Şimdi Ara

Philips 46PFL7007K İncelemesi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
653
Cevap
8
Favori
55.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonuç olarak elektronik sektörü her zaman ihtiyaç oluyor ürünler bazında. İster ses sitemi alın ki o muhteşem televizyona ses sitemi yakışır. O yüzden baya sıcak bir fiyat bence, güzel kampanya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkangl

Sonuç olarak elektronik sektörü her zaman ihtiyaç oluyor ürünler bazında. İster ses sitemi alın ki o muhteşem televizyona ses sitemi yakışır. O yüzden baya sıcak bir fiyat bence, güzel kampanya.

kendi sesi yeter :D 2*20= 40W hic fullemedim ama orta seviyeleri gecince sesden durulmuyo
  • Bencede kendi sesi yeter 40 ı astımmi zaten ses sistemine geçmiş oluyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar.philipsin yeni seri tv si 40pfl8007 elektroworld de 2499 lira.bu tv hakkında bi bilgisi olan varmı.aslında ben 46 lık bi tv arıyorum.valla bir yılı geçti bi tv alamadım ya fiyatı ucuz geldi bana.istanbul bilişimde bile 3899 lira.ilgilenen kaçırmasın bide bilgi versinde iyimidir yoksa değmezmi 40'' e. sanki sıcak fırsat gibi duruyo bu ürün ama bilemedim işte.

http://www.electroworld.com.tr/p/philips-40pfl8007k-12-3d-led-tv/

• quote:

Orijinalden alıntı: magicsee

selam arkadaşlar.philipsin yeni seri tv si 40pfl8007 elektroworld de 2499 lira.bu tv hakkında bi bilgisi olan varmı.aslında ben 46 lık bi tv arıyorum.valla bir yılı geçti bi tv alamadım ya fiyatı ucuz geldi bana.istanbul bilişimde bile 3899 lira.ilgilenen kaçırmasın bide bilgi versinde iyimidir yoksa değmezmi 40'' e. sanki sıcak fırsat gibi duruyo bu ürün ama bilemedim işte.

Dostum sen herhalde fiyatları karşılaştırma yapmıyorsun galiba 40"8007 fiyatı normal ib deki fiyata
    O fiyata 55"8007 aldım ben bimeksten
    Senin bütçen 2500 ise sana tavsiyem 46"7007 almandı

• 46pfl7007 bimekte 2799 lira 419 lira hediye çeki veriyorlar sizce cazipmi
  • Arkadaşlar şu 4 ürün arasında çok kararsız kaldım..Sizce hangisini almalıyım ? Benim Samsung lar hoşuma gidiyor ama diğerlerine nazaran biraz pahalı...Yardımcı olursanız sevinirim

1) Samsung 55es7000
    2) Samsung 55es8000
    3) Philips 55pfl7007k
    4) Lg 55lm660s
  • quote:

Orijinalden alıntı: cazip2012

quote:

selam arkadaşlar.philipsin yeni seri tv si 40pfl8007 elektroworld de 2499 lira.bu tv hakkında bi bilgisi olan varmı.aslında ben 46 lık bi tv arıyorum.valla bir yılı geçti bi tv alamadım ya fiyatı ucuz geldi bana.istanbul bilişimde bile 3899 lira.ilgilenen kaçırmasın bide bilgi versinde iyimidir yoksa değmezmi 40'' e. sanki sıcak fırsat gibi duruyo bu ürün ama bilemedim işte.

Dostum sen herhalde fiyatları karşılaştırma yapmıyorsun galiba 40"8007 fiyatı normal ib deki fiyata

valla benim televizyon konusundaki içinde bulunduğum durum içler acısı.geçen sene ocak ayı ile birlikte pfl7606 ile çıktım yola.az ileriden sola dönüp sony nx720 ye yöneldim.oradan bari buraya kadar gelmişim ben en iyisi deyip es7000-8000 i ziyaret ettim.sonra e bide lg lm960v ye ugradım.tam en son kararımı verip sony hx850 ye gittim dedi ben seni aşarım genç..diye bide fırça attı bana.durdummm bi iç çektim ulen led tv sen mi büyüksün benmi,yeneceğim senii dedimm kararttım gözümü ve senin dediğin gibi 7007 ye tamam budur dedim.gidip alıyordum, taa ki şu videoyu izleyene kadar..

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BeyV7aENh-U

bu arada 7007 bikaç yıl sonra piyasaya hakim olacak hd karasal yayını destekliyor.bu süper bi özellik.

bide teknoseyir incelemelerinde lg lm960v yi pek bi övmüşler ona kayıyor tekrar aklım.. onun incelemeside bu.

http://www.youtube.com/watch?v=C5lb_Z5MHGk

biliyorum iyi bişey istiyorsan ya gidicen paraya kıyıp sony hx850 alıcan yada philips in üst serilerinden birini.bu ikisi asla kullanıcısını üzmez gibi geliyo ama çıkabildiğim en çok rakam 2500.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicsee -- 28 Mart 2013; 22:07:50 >

• quote:

quote:

quote:

valla benim televizyon konusundaki içinde bulunduğum durum içler acısı.geçen sene ocak ayı ile birlikte pfl7606 ile çıktım yola.az ileriden sola dönüp sony nx720 ye yöneldim.oradan bari buraya kadar gelmişim ben en iyisi deyip es7000-8000 i ziyaret ettim.sonra e bide lg lm960v ye ugradım.tam en son kararımı verip sony hx850 ye gittim dedi ben seni aşarım genç..diye bide fırça attı bana.durdummm bi iç çektim ulen led tv sen mi büyüksün benmi,yeneceğim senii dedimm kararttım gözümü ve senin dediğin gibi 7007 ye tamam budur dedim.gidip alıyordum, taa ki şu videoyu izleyene kadar..

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BeyV7aENh-U

bu arada 7007 bikaç yıl sonra piyasaya hakim olacak hd karasal yayını destekliyor.bu süper bi özellik.

bide teknoseyir incelemelerinde lg lm960v yi pek bi övmüşler ona kayıyor tekrar aklım.. onun incelemeside bu.

http://www.youtube.com/watch?v=C5lb_Z5MHGk

biliyorum iyi bişey istiyorsan ya gidicen paraya kıyıp sony hx850 alıcan yada philips in üst serilerinden birini.bu ikisi asla kullanıcısını üzmez gibi geliyo ama çıkabildiğim en çok rakam 2500.

Dostum benim sana tavsiyem git 7007 yi al bimekste kampanya da var yukarda geçiyor 2350 tl kaçırma derim pişman olmazsın,

• 7008 ve 6008 incelemeleri bi çıksa ona göre hareket edicem ama

bimeks 7007 2800 419 tl hediye çeki doğruysa çok iyi fiyat...
    teknosa 6877 2600 200 tl hediye çeki ortalama..

ne yapsam acaba

en fazla 2-3 ay bekleyebilirim... yeni serilerde indirimleri ağustos eylül ü bulur :) beklemek çok can sıkıyor ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 29 Mart 2013; 8:13:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

7008 ve 6008 incelemeleri bi çıksa ona göre hareket edicem ama

ne yapsam acaba

en fazla 2-3 ay bekleyebilirim... yeni serilerde indirimleri ağustos eylül ü bulur :) beklemek çok can sıkıyor ....

Hocam bekle bekle nereye kadar ben tam 13 ay hangisini alsam diye uğraştım acaba yeni çıkan tv ler nasıldır fiyatları düşmesini bekle falanda filanda en sonunda arkadaşın zoruyla 55"8007 aldım çünkü benim halime çok üzüluyordu
    Artık o stresden kurtuldum çok zor karar vermek Allah herkesi kurtarsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

7008 ve 6008 incelemeleri bi çıksa ona göre hareket edicem ama

ne yapsam acaba

Hocam bekle bekle nereye kadar ben tam 13 ay hangisini alsam diye uğraştım acaba yeni çıkan tv ler nasıldır fiyatları düşmesini bekle falanda filanda en sonunda arkadaşın zoruyla 55"8007 aldım çünkü benim halime çok üzüluyordu
    Artık o stresden kurtuldum çok zor karar vermek Allah herkesi kurtarsın

ben de 4 aydır tv araştırmaları yapıyorum..benden fazla sabredenler varmış rekoru kırmak için araştırmaya devam edecem bu gidişle 2014 serilerini de bekleyecem galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 29 Mart 2013; 10:17:12 >

• 2015 serisi çıkınca 2013 serisi daha da aşağı düşer mi
  • tam bir kısır döngü gerçekten...
  • her zaman alınmış alınmıştır. ps3 alırkende yok bekleyelim ps4 çıkacak fiyatlar düşecek dendi. Kardeşim biz kimiz teknoloji ile yarışıp kafa tutacağız. Yerim ps4'ü dedim 3site araştırdım en ucuz 650tl 500gb aldım 3 de oyun aldım sırtımdan yük kalktı sanki. Tvde de öyle yapıcağım. bi pazar çıkacam evden gezcem 4 mağaza hangisinde en ucuz alcam geççem 7007 yada 8007 o olacak
  • 1 senedir o televizyon senin bu benim derken 7007 vatan karşıyakadan 2600 küsüra aldım . fiyat uygundu tek vardı ellerinde ..
  • Selam arkadaslar tv m dün kuruldu ama sd kanallarda camur gibi bir görüntü var. HD Lerde 3yil önce aldığım LCD m in yanına yaklaşmıyor
    Digiturk HD kullanıyorum
    Nerde hata yapıyorum eya bu cok ovulen tv bu mü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: orry01

Selam arkadaslar tv m dün kuruldu ama sd kanallarda camur gibi bir görüntü var. HD Lerde 3yil önce aldığım LCD m in yanına yaklaşmıyor
    Digiturk HD kullanıyorum
    Nerde hata yapıyorum eya bu cok ovulen tv bu mü ?

Bende de ayni sorun var ama su sekilde cozuldu dun.. digi kumandasinin ustunde vformat tusu var ona basip deneme yapmak gerekiyor baska cozumu olan varsa yazsin lutfen

• Vformatla bı alakası var mı bilmiyorum hangi seçenekte sizinkisi
    Ben cok bı fark göremedim eğer caresi yoksa servis veya iade yoluna gidecem

• arkadaşlar bir sorum olacak. bizde 55" 7007k mevcut. ancak sorun şu ki tv'deki 3d test görüntüsünü açtığımızda gözlük aktif olmuyor. 2d görüntüyü 3d'ye çevirdiğimizde gözlük aktif ancak tv nin 3d test görüntüsünde değil. bunu nasıl çözebilirim?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.