Şimdi Ara

PHİLİPS 42 PFL 6877 K İNCELEMEM YENİ RESİM VE VİDEOLAR EKLENDİ 21-11-2012 (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
18
Favori
109.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 42 6877 yı hala bulabılıyor muyuz beyler.. teknosa da tukendı yazıyorda 3 taraflı ambilight cezbedıyor insanı...bi de 6198 var onu alan kullanan var mı?
  • bununla lm660 arasında çok kararsız kalmıştım. Konuyu açan ve bizimle pek çok yararlı bilgi paylasan ismailsss arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.
    lm660 ı yakın zamanda 2-3 saat izlemiş, tv alırken tvnin görüntü kalitesi herşeyden önemlidir diyen biri olarak söylüyorum :

lm660 ben televizyonum derse, 6877 onu kürekle kovalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mexicana -- 7 Haziran 2013; 11:22:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mexicana

bununla lm660 arasında çok kararsız kalmıştım. Konuyu açan ve bizimle pek çok yararlı bilgi paylasan ismailsss arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.
    lm660 ı yakın zamanda 2-3 saat izlemiş, tv alırken tvnin görüntü kalitesi herşeyden önemlidir diyen biri olarak söylüyorum :

lm660 ben televizyonum derse, 6877 onu kürekle kovalar.

Rica ederim, faydalı olabildiysem ne mutlu. Bende tv alma arefesinde çok kararsız kaldım. "ELCİ" mi Philips mi? Sonunda doğru seçimi yaptım. Yeterince incelemede yoktu o dönemde. Almadan önce merak ettiğim şeyleri ve arkadaşların tespitlerini ekleyince ayrıntılı bir inceleme oluştu
    Söylediğiniz gibi görüntü kalitesi herşeyden önemli, birde 3 taraflı amboşla birlikte şahane oluyor.

"lm660 ben televizyonum derse, 6877 onu kürekle kovalar." Durduk yerde beni güldüren ve çok doğru bir tespit olmuş. Teşekkürler.

Güncellemelerle ufak tefek sorunlarıda halloldumu "ahanda o zaman bal gaymak" Bıkasıya kadar yada bozulasıya kadar kullanılacak bir tv.

• son günlerde teknosadan alanlardan biri de benim, tvnin üstünde gelen yazılımı güncel olan sanırım, tvden bakınca 150.87 gösteriyor, bakan oldu mu son alanlardan? bir de teledünya ile seyredenler tv görüntü ayarlarını paylaşabilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaaneralp

Nihayet ben de 47' 6877 aldım. Üst ledlerden beş tanesi, sağda ise 3 tanesi içe gömülü. Işık var fakat içte olduğu için etkisi az. Ne yapsak acaba?

Allah yardımcın olsun
    Sorunu çözemezsen pm at bana yolun uzun ben 1 ay uğraştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mihmander

quote:

Nihayet ben de 47' 6877 aldım. Üst ledlerden beş tanesi, sağda ise 3 tanesi içe gömülü. Işık var fakat içte olduğu için etkisi az. Ne yapsak acaba?

teknosadan mı aldınız??
    eğer oyleyse normaldır

Birde kliksa dan alma ihtimali var
    Başka bir yerden alma ihtimali yok zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

quote:

Allah yardımcın olsun
    Sorunu çözemezsen pm at bana yolun uzun ben 1 ay uğraştım

Sorunu çözdüm, iade ettim. İki gün geçmesine rağmen smart tv ve internete bağlanamadı.Altyazı desteği yok. Önceki tv'em LG660S idi. İnternet çok hızlıydı. Philps'in artısı amblight özelliğiydi. Buda sanırım benim için biraz geri planda kaldı. Birde televizyonda dikey olarak grimsi çizgiler gözüme çarpıyordu. O yüzden tekrar iade ettim. Şu an yine LG 640S ya da 660S takipindeyim.

