Şimdi Ara

PHİLİPS 42 PFL 6877 K İNCELEMEM YENİ RESİM VE VİDEOLAR EKLENDİ 21-11-2012 (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
18
Favori
109.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir önceki sayfada bir arkadaş şunu paylaşmış hocam bir deneyin isterseniz.

Görüntü Tarzı : Filmler
    Backlight kontrastı: Kişisel tercihinize göre 65-70
    Renk: 50
    Netlik: 2
    Parazit Azaltma:Minimum
    MPEG Parazirt Azaltma: Minimum

Perfect Pixel HD:
    Perfect Natural Motion: Minimum
    Clear LCD: Açık
    Gelişmiş Netlik: Minimum
    Mükemmel Kontrast: Orta veya Minimum
    Dinamik arka ışık: Standart
    Gelişimiş:
    Işık Sensörü: Kullanıcıya Bağlı
    Gama: -1
    Renk Sıcaklığı: Sıcak veya Kişisel
    (Renk Sıcaklığı Kişisel olursa)Kişisel Renk Sıcaklığı(127/93/73 0/0/-7 )
    Video kontrastı: 90
    Parlaklık: 50
  • ismailsss kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam vermiş olduğun bilgilerden dolayı akşam gerekli bilgileri uygulayacağım sonucu size bildiririm hocam hayırlı iftarlar
  • hocam akşam ayarları yaptım sıkıntı öndeki nesnenin ani hareket esnasında karelenme oluyordu. verdiğiniz bilgi ile sorunu çözdüm çok teşekkür ederim. hocam birde kusurabakma rahatsız etmiyorum inşallah,bir de ışık sızma olayı okudum ekranda bu konuda bilgi alabilirmiyim nasıl anlamamız gerekli nerden bileceğiz,sızma olayını? teşekkürler iyi çalışmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilkoybasi

hocam akşam ayarları yaptım sıkıntı öndeki nesnenin ani hareket esnasında karelenme oluyordu. verdiğiniz bilgi ile sorunu çözdüm çok teşekkür ederim. hocam birde kusurabakma rahatsız etmiyorum inşallah,bir de ışık sızma olayı okudum ekranda bu konuda bilgi alabilirmiyim nasıl anlamamız gerekli nerden bileceğiz,sızma olayını? teşekkürler iyi çalışmalar

Sorununuzun çözülmesine sevindim.
    Estağfurullah hocam rahatsızlığı yok bu işin :)
    Bizim tvlerde ışık sızması olayı yok ama "ışık sızması" diye aratırsanız forum içerisinde epeyce ayrıntılı bilgi var.
  • phılıps 5008k 42' aldım.. hd. ve sd görüntüler çok iyi. çok memnunum.
    1800 tl ye alınabilecek en iyi led. üstelik iki taraflı amblıght.. f/p açısından bundan iyisini düşünemiyorum...
  • ekran logolarını nasıl değiştiriyoruz arkadaşlar?

birde bu Işık Sensörü ne işe yarıyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakopsi -- 29 Temmuz 2013; 23:00:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakopsi

ekran logolarını nasıl değiştiriyoruz arkadaşlar?

sorum güncel ve yeni yazılım ile tv çok yavaşladı hatta smart tv den internete giremez oldum. eski yazılım linki var mıdır acaba?

@ismailsss
  • quote:

quote:

sorum güncel ve yeni yazılım ile tv çok yavaşladı hatta smart tv den internete giremez oldum. eski yazılım linki var mıdır acaba?

@ismailsss

Downgrade için philips forumlarına bir bakın isterseniz. Ben en son sürümü yüklemedim daha :)
    Fabrika ayarlarına döndererek tekrar deneyin hocam. Olmadı philips forumlarına bir bakın. Eski yazılımı yükleme işi nasıl oluyor bilmiyorum açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailsss

quote:

quote:

@ismailsss

Downgrade için philips forumlarına bir bakın isterseniz. Ben en son sürümü yüklemedim daha :)
    Fabrika ayarlarına döndererek tekrar deneyin hocam. Olmadı philips forumlarına bir bakın. Eski yazılımı yükleme işi nasıl oluyor bilmiyorum açıkçası.

teşekkürler

• arkadaşlar türkçe altyazı sorunu çözüldü mü acaba?
    türkçe altyazı nasıl olmaz, yabancı film izlicem altyazı ayarlanamıyor mu acaba yoksa ben mi yanlış anladım, yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rec25

arkadaşlar türkçe altyazı sorunu çözüldü mü acaba?
    türkçe altyazı nasıl olmaz, yabancı film izlicem altyazı ayarlanamıyor mu acaba yoksa ben mi yanlış anladım, yardımcı olursanız sevinirim..

aslında türkçe alt yazı sorunu altyazının bilgisayarda kodunu unicode yaparsan çözülüyor.
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_67135612/tm.htm

Altyazı dosyasını "mkv'ye gömülü değilde ayrı dosya olarak kullanıyorsanız" Sorunu bu şekilde çözebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fehmi02

quote:

Altyazı dosyasını "mkv'ye gömülü değilde ayrı dosya olarak kullanıyorsanız" Sorunu bu şekilde çözebilirsiniz.

sağol kardeşim..

şöyle bir sorum daha olacak.
    55pfl 6x serisi cihazlarda karar kıldım ama onun da 3 değil 2 taraflı amblight olduğunu duyuna yıkıldım:(

2 taraflı amblight 3 gibi olur mu? kendimiz üste led koyabilir miyiz:)

işin içinden bi çıkamadım 3 taraflılar 4500 lira gibi yahu...

:((

• quote:

quote:

quote:

sağol kardeşim..

