Konu başlığında ki 3 tv den birisini almayı düşünüyorum. Bütçem 2500-3000 civarı. Samsung ve diğer markaları düşünmüyorum. Konu başlığında belirttiğim 3 tv arasında hangisini tavsiye edersiniz ? Aslında ben Philips almayı düşünüyorum ama iki marka arasında performans açısından çok fark varmıdır ? Gerekirse philips 43" yerine 400 daha verip LG tercih edebilirim. Hatta Philips 50PUS6503 düşünmüyor değilim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Samsung neden düşünmüyorsun? Fikrinden döndürmek için sormuyorum ben de özellikel Samsung bakıyorum. Bir kusuru varsa ben de vazgeçeceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: heyselak
Samsung neden düşünmüyorsun? Fikrinden döndürmek için sormuyorum ben de özellikel Samsung bakıyorum. Bir kusuru varsa ben de vazgeçeceğim.
Vazgeç dostum. Birinin 2 senede paneli gitti.Ek garanti vardı o vesileyle değişti. Diğerinin de 4 5 senede paneli gitti ona 3000 tl masraf çıkardılar. O yüzden yeni tv alıyorum.Bulaşma derim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme