Şimdi Ara

PHILIPS 42PFL5603D LCD TV (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
15.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda biri almış dediğim TV yi, hayırlı olsun yorumlar için teşekkür ederim bende ilk nette gördüm ama PHİLİPS resmi olarak mayıs 20 de satılacağını söylemişti bekliyordum.

Bende 7603 ile 5603 serisi arasında karar veremiyorum. Yorumlara göre bende karar vericem.
  • Bende Philips 7603 ile ilgileniyorum.Bu doğrultuda bugün bimeks e gittim ve bu tv yi inceledim.Oynayan standart demo da renkler gayet güzel di özellikle siyah renkleri çok güzel.Ben yanımda götürdüğüm omen dvd sini denemek istediğimi söylediler ama sırasıyla getirdikleri dvd player ve hdmi kablolarının ikiside bozuk çıktı.Sadece bi ara 5 dakika izleyebildim ama o süre içerisinde bana çok güzel bi tv gibi geldi.Tabiki daha detaylı incelemek gerekir.Artık Lg scarlet de gelsin o ve bunun arasında seçim yapıcam bu arada snynt_35 arkadaşımız bize biraz daha çeşitli resimler koyarsa çok sevinirim,saygılar...
  • Snynt_35 bir ricam olacaktı sizden. Bende yeni 5603D/12 siparişi vermeyi düşünüyorum. Fakat meratk ettiğim nokta hdmi'dan PC bağlarsam 720p veya 1080p görüntü alabilir miyim, deneme şansınız oldu mu ? Bir de sizin model acaba 5603D/12 mi yoksa 5603D/27 mi ? PDF dosyalarında /12 olanda desteklenen bilgisayar formatları olarka en yüksek 1024 x 768 görünüyor, fakat /27'de 1920 x 1080 olarak gözüküyor. Ben /27 olanı Türkiye'de bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Phılıps gelmeden öncede tv hayrandım geldi gördüm gene hayran kaladım ...
    Hayırlı ugurlu olsun kardes güle güle kullan ..
    Phılıpsların kasa dizanylarını pek sevmiyordum ama ondada büyük bir degişim içine girmişler.. Ve bence hedefi 12 den vurmusşar
    Yakında bende alıcam ama beklemek lazım çünkü 7903 ler ilgimi çok fazla çekmiş durumdalar...
  • kardeş gerçektn harika bir çalışma yapmışsın tebirikler. aldiğin fiyatta çok iyi, piyasada baktım bayağı ucuza almışsın.ürün gerçekten harika görünüyor görüntüler gerçekten harika alacak arkadaşlar bence hiç düşünmesin bile.
  • Hocam bizim hd resimler nerede kaldı
  • Leonskennedy kardeş,

İşim ile ilgili yurtdışında idim.Yarın geliyor resimler
  • Hoşgeldin hocam beklemedeyiz
  • Hocam selam,

Size cevap vermeyi atlamışım.Bende sizin gibi çok araştırdım 12 ve 27 farkını ama sonunda buldum.12 TR ye uygun model.27 ise sadece ABD de mevcut aynı zamanda NTSC sisteminde.Bu cihazın PAL desteği ve scart girişi yok.Türkiye'ye uyumlu değildir.

quote:

Orjinalden alıntı: Silmaril

Snynt_35 bir ricam olacaktı sizden. Bende yeni 5603D/12 siparişi vermeyi düşünüyorum. Fakat meratk ettiğim nokta hdmi'dan PC bağlarsam 720p veya 1080p görüntü alabilir miyim, deneme şansınız oldu mu ? Bir de sizin model acaba 5603D/12 mi yoksa 5603D/27 mi ? PDF dosyalarında /12 olanda desteklenen bilgisayar formatları olarka en yüksek 1024 x 768 görünüyor, fakat /27'de 1920 x 1080 olarak gözüküyor. Ben /27 olanı Türkiye'de bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Snynt_35 bir ricam olacaktı sizden. Bende yeni 5603D/12 siparişi vermeyi düşünüyorum. Fakat meratk ettiğim nokta hdmi'dan PC bağlarsam 720p veya 1080p görüntü alabilir miyim, deneme şansınız oldu mu ? Bir de sizin model acaba 5603D/12 mi yoksa 5603D/27 mi ? PDF dosyalarında /12 olanda desteklenen bilgisayar formatları olarka en yüksek 1024 x 768 görünüyor, fakat /27'de 1920 x 1080 olarak gözüküyor. Ben /27 olanı Türkiye'de bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar estoreda şu anda 2800 bu tv ve almak üzreyim. elimde estore hediye çeki varda.

