Şimdi Ara

PHİLİPS 42 PFL 6877 K İNCELEMEM YENİ RESİM VE VİDEOLAR EKLENDİ 21-11-2012 (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
18
Favori
109.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı soruyu bende sormuştum ama, cevap gelmedi. tecrübemi paylaşayım.
    şu anda kullandığım 32pfl7675 deki 2 li ambilight yeni serilere göre daha çok ışık veriyor arkaya. duvara direk sabit askı ile montaj yapınca arada 3-4 cm mesafe kalıyor, bu durum ambilight etkisini azaltıyor. ben askı aparatının arkasına (askı ile duvar arasına) 5 cm derinliğinde takoz kestim ve duvara sabitledim. askı aparatınıda takozlara monte ettim. dolayısıyla duvarla tv arasındaki mesafe yaklaşık 10cm ve ambilight etkiside çok daha iyi.
    yani kısaca sabit aparatla direk duvara montaj yaparsanız ambilight etkisi az olur, araya bir takoz vs. ile uzatırsanız daha iyi sonuç alırsınız. veya hareketli askı aparatları var, duvarla tv arasındaki mesafe 10-15 cm olan. onlardan kullanırsınız. tabi fiyatları biraz pahalı.
  • 47" arıyorum istanbulda bildiğiniz bi mağaza varmı şuan satan? Hemen gidip alicam. Fiyat düşsün die bekliyodum ama alamıcam die korktum şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drogba1

47" arıyorum istanbulda bildiğiniz bi mağaza varmı şuan satan? Hemen gidip alicam. Fiyat düşsün die bekliyodum ama alamıcam die korktum şimdi.

2 gün sonra tekrar stoklara girer merak etme
    Teknosanın satış taktiği bu
    stoka al, 2 gün sonra tüket 2 gün sonra tekrar stokta
    Son 4 aydır aynı taktik
  • 47 inc ler tekrar stoğa girebilir ancak yaklaşık 10 gündür 42 inc leri takip ediyorum ve hala stoğa girmedi.Yeni modeller artık resmen satılıyor eski modellerin gelmeme ihtimali var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada hala gömülü ambilight sorunu olan arkadaş var mı?
    Ben bu sorundan temelli kurtuldum 2 ay uğraştan sonra
  • 47"6877k yı isteyenlere aldığım fiyattan yani 2600 liradan faturalı olarak satabilirim. tv kurulalı 3 gün oldu fatura kesileli ise 5 gün oldu. siz almazsanız zaten cayma hakkımı kullanacağım. sıfır hatasız tv fakat 55" düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackeagle76

Bende bugün uzun uğraşlar sonunda 1 adet buldum 47 ınch kavga döğüş 2 saat ayırdılar normalde ayırmıyolar 2399' a aldım hediye çeki istemedim çünkü 500 TL alışveriş üzerinde kullanılabiliyormuş, bakalım kurulum yapınca yorumlarımı yazacağım bu arada servis pixel testlerini vs testleri yapıyor mu? TVyi duvara asacağım askı aldım Teknosadan ama forumu okurken açı verilebilen askılar olduğunu öğrendim tavsiye edebileceğiniz marka ya da model varsa elimdekini iade ederim teknosaya.

Askı aparatı için önerisi olan var mı? Teknosadan aldım tvyi alırken bunu kullanayım mı? Eger alternatif varsa iade edeceğim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Bende bugün uzun uğraşlar sonunda 1 adet buldum 47 ınch kavga döğüş 2 saat ayırdılar normalde ayırmıyolar 2399' a aldım hediye çeki istemedim çünkü 500 TL alışveriş üzerinde kullanılabiliyormuş, bakalım kurulum yapınca yorumlarımı yazacağım bu arada servis pixel testlerini vs testleri yapıyor mu? TVyi duvara asacağım askı aldım Teknosadan ama forumu okurken açı verilebilen askılar olduğunu öğrendim tavsiye edebileceğiniz marka ya da model varsa elimdekini iade ederim teknosaya.

Askı aparatı için önerisi olan var mı? Teknosadan aldım tvyi alırken bunu kullanayım mı? Eger alternatif varsa iade edeceğim..

bunu derken link resim yok bu ne?

• Stokta yok ama tv yine eski fiyatı 2599 a çıkmış
  • 2399'a alan arkadaşlar tvnizi çok dikkatli inceleyin.
    İade ürünlerin yeniden kutulanmış hali olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: starr

2399'a alan arkadaşlar tvnizi çok dikkatli inceleyin.

