Şimdi Ara

PHİLİPS 42 PFL 6877 K İNCELEMEM YENİ RESİM VE VİDEOLAR EKLENDİ 21-11-2012 (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
18
Favori
109.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coderMX

quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

Bu arada hala gömülü ambilight sorunu olan arkadaş var mı?
    Ben bu sorundan temelli kurtuldum 2 ay uğraştan sonra

Nasıl kurtuldunuz?

Bu ledler arka kapağa yapıştırılmış
    Gömülü ledler kapaktaki yapıştırılmış ledlerin kapaktan ayrılmasıyla içeri doğru gidiyor
    2 defa kapağı açtırarak tekrar yapıştırttım ama artık yapışkanlar özelliğinimi kaybetmiş nedir 2-3 saat sonra yine ayrılıyor eski durumuna geliyor
    Son çare olarak kasa ile ledlerin arasına kauçuk bir şerit koydurdum şimdi ledler istesede geriye gidemiyor
    Bu arada ledler 1 metre şerit üzerinde sıralı dizili yani hepsi ayrı ayrı bağımsız değil
    Kısacası arkalarına destek koydurdum, çünki yapışkan oradan 1 defa ayrılınca tekrar tutmuyor
    Şimdi yapışkan kapaktan ayrılsada arkadaki destek sayesinde yerinde kalıyor
    Tabi servise yaptırdım bunları, teklif etti kabul ettim
    Başka çözümde bulamadık

• Arkadaşlar konuyu baltalamak istemem ama LG 660 S ile kıyaslandığında bariz bir artı ya da eksi yönü var mı 6877 K'nın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vural_kral

Arkadaşlar konuyu baltalamak istemem ama LG 660 S ile kıyaslandığında bariz bir artı ya da eksi yönü var mı 6877 K'nın?

..bariz artıları:hd ve sd yayın kalitesi ve lg de ya da diğer hiçbir firmada olmayan ambilight en büyük farklardır.
    Eksileriyse: menü yavaşlığı, ancak sık sık güncelleme yayınlanmakta ve her geçen gün daha iyi olmaktadır.ayrıca dts desteklememesi ve türkçe karakter problemi var ki çoğu kişiye göre bunlar çok da önemli sayılmaz çünkü en basit bir medya oynatıcıyla çözülebilecek küçük sorunlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimi1179 -- 4 Nisan 2013; 10:13:28 >
  • quote:

Arkadaşlar konuyu baltalamak istemem ama LG 660 S ile kıyaslandığında bariz bir artı ya da eksi yönü var mı 6877 K'nın?

Bariz çok artısı var. Ben tv almaya karar verdiğimde lm640 veya lm660 alcam diye yola çıktım ama bir müşteri temsilcisi arkadaş yanyana izletti lm660 ile pfl6067 yi. O kadar büyük bi fark varki aralarında ambilight ı hiç önemsemeden direk philips e yöneldim. Hatta o kadar fark varki abartmıyorum lm860 tan daha iyi bir görüntü var philips in 600 hz lik 6000 serisinde. 6877 nin 3 taraflı ambilight ı onu almamda en büyük etken oldu tabi. 3D sini karşılaştırıcağınız tek TV sharp ve sony dir. Geri kalan TV lerin 3D si ya baş ağrıtıyor yada çok traş.

Eksi olarak DTS desteği ve Flash desteğiyok. Ama olmaması benim gibi PC ye bağlayıp kullanıcak biri için sorun diil. Daha kullanmak nasip olmadı bugün montaj yapılcak 6877 im. Ama çok AVM de yanyana izledim tvleri başka bi bildiğin yoksa Philips al derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drogba1

quote:

Bariz çok artısı var. Ben tv almaya karar verdiğimde lm640 veya lm660 alcam diye yola çıktım ama bir müşteri temsilcisi arkadaş yanyana izletti lm660 ile pfl6067 yi. O kadar büyük bi fark varki aralarında ambilight ı hiç önemsemeden direk philips e yöneldim. Hatta o kadar fark varki abartmıyorum lm860 tan daha iyi bir görüntü var philips in 600 hz lik 6000 serisinde. 6877 nin 3 taraflı ambilight ı onu almamda en büyük etken oldu tabi. 3D sini karşılaştırıcağınız tek TV sharp ve sony dir. Geri kalan TV lerin 3D si ya baş ağrıtıyor yada çok traş.

