konuyu ana sayfaya taşımak için yazıyorum. ben de bu tv u düşünüyorum ama ekimden sonra fiyatlar daha da gerilerse
Akadaşlar ne oldu incelemeler, yoksa tv ye bakmaktan zaman alamıyormusunuz? :)
ben bugün kendime televizyon bakarken izledim bu modeli fakat pek tatmin etmedi beni ben izlemedn karar vermeyin derim .
Alan arkadaşlar şu incelemeleri yapsa keşke
Yav ALLAH rızası icin biri git şu TV'yi al kullan pisman olmazsın derse dişimi kıracam. bana 4binytl'ye kadar herseyde kullanacabilecegim HD'sinin cok iyi oldugu bir ornek verirseniz hemen alicam.
40N87BD ben dün aldım fiyatı 4.650 den 4.000e düşmüştü
şu an bu modeli izmitte bir bayide 3400 ytl/12 ve divx li dvd hediyeli olarak sölediler sizce iimi bana baya uygun geldi
quote:
Orjinalden alıntı: riwwii
şu an bu modeli izmitte bir bayide 3400 ytl/12 ve divx li dvd hediyeli olarak sölediler sizce iimi bana baya uygun geldi
hangi modelden bahsediyorsun 40N87BD mi yoksa philips 7762 mi?
pardon yazmamışım az model farkı varmış philips42pfl7662 imiş özür verdiğim fiyat 42pfl7662 modeli içindir
PHILIPS 42PFL 7862 nin 100Hrz olması önemli bir avantaj ama fiyatı henüz bütçemin üstünde. fiyatlar düştü 7762 alayım artık diyorum bu sefer de 100 hrz kafamı karıştırdı. forumda 7762 ile ilgili bir kullanıcı testi bulamadım. alanlardan hiç ses çıkmıyor. son bir hafta daha bekleyeceğim ve 7762 alacağım sanırım
Arkadaslar ben 42PFL7762 aldim 2 gun once geldi. Digiturk kullaniyorum ama goruntude pixellesme var. Bende gidip philips altin uclu scartini aldim taktim pek bir fayda etmedi. Dvd izlerken bile bir gariplik var cozemedim sanki amator kamera ile cekilmis gibi gosteriyor. Belki de ayarlarini duzgun yapamadim. Varsa bilen arkadaslar yardimci olsun lutfen.
Ben de arıyorum ama bulamadım bir türlü başka forumlara da mesaj bıraktım. öğrenebilirsem buraya yazacağım.
alan arkadaşlar duvara asıldığı zaman kaç cm öne çıkıyor acaba bvilgi verirseniz sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: semih izmir
alan arkadaşlar duvara asıldığı zaman kaç cm öne çıkıyor acaba bvilgi verirseniz sevinirim
Plasma ve LCD'lerin havalandırma amacıyla en az 7-10 cm. arasında duvardan önde olması gerekir.
subwoofer' kalınlığı ve lcd kalınlığı ve havalandırma boşluğuı televizyonu duvardan kaç cm öne çıkması lazım acaba bilgi verrirseniz memnun olurum
Arkadaslar 42 pfl 7862 Dogubankta Pentaya gelmis bir arkadasım soyledi ve almıs 3800 ytlye askı aparatıve montaj dahilmiş 100 hz ve 4ms tepkime suresim olan mukemmel bir lcd tv imiş
Ayrıntı verebilirim elbette, cihaz fullhd olduğu için fullhd izleyecek medya varsa iyi fakat digitürk vb yayınlarda hayal kırıklığı yaratıyor.Kaliteli scart kullansanızda pikselleşme had safhada ve manuel ayarlarıda o kadar az ki düzeltmek imkansız.