Şimdi Ara

Philips 43PUK4900 mü yoksa Philips 40PUK6400 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

max 1600-1700 lira civarına 4k, dahili uydu alıcılı bir televizyon bakıyorum. 3d olmasada olur hatta hiç gerek yok.

bu iki model ile karşı karşıya kaldım hepsi buradada fiyatları aynı şuanda varsa farklı model öneriniz yoksa ikisinden hangisi sizce?

• PUK serisini genelde kimse tavsiye etmez görüntü kalitesi çok güzeldir ama kanal geçişleri ve TV de ki donmalar adamı kanser eder. Philipsin kendi sitesindeki yüzlerce kötü yorumu okuyabilirsiniz. Philips almayın demiyorum ama PUK serisinden uzak durun sadece. Yinede tercih sizin.
  • 6400 serisinin uydu alıcısı 4k desteklemiyor ve yazılımla da desteklemeyecek yani paneli 4k olsa da 6400den dahili uydu ile 4k yayın izlenmeyecek.4900 ile 4k izleyebilirsin dahili uydusu destekliyor ayrıca smart 3d gibi özellikleri olmadığı için kanal geçişleri biraz daha iyi olur ve 6400e kıyasla daha az sorun çıkarır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala 4900 almayı düşünüyorum arkadaşlar daha karar veripte alamadım, birde bu cihazlar duvara montaj edilebilir dimi? bazılarının ayağı çıkmıyordu bi arada...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.