Şimdi Ara

PHILIPS 42PFL6198K/12 DVB-S FHD 3D LE - LED TV Önerileriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar uzun zamandır bi led tv arıyorum ve bu tv de karar kıldım PHILIPS 42PFL6198K/12 DVB-S FHD 3D LE - LED TV - Fiyat performans nasıl

Kullanan önerisi Olan arkadaşlardan yorum bekliyorum .

:)

• Merhaba pazar günü aldım o ürünü dün geldi servis çağırıp kurulum yapmak kaldı bakalım kulanınca anlarız cihazı ilk tv m olacak benim
  • İncelemenezi bekliyorum
  • Bugün servis gelip kurulum gerçekleştirecek işalla uzun bir sene kulanmak nasip olur cihazı nede olsa ilk göz ağrım olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: alestra123

Bugün servis gelip kurulum gerçekleştirecek işalla uzun bir sene kulanmak nasip olur cihazı nede olsa ilk göz ağrım olacak

Merhaba hocam,

Tv nasıl kurulum yapıldı mı izlenimleriniz nedir mümkünse bilgi verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

quote:

Bugün servis gelip kurulum gerçekleştirecek işalla uzun bir sene kulanmak nasip olur cihazı nede olsa ilk göz ağrım olacak

Merhaba hocam,

Tv nasıl kurulum yapıldı mı izlenimleriniz nedir mümkünse bilgi verebilir misiniz?

Merhaba tv kuruldu tv seretmekten keyif almaya başladımdan neti unutum benim ilk tvm oyüzden büyük ekran film izleme keyifi bam başka tavsiye ederim böyle bir tv herkese foto koyacam fakat iyi bir çekim yapmaya cihazım yok türkcell T11 telefonla çektim

PHILIPS 42PFL6198K/12 DVB-S FHD 3D LE - LED TV  Önerileriniz ?

PHILIPS 42PFL6198K/12 DVB-S FHD 3D LE - LED TV  Önerileriniz ? PHILIPS 42PFL6198K/12 DVB-S FHD 3D LE - LED TV  Önerileriniz ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

quote:

Merhaba hocam,

Merhaba tv kuruldu tv seretmekten keyif almaya başladımdan neti unutum benim ilk tvm oyüzden büyük ekran film izleme keyifi bam başka tavsiye ederim böyle bir tv herkese foto koyacam fakat iyi bir çekim yapmaya cihazım yok türkcell T11 telefonla çektim

PHILIPS 42PFL6198K/12 DVB-S FHD 3D LE - LED TV  Önerileriniz ? PHILIPS 42PFL6198K/12 DVB-S FHD 3D LE - LED TV  Önerileriniz ?

Çok teşekkür ederim sağolasın kardeşim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haftasonları Teknosa'da 2000 liraya iniyor aklınızda bulunsun.

Aldım bu Tv'yi. İlk haftasında, televizyonu 10 saatlik aranın ardından açtığımda Ambilight'ın çalışmadığını farkettim. Bunun haricinde 3D'sinden, Görüntü kalitesinden oldukça memnun kaldım. Kumandasının Playstation 3 menüsünde çalışması ise oldukça ince ve güzeldi.

Televizyon şu an serviste. Kötü haberi bekliyorum bakalım, belki 47'liğini veya bir üst modelini verirler :P
  • Uzun arastirmalarim sonucu 6008k da karar kilmisken. Teknosanin indirimiyle bende 42pfl6198k almis bulunuyorum. Sadece bir aksam kisa bir sure test etme imkani buldum. Suan icin hersey guzel sadece buyuk bir duvara astim biraz gizume ufak geldi. 47 Sini alsaydim cok daha iyi olucakti sanirim ama 800tl ye degmezdi diye dusunuyorum. :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ek olarak henuz eve net baglatmadigim icin telefonumun internetine baglamaya calistim ama smart tvye baglanmadi bir turlu. Hotspot kabul etmiyot sanirim. Yada arizali.
    Led tv ye yeni gecmis ve 6198k si olan biri olarak. Yeni filmleri blueray 3d bilmemne bilmemne olarak duzenli indirip izlemem icin sahip olmam gereken donanimlar, yazilimlar ve torrent morrentler nelerdir? Pro bir arkadas yol gisterirse sevinirim. Su media playeri al yada tv halledior su siteden filmleri takip et indir. Sana su harici hdd yi oneririm gibi. Simdiden tesekkurler. :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mchi M kullanıcısına yanıt
    Ürünü bugün itibariyle 2.300 TL'ye aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BhuRkY

Hayırlısı olsun :) teknosada kampanyadayken 2000 e almıştım ben. eve net bağlattıktan sonra her özelliğini kullanabilir oldum cihazın. arada bir sapıtsada genel olarak memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mchi

quote:

Orijinalden alıntı: BhuRkY

Hayırlısı olsun :) teknosada kampanyadayken 2000 e almıştım ben. eve net bağlattıktan sonra her özelliğini kullanabilir oldum cihazın. arada bir sapıtsada genel olarak memnunum.

Ben daha çok kullanamadım ancak PS3'e bağladım. 15 dk bir oyun oynayayım dedim görüntü felan mükemmel. İyi ki 700Hz'lik almışım dedim :) Smart menü olayına gelince ben pek kullanmadığım için yavaçmış, hızlıymış fark etmez. Salonda 860V var. Onda bile açıp 2-3 defa kullanmışımdır.
  • 42pfl6008 ile arasındaki fark nedir acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.