Şimdi Ara

PHİLİPS 42PFL7695 42PFL7685 42PFL7675 42PFL7665 42PFL7655 40PFL7605

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
13.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU TVLERİ KULLANAN VARSA BİLGİ PAYLAŞIMINDA BULUNALIM

• Evet bence birçok yeni Led Tv alacak kişi kullananların yorumlarnı bekliyor. Şu an için usb üzerinden mkv oynattığını biliyoruz fakat altyazılarda durum nedir meçul. Net Tv olayının eski 8 serisine göre üstünlükleri varmıdır varsa nelerdir vs. gibi konular merak konusu. Lütfen alıp kullanan arkadaşlar deneyimlerini bizle paylaşsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanIraktan

Evet bence birçok yeni Led Tv alacak kişi kullananların yorumlarnı bekliyor. Şu an için usb üzerinden mkv oynattığını biliyoruz fakat altyazılarda durum nedir meçul. Net Tv olayının eski 8 serisine göre üstünlükleri varmıdır varsa nelerdir vs. gibi konular merak konusu. Lütfen alıp kullanan arkadaşlar deneyimlerini bizle paylaşsın.
    40PFL7605 kullanıyorum. MKV lerim çift dil olduğundan denemedim. Net tv için eski serilerle kıyas için deneyimim yok. ancak merak edilen konulara cevap verebilirim. Altyazı için test ten sonra cevap yazarım.
  • Bende bu tvlerden almak istiyorum ancak hiç yorum goremedim bugüne kadar.
    Mesela bütün mkv formatlarını oynatıyor mu, dts destegi var mı, türkce altyazi destegi varmı, altyazi format ayarı yapilabiliyor mu? vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaisermurat
    40PFL7605 kullanıyorum. MKV lerim çift dil olduğundan denemedim. Net tv için eski serilerle kıyas için deneyimim yok. ancak merak edilen konulara cevap verebilirim. Altyazı için test ten sonra cevap yazarım.

Öncelikle Sd ve Hd de görüntü kalitesinden memnunmusunuz. Renkler doğalmı, menuleri kullanışlımı vs. Kusura bakmayın biraz üstüste oldu ama sizden başka da şu an için kaynağımız yok :) anlayışla karşılarsınız umarım,
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanIraktan

quote:

Öncelikle Sd ve Hd de görüntü kalitesinden memnunmusunuz. Renkler doğalmı, menuleri kullanışlımı vs. Kusura bakmayın biraz üstüste oldu ama sizden başka da şu an için kaynağımız yok :) anlayışla karşılarsınız umarım,

Alıntıları Göster
    Evet abi hiç yorum yada inceleme yok.Bende 32PFL7695H/12 sordum almayı düşünüyom

Diğer 8000 serisine oranla ambilight 2 kullanıyo. ambilight ile arasındaki fark ne ?

Bide bunun paneli 8000 serisinden farklı heralde.

Birileri bize panle olsun,net tv özelliği olsun,DLNA,SD HD görüntüsü vs bilgi verirse iyi olur.Ben zaten yerinde gidip SD ve HD izleyecem.

Forumdan bi cvp alamasan Philips müşteri hizmetlerinden bilgi alacam...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mekan07Vatan21

Evet abi hiç yorum yada inceleme yok.Bende 32PFL7695H/12 sordum almayı düşünüyom

Diğer 8000 serisine oranla ambilight 2 kullanıyo. ambilight ile arasındaki fark ne ?

Bide bunun paneli 8000 serisinden farklı heralde.

Birileri bize panle olsun,net tv özelliği olsun,DLNA,SD HD görüntüsü vs bilgi verirse iyi olur.Ben zaten yerinde gidip SD ve HD izleyecem.

Forumdan bi cvp alamasan Philips müşteri hizmetlerinden bilgi alacam...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende 7695 almak istiyorum, kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar varsa tv hakkında bilgi verebilir mi acaba?
    teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips 55PUS8602
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

mrb. bende 7605 kullanıyorum ama uzantısı .mkv olan çoğu 1080p filmi izleyemiyorum, sence sorun nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpobituary

quote:

mrb. bende 7605 kullanıyorum ama uzantısı .mkv olan çoğu 1080p filmi izleyemiyorum, sence sorun nedir?

Alıntıları Göster
    Ben sipariş verdim 7695 32' Vatandan hemde yanında Philipsin blueray ve HDMİ kablo hediyeli.TV geldi, il dışında olduğum için hafta sonu alacam.HD smart ta aldım.En yakın zamanda görüntüleri( ki becerebilirsem :))) koyarım paylaşırız.

