Şimdi Ara

PHİLİPS 42 PFL 6877 K İNCELEMEM YENİ RESİM VE VİDEOLAR EKLENDİ 21-11-2012 (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
18
Favori
109.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VTUNCAKAD

Modem datron en az 6 senelık superonlıne nın verdıgı modemdı. Sımdı ttnetteyım aynı modem fakat tv wıfı ıle modemı buluyor ınternete gırıyor .. Sorun ıpad ve ıphona kurdugum my remote phılıps tv yı bulamıyor. Bence tv sorunlu
    Zaten 3d sı de cok kalıtesız goruntu sadece ıcerı dogru ... Teknosada seyrettıgım samsung lar da goruntu suratına carpacak gıbı:))

Uygulama yada TV'de sorunlu olabilir.
    Ama yine de şansınız varsa Eş-Dosttan farklı bi modem tedarik edip değiştirirerek deneyin.
  • Arkadaşlar size kısa ve net bir soru sorucam. Bu tv alınırmı, alırsam pişman olurmuyum?
    Tşk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneFocus

Arkadaşlar size kısa ve net bir soru sorucam. Bu tv alınırmı, alırsam pişman olurmuyum?
    Tşk.

Kısa ve net

Ben aldım pişman değilim

Hatta 4 aydır bu tv bende

Tvnin başına bir iş gelse yine gider aynı modeli alırım
  • yaw arkadaşlar

ben alalı 5 ay oldu
    çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutmersin -- 17 Haziran 2013; 10:54:09 >
  • 1 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Turk Philips TV. A.S. Tuketici Danısma Merkezi 444 8 445 numarasını ara. benimde sorunlarım vardı tv de çok yardımcı oluyolar. mesela 1 dakika içinde kapanıcaktır die die bi uyarı geliyodu sürekli aradım ayar değiştirttiler düzeldi. ve sürekli güncelleme çıkıyo sorunlar çözülüyor. PS3 oynarken donmalar oluyordu şimdi bu akşam güncellemesini yapıcam o sorunuda çözücem inş. başka çözemedikleri büyük sorun olursa emin ol müşeri memnuniyeti için baya bi yardımcı olurlar die düşünüyom. en azından bende öyle bi izlenim bıraktılar.
  • Ben babama LG kardeşime panasonic aldım kendimde phlips kullanıyorum üçümüzünde net fikri phlips bir adım önde.
    Alacak arkadaşlara tavsiyem görüntü kalitesi ve estetikse özellikle ambilight kesinlikle phlips alın derim.
  • philips , panasonic ledden daha iyidir ... lg ve samsung görüntü kalitesi olarak zaten iyi değil
  • Merhabalar arkadaşlar,

Yarın bu ürünün 47 inch.'ini 1750'ye 12 ay taksit ve 6 ay Philips garantili olarak alacağım. Fakat bugün kafama birşey takıldı. Yeğenime PS Vita almaya giderken benim televizyona rastladım teknosa'da. Baktım, baktım fakat yanındaki Samsung'lar bana görüntü olarak çok daha cazip geldi. Zar zor bulmuştum bu televizyonu şimdi aklımı Samsung modelleri çeliyor. DH'den arkadaşlar zamanında Samsung alma Ayna gibi oluyor sabahları demişti. Benim amacım görüntü. Smartına bakmam fazla. PS3, TV, Film her türlü görüntü lazım. Fakat bildiğiniz bu modelden daha iyi fiyatı 2200 TL'yi aşmayacak Samsung var mı ? Lütfen yardımcı olun arkadaşlar, yarın alacağım 1 televizyon kafayı yedim.
  • canını sıkma altı astarı tv ama hemen hemen her modeli kullanan biri olarak samsungda iyi pişman olmazsın
    amaa...ekran yanması veya bulutlanma gibi sorunları olma ihtimali phlipsten daha yüksek. sorun çıkmazsa
    ne ala..ama phlipsin 6000 serilerinden kasası hangisi hoşuna giderse onu al derim.ben 6907 aldım gayet memnunum sende memnun olacağından emin olabilirsin .Phlipste bahsedilen sorunlar çözülebilir sorunlardır.Diğer tvlerin sorunları kronik.Dts desteği sorunundan dolayıda ben neden phlips aldım diye sormadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerrer -- 5 Mayıs 2013; 19:07:02 >
  • Yeni yazılım çıktı.Tam olarak inceleyemedim daha umarım sorunlar giderilmiştir.

