Gönül 660s ister ama fiyatının bu civarlara düşmesine daha çok var. Bu f/p aralığında başka ürünlerin de tavsiyesine açığım.
Teşekkürler.
Kaç gündür TV tavsiyeleri bölümünde bu 2 modeli kıyaslamaya çalışıyorum. Ancak sağlam bilgi pek yok.. Kuru kuru marka sataşmaları ve objektiften uzak kullanıcı yorumları.. araya yşillik 0 mesajlı yeni üyeler de eklenince bilgi almak biraz zor..
Neyse konuya dönersek ben bugün bu 2 tv'den birini almaya gittim ama elim boş döndüm.. Teknosa'da Philips'i test ettim. Normal bir HD uydu alıcı ile kanalları izledim. 3D'sini sağlıklı izleyemedim.
Onun için Philips'in SD yayın performansından bahsedeyim..4 metre mesafede iyi kanallar fena değil ama maç izlemek mümkün değil.. trt 3'de maç özeti vardı.. inanırmısın adamların arkasındaki isimler okunmuyor.. Rezalet.. Ama STV, ATV HD gibi kanallar iyiydi.. Reklamlarda bazı reklamlar HD kanallarda bile yakından rezaletti..
Bunu oradaki birçok marka-model için söyleyebilirim.
ancak usb bellekten video açtım.. 150-200mb lık 720p görüntüler açtım.. Görüntü harikaydı.. Resmen uydu alıcı bu TV'lere zulüm.. FHD video olmamasına rağmen çok güzeldi..
3D ne yazık ki izleyemedim çünkü gözlüğü yoktu. LG'nin gözlüğünü taktım ama iş yapmadı..
Philips'de Smart TV var ama wifi dongle yok.. Uydu receiver var ama iş yapacak bişi değil.
Bir de Philips'in tarama hızı hz olarak beni memnun etmedi.. yani bi 24p cinema havası uyandırmadı.. LG bu konuda iyiyse onu alıcam.
Güzel cevabın için teşekkür ederim. LG'ye göz attığında yine yorum yapabilirsen sevinirim.
Bu arada 615s ile 620s arasında 200 TL gibi fiyat farkı oluyor. Mutlaka ürün hakkında bilgi almışsındır. Yoksa şu karşılaştırma listesine bakıp bu fiyat farkına değer mi karar verebilirsin.
philipste smart var lg de yok ikisi de dts yok ikisi de 200 hz
hatta buyuk ihtimal ikisinin kullandıgı panel de aynı.
Philips aldım umarım beklentilerimi karşılar. TV kurulduktan sonra yorumlarımı paylaşırım
quote:
Orijinalden alıntı: caglar_sss
philipste smart var lg de yok ikisi de dts yok ikisi de 200 hz
hatta buyuk ihtimal ikisinin kullandıgı panel de aynı.
İkisinin de kullandığı panel bence de aynı gibi. Çünkü ikisi de Pilsiz gözlük kullanan 3D kullanıyor. Ama şu bir gerçek ki panele görüntüyü veren, işlemci ve görüntü işleme teknolojileri. Bence bu konuda Philips-Panasonic gibi firmalar daha başarılı.
2 senelik philips televiyonun beyni yandığından beri bu markadan uzak duruyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: silverhands
2 senelik philips televiyonun beyni yandığından beri bu markadan uzak duruyorum.
Garanti kapsamında yapılmadı mı? Beyni dediğin herhalde ana kartı. Nasıl yanmış? Servis raporunda ne yazıyordu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme