Şimdi Ara

Philips 46pfl5507k/12 1 haftada arızalandı fikirlerinize ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
6.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar günaydınlar 2 hafta önce teknosadan aldığım philips 46pfl5507k/12 model televizyonum 4 gün önce servis tarafından kuruldu garanti başladı çokta memnundum herşeyinden bu sabah annem bide ben izliyeyim bakiim dedi açtı 2 dakika sonra ekran karardı :) ses var görüntü yok çok dikkatli bakıldığında çok hafif silik belli oluyor görüntü bugün servis çağırıcam şimdi burda yardımlarınız bekliyorum benim direk değişim talep etme hakkım varmı yoksa onlar ne derse omu olucak?

• aynı dertten bende mustaribim. sen gene 4 gün kullanmışsın ben 1 gün kullandım ekranda cizgi çizgi oldu 2 gün düzelmedi servis geldi adamlar merdivenden çıkarken tv düzeldi deli oldum ama resmini çekmiştim konuda açtıma am cevap veren olmadı servis yazılım attık düzeldi diyor ama bu direk panelle alakalı daho sonra tekrar eder ama 1 ay içerisinde degiştirme hakkımız oldugu için degiştirmesi lazım normalde fakat degiştirmiyolar yazılım diyolar ama ben mahkemeye dava açıcam yarın servise gidicem önce bi ortalıgı ayaga kaldırıcam olmadı mahkemeye gidicem tazminat davası açıcam elimde tv nin bozulmuş resimleride var. bence hiç hazılım falan derlerse alma cihazı sonra panel degişimi olmak zorunda kalır tamir görmüş bi cihaızn olur sayılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: temalak

aynı dertten bende mustaribim. sen gene 4 gün kullanmışsın ben 1 gün kullandım ekranda cizgi çizgi oldu 2 gün düzelmedi servis geldi adamlar merdivenden çıkarken tv düzeldi deli oldum ama resmini çekmiştim konuda açtıma am cevap veren olmadı servis yazılım attık düzeldi diyor ama bu direk panelle alakalı daho sonra tekrar eder ama 1 ay içerisinde degiştirme hakkımız oldugu için degiştirmesi lazım normalde fakat degiştirmiyolar yazılım diyolar ama ben mahkemeye dava açıcam yarın servise gidicem önce bi ortalıgı ayaga kaldırıcam olmadı mahkemeye gidicem tazminat davası açıcam elimde tv nin bozulmuş resimleride var. bence hiç hazılım falan derlerse alma cihazı sonra panel degişimi olmak zorunda kalır tamir görmüş bi cihaızn olur sayılar.
    servis az önce gelmiş aradılar beni invertör arızası dedi peki ne olucak dedim 1ay içinde olduğu için değişim olur dedi ama yinede sen saat 2 gibi iş yerini ara kesin cevabı onlar söyler felan dedi dur bakalım bir aksilik çıkmazsa bana değişim vericekler sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: clarnet

servis az önce gelmiş aradılar beni invertör arızası dedi peki ne olucak dedim 1ay içinde olduğu için değişim olur dedi ama yinede sen saat 2 gibi iş yerini ara kesin cevabı onlar söyler felan dedi dur bakalım bir aksilik çıkmazsa bana değişim vericekler sanırım.

geçmiş olsun dostum. philipste pek arıza olmaz ama yeni model sanırım senin aldığın , yeni modellerde umarım kronik bir sorun yoktur. 2012 model tvler için biraz beklenip öyle alınmalı kullanıcı yorumları önemli çünkü.

tv değişim olur bu arada. canın sıkma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

quote:

Orijinalden alıntı: clarnet

geçmiş olsun dostum. philipste pek arıza olmaz ama yeni model sanırım senin aldığın , yeni modellerde umarım kronik bir sorun yoktur. 2012 model tvler için biraz beklenip öyle alınmalı kullanıcı yorumları önemli çünkü.

tv değişim olur bu arada. canın sıkma.

Alıntıları Göster
    işimi yapıcak kişi kurulumdaymış bana dönücekmiş bakalım ne zaman döner :)

• Selam bu makinanin parlakligi ne kadar bilen var mi? Led ler genelde 500 cd/m2 oluyor ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu

Selam bu makinanin parlakligi ne kadar bilen var mi? Led ler genelde 500 cd/m2 oluyor ama...
    400 cd/m2, daha detaylı bilgi için:
    http://www.philips.com.tr/c/televizyonlar/5500-series-117-cm-46-inc-3d-dvb-t-c-s2-46pfl5507k_12/prd/;jsessionid=53D5E7A7358D6393E19AB47E113671B5.app102-drp2?t=specifications

bakabilirsin dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tvyardım

400 cd/m2, daha detaylı bilgi için:
    http://www.philips.com.tr/c/televizyonlar/5500-series-117-cm-46-inc-3d-dvb-t-c-s2-46pfl5507k_12/prd/;jsessionid=53D5E7A7358D6393E19AB47E113671B5.app102-drp2?t=specifications

bakabilirsin dostum.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar.
    bu tv kullanıcıları genel olarak tv lerinden memnun mu.
    sd yayınlarda (teledünya) başarılı mı alet.
    teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: yerliyerli

arkadaşlar.
    bu tv kullanıcıları genel olarak tv lerinden memnun mu.
    sd yayınlarda (teledünya) başarılı mı alet.
    teşekkürler.

Alıntıları Göster
    5507 yi albani de tavsiye ediyor. genelde memnunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

5507 yi albani de tavsiye ediyor. genelde memnunlar.

