Şimdi Ara

PHILIPS 42PFL7762 106 ekran FULL HD 3999YTL. ALINIR MI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
13.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mngb

quote:

Orjinalden alıntı: mokinto

quote:

Orjinalden alıntı: mosquito

7762 ile 40r81b yi teknosada yan yana gördün dün deniz altını gösteren bir belgesel vardı samsungda görüntüyle alakalımı bilmiyorum objeler daha netti daha parlaktı bunun sebebi yayınlanan videomu yoksa her görüntüde aynı şeymi olur

Samsung renk parlaklığı konusunda rakiplerinden daha başarılı sayılabilir. R81 benimde çok beğendiğim bir model. Philips için daha doğal renklere sahip denilir.

Kesinlikle doğru Phılıps en doğal ve gerçek renkleri verir... Makyaja ihtiyaca duymaz...

Showromlardaki görüntüler aldatır...Evdeki gibi bir izleme açısı yoktur ve ortam ışıklandırması uygun değildir....Dikkat edin...

Bu yorumunuzun altına bende imza çakarım, 1e1 kıyaslayarak aldım diğer markalar ile gerçekten renkler suratınıza bağırmıyor , gayet naturel.

Saygılarla.

• arkadaşlar bu televizyo hepsiburada.com da 3.675 ytl.üstelik kredi kartlarına 12 aya kadar bölüyorlar..özelliklerinede aynı yerden bakabilirsiniz...gayet güzel bir ürüne benziyor.
    birde aklıma takılan bir konu var onu size danışmak istiyorum..gittigidiyor.com gibi bazı sitelerde philipsin 7662d ürününü emsallerinden çok daha uygun bir fiyata bulabiliyoruz.veya diğer modellerini....
    1.bu ürünler güvenli midir..bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa paylaşabilir mi?
    2.servisler bu ürünlere garanti veriyorlar mı?
    Şimdiden herkese teşekkürler...
  • Vatandaki Philips 42PFL7662D

Arkadaşlar bugün vatanda Tüm Tv ler CardFinans ile 6 Taksit %20 indirimli imiş..

Bu ürün KDV dahil 3112 YTL'ye geliyor sizce uygunmudur.

saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ETA

Vatandaki Philips 42PFL7662D

Arkadaşlar bugün vatanda Tüm Tv ler CardFinans ile 6 Taksit %20 indirimli imiş..

saygılar

Geçen hafta tüm ürünlerde %25 indirim olduğu gün orda idim, teşhirde 1 adet bu üründen vardı. Alırken teşhirdeki olmamasına dikkat et derim. Veyahut hiç uğraşma 1 model yenisi çıktı direk onu al. Ancak Vatan'da bu model varmı bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tube Screamer -- 21 Eylül 2007; 11:34:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: İtfayeci

quote:

saygılar

Geçen hafta tüm ürünlerde %25 indirim olduğu gün orda idim, teşhirde 1 adet bu üründen vardı. Alırken teşhirdeki olmamasına dikkat et derim. Veyahut hiç uğraşma 1 model yenisi çıktı direk onu al. (vatan cevizlibağ)

Selamlar,
    Mesajından 42PFL7762 sanki vatan'da varmış gibi anlaşılıyor ancak bildiğim kadarıyla vatan bu ürünü satmıyor. Vatanda 7662 var ve mevcutların tümü teşhir.
    Uzun süredir 7762'nin vatan şatışına girmesi için beklediğimden mevcut ürün ve stoklarını iyi takip ettiğimi düşünüyorum ancak , yanlış bildiğim bir durum varsa bilgi verirsen sevinirim. Vatandaki indirimi kaçırmak istemem.

Bu arada 42PFL7762 Philips'in tr sitesinde yok ancak Philips yetkili satıcılarının broşürlerinde tüm özellikleri ile birlikte yeralıyor (bu nasıl iş onu da anlayamadım) fiyatı 3.999 ytl

• quote:

Orjinalden alıntı: Astrx

quote:

Orjinalden alıntı: İtfayeci

quote:

saygılar

Geçen hafta tüm ürünlerde %25 indirim olduğu gün orda idim, teşhirde 1 adet bu üründen vardı. Alırken teşhirdeki olmamasına dikkat et derim. Veyahut hiç uğraşma 1 model yenisi çıktı direk onu al. (vatan cevizlibağ)

Selamlar,
    Mesajından 42PFL7762 sanki vatan'da varmış gibi anlaşılıyor ancak bildiğim kadarıyla vatan bu ürünü satmıyor. Vatanda 7662 var ve mevcutların tümü teşhir.
    Uzun süredir 7762'nin vatan şatışına girmesi için beklediğimden mevcut ürün ve stoklarını iyi takip ettiğimi düşünüyorum ancak , yanlış bildiğim bir durum varsa bilgi verirsen sevinirim. Vatandaki indirimi kaçırmak istemem.

Bu arada 42PFL7762 Philips'in tr sitesinde yok ancak Philips yetkili satıcılarının broşürlerinde tüm özellikleri ile birlikte yeralıyor (bu nasıl iş onu da anlayamadım) fiyatı 3.999 ytl

Haklısın, mesajımı düzelttim.

• Biraz önce 7762'yi teslim ettiler (doğubank Dikmen'den aldım)

Servis yarın gelip kuracak, ondan sonra görüşlerimi daha detaylı yazabilirim.

Kutuyu servis gelene kadar açmayacaktım ama kartondaki bir yırtık yüzünden getiren arkadaş "açıp bakalım bir şey var mı diye" dedi ve üstten açtık. İnşallah Philips servis bir sorun çıkarmaz ?
  • Sayın magiccan ; Hayırlı olsun güle güle kullanın...

Paylaşımlarınızı PHILIPS LCD CLUB 'e bekliyoruz...

Aramıza HOŞGELDİNİZ...Kalın sağlıcakla...
  • Pazartesiye kadar nasıl bekleyeceksin?
    :)

bana da aynısı olmuştu,
    LG servisi aradım, yarın geliriz dediler.
    Bende açıp, izleyeceğim dedim.
    Asılmayacakmı dediler, hayır diyince,
    olur masaüstüne koyup, tuner ayarını yapabilirseniz, seyredin, biz gelir sonra formu imzalrız dediler.

ancak, bu konuşma sırasında Plazma-LCD konusunda onlar kadar bilgim olduğunu ima eder konuşmalar yapınca sanırım ikna oldular.

sonradan Kanka olduk, malum 3 LG alınca, hep aynı servis geliyor.

bir deneyin bakalım, Philips olur dermi?

selamlar
  • Hakikaten bırak pazartesiyi şu anda bile kutuyla karşılıklı birbirimize bakmak işkence gibi :)

Ama yarın gelecek servis, pazartesi değil. Tabi gene de nasıl bekliycem bilmem. Bir de tabi şu televizyonda bir sorun çıkmaz inşallah endişesi de var. Her ne kadar tv'yi getiren Dikmen'den arkadaş herhangi bir sorunda 30 gün içinde aynen geri alacaklarını söylediyse de..

Eğer yarın olur da gelemezlerse tabi dediğini denerim

quote:

Orjinalden alıntı: onbes

Pazartesiye kadar nasıl bekleyeceksin?
    :)

bana da aynısı olmuştu,
    LG servisi aradım, yarın geliriz dediler.
    Bende açıp, izleyeceğim dedim.
    Asılmayacakmı dediler, hayır diyince,
    olur masaüstüne koyup, tuner ayarını yapabilirseniz, seyredin, biz gelir sonra formu imzalrız dediler.

ancak, bu konuşma sırasında Plazma-LCD konusunda onlar kadar bilgim olduğunu ima eder konuşmalar yapınca sanırım ikna oldular.

sonradan Kanka olduk, malum 3 LG alınca, hep aynı servis geliyor.

bir deneyin bakalım, Philips olur dermi?

selamlar

• Çok teşekkürler. İnşallah yarın televizyon kurulunca çekeceğim resimleri de ekleyerek Philips LCD klübünde yer almak istiyorum (tvlerinin resimlerini çekip koyanlara hep imrenmiştim zaten )

Bu arada, 7762 için ayarlar ne olmalı (blu-ray, ps3 ve malesef kablotv) yardımcı olan olursa sevinirim. Sanırım 7662 ayarları geçerli olacaktır.

quote:

Orjinalden alıntı: mngb

Sayın magiccan ; Hayırlı olsun güle güle kullanın...

Paylaşımlarınızı PHILIPS LCD CLUB 'e bekliyoruz...

Aramıza HOŞGELDİNİZ...Kalın sağlıcakla...

• quote:

Orjinalden alıntı: eros33

dostlar bu urun su anda carousel dekı teknosa da var gecen hafta 7662 ve 7762 yanyana baglıydı ıksıde ayar olarak dınamıkteydı 7762 nın daha net daha keskın ve daha parlak oldugunu soyleyebılırım 5ms 3hdmı(1.3versıon)1080p 24hz 5ms ve pıxelplus2hd de cabası verılen fıata gore(teknosa 3999ytl-weblebi 3699ytl) cok ıyı bır urun hatta ben ıkı kanal ambılıght lı modelıne goz koymus durumdayım(7962 teknosa 4699-weblebi dvd hedıyelı 4299ytl)

kısmetse onumuzdekı aybasında almayı dusunuyorum ınsallah fıatı bıraz daha duser kartımın hesap kesımı 10 u cunku

daha ayrıntılı bılgıyı phılıps france sıtesınden bulabılırsınız selamlar

dostum yollarımız sxrd den sonra buradada buluştu Bence ambilight ı boşver.100hz ve 1920*1080 bilgisayar
    çözünürlüğü verebilen 7862 yi al

• Arkadaşım öncelikle tv hayırlı olsun güle güle kullan. Doğubanktan kaç paraya aldığını söyleyebilirmisin mümkünse ben de almayı düşünüyorum da....

quote:

Orjinalden alıntı: magiccan

Biraz önce 7762'yi teslim ettiler (doğubank Dikmen'den aldım)

Kutuyu servis gelene kadar açmayacaktım ama kartondaki bir yırtık yüzünden getiren arkadaş "açıp bakalım bir şey var mı diye" dedi ve üstten açtık. İnşallah Philips servis bir sorun çıkarmaz ?

• quote:

Orjinalden alıntı: since

Arkadaşım öncelikle tv hayırlı olsun güle güle kullan. Doğubanktan kaç paraya aldığını söyleyebilirmisin mümkünse ben de almayı düşünüyorum da....

quote:

Orjinalden alıntı: magiccan

Biraz önce 7762'yi teslim ettiler (doğubank Dikmen'den aldım)

Doğubank ile çok fark yoksa, Hepsiburada(Doğan Holding'in kuruluşu) gibi ana distribütör garantisi veren, ciddi sitelerden de uygun fiyata alabilirsiniz. Malum, garantisi kıyaslanmaz. 3.675/12 taksit yada peşin 3.565 YTL.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=152435&productid=evph42pfl7762

• 7962 mi yoksa 7862 mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: raifkokten

quote:

dostlar bu urun su anda carousel dekı teknosa da var gecen hafta 7662 ve 7762 yanyana baglıydı ıksıde ayar olarak dınamıkteydı 7762 nın daha net daha keskın ve daha parlak oldugunu soyleyebılırım 5ms 3hdmı(1.3versıon)1080p 24hz 5ms ve pıxelplus2hd de cabası verılen fıata gore(teknosa 3999ytl-weblebi 3699ytl) cok ıyı bır urun hatta ben ıkı kanal ambılıght lı modelıne goz koymus durumdayım(7962 teknosa 4699-weblebi dvd hedıyelı 4299ytl)

kısmetse onumuzdekı aybasında almayı dusunuyorum ınsallah fıatı bıraz daha duser kartımın hesap kesımı 10 u cunku

dostum yollarımız sxrd den sonra buradada buluştu Bence ambilight ı boşver.100hz ve 1920*1080 bilgisayar

DOSTUM 7862 yı buyuk ıhtımalle phılıps tr getırmeyecek ama teknık ozellıklerı kesınlıkle 7762 ve 7962 den daha ıyı aldıgım tıyoya gore 15gun ıcınde 9632 ve 7862 yı penta elektronık getırcekmıs ben taksıtle alacagım sayet taksıtlı fıatı maxımum 4700ytl yı gecmezse(77962 nın phılıps fıatı) onu kesınlıkle alırım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: raifkokten

quote:

DOSTUM 7862 yı buyuk ıhtımalle phılıps tr getırmeyecek ama teknık ozellıklerı kesınlıkle 7762 ve 7962 den daha ıyı aldıgım tıyoya gore 15gun ıcınde 9632 ve 7862 yı penta elektronık getırcekmıs ben taksıtle alacagım sayet taksıtlı fıatı maxımum 4700ytl yı gecmezse(77962 nın phılıps fıatı) onu kesınlıkle alırım

Bence de 7862 çok daha iyi.Ben biraz daha bekliyeyim o zaman.Seninle irtibatlaşalım,4000 ytl civarı olursa ben de talibim.

• Bugün araştırırken gördüm, 7762D İstanbul Bilişim'de daha uygun .

KDV DAHİL Peşin Fiyatı 3.498,41 YTL
    Havale/EFT/Nakit indirimli 3.393,46 YTL

http://istanbulbilisim.com.tr/PHILIPS-_42PFL7762D-LCD-TV,3268.html
  • Ben yaklaşık o fiyata garantili aldım o yüzden bence istanbulbilişim'e gerek yok.

(Televizyon geldi ve kuruldu, fotoğraflar yakında )
  • 42PFL7762 için Siemens yetkili satıcılarında Philips Tr'nin liste fiyatı olan 3.999 Lira'dan 3.600 lere kadar inmeye başladılar.
    Döviz böyle devam ederse Philips'in Ekim fiyat listesi de daha düşük açıklanacaktır muhtemelen. Üzerine ufak tefek de bayii indirimleri ya da rekabet fiyatları olabileceği göz önüne alınırsa bir haftalık sabırdan sonra müthiş bir fiyat yakalanacak gibi görünüyor.

Bu arada ben 7762ye karar vermiştim ancak fiyatlar tüm ürünlerde düşerse biraz zorlama ile 9632 bile düşünebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.