Şimdi Ara

Philips 42PFL5405H yoksa Panasonic TX-L42S20E mi almalıyım ? lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar üstadlar abiler bi yardım edin hangisini almalıyım Philips 42PFL5405H yoksa Panasonic TX-L42S20E mi almalıyım hizli al dan alacağım philips 1.699 panasonıc ise 1.874 ne dersiniz hangisi daha iyi olur_? bu panasonıcde sanırım hd uydu alıcısı var demi sankı o daha avantajlı gibi_?

• kimse bilmıyormu bu modelleri neden kimse bi yorum yazmamış ki ya.
  • 42s20e 1599'du Esk. mediamarkt'ta. Oraya gider alırım yerinde olsam...
  • S20 panel şahsen almam,sebebi ise LG panel kullanılmış daha çok rusyada tutulan bir seri,Philps almanız daha mantıklı olur !
  • hımmm eskişehirde değilim mersindeyim git gel daha fazla masraf olur sanırım.

bende phılıps e daha sıcagım ama panasonıc de de hd uydu alıcısı varmıs nasıl bişeyse.
  • Hd uydu alıcısı olan modeli değil Eskişehir'deki. Sen philips'i al tamam mı? memnun olursan ben de bu aralar tv bakıyorum artık son noktaya geldim fikik edinmiş olurum
  • Philips aldım kardeşim şahsen memnunum süper tv panasonic'e hiç bakmadım bir fikrim yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 32 inç olanı o fiyata hepsiburada da. netteenucuz'u da yeni duydum ...
  • teknosa panasonic lcd yi daha önce 1399 tl den satmış (forumda yaptığım araştırmaya göre) ve şu anda 1699 tl den satıyor
    iki cihazı kıyaslarsam philips daha iyi kesinlikle
  • hafta sonu vatana gittim gözüme samsung le650 carptı muthiş bir göruntuydu phılıps de cok guzel ama sankı samsung daha iyiydi ama paneli sanırım AA idi AA için forumda en kötusu demıslerdı :S off ya cok sorunlu bir iş bu sanırım denilen dogru cehalet mutluluktur.
  • jackaltk;
    Sanırım C650 demek istedin.
    Samsung C650, Philips 5405'ten ve Panasonic S20E'den daha kaliteli görüntü veren bir Tv'dir.
    Hele hele Panasonic'in o modeline hiç yanaşma derim ben. Çünkü bu Tv buğulu gibi bir görüntü veriyor.
  • philips 90 watt pany 270 watt 3 katı elektrik harcıyor pany.ayrıca bu iki modeli için konuşuyorum g ve v serisi ols aonalrı deridm ama philips pfl5405 derim.
  • kardeşim hiç düşünmeden philipsi al panasonoc siyahla beyazda berbat..hareketli sahnelerde philips bariz önde aldıktan sonra izlenmlerini yazarsan sevinirim..

saygılarımla..
  • evet panasonıcden cıddı vaz gectım sevmedım ama bu samsung 40c650 gercekden goruntu cok temızdı ama dediğim gibi adana vatanda panel seri no da AA idi burada yazmıslardı o panel en kötusu diye o yüzden sanırım phılıps ı alacağım bıktım ya bu kararsızlıkdan alamadım gıttı tv yı kala kaldık böle. çok kötu bı durum.
  • http://www.netteenucuz.com/urun/philips-42pfl5405.aspx 1590 nakit fiyatı

bu fiyata 1 hafta önce aldım çok memmunum ama memmun olmadığım konu yok değil menü arayüzünü hiç beğenmedim ürünün çok dandik yapmışlar ve kumandasıda çok kullanışsız ve küçük. usb den film izleme gibi bi düşüncem yoktu zaten o mevzu için 1080p media player aldım keyfime bakıyorum. içindeki paneli lg nin ürettiğini biliyorum. bunun dışında fiyatına göre gerçekten iyi bir ürün. bu dediklerimin sizin için önemi yok ise tavsiye ederim.

netteenucuzdan akşam 6 da kargoya verildi ürünüm ertesi gün 14:00 da kargom kapımdaydı çok iyi bir hizmetleri var gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: andy1

S20 panel şahsen almam,sebebi ise LG panel kullanılmış daha çok rusyada tutulan bir seri,Philps almanız daha mantıklı olur !

LG panellerde LG-Philips fabrikasında üretiliyor.
  • arkadaşlar şuanda sipariş vermek üzereyim 42ld750 mi yoksa 42le5300 mü ? acil bi cevap verin lutfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.