Eksi olarak DTS desteği ve Flash desteğiyok. Ama olmaması benim gibi PC ye bağlayıp kullanıcak biri için sorun diil. Daha kullanmak nasip olmadı bugün montaj yapılcak 6877 im. Ama çok AVM de yanyana izledim tvleri başka bi bildiğin yoksa Philips al derim.

Peki, 7007 aradaki fiyat farkının hakkını veriyor mu yoksa onun yerine 6877 K almak daha mı mantıklı?

• quote:

quote:

quote:

Peki, 7007 aradaki fiyat farkının hakkını veriyor mu yoksa onun yerine 6877 K almak daha mı mantıklı?

Ben fiyatı yüzünden hiç bakmadım o tv ye izlenim yok yani. Görüntü güçlendirme: Pixel precise HD, 800 Hz Perfect Motion Rate, Micro Dimming
    CPU İşlemci türü: Çift Çekirdekli.. ve 2*20 w hoparlör gibi + ları var. Kullanıcağın amaca göre bağlı olarak aradaki farkı kendin kıyasla. Ve bence yanyana seyretmeye çalış çok daha iyi farkları görebilirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben fiyatı yüzünden hiç bakmadım o tv ye izlenim yok yani. Görüntü güçlendirme: Pixel precise HD, 800 Hz Perfect Motion Rate, Micro Dimming
    CPU İşlemci türü: Çift Çekirdekli.. ve 2*20 w hoparlör gibi + ları var. Kullanıcağın amaca göre bağlı olarak aradaki farkı kendin kıyasla. Ve bence yanyana seyretmeye çalış çok daha iyi farkları görebilirsin.

hee bide 7007 2 ambilight. bence bu büyük -

• quote:

quote:

quote:

7007 samsung panel aktif 1 gözlük 200 hz 2 amb

6877 lg panel pasif 4 gözlük 100 hz 3 amb

bazı ayarlar kapatılarak hız sorunları düzelebiliyor

6 serisi lg panelde sorun çok oluyor ancak pasif olması alınmasına yetiyor ...
    görüntü olarak fark yok gibi duruyor ancak sorun olarak farklar ortaya çıkıyor ....

şimdi sony panasonic philips hepsi lg panele geçiyor en yüksek modelleri hariç .. maliyetti düşürüp satışı yükseltme amaçları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 13 Mayıs 2013; 5:43:37 >

• Bende bır haftadır 47 ınc 6877 kullanıyorum. Goruntu kalıtesı mukemmel ses de oyle 3d sadece dıgıturk kanallarından seyrettım magazadakı yayınlarla ılgısı yok ustumuze dogru gelen bır goruntu yok daha cok derınlık on planda...
    Servıse gelen kısı tek kelıme etmeyen sordugum sorulara yanıt vermektn acız acelesı olan bırısıydı. Ne pıksel ne bulutlanma vs kontrolu yapmadık neredeyse calıstırmayacaktı.
    Ust tarafta ortadakı ledler azcık gomuk ama duvarda ısık ta bır azalma yok.
    Wıfı ayarları bıraz garıp ınternet sıfremı 5 hanelı olarak gırıyorum hata mesajı verıyor fakat baglantı yapıldıgını smart uygulamalarına gırmesınden anladım.
    Ipad ve telefona phılıps remote uygulamasını kurdum fakat ıkısıde televızyonla aynı agda olmasına ragmen bırbırlerını gormuyorlar bunu basaran bı arkadastan yardım rıca edıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu model bu sefer galiba gerçekten tükendi
    Yaklaşık 10 gündür teknosada stoklara girmedi
    Kliksada da yok
    Yeni ürünler piyasaya çıktı bence bu model daha stoklara girmez
  • Philips 6887 için ideal ayarları tecrübeli arkadaşlar burada paylaşabilir mi?

