Şimdi Ara

philips 42PFL7772/sony 40W2000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu ikisinden birini almaya karar verdim.
    Hangisini önerirsiniz?
    saygılar

• Sony 40W2000
  • nedeninede alabilirmiyim acaba?
  • ben kesinlikle 7772 modelini tercih ederdim. ikisi de 1920x1080p panel tipi kullanıyor ama philips 5 ms ve sony 8 ms tepkime süresine sahip. bir de ben pixel plus 2 teknolojisinin bravia dan üstün olduğuna inanıyorum.
    Yalnız sony de pc girişi var ama philips de var mı emin değilim (büyük ihtimalle vardır) onu da araştırırsan iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakra -- 10 Aralık 2007; 16:18:08 >
  • 2 tv yi de yanyana gördüm ve inceledim. sony 40w2000 de görüntü daha iyi. Philipsin tek artı özelliği hdmi çıkışı 4 adet olması. sony nin 8ms si philipsin 5 ms den daha iyi :) Çünkü günde 4 saat xbox360 oynuyorum.
  • arkadasım inan aynı şekilde tam 1 ay biz de bu iki TV arasında gidip geldik. En sonunda da sony aldık. Valla memnunuz da. Sony'nin kalitesi bize biraz daha iyi geldi. Yayını da digitürk ten alacaksan bence sony daha önde.
  • madem 40w2000 aldınız hemen bişey soriym, hd yayınlar muhakkak iyidir de sd yayınların görüntüsü nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: esegoz

2 tv yi de yanyana gördüm ve inceledim. sony 40w2000 de görüntü daha iyi. Philipsin tek artı özelliği hdmi çıkışı 4 adet olması. sony nin 8ms si philipsin 5 ms den daha iyi :) Çünkü günde 4 saat xbox360 oynuyorum.

haklısın hep rakamlar yalan söylemiştir (!)
  • philips 5msyi griden griye yapıyor..Griden griye hepsi 5ms yakalıyor diye yazıyorlardı.. Yani 5ms 8ms olması o kadar önemli değil önemli olan aynı özellikler arasında kendimizin gözüne hoş gelen tvyi seçmek değilmi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertali -- 15 Aralık 2007; 16:50:55 >
  • Sony 40w2000'in görüntüsü daha keskin daha parlak daha detaylı ve daha derin. tabi HD görüntüde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THX -- 15 Aralık 2007; 16:54:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.