• Arkadaşlar geçen hfta teknosadan 47pfl6877 aldım . Ankarada teledünya ile kullanıyorum ama görüntü kalitesi olarak daha önce 40c6000 samsung vardı onu arıyorum malesef . Mesela star kanld kanaltürk görüntü çok kötü sizce bu durum nerden kaynaklanıor.kanal logoları kenarları tırtıklı felan. Tv dei sorun var yoksa 40dan 47ye geçince haliyle görüntü kaitesimi kötü geldi gözüme. Özellikle teledünya ile kullanan varsa cvplarsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an stoklara giren 6877 ler sorunlu galiba
    İade ürünleri satıyor olabilirler
    Bahsedilen sıkıntılar bende yok
  • Sanırım öyle. Benim gönderdiğim cihazı ihtimalle stoklara koymuşlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

quote:

quote:

teknosadan mı aldınız??
    eğer oyleyse normaldır

Birde kliksa dan alma ihtimali var
    Başka bir yerden alma ihtimali yok zaten :)

yok teknosalar iade ve teşhir ürünü satıyorlar..

kliksada ise kapalı açılmamış kutu geliyor..

• Mihmander kullanıcısına yanıt
    ikiside sabancı yani aynı şirket tv stoklarda biteli çok oldu ve geri dönen malları tekrar paketliyorlar yeni bir parti mal gelmedi tv servis kurarken servis menüsüne girsin kullanım saatini göstersin öyle alın
  • bende son parti alanlardanım 30 mayıs 2013 teknosa. 47pfl6877 kutuyu ilk ben açtım servis menüsünde cihaz kullanılmamış bulutlanma ışık sızması piksel testi hepsi başarılı sadece sağ tarafta 3 led çok az içe gömülü ama ışıkta sorun yok. tv çok başarılı stokta görünce bence kaçırmayın. puan hediye çeki avantajix ile cihaz tamı tamına 2020 tl ye geldi. 50 tl chip para 200 tl hediye çeki 30 tl avantajix. ne iade nede teşhir vesselam
  • quote:

Orijinalden alıntı: yk2548

bende son parti alanlardanım 30 mayıs 2013 teknosa. 47pfl6877 kutuyu ilk ben açtım servis menüsünde cihaz kullanılmamış bulutlanma ışık sızması piksel testi hepsi başarılı sadece sağ tarafta 3 led çok az içe gömülü ama ışıkta sorun yok. tv çok başarılı stokta görünce bence kaçırmayın. puan hediye çeki avantajix ile cihaz tamı tamına 2020 tl ye geldi. 50 tl chip para 200 tl hediye çeki 30 tl avantajix. ne iade nede teşhir vesselam

şanslı olanlardansın..

arkadaşlar,
    şu anda güncel satılan 3 taraflı ambiligt özelliği olan hangi modeller var??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yk2548

bende son parti alanlardanım 30 mayıs 2013 teknosa. 47pfl6877 kutuyu ilk ben açtım servis menüsünde cihaz kullanılmamış bulutlanma ışık sızması piksel testi hepsi başarılı sadece sağ tarafta 3 led çok az içe gömülü ama ışıkta sorun yok. tv çok başarılı stokta görünce bence kaçırmayın. puan hediye çeki avantajix ile cihaz tamı tamına 2020 tl ye geldi. 50 tl chip para 200 tl hediye çeki 30 tl avantajix. ne iade nede teşhir vesselam

şanslı olanlardansın..

arkadaşlar,
    şu anda güncel satılan 3 taraflı ambiligt özelliği olan hangi modeller var??

keske olsa da 6877 yı bızde alsak işte.

su an 7008 pasıf gozluklu olanlar var. ama 42 inçi 2700 tl duserse hemen alıcam:)

• bu merete biss için (trt, ntv) modül uydurabilen var mı? Harici uydu alıcım var ama 2. kumanda, kablo, yer işgali sıkıntısı ile uğraşmamak için modül olsa iyi olur...
  • hayret ben de az evvel başka bir konuya yazdım ve benim de baba evinde 40c600 vardı, ama benim derdim başka bir özelliğinden kaynaklı..

http://forum.donanimhaber.com/m_70674710/f_//tm.htm#76364730

@ysahin2000

Üstad bu arada eksik incelemeleri de tamamlar alttak linke de bakarsan sevinirim, benim sorunu çözebilir miyim?

yazılımın ne olduğunu nerden görüyoruz? ben daha evvel bir yerden son sürüm nisan 2013 gibi birşey gördüm ama bulamıyom bir daha

son bir soru: record tuşu ne işe yarıyor, tvden seyrettiğim filmi mi çekebiliyorum, yoksa sadece uyduyu kendisine bağladığımda mı kayıt ediyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yelegu -- 13 Haziran 2013; 15:13:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yelegu

hayret ben de az evvel başka bir konuya yazdım ve benim de baba evinde 40c600 vardı, ama benim derdim başka bir özelliğinden kaynaklı..

