Şimdi Ara

Philips 46pfl5507k/12 1 haftada arızalandı fikirlerinize ihtiyacım var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
6.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • adını tam bilmiyorum ama hareketli sahnelerde görüntü ikileşmesi ve renklerin pastel boya gibi gözükmesi normal midir yoksa ürün iadesi için yeterli sebep midir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbirsin18

adını tam bilmiyorum ama hareketli sahnelerde görüntü ikileşmesi ve renklerin pastel boya gibi gözükmesi normal midir yoksa ürün iadesi için yeterli sebep midir

servisi çağır bence sorun var,çünkü ben görüntü konusunda çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbirsin18

adını tam bilmiyorum ama hareketli sahnelerde görüntü ikileşmesi ve renklerin pastel boya gibi gözükmesi normal midir yoksa ürün iadesi için yeterli sebep midir

bu ürün enerji tasarufu için tasarlandı. problemlerin olması gayet doğal bazıları öve öve bitiremesede gerçek bu. fiyatını haketmeyen bi' ürün...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servis çağırın,problem olması dogal filan değil! 5xx7 serisini bırakın büyük marketlerde satış için üretildiği söylenen 3xx7 serisi bile olsa doğal değil.
  • gün itibariyle hb de 1,899.00 tl kdv dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydar sarıaltın

gün itibariyle hb de 1,899.00 tl kdv dahil.

İndirimle 1873 liraya düşüyor.Sipariş verdik bakalım.İnşallah yanlış karar vermemişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

quote:

İndirimle 1873 liraya düşüyor.Sipariş verdik bakalım.İnşallah yanlış karar vermemişimdir.

doğru karar vermişsin kesinlikle bu fiyata bu özelikte bir ürün gerçekten harika diyebilirim.
    hayırlı olsun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hercul3367

quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

quote:

doğru karar vermişsin kesinlikle bu fiyata bu özelikte bir ürün gerçekten harika diyebilirim.
    hayırlı olsun....

Hocam ürünü bugün geri iade edicem.Dün gece 2 saatliğine çekle beraber tv 1725 liraya indi ama almadım.hepsiburada yaptı gene yapacağını.ürün daha elime ulaşmadan 150 lira indirdibende sinirlendim o fiyattanda almadım.şimdi yine çekle 1873 lira.bugün geri iade ediyorum.iade kodumu da yollamışlar.hayırlısı artık.

• fiyatı iyi inmişler.
  • Ne için indiler kim için indiler valla bende anlamadım.Çok kısa bir süre oldu sonra tekrar eski fiyata döndü.Çok ilginç.O fiyata alabilirdim ama almadım.Bende sinirlenip kargodan almadan iade ettim.paramın iadesini yapmışlar,hesabıma 1-2 güne geçer inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.