• quote:

Ben sipariş verdim 7695 32' Vatandan hemde yanında Philipsin blueray ve HDMİ kablo hediyeli.TV geldi, il dışında olduğum için hafta sonu alacam.HD smart ta aldım.En yakın zamanda görüntüleri( ki becerebilirsem :))) koyarım paylaşırız.

Alıntıları Göster
    cihaz sahibi kimse cevap veremiyor mu? Ben de haftasonu bu cihazdan almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Kid

cihaz sahibi kimse cevap veremiyor mu? Ben de haftasonu bu cihazdan almayı düşünüyorum

Alıntıları Göster
    avi uzantılı olarak riplenmiş ve sonra mkv konteyner a yüklenmiş ise sorun yok. Başka uzantılarla riplenmiş ve mkv konteyner a yüklenmiş ise açmayabilir.
    "Codec desteği:, H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC1,Kapsamlar: AVI, MKV".altyazı/dil/dts desteği yok.mkv merge programı ile altyazı ve dis ayarlarını kendi seçeneğinize göre varsayılan ayarlarda yapabilirsiniz

• quote:

avi uzantılı olarak riplenmiş ve sonra mkv konteyner a yüklenmiş ise sorun yok. Başka uzantılarla riplenmiş ve mkv konteyner a yüklenmiş ise açmayabilir.
    "Codec desteği:, H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC1,Kapsamlar: AVI, MKV".altyazı/dil/dts desteği yok.mkv merge programı ile altyazı ve dis ayarlarını kendi seçeneğinize göre varsayılan ayarlarda yapabilirsiniz

Alıntıları Göster
    Ürünle ilgili resimler ekledim
    http://img72.imageshack.us/i/img03471.jpg/
    http://img535.imageshack.us/i/img03411.jpg/
    http://img844.imageshack.us/i/img03391.jpg/
    http://img535.imageshack.us/i/img03381.jpg/
    http://img838.imageshack.us/i/img03351.jpg/
    http://img96.imageshack.us/i/img03341.jpg/
    http://img338.imageshack.us/i/img03331.jpg/
    http://img341.imageshack.us/i/img03321.jpg/

• quote:

Murat ambilightı hangi ayarda kullanıyon? Bir çok ayarı var?
  • quote:

quote:

Murat ambilightı hangi ayarda kullanıyon? Bir çok ayarı var?

Alıntıları Göster
    dinamik ayarda kullanıyorum,max ayırma seçeneği aktif

• quote:

benimde öle ama malesef plazma ünitesi kahve rengi ondan biraz kötü oluyo, duvar rengini kahve rengide ayarladım hava :(
  • quote:

quote:

benimde öle ama malesef plazma ünitesi kahve rengi ondan biraz kötü oluyo, duvar rengini kahve rengide ayarladım hava :(

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhaba,

ben en son LCD teknolojisinde kaldım. PFL7605 almayı düşünüyorum ama dediğim gibi LED tv ler hakkında çok az bilgim var. sormak istediğim bu tv full led mi ya da led aydınlatymalı mı ya da genel olarak ikisi

arasında ne fark var.

Teşekkür ederim.

Selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ermanitouch

arkadaşlar merhaba,

ben en son LCD teknolojisinde kaldım. PFL7605 almayı düşünüyorum ama dediğim gibi LED tv ler hakkında çok az bilgim var. sormak istediğim bu tv full led mi ya da led aydınlatymalı mı ya da genel olarak ikisi

arasında ne fark var.

Teşekkür ederim.

Selamlar.

Alıntıları Göster
    Led aydınlatmalı sitemi kullanmaktadır.Full led aydınlatmalı sistemler (Local Dimming) konusunda forumda bilgi ve örnek modeller mevcuttur.Araştırabilirsiniz.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Forumda önerilen arka plan rengi gri olarak önerilmektedir. Ancak o zaman daha fazla performans alınabilir üründen. Youtube ambilight ile ilgili tanıtım videolarında arka plan zamin renginin beyaz ve giriye yakın tonlar olduğu dikkat çekmektedir.

• quote:

Forumda önerilen arka plan rengi gri olarak önerilmektedir. Ancak o zaman daha fazla performans alınabilir üründen. Youtube ambilight ile ilgili tanıtım videolarında arka plan zamin renginin beyaz ve giriye yakın tonlar olduğu dikkat çekmektedir.

Alıntıları Göster
    slm bende 2 gün oldu 7695 modelini aldım.Ama henüz Digitürk Philips kutudan sd olarak izliyorum.SD görüntüler çok iyi değil.500 gb harici taktığımda sorunsuz tanıdı hd filmlerde görüntü çok güzel ancak bazı mkv filmleri tanımadı bazı mkv dosyalarını oynattığı halde ses gelmedi.Henüz bulamadığım bir özelliğide dual filmlerde diğer seslendirmeye nasıl geçileceğini çözemedim.Bu konularda bilgis olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.