Şimdi Ara

Philips 42PFL9732D ve Xbox 360 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün İstanbulbilişimden aldığım philips 42PFL9732D model televizyonum geldi.Uzun saatler bekledikten sonra Teknik Servis geldi ve televizyonu monte etti.Xbox 360 ı component tan bağladığımda istediğim görüntü performansını aldım ancak ses alamadım.Teknik Serviste bu sorunu halledemedi.Sizce bunun sebebi ne? Kompozit bağlantının ses çıkışlarını olması gerektiği gibi L ve R Audio output tan bağlıyorum ancak ses gelmiyor. Şimdiden teşekkür ederim.

• kaca aldın acaba
  • 5.200YTL ama derdime bi deva bulun arkadaşlar
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın...
    Component bağlantıyı yaptığınızda...TV menüsünden bağlantılar sekmesinde Analog Ses Girişini Component bağlantı AV girişine atamanız gerekiyor...Kolay Gelsin...

quote:

Orjinalden alıntı: Sarifirfir

5.200YTL ama derdime bi deva bulun arkadaşlar
  • oh çok teşekkür ederim bu forumdaki insanlar olmasa ne yapardık
  • mngb arkadaşım söylediğini yaptım ancak işe yaramadı analog ses girişini ext 3 e aldım yani Componentı bağladığın yere ancak hala ses yok acaba bu televizyonla ilgili bir arızadan kaynaklanabilir mi?yoksa ben hala yanlış şeyi mi yapıyorum?
  • Dostum ben size tarif ettiğim şekilde component EXT-3 bağlantıda sesi alıyorum. Xbox ta bir sorun olmasın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla Sony nin 40w2000 modelinde denedim ses alabildim ama bu Televizyonda alamıyorum.Ya bende sorun var yada Tvde Sadece Ext 3 te ses alamıyorum bence bağlantılarda bi hata yapıyorum beyaz ve kırmızıyı Audio L ve R ye takmam lazım değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarifirfir -- 25 Kasım 2007; 0:03:01 >
  • Arkadaşlar nolur yardım edin saatlerdir uğraşıyorum ama hala ses gelmiyor.Yanlış bir şekilde mi takıyorum?Nasıl takmam gerekiyor bugün ses alamazsam uyuyamam ben
  • Sizin istediğiniz cevap burda olabilir.İngilizcem yok.

Connect the X-box 360 with the X-box- HD component cable to EXT 3 of the TV Red Green and Blue cinch connections ( the yellow cinch connector is not connected).
    Connect the audio separately, with the red and white cinch connectors for audio on the HD cable to the red and white cinch input connectors for EXT3 of the TV for analogue audio or the optical out from the Xbox (via a converter) to the digital coaxial input of the TV.
    You may need to re-assign the audio on the TV to the correct connection :

Select TV MENU and press cursor right. The TV menu appears on screen.
    Select INSTALLATION and press cursor right. The installation menu is moved to the left.
    Select CONNECTIONS and press cursor right. The connections menu is moved to the left.
    Select L/R and press cursor right. Select NONE
    Select DIGITAL AUDIO IN and press cursor right. Select EXT 3.
    Press MENU/BROWSER to exit the menu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.