Şimdi Ara

PHİLİPS 46 PFL5507K MI YOKSA VESTEL 47PF8060 MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kısa bi süre sonra dünya evine gireceğim malum ceyiz düzüyorum benin size sorum başlıktaki gibi philips 46pfl5507k mı yoksa vestel 47pf8060 mı.bu iki markadan hariç tvde önerebilirsiniz bütçem 2000 tl,şimdiden teşekkürler

• yokmu fikri olan
  • Forumda en çok tavsiye edilen ledlerden biri 46pfl5507
    Vestel ile kıyasladığınız için sanırım kimse cevap vermeye bile tenezzür etmemiş
    Keza forumda bugüne kadar vestel tavsiye eden tek kişi görmedim.
    Tabiki en iyi f/p ürünlerinden biri olan 5507
  • philips 46pfl5507k daha iyidir hocam
  • Merhaba,

Gidin her ikisini de canlı canlı gözünüzle görün. Her ikisi de alınabilir cihazlar, fiyatlarına göre sizi üzmeyecek cihazlar ama bilmeden görmeden yapılan yorumlara Vestel' i kurban etmeyin... Size sadece andy1 in yazdıklarını biraz okumanızı önereceğim...
  • aynen gördüğüne inan duyduğuna değil....

5507 alınabilir... f/p dir .... görüntü olarak iyidir..

vestel i bununla kıyaslama bile lg bile daha iyi :)

örnek olarak ut50 yi sürekli önermişti andy1 ve sitelerde sürekli övüyor ... mağazada inceledim lg yada samsung plazma arasında fark göremedim... ( yani kötü )
  • cevaplar için hepinize teşekkür ederim gidip canlı izleyeceğim ama hani ikisi arasında farka göremezseem görüntülerde burdan aldığım cevaplar hem fikir olur dedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elbettte gidip tmağazada görün, hangisini beğenirseniz onu alın ancak 46PFL5507 diğer modelle kıyaslanamayacak derece hem panel açısından, hem görüntü kalitesi açısından daha iyi.
  • Merhaba philips pfl 5507k nın gözlükleri aktif. Aktif gözlükler 3d izlemede baş ağrısı yapıyor ve pahalı ve kutudan 2 gözlük çıkıyor.
    PHILIPS 47PFL6097K/12 3D Smart Ambilight aldım.2399TLye Teknosa turuncu indiriminden. Çift işlemcili, 600hz, kanal geçişleri iyi. görüntü güzel, 6 gözlük pasif ve ambilight var.Yanında cam sehpa hediye.12 ay teknosa film kulübü üyeliği var. 2 ay digitürk lig tv dahil deneme paketi var.
    3dled alacaksanız pasif gözlüklü tercih edin.Baş ağrısı yapmaz pasif olduğu için ve kutudan 6 gözlük çıkıyor.3d si iyi ve philips ambilight(arka led aydınlatması sahneye göre renk değişen özelliği güzel ). Görüntü kalitesi çok iyi. Diğer tvleri araştırdım. Bu tv yi Tavsiye ederim.
  • 5507, 6097 den çok daha iyi panele sahiptir. Ayrıca benim bakış açıma göre TV nin aktif 3d li olması eksi değil artı bir özelliktir. Aktif 3d ile pasif 3d arasında kalite, derinlik yönünden aktif lehine fersah fersah fark var. Pasifte alınan görüntü native 1080p değil. Dolayısıyla 6 serisi alınacaksa 3 tarafı Ambilight lı 6877 serisini tercih ederim ama diğer tüm konularda 5507 daha iyidir.

Vestel le kıyaslamaya gerek dahi görmüyorum.
  • Vestelin hicbir seyini almam , tecrubelerimi yazsam sayfalar yetmez, aman diyim uzak durun yalan garanti de cabasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simian

Merhaba philips pfl 5507k nın gözlükleri aktif. Aktif gözlükler 3d izlemede baş ağrısı yapıyor ve pahalı ve kutudan 2 gözlük çıkıyor.
    PHILIPS 47PFL6097K/12 3D Smart Ambilight aldım.2399TLye Teknosa turuncu indiriminden. Çift işlemcili, 600hz, kanal geçişleri iyi. görüntü güzel, 6 gözlük pasif ve ambilight var.Yanında cam sehpa hediye.12 ay teknosa film kulübü üyeliği var. 2 ay digitürk lig tv dahil deneme paketi var.
    3dled alacaksanız pasif gözlüklü tercih edin.Baş ağrısı yapmaz pasif olduğu için ve kutudan 6 gözlük çıkıyor.3d si iyi ve philips ambilight(arka led aydınlatması sahneye göre renk değişen özelliği güzel ). Görüntü kalitesi çok iyi. Diğer tvleri araştırdım. Bu tv yi Tavsiye ederim.

