Dostum valla bende heyecanla beklemedeyim DÜn vermiştim siparişi şu anda tedarik aşamasında,estore dan bir arkadaşla konuştum alırken saolsun çok yardımcı oldu o pazartesi gelir dedi büyük ihtimal,belki bi ihtimal salıya kalabilir.Valla nasıl beklicem gelene kadar hiç bilmiyorum
tabiki heyecanlanman normal üst seviye bir cihaz cunkune kadara aldın 37"_? ve 42" i ne kadardı?
Dostum ben 37PFL9603 ü 3800 küsüre yanında askı aparatı ile beraber aldım + 5 taksit,42 si 4500 dü yine aynı şekilde askı aparatı hediyeli.Aslında 42 çok daha güzel olurdu ama maksimum çıkabileceğim rakam bu kadardı.Zaten mesafede 3 metre falan 94 de kötü durmaz.Dostum seninde niyetin varsa estore de çok güzel rakamlar var bi incele istersen,saygılar...
quote:
Orjinalden alıntı: musyurt
arkadaşlar bu cihazdaki usb girişiyle neler yapabiliyoruz?
USB'den jpeg resim gösteriyor ve MP3 çalıyor. Divx film koydum oynatmadı ama montaj için gelen servis elemanı media player ı olan bir harddisk bağlarsanız oynatır diye bilgi verdi. Bilginize.
Ben de bu arada konuyu başlattım ama sonra işten güçten foruma pek giremedim. Genel olarak tv den çok memnunum. Başka bir LCD tecrübem olmadığı için karşılaştırma yapamayacağım ama haftaya digiturk+ geliyor. Geldikten sonra resimleri paylaşırım.
Arkadaşlar ben bu modelin aynından aldım ve d-smart bağlattım. Görüntü çok berbat. Hareketli görüntülerde sürekli mozaiklenme yapıyor. Buraya koyduğunuz görüntüler çok güzel ama bende niçin böyle, kafayı yiyecem, BANA YARDIM EDİN. Sorun d-smartta değil sanırım ama dsmartı kurmaya gelen adam büyük boyutlu tvlerde böyle oluyor dedi. Bendeki lcd 97 ekran. Ben o kadar para vermişim bi de üstüne uydu almışım. İzlediğim görüntü berbat. Mozaikli. Bu nasıl bir iştir.
Selamlar;
Ben 15 gün önce Philips'in 37PFL5603 modelini aldım. Çok güzel bir televizyon ancak karanlık görüntülerde bu PS3 (MOH4 ün açılışta loading bittiğinde startla başla derken ve FİFA08) de daha çok bariz oluyor, alt yazılarda ve renklerde solma oluyor. Servise verdim problemli diye 4 gün sonra aradığımda tv nizde bir problem yok gönderiyoruz dediler. Bende bunun üzerine Phillilpsin ana servisini aradım 0.216.3656604-05. Burada telefonuma çıkan İsmail GÜLŞAHİN isimli arkadaş bu yeni çıkan modellerde karanlıkta solan aydınlıkta tekrar açan black night mı öle bişey tam hatırlamıyorum bir özelliğin olduğunu (nasıl bir özellikse bütün görüntüyü ve seyri bozuyor) ve üretim hatası olmadığını söyledi. Ama bu konuda yabancı sitelerde de çok fazla şikayet olduğunu, eğer bu şikayetler artarsa phillipsin yeni yazılım ile bu özelliği açma kapama gibi bir opsiyon koyabileceğini söyledi. Eğer benim gibi bu konuda madur iseniz, lütfen sizde aşağıda vericeğim adrese şikayetinizi dile getirirseniz sevinirim. Bu konuda benim gibi durumda olan varsa çözüm bulmuşsa yada başka birşey ulascayanoglu@gmail.com dan bana ulaşırsa ayrıca sevinirim.
Şikayeti ismail beye bildirmek ve onun da şikayeti yurtdışı phillips e iletmesi için mail adresi : yukaridudullu@phservis.com
Philips zaten her sorunu yazılımla halleder. TV üretilirken halledeyim şu işi yok. Yazılım peşinde dolaş dur.
2 gün önce 42pfl5603 aldım. Evde kablolu yayın olduğu için kalite doğal olarak tatmin edici değil. Ana Kamlulu HD yayına başvurdun yakında bağlanacak. O zaman görüntü performansını daha iyi değerlendiririm. Ama genel görünüş olarak çok şık bir TV. Tek beğenmediğim bazı işleri yapabilmek için kumandadan çok fazla menü ile uğpraşıyorsunuz. Birkaç kısayol tuşu eklenebilirdi kumandaya.
Digitürk alıcımın (siyah küçük 9.90 ytl lik kampanya ile verilen alıcılar) scart çıkışından 42pfl5603d lcd tv nin scart girişine bağlantı yoluyla aldığım görüntü çok kaliteli değil.Bu uydu alıcısında en iyi görüntü aktarma yolu nedir?
Ben bişey sormak istiyorum PHILIPS 37PFL5603d/12 ile PHILIPS 42PFL5603/10 arasında boyut haricinde fark var mıdır? Anlamış değilim çünkü aralarında 50-100ytl arasında bir fark var büyük olanı mı almalı bukadar az bi fark olması garip geldi. Bu arada 106 ekran olan 5ms ve kontrast 30bin 94 ekran olanda 6ms ve kontrast 44bin. Sizce hangisini almak daha mantıklı?
Bende 106 ekran olanı var ve çok memnunum.Neden daha büyük ekran almayasın ki.Hemde 50-100 TL gibi bir fark varken
quote:
Orjinalden alıntı: jeomert
Ben bişey sormak istiyorum PHILIPS 37PFL5603d/12 ile PHILIPS 42PFL5603/10 arasında boyut haricinde fark var mıdır? Anlamış değilim çünkü aralarında 50-100ytl arasında bir fark var büyük olanı mı almalı bukadar az bi fark olması garip geldi. Bu arada 106 ekran olan 5ms ve kontrast 30bin 94 ekran olanda 6ms ve kontrast 44bin. Sizce hangisini almak daha mantıklı?
Biraz hort olacak ama değinmeden geçemedim
5 senedir kullanıyorum. Bir kere bile arıza yapmadı İyi ki bu modeli almışım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme