Şimdi Ara

Philips 42pfl3527h/12

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşış 1 aydır bu tvyi kullanmaktayım çok memnunum cihazdan sd yayın izlememe rağmen yayın kaliteli geliyor.Neyse sorun bu değil.Usbden film izleyince türkçe karakterler ş-ğ-ç gözükmüyor napmalıyım ? Ayrıca bazi mkv fikmlerde ses yok hatası alıyorum yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deepblueyey

Merhaba arkadaşlar yaklaşış 1 aydır bu tvyi kullanmaktayım çok memnunum cihazdan sd yayın izlememe rağmen yayın kaliteli geliyor.Neyse sorun bu değil.Usbden film izleyince türkçe karakterler ş-ğ-ç gözükmüyor napmalıyım ? Ayrıca bazi mkv fikmlerde ses yok hatası alıyorum yardımlarınızı bekliyorum.

Dostum film izlerken kumandadan OPTIONS tuşuna basınca bir menü açılıyor ve orada "karakter takımı" veya "karakter dili"gibi bir seçenek olması gerekiyor oradan Standart seçince olması gerekiyor, ya da o menü altından diğer seçenekleri dene birisi olacaktır diye düşünüyorum.
  • Deneyince sonucu yazarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tvefsanesi

quote:

Merhaba arkadaşlar yaklaşış 1 aydır bu tvyi kullanmaktayım çok memnunum cihazdan sd yayın izlememe rağmen yayın kaliteli geliyor.Neyse sorun bu değil.Usbden film izleyince türkçe karakterler ş-ğ-ç gözükmüyor napmalıyım ? Ayrıca bazi mkv fikmlerde ses yok hatası alıyorum yardımlarınızı bekliyorum.

Dostum film izlerken kumandadan OPTIONS tuşuna basınca bir menü açılıyor ve orada "karakter takımı" veya "karakter dili"gibi bir seçenek olması gerekiyor oradan Standart seçince olması gerekiyor, ya da o menü altından diğer seçenekleri dene birisi olacaktır diye düşünüyorum.

hocam sonuc aynı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tvefsanesi

quote:

hocam sonuc aynı.

O zaman forumda bir yerlerde yeni 6000 serileri için bir çözüm vardı, orada altyazı dosyasının karakter yapısını değiştirmekten filan bahsediyordu, o konu başlığını bulabilirsen , bence onu incele bulabilirsen :)

• Altyazıya çözüm buldum pcde altyazıları filme gömdüm sorun yok fakat mkv sorunu devam etmekte.

• Hocam Philips alarak görüntü kalitesini ve güzelliği tercih etmişsiniz ve kesinlikle doğru yapmışsınız, alın bir 99 tlye medya player, görüntü kalitesinin rahatça tadını çıkarın derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sanırsam benim tvde dts ses desteği olmadığı için mkv filmleri oynatmiyor ne yapılabilir ayrıca sd yayın izliyorum çok cızırtı var napmalıyım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.