55pfl 6x serisi cihazlarda karar kıldım ama onun da 3 değil 2 taraflı amblight olduğunu duyuna yıkıldım:(

Rica ederim.

Ben 47PFL6097 kullaniyorum. Amblight 2li. Ust tarafta yok.
    spectra 3 hic izlemedim ama 2 yonlu olanda cok guzel.

3 yonlu olsa guzel olur ama olmasada 2 yonlu de cok guzel.

Led takabilecegini sanmıyorum. Cunku ledler görüntünün rengine gore isik veriyor. Senin takacagin tek renk verir.
    Keza renk verse de pek randiman verecegini sanmam.

Hem 55PFL6097 (6907 degil) serisi 2.700-3.000 arasi.
    Simdi teknosa Vatana gidiyorum, bi fiyatlara bakarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

sağol kardeşim..

Rica ederim.

Led takabilecegini sanmıyorum. Cunku ledler görüntünün rengine gore isik veriyor. Senin takacagin tek renk verir.

usta kıymetli yorumlarını bekliyorum.. delirecem şu işlerden bi çıkayım hayırlısıyla inşallah..
    yeni evlenecem kayınpeder ve bizimkilerden 3-5 bütçe yardımı aldım onu da bilgisizliğime kurban etmeyeyim..

desteğin için şimdiden sağol..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sağol kardeşim..

Rica ederim.

usta kıymetli yorumlarını bekliyorum.. delirecem şu işlerden bi çıkayım hayırlısıyla inşallah..
    yeni evlenecem kayınpeder ve bizimkilerden 3-5 bütçe yardımı aldım onu da bilgisizliğime kurban etmeyeyim..

desteğin için şimdiden sağol..

Vatan'da genel olarak teşhir ürünleri bile kalmamış.
    Teknosa da bir kaç teşhir ürünü vardı. Kapalı kutuyu bilmiyorum.

Ama

PHILIPS 47PFL6198K/12 DVB-S AMB. FHD SMART 3D LED LCD TV + 6 Gözlük :2.799

Bence çokta yeni TV alacam derdine düşmeyin.
    TV yeni seri olup verilen para arttıkça devamında meydana gelen hayal kırıklığı da büyüyor.

Ben önce Teşhir ürünü (2.500 saat açık kalmış üst sıralarda (yani pek dokunulmamış)) 47PFL7696k uydu alıcılı bi tvyi 2.199'a almıştım.
    Baya da memnundum. Hiç sorunu yoktu. Çerçeve gerçekten TV gibi metalikti. Monitör gibi plastik çerçeve değildi.

Sonra 47PFL6097K'yı gördüm. Sehpa hediyesini de görünce (150 - 200 liralık) Eskisini iade edip üzerine 600 TL daha vererek 2.799 TLye onu aldım.
    Şimdi fiyatı 2.000-2.100 civarı.

Ekstrası
    400 Hz yerine 600Hz di ki bunda daha fazla karelenme, görüntü de yavaşlama oldu.
    2D - 3D dönüştürme vardı. Ama hiç kullanmadım. Denediğimde de sadece derinlik veriyor.
    HTML5 desteğiyle Browserdan Java desteği vardı ve film izlenebilecekti. Hiç kullanmadım. Takılma donma smart açılmaması da cabası.
    Laptoptan dizileri filmleri 15-20 dk da "mp4" olarak indirip USB'den takılmadan izliyorum. Donma olsa bile ileri alabiliyor, kaldığın yerden devam edebiliyorsun.
    En büyük artısı "dahili Wifi" oldu ki zaten "75 liraya" almıştım elimde şişti.
    Eski TV'im Tüplü tvler gibi daha sorunsuzdu.

Kıssadan Hisse;

Bence çok fazla para vermeyin. Doyumun sonu yok.
    Pahalı yeni seri bir TV alırsanız 6-8 ay sonra her halukarda pişman olacaksınız.
    Verdiğiniz paraya yanacaksınız. Aldığınız TV'yi başka odaya (Mutfak yatak odası) kaldırmak isteyeceksiniz ama büyük gelecek veya verdiğiniz paraya yanarak oraya koyamayacaksınız.

Bence bugün için 47 ekran SADECE KULLANMAK İSTEDİĞİNİZ ÖZELLİKLERİ (İYİ) OLAN bir TV fazlasıyla yeterli olur.
    İsteklerinizi beklentilerinizi belirleyin ona göre karar verin derim.
    Hatta sorun etmiyorsanız kullanımı 6 ayı geçmemiş garantili aynı şehirden 2. el yada Teşhir ürününü bile tavsiye ederim.
    Teşhir ürününde memnun kalmazsanız 1 ay içinde paketler kullanmadım deyip( :) ) iade edersiniz. Nede olsa açılmış kullanılmış mal almışsınız.

Aylık geliri iyi olan biri olarak bunları yazıyorum. Umarım yardımcı olur, devamında da pişmanlık yaşatmam- yaşamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fehmi02 -- 18 Ağustos 2013; 22:50:00 >

• yeni cıkan modellerin app sinde online tv eklentisi var kullanan bilen varmı hangi ülkeden cıkıyor
    hocam kolay gelsin. sizden bir konuda hakkında yardımlarınızı rica edecektim. philips marka 6198k modelli bir tv aldım. usbden kanal listesi atmak istiyorum. usbye kanal listesini kopyaladım yalnız menüden nerden bulucam bu işlevi. menülerle anlatım yaparsanız çok sevinirim. saygılarımla.
  • acd_80 A kullanıcısına yanıt
    Hocam ayarlardan genel ayarlar oradanda em sonda kanal listesi olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. Ayarlar sekmesi içindeydi, tam hatırlayamadım ama akşam eve geçince bakar yazarım
    çok saol hocam akşam mesajını dört gözle bekliyorum. saygılarımla.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.