Şimdi Ara

PHILIPS 42PFL6198K/12 Görüntü Aktarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
41.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Teknosadan Philips 42pfl6198 model led tv aldım Ağ ayarları bölümünde Wifi Miracast özelligide bulunmakta DLNA özelligide mevcut ve ben Leptopumdaki görüntü resim video değil tüm görüntü aktarmak istiyorum ama Yapamadım Yardımcı olurmusunuz Hangi program ile böyle birşeyi gerçekleştirebilirim veya mümkünmü ??
    Yardımcı olacaklara şimdiden Teşekkürler

• Miracast harici görüntüyü kablosuz gönderebileceğiniz ücretsiz bir uygulama bulunmamaktadır. Miracast için de aktarım yapacağınız cihazın (telefon, tablet veya laptop) da miracast desteği sağlıyor olması gerekiyor. Bunun dışında ücretli media server prgramları araştırılıp kablousz DLNA ile aktarım yapabilen bilgisayar programları bulunabilir. Ama benim bildiğim ücretsiz böle bir program yok. Philips'in kendi sağladığı Twonky Media server sadece video-fotoğraf-müzik aktarımı sağlıyor.
  • arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ben 7008 kullanıcısıyım tvmi telefona wifi miracast ile bağlamakta sorun yaşıyorum ty ile telefon arasında allshare ile bağlantı kuruyorum birbirlerini görüyorlar ama paylaşım yapmıyorlar.acaba telefonun tvye bağlanması için telefonda bir takım programsal zorunluluklar gerekiyoırmu örneğin bir yerde okumuşutum android 4.2.2 sürümü telefonda zorunludur diyordu. bağlantı için allshare dışında başka bir program kullanabilirmiyiz ya da alternatif bir program telefona yükleyebilirmiyiz? her bağlandığımda cihazlar birbirini görüyor ağda bağlanıyor ama bir türlü ekran paylaşımını yapamadım. ayrıca tv wireles şifresi istiyor böyle bir şifre sizdede çıkıyormu? bu konuda daha önce bu tarz sorunları yaşayan oldumu? varsa bu sorun nasıl çözülebilir acaba...
  • Ben general mobile discovery ile 6008 serisi tv me sorunsuz sekilde baglniyorum. Surum 4.2.2 . Tv den miracasti cip telden kablosuz ekran kur diyorum ve baglanti ypiliyor.

Eger dlna kullanmk istereniz ki bu dosya paylasimidir; pc ye universl media server kurup tv den "ag" sekmesine tikladiginizde dosyalariniz u
    Lasabibilirsiniz....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krizalit arkadasim benim bundan anladigim miracast icin ceb telin illaki 4.2.2 ve ustu olmasi gerekiyor .bu wifi miracast ve myremote uygulmasinin nasil calistirildigini daha once yapmis olan arkadaslar ayrintili olarak anlatabilirlermi acaba? Benim tvi 47-7008 wifi miracasta baglanamadim philipsi arayinca bana andrioid 4.3 olmasi gerek dediler.ama philips myremote uygulamasi icin boyle bir sart olmadigini soyledi.fakat bir turlu myremote uygulmasaida calismadi.simdi tvde acaba bir ariza varmidir diye suphelenmeye basladim insanin icine kurt dusmeye gorsun forumlardada bu konuda detayli bir bilgi yok.yapan arkadaslar paylasirlarsa bu konuda iyice aydinlatilmis olacaktir diye dusunuyorum

• bende kabloasuzda tvyi görüyorum ancak bağlan dediğimde sifre istiyor sifre oalrak ne gireceğim tv im 8109
  • resim video için bunlar yapılır. diğer şeyleri bilmem

Telefon için Philips myremote indirin. ağı görebilirsiniz.
    evde 1 pc ve 1 laptop var var
    kablolu Pc için birşey yapmaya gerek yok ağı görüyor.
    kablosuz Laptop için ev ağ grubu kurulması gerekiyor önce pc yi görmeli sonra tv de laptopu görüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bende bu TV nin 119 ekrani var bir turlu güzel görüntü alamiyorum TV izlerken

Bana bu TV görüntü ayari konusunda yardimxi olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim

Buradan paylasim olursa isin müdavimleri tarafından daha hoş olur kalici bilgi olur. Şimdiden teşekkürler.

• edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratozbasaran -- 16 Ağustos 2017; 16:19:27 >
  • Arkadaşlar televizyon nu 5 6 yıldır kullanıyorum ilk zamanlar iyi kötü yavaşta olsa smart TV e bağlanıyoduk ama zamanla güncelleme vere vere içine ettiler sizlerde durum nedir yani denemediğim yöntem kalmadı teknik servisine daha geçenlerde ekran görüntüsü sorununu yaptırmak için götürdük bakın yemin ediyorum teknik servis bile yapamadı 😂😂😂😂😂😂😂😂 eve getirdiler tekrar deneyelim dediler yine yok sırf gıcıklığına siz Philipsin yetkili ana servisisiniz demi dedim 😀 evet dio utanmadan 😂 kendi yaptıklarımı söyleyim - yazılım güncel en son paylaşılan zaten - kablolu kablosuz modem ile bağlandım telefonu modem yapıp bağlandım modemin güvenli ağ seçeneğini kaldırıp denedim ayarlardan tarih ayarlarını güncelleyerek denedim herbirsey ama herbirsey denedim ama yinede bağlanmıyor ya internet bağlantıniz yok diyor yada Philips sunucusuna bağlanılmiyor diyo 😂😂😂 Allah'tan telefondan kablosuz görüntü aktarma çalışıyor die şükrediyorum sizlerde durum nedir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.