http://forum.donanimhaber.com/m_70674710/f_//tm.htm#76364730

@ysahin2000

Üstad bu arada eksik incelemeleri de tamamlar alttak linke de bakarsan sevinirim, benim sorunu çözebilir miyim?

yazılımın ne olduğunu nerden görüyoruz? ben daha evvel bir yerden son sürüm nisan 2013 gibi birşey gördüm ama bulamıyom bir daha

son bir soru: record tuşu ne işe yarıyor, tvden seyrettiğim filmi mi çekebiliyorum, yoksa sadece uyduyu kendisine bağladığımda mı kayıt ediyor?

Hocam inşallah fırsatını bulup en kısa zamanda incelemeyi tamamlarım. 2 buçuk yaşında bir oğlum var her işi beraber yapıyoruz O yüzden pek aklıma gelmiyor, tvyi kurcalayayım, videosunu çekeyim vb :) Bu haftasonu birşeyler yapmayı düşünüyorum :)

Yazılımın ne olduğunu ayarlar>yazılım ayarları>geçerli sürümden bakabiliyorsun

Harici hdd takarak uydudan seyrettiğin film dizi vb. kayıt yapabiliyorsun. Yada yayın durdur izle yapabiliyorsun.

Diğer konudaki mesajından alıntı yaptım :)

quote:

Aldım ama maalesef 3 sene evvel aldığım samsungdaki (40C6000) yazılım Philips'te yok, filmi kapatıyorum akşam geldiğimde hatta sadece açıp kapasam yine kaldığı yerden devam etmiyor, onu da geçtim hangi dakikada kaldıysam beni direkt oraya götürmüyor. yani "go to" özelliği yok, hızlı ileri sarma var, 32X diyor ama neredeyse 2 sn de bir dk ilerliyor

Philips'in yazılımcılarında ciddi bir revizyon yapması gerek, dediğin gibi 3 sene öncenin tvsinde var bunda yok. Usbden film izlerken kumandadan tv tuşuna basınca uydu yayınına geçiyor, daha sonra filme döndüğünde tekrar kaldığın yerden devam ediyor (2 kere bu şekilde oldu, daha sonra denemedim)ama tvyi kumandadan kapatınca aynını yaparmı bilmiyorum, denemek lazım.

quote:

bir de bol film olan bir hdd taktıysan vay haline, zira filmin baş harfi misalen "n" ile başlıyorsa o da bir sorun, halbuki Samsung 'da harf ile sıralama filmin listesini gösteren sayfaya göre sıralama, tarihe eklenme tarihine vs sıralamalarla dolu.

Evet resmen işkence alt sıralardaki filmlere ulaşmak, kumandadan ch+ tuşuna basınca sayfa sayfa atlıyordu sanırım ama oda yeterli değil.

quote:

tek güzel tarafı Samsung 3 TB hdd okumazken Philips okuyor. 3 USB var, ama sorun şu 3 TB lik hdd kaynaklı mıdır yoksa fazla hdd midir bilinmez, tv yi açtığımda bazen 2-3 defa kapanıp açılıyor, bu bir sorun mudur? yani servise haber mi versek?

2 tb wd diskte bana normal kullanımda sorun çıkartmamıştı ama klasördeki filmleri kumandadan aşağı tuşa hızlı ve çok fazla basınca cozutuyor ve dediğin gibi restart yapıyor.

Uzun lafın kısası philips yazılımcılarına buradan öpücük yolluyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailsss -- 14 Haziran 2013; 7:57:37 >

• 2100 tl ye 3000tl lik teknosa çeki alıp bugun 2 tane 47pfl6877k/12 aldım. açılmamış kutuda. tanesi1849 tl ye gelmiş oldu. biri sabancı center teknosadan getirttim diğerinide kozzy den aldım. yarın servis gelip başlatıp kurucak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bende bu hafta icinde bir Philips 3D Led tv almayi planliyorum. 40 veya 42 inch dusunuyorum, teknosa veya hepsiburada.com avantajli gozukuyor. Pasif 3D gözluk olayi tam olarak nedir? Ve ambilight iceren modellerden hangisini onerirsiniz? (3 lu ambilight suan tek model olmasi ve fiyati 2500 u gecmesi kotu olmus :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.