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

Bu model bu sefer galiba gerçekten tükendi
    Yaklaşık 10 gündür teknosada stoklara girmedi
    Kliksada da yok
    Yeni ürünler piyasaya çıktı bence bu model daha stoklara girmez

6877 nin artık stoklara tekrar gireceğini ben de sanmıyorum.Almak isteyenler bence PHILIPS 42PFL6097K ve PHILIPS 47PFL6097K modellerine yönelebilirler ne de olsa 3 taraflı ambilight ve klavyeli kumanda haricinde bir farkı yok, panel vs tüm özellikler aynı bu modellerin de stoğu tükenmeden almanızda fayda var

http://www.kliksa.com/urun/philips-47pfl6097k-47-easy-3d-dvb-t-c-s2-smart-led-tv/900336078

• quote:

Orijinalden alıntı: sanksrist

Philips 6887 için ideal ayarları tecrübeli arkadaşlar burada paylaşabilir mi?

Teşekkürler...

en uygun görüntü ayarları müşteri hizmetlerinin cevabı :
    Görüntü Tarzı : Filmler
    Backlight kontrastı: Kişisel tercihinize göre 65-70
    Renk: 50
    Netlik: 2
    Parazit Azaltma:Minimum
    MPEG Parazirt Azaltma: Minimum

Perfect Pixel HD:
    Perfect Natural Motion: Minimum
    Clear LCD: Açık
    Gelişmiş Netlik: Minimum
    Mükemmel Kontrast: Orta veya Minimum
    Dinamik arka ışık: Standart
    Gelişimiş:
    Işık Sensörü: Kullanıcıya Bağlı
    Gama: -1
    Renk Sıcaklığı: Sıcak veya Kişisel
    (Renk Sıcaklığı Kişisel olursa)Kişisel Renk Sıcaklığı(127/93/73 0/0/-7 )
    Video kontrastı: 90
    Parlaklık: 50

Not:alıntıdır...

• Teşekkür ederim kimi1179
  • kliksada 47 inc 6907 Serisi 2200 tl ye inmiş ayrıca akbank kredi kartlarına % 10 chip para var. duyurulur. .

http://www.kliksa.com/urun/philips-47pfl6907k-12-fhd-3d-led-lcd-tv/900362916

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimi1179 -- 18 Nisan 2013; 19:06:41 >
  • Arkadaşlar bu televizyonda DVB-T2 teknolojosi var sanırım. Kullanım kılavuzunda yazıyor:

http://download.p4c.philips.com/files/4/42pfl6877k_12/42pfl6877k_12_dfu_tur.pdf

http://l1304.hizliresim.com/18/l/m70jj.png

• Philips'in TV ile birlikte verdiği 3D pasif gözlükler (PTA417) ile yine kendi sitesinde tanıttığı PTA426 adlı pasif gözlükler arasında 3D gösterme bakımından ne gibi farklar vardır?
  • Ipad yada ıphone my remote uygulamasını televızyonla eslestıren yada yapamayan varmı servısle bu nedenle gorusmek ıstemıyorum bu uygulama ıpad te acılınca wıfı uzerınden nıye eslesmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: VTUNCAKAD

Ipad yada ıphone my remote uygulamasını televızyonla eslestıren yada yapamayan varmı servısle bu nedenle gorusmek ıstemıyorum bu uygulama ıpad te acılınca wıfı uzerınden nıye eslesmıyor

Sorunun tam cevabını bilmiyorum, ama tecrübemi paylaşarak yardımcı olmaya çalışayım.

Eski modemim "TP Link 8091G" modeliydi . Tv Wifi ile internete bağlanmıyordu. Kablo ile sorun yoktu. Philips Myremote uygulaması çalışmıyordu.

Ttnetten "Airties RT206" aldım, şimdi onu kullanıyorum.
    Tv kablo ve wifi ile bağlanıyor sorun yok.
    Telefonda "myremote ve Simplyshare" uygulaması sorunsuz çalışıyor.

Sizin modemin marka - modeli nedir? Elinizde başka modem varsa bi deneyin isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fehmi02 -- 27 Nisan 2013; 2:16:21 >
  • Modem datron en az 6 senelık superonlıne nın verdıgı modemdı. Sımdı ttnetteyım aynı modem fakat tv wıfı ıle modemı buluyor ınternete gırıyor .. Sorun ıpad ve ıphona kurdugum my remote phılıps tv yı bulamıyor. Bence tv sorunlu
    Zaten 3d sı de cok kalıtesız goruntu sadece ıcerı dogru ... Teknosada seyrettıgım samsung lar da goruntu suratına carpacak gıbı:))

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.