Hocm cok paraya aldim soylimiyim , biri laf ederse moralim bozulur :) Teshir urunu almadim magazadki , ama onlar baska bi sehirdn kapali kutusunu buldular.. yarin gelicek, zaten anlasmistim acik paket olursa almam bide pixel testi icin oklediler.. bakalim sali dediler ama umarim uzamaz.
Hocam bugün teknosada 2500 e gördüm, fiyatı nasıl sizce
DİKKAT DİKKAT DİKKAT!
PHILIPS 47PFL6877K 47 3D SMART LED TV 2299 TL
PHILIPS 47PFL6907K/12 3D SMART LED TV 2199 TL
BENCE ÇOK GÜZEL FİYATLAR.
Ben mayıs ortalarında PHILIPS 47PFL6907K/12 3D SMART LED TV aldım.O zaman PHILIPS 47PFL6877K 47 3D SMART LED TV yoktu mağazalarda ve internet sitelerinde.İkisi arasından en öenli iki fark birinde 3 ambligt özelliği var diğerinde çercevesiz.
Bendenizde yeni yeni çözmeye çalışıyorum.En ideal ayarlar nasıl tv de.Birde internetten film izleyemiyorum var mı bunun bir yolu.Çok güzel hoşuma gitti.
Teşekkür ederim
UZUN BİR SÜREDİR MİSAFİR OLARAK TAKİP EDİYORUM FORUM.DONANIMHABER.COM ÇAYLAK OLARAK BAŞLADIM HADİ HAYIRLISI USTA OLURUZ BİR GÜN İNŞALLAH...
quote:
Orijinalden alıntı: temel29
quote:
Orijinalden alıntı: mustafb
quote:
Orijinalden alıntı: ItalianJakaBo
Hocm cok paraya aldim soylimiyim , biri laf ederse moralim bozulur :) Teshir urunu almadim magazadki , ama onlar baska bi sehirdn kapali kutusunu buldular.. yarin gelicek, zaten anlasmistim acik paket olursa almam bide pixel testi icin oklediler.. bakalim sali dediler ama umarim uzamaz.
Hocam bugün teknosada 2500 e gördüm, fiyatı nasıl sizce
DİKKAT DİKKAT DİKKAT!
PHILIPS 47PFL6877K 47 3D SMART LED TV 2299 TL
PHILIPS 47PFL6907K/12 3D SMART LED TV 2199 TL
BENCE ÇOK GÜZEL FİYATLAR.
Ben mayıs ortalarında PHILIPS 47PFL6907K/12 3D SMART LED TV aldım.O zaman PHILIPS 47PFL6877K 47 3D SMART LED TV yoktu mağazalarda ve internet sitelerinde.İkisi arasından en öenli iki fark birinde 3 ambligt özelliği var diğerinde çercevesiz.
Bendenizde yeni yeni çözmeye çalışıyorum.En ideal ayarlar nasıl tv de.Birde internetten film izleyemiyorum var mı bunun bir yolu.Çok güzel hoşuma gitti.
Teşekkür ederim
UZUN BİR SÜREDİR MİSAFİR OLARAK TAKİP EDİYORUM FORUM.DONANIMHABER.COM ÇAYLAK OLARAK BAŞLADIM HADİ HAYIRLISI USTA OLURUZ BİR GÜN İNŞALLAH...
Bu gidişle epey bir çaylak kalırız:)
KLİKSA yazmamışım.
Saygılar....
Arkadaşlar ben de 6877 almayı düşünüyorum (kısmetse yarın). Şu altyazı olayını tam anlayamadım, yani türkçe cümleler okunmuyor mu? Yoksa bazı harfler mi okunmuyor?
arkadaşlar;
dahili uydu alıcısında şifreli kanallar nasıl kırılır?
quote:
Orijinalden alıntı: HakanGurol
arkadaşlar;
dahili uydu alıcısında şifreli kanallar nasıl kırılır?
philips emulu yazılım üretmiyor, bahaneleri kanunlar ama trt, ntv gibi kanalları emu ile izlemek kanuna aykırı değil, bu kanallar mevzuat gereği formalite şifre koyuyorlar ve şifrelerini sitelerden veya alt yazı ile duyuruyorlar. bu işten anlayanlar var, uydu alıcılarına yazılım yapanar vb. ilerde belki onlar çıkarabilir yazılım...
kıramazsın ...
arkadaşlar ben geçen hafta vatandan 1800 tl ye 42pfl6067k/12 aldım. 500 gb lik hdd yi takıyorum film açıyorum 2-3 dk sonra tv moduna geri dönüyor. bunun nedeni ne olabilir?
bu tv de picture in picture varmı arkadaşlar yani bir kanalda izlediğiniz programı reklam girince kenara küçültüp başka bir kanalı tam ekranda izleyebiliyor muyuz bilgisi olan deneyen arkadaşlar var mı acaba??? bir de amblight 3 ozellikli ama (sanırım 6097k gibi) sıfır çerçeveli ve pasif 3d li bir model var mı alternatif alabileceğimiz???
quote:
Orijinalden alıntı: es_umit
bu tv de picture in picture varmı arkadaşlar yani bir kanalda izlediğiniz programı reklam girince kenara küçültüp başka bir kanalı tam ekranda izleyebiliyor muyuz bilgisi olan deneyen arkadaşlar var mı acaba??? bir de amblight 3 ozellikli ama (sanırım 6097k gibi) sıfır çerçeveli ve pasif 3d li bir model var mı alternatif alabileceğimiz???
8000 yada 9000 serisine bak.
Nihayet ben de 47' 6877 aldım. Üst ledlerden beş tanesi, sağda ise 3 tanesi içe gömülü. Işık var fakat içte olduğu için etkisi az. Ne yapsak acaba?
picture in picture desteği için mi bu modelleri önerdiniz anlayamadım??
bu ürün bir harika dostum. annemgile 47pfl6877k bundan aldım kendime de 50st50e ikisi de müthiş çıktı. bu 5. kez led alışım. bu müthiş çıktı. ışık sızması 0 :D
Servisi çağır olayı anlat başlarının etini ye alıp götürsünler yapsınlar. Zira ben öyle yaptım (:
Arkadaşım altyazı sorunu var, tv bazen geç açılıyor bazen kendisi kapanıyor(menüde gezinirken). İnternet ve smart çok çok yavaş.Ben de LG 660S vardı onu arkadaşa verdim bunu aldım. Bu tv'nin tek artısı amblight. ,Dün akşam tv'yi iade ettim. Sanırım tercihim yine LG olacak. Daha önce de samsung kullanmıştım; onda da aşırı ışık sızması vardı. Philps de de vardı fakat rahatsız etmiyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: kaaneralp
Nihayet ben de 47' 6877 aldım. Üst ledlerden beş tanesi, sağda ise 3 tanesi içe gömülü. Işık var fakat içte olduğu için etkisi az. Ne yapsak acaba?
teknosadan mı aldınız?? eğer oyleyse normaldır
Evet teknosadan almıştım. Söylediğim gibi iade ettim. Ne alacağım kararsızım.
Ben ambilight lar için yazmıştım.. Bu benim ilk smart televizyonum geç açılma internetin yavaşlığı beni rahatsız etmiyor o yüzden sorun yaşamıyorum. Tek sıkıntım altyazıydı onun içinde artık altyazıları filmlere gömerek hallediyorum (:
altyazıyı filmlere nasıl gömüyorsunuz?
medai playerı bilgisayara bağlayınca görüntü kaybı yaşanıyor mu?