Şimdi Ara

Philips 46PFL7007K İncelemesi (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
8
Favori
55.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
Giriş
    tam olarak aynı mı hatırlamıyorum ama va panel kullanan üst seri tvleri yazdım aralarından seçebilirsin.
  • güncelleme geldi arkadaşlar yükleyen var mı? neler değişmiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokyere

güncelleme geldi arkadaşlar yükleyen var mı? neler değişmiş?

QF1EU_0.150.95.0 (Date published: 2014-04-28)

• Audio via HTS can be heard in watchever app / Maxdome VoD
    • Solution for Voyo “Format not supported”
    • Channel logo database update
    • Updated OSD messages
    • Improved video playback Slovenian VoD
    • Solution for security issues

http://www.philips.com.tr/c/catalog/fragments/support/software_related_document_display.jsp?docType=FUS&country=TR&languageCode=TUR&ctn=46PFL7007K%2F12&catalogType=CONSUMER&language=tr&selRelDocType=FHI&relatedDocTypes=FHI%2CFIN%2CFUR

http://www.philips.com.tr/c/televizyonlar/7000-series-ambilight-spectra-2-ve-pixel-precise-hd-ile-smart-led-tv-46pfl7007k_12/prd/;jsessionid=A299B5BCE35DBD1832CE94AC5EA80BA7.app121-drp2?t=support

• _OlguN_ kullanıcısına yanıt
    Channel logo database update işe yaramışmı yükleyen varmı arkadaşlar :) O kanal ve menü logoları beni delirtiyor düzelmiştir umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NegRaSombRa

Channel logo database update işe yaramışmı yükleyen varmı arkadaşlar :) O kanal ve menü logoları beni delirtiyor düzelmiştir umarım.

Yükledim. Logolar orijinal ve güncel değil.
    Ben kesinlikle harici HD kutu alacağım tv için.
  • _OlguN_ kullanıcısına yanıt
    Harici kutu alsanda tv nin menüleri yine aynı şekilde kalcak yavaş çalışmaya devam etcek. Şunları menüleri koca koca resimler yerine liste şekline getirmenin bi yolu olsa yeminle tv rahatlıcak :D
  • merhaba arkadaşlar..
    kanal geçişlerinin yavaşlığına TV yi kullanalı 1.5 yıl olmasına rağmen hala alışamadım.
    d smartın cam modülünü kullanıyorum.tek kumanda kullanmak isteğimden dolayı.kanal geçişlerini bu yavaşlatıyor olabilir mi? başka değişle kanal geçişlerini hızlandırmak için önereceğiniz bir şey var mı?
  • Televizyon TRT HD kanalında iken otomatik olarak internet bağlantı menüsü geliyor kumandadan kapatıyorum ama nafile 1 dk. geçmeden tekrar aynı menü geliyor ancak tv'yi kapatıp açtığımda düzeliyor daha önce böyle bir sıkıntım yoktu TÜRKSAT 4a geçince bu problemle karşılaşıyorum. tv yazılımı günceldir. benden başka böyle bir problemle karşılaşan var mı? Teşekkürler.
  • arkadaşlar bu tv şu an teknosa nın sitesinde outlet bölümünde 1499 tl ye satılıyor. cihaz belli ki zamanının baya iyi ürünlerindenmiş ama bugün alınır mı fikriniz nedir? ayrıca bu kadar düşük bi fiyat insanı işkillendiriyor acaba hasarlı olabilir mi diye
  • Arkadaslar bu tv yi 2 senedir kullaniyorum . Renk ayarlarini yapmak icin bi site felan var midir ? Yada bana yardimci olacak birisi karanlik sahnelerde hic bisey gorunmuyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomatter03

Arkadaslar bu tv yi 2 senedir kullaniyorum . Renk ayarlarini yapmak icin bi site felan var midir ? Yada bana yardimci olacak birisi karanlik sahnelerde hic bisey gorunmuyo

http://www.audiovideohd.fr/tests/343-philips-46pfl7007h-0.html

Bu incelemenin 4, 5 ve 6. sayfalarında üç farklı kullanım senaryosu için önerilen ve kalibre edilen ayarlar verilmiş. Ben de bir süredir kullanıyorum tvyi. Görüntü ayarları konusunda ufak ufak oynamalar ile keyfime göre bir görüntü oturtmaya çalışıyorum. Önümüzdeki günlerde ben de kendi kullandığım ayarları paylaşacağım. Şimdilik söyleyebileceğim en önemli şey televizyonun tepe parlaklık seviyesinin yüksek olduğu. Dolayısıyla ışık sensörü kapalı iken parlaklık değerini sıfıra bile getirtseniz belli bir izlenebilirlik elde edebiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fetih51

quote:

Orijinalden alıntı: nomatter03

Arkadaslar bu tv yi 2 senedir kullaniyorum . Renk ayarlarini yapmak icin bi site felan var midir ? Yada bana yardimci olacak birisi karanlik sahnelerde hic bisey gorunmuyo

http://www.audiovideohd.fr/tests/343-philips-46pfl7007h-0.html

Bu incelemenin 4, 5 ve 6. sayfalarında üç farklı kullanım senaryosu için önerilen ve kalibre edilen ayarlar verilmiş. Ben de bir süredir kullanıyorum tvyi. Görüntü ayarları konusunda ufak ufak oynamalar ile keyfime göre bir görüntü oturtmaya çalışıyorum. Önümüzdeki günlerde ben de kendi kullandığım ayarları paylaşacağım. Şimdilik söyleyebileceğim en önemli şey televizyonun tepe parlaklık seviyesinin yüksek olduğu. Dolayısıyla ışık sensörü kapalı iken parlaklık değerini sıfıra bile getirtseniz belli bir izlenebilirlik elde edebiliyorsunuz.

Cok sagol hocam bakcam hemen . Senin ayarlarini da bekliyorum

• konuyu hortlayim tvde kendi kendini restleme olayı oluyormu beyler birde kanalşar bokasarsı ne cözüm önerirsiniz

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.