tek merak ettiğim soru bu durumda desteklenen bilgisayar formatları. max 1024 768 mi ?? bu çok düşük...
    /27 de 1920 1080 olarak gözüküyor.
    aynen silmaril in dediği gibi. ama /12 de bu destek yok gibi sanki. PC Sinyal Algısı 1024 768 yazmışlar estore dada.

ne diyorsunuz ?

lütfen bilen birileri..

snynt_35 sen almışsın denemişsindir garanti pc olayını? sonuç ne abi?

• quote:

Orjinalden alıntı: aakyuz

quote:

arkadaşlar estoreda şu anda 2800 bu tv ve almak üzreyim. elimde estore hediye çeki varda.

tek merak ettiğim soru bu durumda desteklenen bilgisayar formatları. max 1024 768 mi ?? bu çok düşük...
    /27 de 1920 1080 olarak gözüküyor.
    aynen silmaril in dediği gibi. ama /12 de bu destek yok gibi sanki. PC Sinyal Algısı 1024 768 yazmışlar estore dada.

ne diyorsunuz ?

lütfen bilen birileri..

snynt_35 sen almışsın denemişsindir garanti pc olayını? sonuç ne abi?

Ben de bu Tv yi aldım ve HTPC'mi hdmi'dan bağlayarak 1980 x 1080, 720p (yada daha düşük bir sürü farklı çözünürlük) çözünürlük elde ettim. Bir iki ufak ayarla en uygun hale getirdim görüntüyü sonra ilk iş 1080p Transformers denedim, tek kelime ile harika bir duydu :). O yazan pc formatları tahminen S-video bağlantısı için geçerli olan çözünürlükler, gönül rahatlığınca alabilirsin.
    Tek sorunum 1080p windows kullanırken mouse oynatınca hafif bir titreme oluyor ekranda, ama film izlerken hiç etkisi yok nede olsa mouse oynatmıyorsunuz :). Önemli bir sorun olduğunu sanmıyorum bir şekilde çözerim yakında diye düşünüyorum, çözemesem bile 2.5m'den sonra hemen hemen hiç belli olmuyor zaten ve de sadece windows kullanırken belki dert olabilir. Asıl amacım film izlemek olduğu için hiç kafaya takmıyorum titreme olayını.

• Dostum 5603 ler bildiğim kadarıyla vga dan en fazla 1024 x 768 verebiliyorlar ama pc nde dvi çıkış varsa
    Hdmi-Dvi kabloyla 1080p alabilirsin,saygılar...
  • Phillips modellerinde VGA giriş yoktur

quote:

Orjinalden alıntı: leonskennedy

Dostum 5603 ler bildiğim kadarıyla vga dan en fazla 1024 x 768 verebiliyorlar ama pc nde dvi çıkış varsa
    Hdmi-Dvi kabloyla 1080p alabilirsin,saygılar...
  • Dostum yeni philips 9xxx serilerinde vga var artık ama 5603 de yokmuş,bu linkten bakabilirsin,saygılar...

