vat ken ay du durink dı geyms samting hepıns http://www.youtube.com/watch?v=ccw8dQNAsmc

• Bu hafta ben de 42 Pfl 6877 k aldım .... Tv gerçekten güzel. Kuran Servis hem philips hemde samsunga bakıyormuş. Kurduğu ve en çok beğendiği modelin bu olduğunu söyledi.

Dahili uydu alıcı dışında gerçekten beğendim. Uydu alıcı daha hızlı olsa ve kanal sıralama harici alıcılardaki gibi olsa süper olurmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacar08

Bu hafta ben de 42 Pfl 6877 k aldım .... Tv gerçekten güzel. Kuran Servis hem philips hemde samsunga bakıyormuş. Kurduğu ve en çok beğendiği modelin bu olduğunu söyledi.

Dahili uydu alıcı dışında gerçekten beğendim. Uydu alıcı daha hızlı olsa ve kanal sıralama harici alıcılardaki gibi olsa süper olurmuş...

Hayirli olsun gule gule kullanin. Bizde dun aldik bugun gun icinde gelip kuracaklar. Olu piksel, bulutlanma, isik sizmasi gibi testler yaptirdiniz mi ? Nasil ilk izlenimleriniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet886

quote:

Bu hafta ben de 42 Pfl 6877 k aldım .... Tv gerçekten güzel. Kuran Servis hem philips hemde samsunga bakıyormuş. Kurduğu ve en çok beğendiği modelin bu olduğunu söyledi.

Hayirli olsun gule gule kullanin. Bizde dun aldik bugun gun icinde gelip kuracaklar. Olu piksel, bulutlanma, isik sizmasi gibi testler yaptirdiniz mi ? Nasil ilk izlenimleriniz :)

Yaptırdım ve hiç bir sıkıntı yok. Dün Görevimiz Tehlike 3 vardı tv de. O kadar net ki görüntü, oyuncular sanki odada yapıyorlar muhabbeti :D Benim ihtiyacımı fazlasıyla karşıladı, tavsiye ederim...

• Geldi bugun servisten bi arkadas kurulumu yapti, olu pixel yok bulutlanma sikintisinada aksam ben bakacagim. Gercekten guzel goruntu sunuyor Hd yayin olan kanallar ayri bi guzel:) youtube uygulamasindan 3D test videolarina baktik oda guzel.. Sag ust kosedeki 10 adet ledde hafiften gomukluk oldugunu sonradan farkettim fakat verdigi aydinlatmada problem yok gibi.. Gece ayrica kontrolunu yapacagim onunda.. Bi kac arkadastada o led gomuklugu vardi saniyorum. Problem olacak sekilde ise servise sorup evde yaparlarsa yapmalarini isteyecem, goturecez derlerse kalsin diyebilirim aksamki kontrolden sonra:) Herkese iyi seyirler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Yaptırdım ve hiç bir sıkıntı yok. Dün Görevimiz Tehlike 3 vardı tv de. O kadar net ki görüntü, oyuncular sanki odada yapıyorlar muhabbeti :D Benim ihtiyacımı fazlasıyla karşıladı, tavsiye ederim...

Işık sızması ve bulutlanma için uyguladığınız özel bir test var mı arkadaşlar yoksa gece gözünüzle mi test ediyorsunuz?

• yeni güncellemeyi bekliyorum ,normal tv yayinlarinda sorun yok ama hdmi ile laptop u tv ye baglar isek ve filme falan bakarsak filmde cok kirilma tekleme oluyor laptopun ekran karti nvidia gtx660m i 7 4 cekirdek ,ayrica reset sorunu ara sira oluyor bundan baska bir sorun yok bazen hic bir sorun olmuyor bazen reset atiyor anlamadim gitti yinede cok keyifli bir tv sorun tv ye yazilim yapamiyorlar alayi acemi
  • Kanal sıralamasını Philips channel editör programı ile hallettim. Programla bile çok zaman alıyor. Keske silme olsada bu ıvır zıvır kanallarla uğraşmasak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

yeni güncellemeyi bekliyorum ,normal tv yayinlarinda sorun yok ama hdmi ile laptop u tv ye baglar isek ve filme falan bakarsak filmde cok kirilma tekleme oluyor laptopun ekran karti nvidia gtx660m i 7 4 cekirdek ,ayrica reset sorunu ara sira oluyor bundan baska bir sorun yok bazen hic bir sorun olmuyor bazen reset atiyor anlamadim gitti yinede cok keyifli bir tv sorun tv ye yazilim yapamiyorlar alayi acemi

Bende hdmı ile laptopu bağladım ve de tek bir sorun yaşamadım.resmen harika diyebilirim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Işık sızması ve bulutlanma için uyguladığınız özel bir test var mı arkadaşlar yoksa gece gözünüzle mi test ediyorsunuz?