Hocam kıllandırdın şimdi. Teknosa böyle birşey yaparmı dersin.
    İade olduğunu nasıl anlayabiliriz bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow22

quote:

hafta sonu özellikle kutuları inceledim teknosada bazıları çift banttı yeniden kutulamışlar .. başka modeldi ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

quote:

quote:

hafta sonu özellikle kutuları inceledim teknosada bazıları çift banttı yeniden kutulamışlar .. başka modeldi ....

Bazı teknoloji marketleri haricinde seri sonu, iade, refurbished tarzı ürünlerin satıldığını hiç gördünüz mü?
    Peki o halde iade edilen ürünler ne yapılıyor sorusu akla geliyor.
    Bittabi ki ürteciye geri gönderilmiyor ya da imha edilmiyor.
    Yeniden kutulanıp satışa çıkarılıyor. Ve genelde son serilere karıştırılıyor, indirim adı altında sunuluyor.
    Anlamak ise çok zor.

• arkadaşlar dün laptop'u tv ye baglayıp 3d fim açtım fakat ne 3d düzgün çalıştı nede alt yazılar çıktı nasıl halledebiliriz bu sorunu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

Bu arada hala gömülü ambilight sorunu olan arkadaş var mı?
    Ben bu sorundan temelli kurtuldum 2 ay uğraştan sonra

Nasıl kurtuldunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

quote:

quote:

Bazı teknoloji marketleri haricinde seri sonu, iade, refurbished tarzı ürünlerin satıldığını hiç gördünüz mü?
    Peki o halde iade edilen ürünler ne yapılıyor sorusu akla geliyor.
    Bittabi ki ürteciye geri gönderilmiyor ya da imha edilmiyor.
    Yeniden kutulanıp satışa çıkarılıyor. Ve genelde son serilere karıştırılıyor, indirim adı altında sunuluyor.
    Anlamak ise çok zor.

Benim Tv geldi. Orjinal kutu dikkatle inceledim. Servis geldi kurdu. Görüntü gayet güzel beğendim. Arkada üst kısımdaki ledlerin 4-5 tanesi içeri hafif göçük. Arka aydınlatmayı etkilemiyor . Bir süre takip edeyim diyorum. Zamanla göçüklük artar mı acaba. Smart özelliğini falan henüz denemedim . Kanal geçişleri ve menü hızı bana gayet yeterli geldi . Bu konuda biraz tereddütüm vardı aslında. Sonuç olarak şimdilik iyi bir seçi olduğunu düşünüyorum.

• quote:

Benim Tv geldi. Orjinal kutu dikkatle inceledim. Servis geldi kurdu. Görüntü gayet güzel beğendim. Arkada üst kısımdaki ledlerin 4-5 tanesi içeri hafif göçük. Arka aydınlatmayı etkilemiyor . Bir süre takip edeyim diyorum. Zamanla göçüklük artar mı acaba. Smart özelliğini falan henüz denemedim . Kanal geçişleri ve menü hızı bana gayet yeterli geldi . Bu konuda biraz tereddütüm vardı aslında. Sonuç olarak şimdilik iyi bir seçi olduğunu düşünüyorum.

Hayırlı uğurlu olsun hocam, gülegüle kullanın. Göçük olayının artacağını sanmıyorum, tv yerinde sabit ve ambi ışıklarının üstüne binen herhangi bir yük yok.Hoparlörlerin titreşiminden olurmu dersen onu bilemem tabi.

Ev müsait olduğunda kaliteli bir mp3 dosyasını usb ile dinlerken sesini yükseltmeni tavsiye ederim, ses seviyesi 58-60larda iken çok tatlı ses veriyor. Ben fazla açamıyorum, anca eşim oğlanı alıp aşağı komşuya falan gittiğinde açıyorum :)

• Uzun bi bekleyişten sonra bende 47"pfl6877 sahibi oldum.
    Bu akşam gelicekmiş bekliyoz bakalım. Sizinde görüşleriniz etkili oldu elinize sağlık..
  • quote:

Uzun bi bekleyişten sonra bende 47"pfl6877 sahibi oldum.
    Bu akşam gelicekmiş bekliyoz bakalım. Sizinde görüşleriniz etkili oldu elinize sağlık..

internetten mi aldınız yoksa mağazadan mı forumda almak isteyen arkadaşlar var..
  • quote:

Uzun bi bekleyişten sonra bende 47"pfl6877 sahibi oldum.

Hayırlı olsun. Gülegüle kullanın
    Güzel tv, fiyatıda güzel seviyelere indi. Tvnin tadını çıkartın hocam
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.