Şimdi Ara

PHILIPS 42PFL5603D LCD TV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
15.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim arkadaşım yeni evlendi ve aldı bayağmemnunlar.. ama daha cicim ayları, yani beklemek lazım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: EvilOfLplc

benim arkadaşım yeni evlendi ve aldı bayağmemnunlar.. ama daha cicim ayları, yani beklemek lazım..

@EvilOfLplc
    Arkadasin 42PFL5603 ile mi evlendi? nasil yani! Fakat bu model ile cicim aylari hic bitmez
  • Ben evliyim cihazı yeni aldım bakalım ne olacak
  • TEPKIME SURESINDE BIR PROBLEM YOK DIMI
    BEN PLAY STATION OYNUYORUM SEN OYNADIN MI??
    snynt_35
  • Eve ilk aldığımda çok tepkili idi sonradan alıştı 4ms.yeye kadar düştü.Playstation görüntüsü ve hareketli sahnelerde çok başarılı.
  • renkler çok güzel diger lcd tv ler gibi bütün renkler kızıla çalmıyor.görüntü kalitesi ve renk uyumlulugu çok güzel.yakın çekim resimlerde eklerseniz çok memnum olurum.güle güle kullanın........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperixx -- 12 Mayıs 2008; 18:48:58 >
  • HOCAM O ETKI TEPKI MESELESIIII :)
    DIKKAT ET TEPMESIN :)
  • Yakın Çekim Resimler Sıcak Sıcak :)

PHILIPS 42PFL5603D LCD TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snynt_35 -- 12 Mayıs 2008; 22:51:56 >

• En ufak bir pixelleşme,karıncalanma yok.diger lcd tv leri tanıtan arkadaşların çektiği fotoların yanında bu tv nin renlerinin doğallığı ve canlılığı çok güzel....kesinlikle alınacak ve memnun kalınacak bir tv....yakın fotolar için '' snynt_35 '' arkadaşa çok teşekkürler...
  • sn. snynt_35

iyi günlerde kullanın,

İmzanızda 40X3500 de görünüyor, 5603 ile karşılaştırırsanız fiyat/performans, görüntü vs. durum nasıl, yorumlarınız nedir?

quote:

Orjinalden alıntı: snynt_35

Kdv Dahil 3.160 ytl 12 taksit.İstanbul Bilişim fiyatı. Vlkn da araştırmış en ucuzu bu.Haftalardır araştırıyordum.Mutlu SON

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 13 Mayıs 2008; 11:24:43 >
  • snynt_35 hocam benimde merak ettiğim bi konu;

Bu philips lcd tv lerde bi olay varmış,karanlık bir sahneden siyah renkli sahneye geçtiğinde kullanıcıları rahatsız edecek biçimde ekrandaki kontrast otomatik olarak değişiyormuş(yanlış hatırlamıyorsam böyleydi) senin tv de buna benzer bi olay dikkatini çektimi.Bende bu cihazın bi üst modeli olan 40 7603 ile ilgileniyorum ama mağazalarda yeterince detaylı test edemediğim için son kararı veremiyorum.Sizden birde ricam olacak;varsa hd kaynaklı görüntü resimleri eklemeniz ve tv hakkında detaylı bilgi vermeniz,Saygılar...
  • Sn.Alperixx kardeş

Yorumun için teşekkürler.Rica ederim.

Sn.Mastor1,

Aslında Sony yi alırken paraya kıydım ama değdi.Sizlerinde bildiği gibi Sony X serisi herşeyiyle üst model Philipsle hem performans hem fiyat olarak kıyaslayamam.Aynı segmentin ürünleri değil ama Sony burda görüntüsüyle bastırıyor diyebilirim.
    Philips bu özelliklere sahip hem performans hemde fiyat olarak çok mantıklı görüntüsü verdiğiniz paranın hakkını veriyor.Gönül rahatlığıyla alın derim.

Sn.Leonskennedy

Geçişlerde ben hiç rastlamadım diyebilirim.Hd yayınım malesef yok digitürk normal kullanıyorum.Bilgisayardan HD görüntüsü vericem o zaman resim gönderirim.
  • snynt_35 öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan
    ben sadece şunu sormak istiyorum: 42pfl9732D modelini inceledin mi hiç onunla senin tv arasında kaldım da gerçi birz daha pahalı ama ne dersin?
  • Sevgili snynt_35;

Öncelikle yardımlar için çok teşekkürler ama senden bi ricam daha olucak.Şu anda bu tv ile ilgili bize yardım edebilecek tek kişi sen olduğun için incelemeleri biraz hızlandırırsan çok mutlu olurum.Artık bir an evvel kararımı verip tv almam lazım, son olarak Philips 40 7603 ve Sony 40W3000 arasınra kaldım.Sony güzel ancak bu philipsleride çok merak ediyorum.Şimdiden teşekkürler,saygılar...
  • Sn.Leonskennedy,

Bu bahsettiğin iki cihazı karşılaştıracak olursak 7603 yeni model avantajı,tepkime süresi,USB girişi,30.000:1 Kontrast,Amblight 2,MPEG4 ve JPG Desteği tamamen Philips'i adresliyor.Bu iki cihaz arasında 40W3000 yerine kesinlikle 7603 derim.5603 den ben bu performansı aldığıma göre 7603 kesinlikle daha da iyidir diyebilirim.Yada illa Sony dersen 40W3000 yerine 40W4000 derim.Ama yeni model biraz beklemen gerekecek sony yeni model için.
  • Snynt_35 Dostum;

Benimde kalbim philips diyor ama ben bursadayım ve burada philipsleri gidip test edebileceğim bi yer olmadığı için son kararımı veremiyorum.Hd kalitesinin iyi olucağından eminim ama aklıma takılan konu sd kalitesi ve benim için çok önemli olan ps3 xbox pc oyun performansı.Bakalım artık senin yorumlarından sonra fiyat olarak da uygun bulursam kafamada yatarsa philips alıcam,ne diyelim hayırlısı olsun,saygılar...
  • Bence mantıklı bir ürün almış olursun müsterih ol.
  • Dostum birde tv ile ilgili detaylı bilgiler bulamadım.24p sinema modu var mı ? Panel 10 bit mi ? Merak ettiğim birçok yön var senin bildiğin özelliklerinin detaylı olarak yazdığı bi site ismi varsa,yazabilirsen çok sevinirim,saygılar...
  • Bu philips in sitesi.Pdf dosyası da var en altta ordan bakabilirsin kardeş.

http://www.consumer.philips.com/consumer/en/us/consumer/cc/_language_us/_productid_42PFL5603D_27_US_CONSUMER
  • Sayın snynt_35 öncelikle aldığın tv hayırlı olsun.iyi günlerde kullan.tahmin ettiğim gibi Philips çıtayı baya yükseltmiş.5 serilerinde bile bu kalite alınabiliyorsa 7 serisi malum.9 serisini düşünemiyorum bile.biraz flulaşma olsa da 5 serisi eskisine nazaran baya eli yüzü düzgün bir hale gelmiş.senden ricam birde dvd,pc performansını bizlere göstermen.malum bunu da herkes merak etmekte.Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.