Şimdi Ara

PHILIPS 42PFL7762 106 ekran FULL HD 3999YTL. ALINIR MI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
13.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: inch

arkadaslar.lütfen bana yardım. philips 42pfl7762 almayı düşünüyom
    ancak pc ayarında maximum 1366*768 çözünürlük veriyomuş.doğru mu?bi de 1080p ile 1080i arasında fark ne.eğer pc formatı bu ise gerçek full hd demek doğru mu? 1 ay öncesine kadar 2000 -2500 ytl lik lcd alacaktım.şimdi araştırdıkça şunu olsun bunu olsun dedikçe kendi bütçemi de çok çok zorlamaya başladım. şu 3 model arasında kaldım.siz olsanız hangisini alırdınız?
    samsung le 40s 81b :2500 ytl
    samsung le 40r 81b :2950 ( 82b çıkmış o da aynı)
    philips pfl 7762 : fiatı bilmiyom...
    lütfen detaylı yardım.

7762'nin hepsiburada fiyatı 3650 civarı (ki bence süper bir fiyat o alet için)

pc'den component'le değil de, ATI 2xxx serisi bir kartla doğal HDMI ile bağlarsanız, 720p veya 1080i'ye kadar çıkabilirsiniz

• Yarından (19.09.2007) itibaren fiyatlar biraz daha gerileyecektir. 10 gün kadar bekleyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sserin

Yarından (19.09.2007) itibaren fiyatlar biraz daha gerileyecektir. 10 gün kadar bekleyin.

Evet arkadaşlar fiyatlar biraz gevşeyecek, Ramazan Bayramı haftasında nakit alımlar daha avantajlı olacak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: inch

arkadaslar.lütfen bana yardım. philips 42pfl7762 almayı düşünüyom
    ancak pc ayarında maximum 1366*768 çözünürlük veriyomuş.doğru mu?bi de 1080p ile 1080i arasında fark ne.eğer pc formatı bu ise gerçek full hd demek doğru mu? 1 ay öncesine kadar 2000 -2500 ytl lik lcd alacaktım.şimdi araştırdıkça şunu olsun bunu olsun dedikçe kendi bütçemi de çok çok zorlamaya başladım. şu 3 model arasında kaldım.siz olsanız hangisini alırdınız?
    samsung le 40s 81b :2500 ytl
    samsung le 40r 81b :2950 ( 82b çıkmış o da aynı)
    philips pfl 7762 : fiatı bilmiyom...
    lütfen detaylı yardım.

haklısın kullanım klavuzunda böyle yazıyor. HTPC için almayı düşünüyordum vazgeçtim 32" lcd den bir farkı olmayacak benim için :)

Desteklenen PC çözünürlükleri
    Aşağıdaki ekran çözünürlükleri desteklenir.
    640 x 480, 60 Hz
    640 x 480, 72 Hz
    640 x 480, 75 Hz
    640 x 480, 85 Hz
    800 x 600, 60 Hz
    800 x 600, 72 Hz
    800 x 600, 75 Hz
    1024 x 768, 60 Hz
    1024 x 768, 70 Hz
    1024 x 768, 75 Hz
    1024 x 768, 85 Hz
    1280 x 768, 60 Hz
    1280 x 1024, 60 Hz
    1360 x 768, 60 Hz

• quote:

Yarından (19.09.2007) itibaren fiyatlar biraz daha gerileyecektir. 10 gün kadar bekleyin.

Bu haftasonu tv almayı (42pfl7762 muhtemelen) düşünüyorum ama bu gerileme neden olacak sizce?
  • Bu tv şu an istanbul bilişimde var görünüyor fiyatı da peşin 4.428 YTL olarak görünüyor. Çok da pahalı sayılmaz aslında...

quote:

Orjinalden alıntı: mokinto

Arkadaşlar aslında 7862 serisinin panel özellikleri çok iyi ama Tr ye ne zaman gelir fiyatı ne olur o belli değil ama Avrupa fiyatlarna bakarsak 9632 den 200 euro daha ucuz .Bu sebeple belki çok ara bir model olacağı için Tr ye gelmiyebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: since

Bu tv şu an istanbul bilişimde var görünüyor fiyatı da peşin 4.428 YTL olarak görünüyor. Çok da pahalı sayılmaz aslında...

quote:

Arkadaşlar aslında 7862 serisinin panel özellikleri çok iyi ama Tr ye ne zaman gelir fiyatı ne olur o belli değil ama Avrupa fiyatlarna bakarsak 9632 den 200 euro daha ucuz .Bu sebeple belki çok ara bir model olacağı için Tr ye gelmiyebilir.

