Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır tv araştırıyorum. bütçem 2500TL ilk başlarda 3d tv araştırıyordum hep ama daha sonradan fikir değiştirerek pek bir işime yaramıyacağını düşündüm. oyüzden 2d görüntü kalitesi fiyat/performans açısından en iyi olan tv yi almaya karar verdim. oturma odam da koltuklar U biçiminde ve tv koyacağım yere en uzak izleme mesafesi 3.2 m daha önce hiç led veya lcd tv kullanmadım şuan evimde halen 51" tüplü tv var :) sizce 42" yetermi? bu tv'yi sırf film izlemek ve ps3 için alıyorum. sizce alacağım PHILIPS http://www.philips.com.tr/c/televizyonlar/7000-series-107-cm-42-inc-full-hd-1080p-dvb-t-c-42pfl7406h_12/prd/ beklentilerimi karşılarmı?
Bu tv nin artısı ve eksilerini sölermisiniz? Sitede yazdığına göre codec desteği gayet iyi hdd'den blu-ray film izleye bilirmiyim? ve bu tv nin yanına ek olarak neler almalıyım? ( wifi cihazı, home theater )
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Not: Bu tv dışında önerilerinize de açığım ama dediğim gibi bütçe 2500 TL :)
Arkadaşlar yardımcı olacak kimse yokmu?
geçen indirimde eletrowordde 1699 sattılar güzel bir tv phlips her zaman kalitedir
kimseden yorum gelmedi bende gittim aldım. şuan kullanıyorum beklentilerimin üstünde çıktı philips düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.