Sizinle ilgili değil ama hep şu kadar mhz, 600 mhz,800 hz ibarelerini görünce belki genele faydası olur diye belirttim.TV alanların hepsi biraz sevinçden de olsa gerek aldığı tv nin
    özelliklerini sayarken şu kadar hz diye de özellikle belirtirler de, Hadi anlat bakalım kardeş! O kadar hz ne işe yarayacak ya da sen bir izleyici olarak o kadar yüksek hz nin sana faydasını nasıl göreceksin?
    diye sorsan kimse cevap veremez.. O kadar hz ne işe yarar? Yayınlar ve kayıtlı medyalar 50/60 hz(gerçekte 25/30 kare) yi geçemezken panellerin yalandan 600 hz verse ne olur vermese ne olur ki burada bahsedilen
    aslında 100 hz dir ve anlıkdır... Yani gerçek gücü;rms değerleri üzerinden belirtilmesi gerekirken piyasada pmpo gibi anlık değerleri baz alıp yüksek değer üzerinden reklamı yapılan ses sistemleri gibi panellerde ne işe yaradığı
    belli olmayan aslında böyle bir tazelemeyi bu teknolojiyle vermesi mümkün olmayan, yalandan teknolojiye bu kadar sevinmeyin aldığınız panel 100 hz versin! Öpüp de başınızın üstüne koyun!

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

5507, 6097 den çok daha iyi panele sahiptir. Ayrıca benim bakış açıma göre TV nin aktif 3d li olması eksi değil artı bir özelliktir. Aktif 3d ile pasif 3d arasında kalite, derinlik yönünden aktif lehine fersah fersah fark var. Pasifte alınan görüntü native 1080p değil. Dolayısıyla 6 serisi alınacaksa 3 tarafı Ambilight lı 6877 serisini tercih ederim ama diğer tüm konularda 5507 daha iyidir.

Vestel le kıyaslamaya gerek dahi görmüyorum.

evet pasif 3d de native 1080p görüntü yok. kalite 2ye bölünüyor. ancak aktif 3d gözü inanılmaz yoruyor, başı ağrıtıyor. ikisinden birini seçmem gerekirse her zaman pasif 3dyi seçerim. aktifi 30dkdan fazla izlerseniz baş ağrısı çekersiniz.
  • Daha biraz evel 1.5 saat film izledim en ufak agri, bulanti vb hicbirsey yasamadim.

• çok sağlam gözleriniz var demek ki. biz iki kişi izledik 20-25 dk (milan-barcelona maçı) dayanamadık.

o nedenle 3dye önem veriliyorsa kesinlikle aktif tavsiye etmiyorum. kalite düşüyor ama pasif o kadar yormuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AltKapalı

Arkadaşlar kısa bi süre sonra dünya evine gireceğim malum ceyiz düzüyorum benin size sorum başlıktaki gibi philips 46pfl5507k mı yoksa vestel 47pf8060 mı.bu iki markadan hariç tvde önerebilirsiniz bütçem 2000 tl,şimdiden teşekkürler

hocam 8060 konusundan incelemeye bakabilirsin emin ol philipsin 5000 serisinden iyibir model smart yanıda iyi türkiyede kullanabilecğein bir çok özellik ve internet tarayıcısı var ve en gelişmiş tarayıcılardan biri bizzat philipsin bütün serilerini hd bir filmle test ettim sesi çözemediler vestel sorunsuz takılmadan oynattı hemde cam gibi görüntüsü var 8060 modeline gelen 2 güncelleme ile görüntü kalitesinde artıkta oldu fare ve klavye destekliyor skype görüntülü konuşma destekliyor kesinlikle vestelin 8060 modelini öneririm ayrıca belirttiğiniz philips modelinden daha şık zira vestelin kullandığı kasa philipsin en son modelinde kullandığı kasayla aynı

• philips alacaksanız 2 sorunu bilerek almanız gerekir...

1-mediaplayer
    2-smart

philips görüntü için alınır yoksa ıvır zıvır için alınmaz....

aktif-pasif kişiden kişiye değişir...

hz olayında önemli olan panel hızı 50-100-200 oluyor ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

çok sağlam gözleriniz var demek ki. biz iki kişi izledik 20-25 dk (milan-barcelona maçı) dayanamadık.

o nedenle 3dye önem veriliyorsa kesinlikle aktif tavsiye etmiyorum. kalite düşüyor ama pasif o kadar yormuyor.

Butun markalarin ust seviye modellerinde aktif 3d var. 25 dkda herkesin basi agrisa ne bu tv ler satar ne insanlar 3d herhangi bisey izler. Bu olay birazda markayla, panelle alakalı. Bazi tv lerde aktif 3d titremeden bahsediliyor, benim tv de zerre kadar boyle bisey yok mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

philips alacaksanız 2 sorunu bilerek almanız gerekir...

1-mediaplayer
    2-smart

philips görüntü için alınır yoksa ıvır zıvır için alınmaz....

aktif-pasif kişiden kişiye değişir...

hz olayında önemli olan panel hızı 50-100-200 oluyor ...

zaten sadece tv izlemek için alıcam diğer özlelliklerini hiç kullanmaıyacağım bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

çok sağlam gözleriniz var demek ki. biz iki kişi izledik 20-25 dk (milan-barcelona maçı) dayanamadık.

Butun markalarin ust seviye modellerinde aktif 3d var. 25 dkda herkesin basi agrisa ne bu tv ler satar ne insanlar 3d herhangi bisey izler. Bu olay birazda markayla, panelle alakalı. Bazi tv lerde aktif 3d titremeden bahsediliyor, benim tv de zerre kadar boyle bisey yok mesela.

sizin tv nina markası ve modeli nedir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.