Aslında o panelin özelliklerine göre pek pahalı sayılmaz. Tabiki yetkili satıcılardaki fiyatlar 300-400 ytl daha yüksek olabilir. E madem fiyat 5000 ytl ye geliyor o zaman 300 ytl daha koyar 9632 alırım canım.

• quote:

Orjinalden alıntı: magiccan

quote:

Bu haftasonu tv almayı (42pfl7762 muhtemelen) düşünüyorum ama bu gerileme neden olacak sizce?

ABD Merkez Bankası faiz oranını düşürdü. Bu nedenle daha şimdiden 1.23 YTL'ye düştü. Beklentim o ki, % 10'a yaklaşan oranda düşüş olacaktır.
    Daha şimdiden Hepsiburada.com'da (ki çok güvenilir bir Doğan Holding Sitesi) 3.650 YTL'ye satılıyor. Daha da gerileyecektir. Hem de taksitle. Güvenle alabilirsiniz.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=152435&productid=evph42pfl7762

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sserin -- 20 Eylül 2007; 1:56:01 >

• 7762 ile 40r81b yi teknosada yan yana gördün dün deniz altını gösteren bir belgesel vardı samsungda görüntüyle alakalımı bilmiyorum objeler daha netti daha parlaktı bunun sebebi yayınlanan videomu yoksa her görüntüde aynı şeymi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: mosquito

7762 ile 40r81b yi teknosada yan yana gördün dün deniz altını gösteren bir belgesel vardı samsungda görüntüyle alakalımı bilmiyorum objeler daha netti daha parlaktı bunun sebebi yayınlanan videomu yoksa her görüntüde aynı şeymi olur

Samsung renk parlaklığı konusunda rakiplerinden daha başarılı sayılabilir. R81 benimde çok beğendiğim bir model. Philips için daha doğal renklere sahip denilir.
  • quote:

quote:

7762 ile 40r81b yi teknosada yan yana gördün dün deniz altını gösteren bir belgesel vardı samsungda görüntüyle alakalımı bilmiyorum objeler daha netti daha parlaktı bunun sebebi yayınlanan videomu yoksa her görüntüde aynı şeymi olur

Samsung renk parlaklığı konusunda rakiplerinden daha başarılı sayılabilir. R81 benimde çok beğendiğim bir model. Philips için daha doğal renklere sahip denilir.

ben mi yanıldım bilemiyorum ama samsungda renkler daha canlı daha parlak daha netti objeler daha net belli oluyordu philipsde ise biraz daha bulanık gibi samsungdaki saydamlık yok gibiydi bu 2 tv arasındayım ve kararsızım ikisinden birisini alıcam philips full hd olması ve boyutu ile beni cezbediyor ama kararsızım ve aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum

• quote:

quote:

Kesinlikle doğru Phılıps en doğal ve gerçek renkleri verir... Makyaja ihtiyaca duymaz...

Showromlardaki görüntüler aldatır...Evdeki gibi bir izleme açısı yoktur ve ortam ışıklandırması uygun değildir....Dikkat edin...

• quote:

Orjinalden alıntı: mngb

quote:

quote:

Kesinlikle doğru Phılıps en doğal ve gerçek renkleri verir... Makyaja ihtiyaca duymaz...

Showromlardaki görüntüler aldatır...Evdeki gibi bir izleme açısı yoktur ve ortam ışıklandırması uygun değildir....Dikkat edin...

bu durumda öneriniz nedir samsunga rağmen philips alayımmı 42pfl7762 pişman olmayacağım garantimi sizce ve 7762 gerçek full hd mi

• bu durumda öneriniz nedir samsunga rağmen philips alayımmı 42pfl7762 pişman olmayacağım garantimi sizce ve 7762 gerçek full hd mi

7762 gerçek full hd.Ben de bugün itibarı ile siparişimi verdim, cumartesi teslim edecekler.
    Samsung daha iyi belki (ki bazı üstünlükleri zevke göre üstünlük olarak algılanmayabilir) ama fiyat/performans düşünülünce philips kaçırılmaz bir fırsat.
  • quote:

7762 gerçek full hd.Ben de bugün itibarı ile siparişimi verdim, cumartesi teslim edecekler.
    Samsung daha iyi belki (ki bazı üstünlükleri zevke göre üstünlük olarak algılanmayabilir) ama fiyat/performans düşünülünce philips kaçırılmaz bir fırsat.

ürün geldiğinde benide bilgilendirisen sevinirim hayırlı olsun arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mosquito -- 20 Eylül 2007; 12:00:48 >
  • quote:

quote:

Teşekkürler, bilgilendiririm tabi. Sadece şöyle bir sorun var, ürün cumartesi akşam saatlerinde teslim edilecek ama philips servisi o saatte gelemeyeceğinden pazartesine kadar kutuyla birbirimize bakacağız sanırım.

Hazır konu açılmışken, ürünü açarken servisle beraber dikkat etmem gereken noktalar konusunda yardımcı olabilir misiniz? Örneğin garantiyi servisin kaşelemesi mi gerekiyor geçerli olması için veya ölü piksel kontrolünü en verimli nasıl yapabilirim ya da garanti sınırının altında ölü pikselle karşılaşırsam (yani örneğin 1 tane olursa, bildiğim kadarıyla philips bunu geri almıyor) geri verme şansım gene de var mı?

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler, bilgilendiririm tabi. Sadece şöyle bir sorun var, ürün cumartesi akşam saatlerinde teslim edilecek ama philips servisi o saatte gelemeyeceğinden pazartesine kadar kutuyla birbirimize bakacağız sanırım.

Hazır konu açılmışken, ürünü açarken servisle beraber dikkat etmem gereken noktalar konusunda yardımcı olabilir misiniz? Örneğin garantiyi servisin kaşelemesi mi gerekiyor geçerli olması için veya ölü piksel kontrolünü en verimli nasıl yapabilirim ya da garanti sınırının altında ölü pikselle karşılaşırsam (yani örneğin 1 tane olursa, bildiğim kadarıyla philips bunu geri almıyor) geri verme şansım gene de var mı?

ilk kurulumda servis belgesi veriyorlar garanti belgesine tarih felan atılıyor sanrım ayrıca ölüpixelde geri vermek gibi bir şansın yok sanırım en azından bir tanede ki ben teknosada tvleri incelerken samsun 37r81b de bir tane ölüpixel kabak gibi belli oluyordu çok sinir bozucu bir şey umarım çıkmaz zaten çıkma olasılığı düşük fakat şöyle bir olay var eğer tvyi telefonla sipariş ettiysen yada netten aldıysan 1 hafta gibi bir sürede geri verebiliyorsun

• quote:

quote:

quote:

Garantinin geçerli olması faturaya bağlı. Fatura bir anlamda garanti sertifikası gibi. Mevcut garanti belgesi boş olsa bile fatura ile birlikte geçerlidir. Yine de aldığın yerden kaşeletmekte yada servis kurulum belgsesini saklamakta yarar var.
    Buna göre; 3 belgeyi, fatura, garanti belgesi ve servis kurulum belgesini dikkatle saklayınız.
    Servis gelmeden kutuyu açmayınız. Onlar açsın. Birçok bahane yaratılabilir.

• Garanti konusunu anlıyorum.

Ama ölü piksel konusu sinir bozucu. Dediğiniz gibi inşallah çıkmaz. Hiç bir şey olmasa, tam televizyonu aldım rahatladım derken, bi sürü iş çıkarıcak başıma. Telefonla sipariş verdim ama gene de sanırım aldığım bayinin anlayışına bağlı.

Peki ölü pikseli daha iyi tespit edebileceğim bir ekran, görüntü, renk tavsiye edebilecek var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.