Alıntıları Göster
    5507'yi alanlar memnundan öte çok memnunlar. Taş gibi panel, muhteşem bir görüntü kalitesi olunca aksisi beklenmiyor. Sen de üzülme dostum, Philips servisleri diğerleri gibi ilgisiz, müşteri memnuniyeti sıfır servisler değildlr, emin ol senin yararına olarak sonuçlanır bu süreç, hayırlısı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkangl

5507'yi alanlar memnundan öte çok memnunlar. Taş gibi panel, muhteşem bir görüntü kalitesi olunca aksisi beklenmiyor. Sen de üzülme dostum, Philips servisleri diğerleri gibi ilgisiz, müşteri memnuniyeti sıfır servisler değildlr, emin ol senin yararına olarak sonuçlanır bu süreç, hayırlısı olsun :)

Alıntıları Göster
    clarnet, son yazilimi usb ile güncelledin mi ? tv ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreuger

clarnet, son yazilimi usb ile güncelledin mi ? tv ye

Alıntıları Göster
    3 aydır 32pfl5507 modelini kullanıyorum. Yanında birde next minix hd aldım. Görüntü çok kötü 3 aydır kurcalamadıgım ayar kalmadı. Özelliklede sd yayınlar çok kötü. Renkler çok kötü hd yayınlarda bile farkediliyor. Aynı tarihte samsung d5000 aldım babama yanında da yumatu mini hd aldım. Bariz görüntü farkı var. uydu alıcısını degıstırdım ama yıne aynı. En son servisi cagırdım. Alıp götürdüler kendilerinde yazılım oldugunu yuklyeıp denıyeceklerını soyledıler. Aradım bugun teslım edecekler sonucu bılmyorum suan.

• quote:

Orijinalden alıntı: omerx

3 aydır 32pfl5507 modelini kullanıyorum. Yanında birde next minix hd aldım. Görüntü çok kötü 3 aydır kurcalamadıgım ayar kalmadı. Özelliklede sd yayınlar çok kötü. Renkler çok kötü hd yayınlarda bile farkediliyor. Aynı tarihte samsung d5000 aldım babama yanında da yumatu mini hd aldım. Bariz görüntü farkı var. uydu alıcısını degıstırdım ama yıne aynı. En son servisi cagırdım. Alıp götürdüler kendilerinde yazılım oldugunu yuklyeıp denıyeceklerını soyledıler. Aradım bugun teslım edecekler sonucu bılmyorum suan.

Alıntıları Göster
    omerx
    yumatuyu 5507de denedin mi yada nexti d5000de?

• quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

omerx
    yumatuyu 5507de denedin mi yada nexti d5000de?

Alıntıları Göster
    ben de yeni sipariş verdim klıksa dan,şuan kargo da kurulunca göreceğiz bakalım.
    alanlar çok memnun ki başlık hiç ilerlememiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hercul3367

ben de yeni sipariş verdim klıksa dan,şuan kargo da kurulunca göreceğiz bakalım.

46PFL5507K almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar fikirlerini paylaşabilirler mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cmk21

quote:

46PFL5507K almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar fikirlerini paylaşabilirler mi

bu gün geldi kurulumu yapıldı şuan izliyorum.ilk izlenimim on numara diyebilirim.
    hele hd yayınlar,sanki insanlar odanın içinde.bence elini acele tut tv piyasa da bitmek üzere
    ben aldıktan sonra klıks.com stok kalmadı yazıyor.
    yalnız phılıps ı kınıyorum,malzemeden çalmışlar,adam kutuya iki adet gözlük koyar.
    gözlük tavsiye edecek var mı acaba.

• quote:

quote:

quote:

bu gün geldi kurulumu yapıldı şuan izliyorum.ilk izlenimim on numara diyebilirim.
    hele hd yayınlar,sanki insanlar odanın içinde.bence elini acele tut tv piyasa da bitmek üzere
    yalnız phılıps ı kınıyorum,malzemeden çalmışlar,adam kutuya iki adet gözlük koyar.

Alıntıları Göster
    Güzel tv öneririm.

• quote:

quote:

quote:

PTA507 veya 517 modellerine bakabilirsin.PTA516 kullandım, biraz kalitesiz malzemeden yapılmış kırılmaya müsait ki pimlerin olduğu yerler çatladı.Ayrıca 516 hakkında PFL9705 kullanıcıları başlığında sıkça bahsedildi, sesli çalışma sorunu var.

• quote:

bende 46'' 5507 aldım.omerx in dediğine katılıyorum.renkler berbat.ya da ben led tv lerin görüntülerine alışamadım bilmiyorum ama memnun kalmadım. tv nin kendi uydusunu kullanıyorum,plazma almadığıma pişmanım açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: sbirsin18

quote:

bende 46'' 5507 aldım.omerx in dediğine katılıyorum.renkler berbat.ya da ben led tv lerin görüntülerine alışamadım bilmiyorum ama memnun kalmadım. tv nin kendi uydusunu kullanıyorum,plazma almadığıma pişmanım açıkçası

Alıntıları Göster
    Sd yayın konusunda Philipsler genel anlamda çok iyi ancak 6-7-8 serili modelleri.

Ancak fiyat performans açısından bir ürün düşünüyorsanız 5507 modeli gerçekten çok iyi bir cihaz.

Ürün 1 ay içinde problem yarattıysa servis gelir raporunu tutar ve değişim alırsın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.