Şimdi Ara

PHİLİPS 42PFL7695 42PFL7685 42PFL7675 42PFL7665 42PFL7655 40PFL7605 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
13.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar bugun 42" pfl7665 aldım 2200 lıra para verdım ıkıı hafta sonra dugunum var ev dızıyorum sızce bu tv nasıl aldıgıma pısman olurmuyum yorumları okudumda her tv de ılla bı sorun var bu konuda bılgısı olanlar bana cvp yazarsa cok ıyı olur tv yuzunden sıkıntı yapmaya basladım..
  • Ben de aldım bu hafta... 7655
    bence cihaz çok başarılı.
    Bahsedilen hiçbir soruna rastlamadım.
    Biraz inceleyebilirsem bilgi vereceğim.
    Bu arada Philips'in sitesinde yazılım güncellemesi var.
  • Bende salonda 2 yıl önce aldığımız led olmayan 42'' PFL 7404 var, odamda ise 32'' PFL 7685H ( led ) emin olun 7404'deki sd yayın, ps3 performansı 10 kat daha iyi.Sebebini çözemedim henüz.
  • bir kaç gün önce 32pfl 7695 modelini aldım bu serinin. Her şey iyi güzel de Samsung televizyonların media player kalitesini ve desteğini gördükten sonra buna ancak rezalet diyebiliyorum. Altyazı desteği yok. onu bıraktım bir çok popüler formatı da zaten açamıyor. Açtıkları çok az. Çok ucuz gözüken, kullanışısz ve kötü tasarlanmış bir menüsü var. Televizyonun kendisi oldukça şık, görüntü kalitesi ve Amblight özelliği de tatmin etti beni açıkçası. Yalnız şöyle bir can sıkıntım oldu. Arkadaşımdan deneme amaçlı aldığım Western Digital marka media playerı bir türlü görmedi televizyon. Media Player sağlam arkadaşın tv sinde çalışıyor, HDMI kablo sağlam aynı kablo ile bu tv de Ps3 oynuyorum, HDMI de çıkışları sağlam dediğim gibi Ps3 kullanıyorum. Servisi aradım onlar da bir şey anlamadılar. Açıkçası Samsung almadığıma pişman oldum. Televizyon seyretmeyeceğim zaten tv arşivdeki filmleri rahatça seyredebileyim diye aldım hevesim kursağımda kaldı. Sorum odur ki Western Digital ile Philips arasında bir uyumsusluk mu var acaba? Başka bir media player ile aynı sıkıntıyı yaşar mıyım? Ezcool HD Dream Full HD 1080p almayı düşünüyorum, umarım onda da aynı sıkıntıyı yaşamam. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• bende 8694 var..en az 3-4 western medya player ayarlarını yapıp arkadaşlara teslim ettim..
    sizin dediğiniz gibi birşeyin olmaması lazım..wd yi bir de sarı kablo ile -kompozit-bağlasaydınız..
    sonra fabrika ayarlarına döndürüp tekrar hdmi ile deneseydiniz.. hangi hdmi girişe takıyorsunuz
    ve hdmi seçimini doğru yapıyor musunuz(kusura bakma herkesin yapabileceği şeyi sordum ama)
    yani bir medya player ın görüntüsünün tv den çıkmaması normal değil.. sıfır alınsa az bekleyim
    derdim..cihaz ilk bağlandığında hemen görüntü vermiyor..30-60 sn sonra geliyor görüntü..

film oynatma özelliğine gelince..forumu iyi okusanız philips lerin altyazı desteklemediği yazar..hatta
    ürünle ilgili sss bölümünü okusanız oradada yazıyordur belki.. sizin o film oynatıyor diye bahsettiğiniz
    tv lerin çoğu dts sesi desteklemez..philips de dahil..artık 15-20 gb dan daha büyük 25 mbit i geçen
    filmleride oynatamazlar..bunu daha çok bluray.iso ve 1080p lerde yapar..sonuçta film seyretmenin
    en iyi yolu bir medya player almaktır..

hiç sorun yaşamak istemiyorum dersenizde "dune" almaktır.. http://www.hdtech.com.tr/dune-hd-smart-h1--u
    diğer ucuz medya playerların performansını bilmiyorum.. forumdan araştırıp alabilirsiniz..

son olarak tv yazılımını güncelleyin isterseniz.. ama yazılımla alakalı mı; zannetmiyorum..yanlış birşey var sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 30 Haziran 2011; 13:37:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darkesta

Bende salonda 2 yıl önce aldığımız led olmayan 42'' PFL 7404 var, odamda ise 32'' PFL 7685H ( led ) emin olun
    7404'deki sd yayın, ps3 performansı 10 kat daha iyi.Sebebini çözemedim henüz.

led leri ben hiç sevmiyorum..led alacağıma plazma alırdım ama artık alınmış alınmıştır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erosan

arkadaşlar bende 7695 almak istiyorum, kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar varsa tv hakkında bilgi verebilir mi acaba?
    teşekkürler

geçen senenin 8 serisi ile bu senenin 7 serisi aynı özelliklere sahiptir..
    istediğiniz web sitesine girebilirsiniz. yeni serileri kullanmadığım için eskiye göre web de gezinme
    ne kadar kolaylaştı bilmiyorum..mesela yeni çıkanlar (xxx6) kablosuz klavye destekliyor..artık smart tv devri
    başladı..

altyazı ve dts desteklememesi lazım..
  • Arkadaşlar Philips 42Pfl7655 H12 led tv var,elektrik prizine giren kablonun bir ucu led tv'de biliyorsunuz,peki bilen var mı bu Led tv'ye takılı kısmı tv'ye sabit takılı halde mi yoksa çıkarıp tekrar takılabilir mi?Gevşediğinden şüpheleniyorum ama biraz bastırıyorum Tv'den çıkmıyor bana sanki direk TV'ye sabit takılı gibi geldi...
  • Selam arkadaşlar, benimde bir Philips 40PFL7605H/12 tvim ve malum USB'den altyazı oynatamama sorunum var. Philips'le görüşmem sonucu bana en kısa sürede döneceklerini bildirdiler. Cevap gelir gelmez yine sizlerle paylaşacağım. Bu da o yazışmanın tam metni:
    http://imageshack.us/photo/my-images/708/pilipis.jpg/
  • Sizin tv dahil Philips 2010 model 7xx serisinde elektrik kablosu tv ye sabittir.8xx serisinde söküp çıkarılabilir şeklindedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barastal

Selam arkadaşlar, benimde bir Philips 40PFL7605H/12 tvim ve malum USB'den altyazı oynatamama sorunum var. Philips'le görüşmem sonucu bana en kısa sürede döneceklerini bildirdiler. Cevap gelir gelmez yine sizlerle paylaşacağım. Bu da o yazışmanın tam metni:
    http://imageshack.us/photo/my-images/708/pilipis.jpg/

Arkadaşlar mail ile cevap geldi ama sadece nette bulabileceğiniz gömme programları ile olabiliyor dediler, bu sefer de telefon açtım ve servisten bir arkadaşlar görüştüm.
    Arkadaş da 40PFL7605H kullandığını ve "total video converter" programı ile bu problemi aştığını ancak programın sadece bir iki versiyonunun bu soruna cevap olabildiğini. Mkv yi divx e çevirip denemem gerektiğini söyledi...
    Ben şimdi denemelere başlıyorum. Bu konuda bilgili ve tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

• Sonunda total video converter programıyla başardım, mkv filmi mwm formatına çevirip altyazı da ekleyince oldu. mkv2vob programıyla da oldu fakat görüntü kalitesi epey düşüktü. Daha iyisi ve hızlı yöntemi bulana kadar araştırmalarıma devam edeceğim...
    Total video ile alınan sonuç: http://imageshack.us/f/440/fotoraf0213.jpg/
  • 42pfl7655 kullanıcısıyım.arkadaki CI slot ne işe yarıyor.kullanan varmı.(mesela dsmart modül gibi)
    diğer yandan foruma şöyle bir göz attım da memnun olanda var olmayanda.bu gayet doğal.aslında elektronik şans işidir bir yerde.mesela beni 21 yıldır bu phılıps üzmedi.tv de phılıpsten şaşmam.bir şey çalışıyorsa fazla kurcalamıycan.eğer sıkıntı varsa o zaman yazılım falan biraz karıştırmak lazım.her son çıkan yazılımı yüklemek zorunda değiliz ki.her eşyanın hizmet ettiği amaç farklıdır.10 megapiksellik bir cep telefonu ile çekeceğin kareler hiç bir zaman dslr makinaların çektiği ile yarışamaz.telefonun amacı alo demektir.fotoğraf makinası fotoğraf çeker.tv nin amacı da yayınları izlettirmektir.asıl amacın etrafında dizilen eklentilerden fazla performans beklememek lazım diye düşünüyorum.ben de dahil olmak üzere bazen bir mal alırken her şeyi yapsın, uçsun, kaçsın vs. her şeyi istiyoruz.ama maalesef her üründe mutlaka bir eksiklik oluyor.bu da muhtemelen satış taktiği diye düşünüyorum.neyse bir CI slottan nereye geldik.ama hakikaten phılıp bu işi biliyor.herşeyini dürüstçe söylüyor.bazı markalar gibi süper kontrast, mega bilmem ne .... demiyor.500000/1 kardeşim diyor.parlamayı önleyen ekran kullanıyor.en güzel özelliğide bence bu.yumuşak net bir görüntü sağlıyor.bu görüntü kalitesi tabi ki de uydu alıcınızın işlemcisine ve tuner kalitesine bağlı olarak değişir.scart kablosuna, hdmi kablosuna görede görüntü ve ses çok değişiyor.ben 500s ile tv den önce CANLI görüntüyü seçip sonra kontrast 90 netliğini 10 yapıp çok iyi denebilecek SD kalitesine (tv kanalının yayını adam gibiyse) ulaşıyorum.

• bende 42pfl7695/12 kullanıyorum bundan yaklaşık 2 ay önce tv min yazılımını güncelledim ama güncelledikten sonra tv nin menüsündeki WİDGET menüsü gitti, şu anda televizyonumda WİDGET yok.
    bununla ilgili bilgisi olan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.