http://www.philips.com.tr/c/televizyonlar/6000-series-119-cm-47-inc-easy-3d-47pfl6877k_12/prd/;jsessionid=4722549BA22FD276C22BA3AF20094A3B.app121-drp2?t=support

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimi1179 -- 7 Mayıs 2013; 21:26:06 >
  • son güncellemeyi yükledim bana sanki geçişler eskisinden daha kötü gibi geldi..hmmm.

detaylı incelemedim ama.
  • QF1EU-0.150.87.0 (Date published: 2013-04-29)
    • Solution for Cablenetwork ESR Sion in Switzerland.
    • Solution for picture moves 5 pixel right when in PC/Game mode.
    • Solution for Video corruption every 10-20 sec on VHS device.
    • Solution for installation issue on Czech UPC cable.

bunlar olarak belirtiliyor..2.yi ve 3.yü farketmemiştim...1 ve 4 zaten bizle alakalı değil.
  • Güncelleme sonrarı kanal geçiş hızını biri youtube'a yükleyebilir mi?

• Bende bugun aldim bakalim teknosada..kac aydan beri tv arastiriyodum bu fiyatlara cikmak istemiyodum ama ciktik artik..ins arizasiz sorunsuz bir tane gelir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ItalianJakaBo

Bende bugun aldim bakalim teknosada..kac aydan beri tv arastiriyodum bu fiyatlara cikmak istemiyodum ama ciktik artik..ins arizasiz sorunsuz bir tane gelir..

Kaç TL'ye aldınız? Teşhir ürünü mü?

• Hocm cok paraya aldim soylimiyim , biri laf ederse moralim bozulur :) Teshir urunu almadim magazadki , ama onlar baska bi sehirdn kapali kutusunu buldular.. yarin gelicek, zaten anlasmistim acik paket olursa almam bide pixel testi icin oklediler.. bakalim sali dediler ama umarim uzamaz.
  • quote:

Hocm cok paraya aldim soylimiyim , biri laf ederse moralim bozulur :) Teshir urunu almadim magazadki , ama onlar baska bi sehirdn kapali kutusunu buldular.. yarin gelicek, zaten anlasmistim acik paket olursa almam bide pixel testi icin oklediler.. bakalim sali dediler ama umarim uzamaz.

42PFL6877 modeli üretimden kalktığı için hiç bi yerde bulunmuyor. Hayırlı olsun sizin için.

• quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

quote:

Hocm cok paraya aldim soylimiyim , biri laf ederse moralim bozulur :) Teshir urunu almadim magazadki , ama onlar baska bi sehirdn kapali kutusunu buldular.. yarin gelicek, zaten anlasmistim acik paket olursa almam bide pixel testi icin oklediler.. bakalim sali dediler ama umarim uzamaz.

42PFL6877 modeli üretimden kalktığı için hiç bi yerde bulunmuyor. Hayırlı olsun sizin için.

47 sini aldim hocam ben..
  • 22.05.2013 tarihli güncelleme yayınlanmış ama sürüm versiyonu yine aynı 150.087.000
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinuyar

22.05.2013 tarihli güncelleme yayınlanmış ama sürüm versiyonu yine aynı 150.087.000

Favorilere bakınca 6877 konularının altında senin ismini gördüm, kendi kendime kesin yeni güncelleme var dedim :) Yanılmamışım. Belki düzeltmeyi unutmuşlardır :) Ne haber abi? Nasıl gidiyor?
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.