- Işık sızması ve bulutlanmalar için geceleyin sağlam karanlıkta, tül ve kalın perdeler çekilmiş olmalı. Sonra özellikle filmler modunda, backlight kontrastı 65 yap, dinamik arka ışık standart ya da kapalı olsun, dinamik arka ışık maksimum olunca , bulutlanma olsa bile temizliyor buraya dikkat ! Kısaca ; Siyah fotoğraf açarak, ya da filmde siyah bir sahneyi durdurarak yapmalısın.

- Görüntü modu ; filmler
    - backlight kontrast : 60-70 arası tercihe göre
    - dinamik arka ışık: standart ya da kapalı.
    - Gama ile fulleyip ya da sonuna kadar kısıp oynayabilirsin görüntüdeki derinliği görmek için.

- Orada olmayan abi, bunları yaparsan kuvvetle muhtemel bulutlanma ya da ışık sızması göreceksin ! Bu sorunun ledlerin kronik sorunu olduğuna inanıyorum ( full led ya da local dimming olanlar hariç ki onlarda bile çok nadiren oluyormuş bunuda albani usta söylüyor)

• quote:

Geldi bugun servisten bi arkadas kurulumu yapti, olu pixel yok bulutlanma sikintisinada aksam ben bakacagim. Gercekten guzel goruntu sunuyor Hd yayin olan kanallar ayri bi guzel:) youtube uygulamasindan 3D test videolarina baktik oda guzel.. Sag ust kosedeki 10 adet ledde hafiften gomukluk oldugunu sonradan farkettim fakat verdigi aydinlatmada problem yok gibi.. Gece ayrica kontrolunu yapacagim onunda.. Bi kac arkadastada o led gomuklugu vardi saniyorum. Problem olacak sekilde ise servise sorup evde yaparlarsa yapmalarini isteyecem, goturecez derlerse kalsin diyebilirim aksamki kontrolden sonra:) Herkese iyi seyirler..

Led sorunu bende de vardı. Servisi çağırdım gelip aldılar. 4 gün sonra tekrar getirdiler led ler aynı durumdaydı. Adamlar alıp sadece tv yi güncellemişler getirmişler. Kabul etmedim bu durumu tekrar götürdüler. Bakalım bekliyorum perşembe gününden beri. Beni okadar rahatsız ediyorki anlatamam. Tv nın yarısı ışıl ışıl yarısı sönük... Çok can sıkıcı bi durum...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: perkam

Ambilight ledlerini merak edip başka tv lerde inceledim. Bu genel bir durum değil. Biz ve belki başka örnekler istisna. Sendeki daha iyi duruyor. En azından duvardaki ışıkta kesilme yok. Bendeki duvar yansımasında sol taraftaki ışık çok az. Senin tv bende olsa kurcalamazdım fazla. :)

Zaten şimdilik pek kurcalamaya niyetli değilim
    Philipse eposta gönderdim cevabı bekliyorum
    Cevap gelince paylaşırım

Sizler neler yaptınız arkadaslar bu konuyla ilgili:) Kafaya takıldı mı takılıyor. Resim ekliyorum. Dün geldi tv. aksam izlerken sıkıntı yapmadı ama durum bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet886 -- 24 Şubat 2013; 18:31:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KashmiriaN

quote:

Geldi bugun servisten bi arkadas kurulumu yapti, olu pixel yok bulutlanma sikintisinada aksam ben bakacagim. Gercekten guzel goruntu sunuyor Hd yayin olan kanallar ayri bi guzel:) youtube uygulamasindan 3D test videolarina baktik oda guzel.. Sag ust kosedeki 10 adet ledde hafiften gomukluk oldugunu sonradan farkettim fakat verdigi aydinlatmada problem yok gibi.. Gece ayrica kontrolunu yapacagim onunda.. Bi kac arkadastada o led gomuklugu vardi saniyorum. Problem olacak sekilde ise servise sorup evde yaparlarsa yapmalarini isteyecem, goturecez derlerse kalsin diyebilirim aksamki kontrolden sonra:) Herkese iyi seyirler..

Led sorunu bende de vardı. Servisi çağırdım gelip aldılar. 4 gün sonra tekrar getirdiler led ler aynı durumdaydı. Adamlar alıp sadece tv yi güncellemişler getirmişler. Kabul etmedim bu durumu tekrar götürdüler. Bakalım bekliyorum perşembe gününden beri. Beni okadar rahatsız ediyorki anlatamam. Tv nın yarısı ışıl ışıl yarısı sönük... Çok can sıkıcı bi durum...

Güncelleme ile ne alakası varmış ki o konunun, tuhaf.. Dediğim gibi dün geldi hocam o an farketmedim. Tv izlerken rahatsız edici bir durum yok, servisin gelip burda götürmeden halledeceğinden emin olsam arayacam fakat emin değilim işte, bu yüzden götürmelerinide istemiyorum açıkçası..

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.