http://www.p4c.philips.com/files/3/37pfl9603d_10/37pfl9603d_10_pss_tur.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonskennedy -- 23 Mayıs 2008; 18:02:32 >
  • arkadaşlar bu cihazdaki usb girişiyle neler yapabiliyoruz?
  • iyi aksamlar..
    bugun darty de philips in yeni serisilerinden 5603 ve 7603 ü dvd yayında izledim(shakira konser dvd)
    yeni philipsler benim bekledigimden cok daha iyi bir performans sergilediler..giriş seviyesi 5603 ün dvd performansını cok begendim tabi aynı zamanda bi ust seri 7603 modelinide..siyah seviyesi bir cok guzeldi
    philips 2008 serilerinde panelleri dunyanın en iyi panel ureticisi olan sharptan almaya başlamıştı..ve bu fark bariz ortada gozukuyor.
    philips in başarılı işlemcisi piksel plus 3 ve bu sharp panel birleşince ortaya iyi bir iş cıkmış. 2007 5xxx serileriyle 2008 5xxx serisi cok farklı gozukuyor ve siyah seviyeleriyle one cıkıyor diyebilirz....5603 3500 civarı 7603 4000 ytl ye yakın bi fiyatlıydı..tabi bu serilerde en başarılı modeller 9603 ve 9703 olacaktır..
  • ok teşekkürler vga ilave edilmiş ama biraz geç olmuş

quote:

Orjinalden alıntı: leonskennedy

Dostum yeni philips 9xxx serilerinde vga var artık ama 5603 de yokmuş,bu linkten bakabilirsin,saygılar...

http://www.p4c.philips.com/files/3/37pfl9603d_10/37pfl9603d_10_pss_tur.pdf
  • iyi aksamlar..
    bugun darty de philips in yeni serisilerinden 5603 ve 7603 ü dvd yayında izledim(shakira konser dvd)
    yeni philipsler benim bekledigimden cok daha iyi bir performans sergilediler..giriş seviyesi 5603 ün dvd performansını cok begendim tabi aynı zamanda bi ust seri 7603 modelinide..siyah seviyesi bir cok guzeldi
    philips 2008 serilerinde panelleri dunyanın en iyi panel ureticisi olan sharptan almaya başlamıştı..ve bu fark bariz ortada gozukuyor.
    philips in başarılı işlemcisi piksel plus 3 ve bu sharp panel birleşince ortaya iyi bir iş cıkmış. 2007 5xxx serileriyle 2008 5xxx serisi cok farklı gozukuyor ve siyah seviyeleriyle one cıkıyor diyebilirz....5603 3500 civarı 7603 4000 ytl ye yakın bi fiyatlıydı..tabi bu serilerde en başarılı modeller 9603 ve 9703 olacaktır../quote]

Dostum bende her gittiğimde bimeks e yan yana olan bu iki modele bakıyorum ve gerçekten ayrılamıyorum cihazların başından.Dandik dvd player ve scart bağlantılarında bile görüntü çok iyi,7603 siyah ve renk konusunda biraz daha öne çıkıyor.Tv alıcak arkadaşlar bence philipsleri de seçenekleri arasına alsınlar,saygılar...

• Orjinalden alıntı: leonskennedy

iyi aksamlar..
    philips in başarılı işlemcisi piksel plus 3 ve bu sharp panel birleşince ortaya iyi bir iş cıkmış. 2007 5xxx serileriyle 2008 5xxx serisi cok farklı gozukuyor ve siyah seviyeleriyle one cıkıyor diyebilirz....5603 3500 civarı 7603 4000 ytl ye yakın bi fiyatlıydı..tabi bu serilerde en başarılı modeller 9603 ve 9703 olacaktır../quote]

Dostum bende her gittiğimde bimeks e yan yana olan bu iki modele bakıyorum ve gerçekten ayrılamıyorum cihazların başından.Dandik dvd player ve scart bağlantılarında bile görüntü çok iyi,7603 siyah ve renk konusunda biraz daha öne çıkıyor.Tv alıcak arkadaşlar bence philipsleri de seçenekleri arasına alsınlar,saygılar...

9603 ne zman geliyor sana

• Dostum valla bende heyecanla beklemedeyim DÜn vermiştim siparişi şu anda tedarik aşamasında,estore dan bir arkadaşla konuştum alırken saolsun çok yardımcı oldu o pazartesi gelir dedi büyük ihtimal,belki bi ihtimal salıya kalabilir.Valla nasıl beklicem gelene kadar hiç bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.