Şimdi Ara

Philips 46PFL7007K İncelemesi (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
8
Favori
55.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mediaplayer ı çok az handikaplı. Ama uydu izlemek isteyen 100TL ye Hd uydu kutusu alıp takıp izlemeli mantıken.
  • merhaba arkadaşlar bu ürünü 3 ay önce vatandan hesaplı bir paraya aldım 2400 ama daha hiç kutusunu dahi açmadım açıcagım günün merakla bekliyorum dügün tarihim yaklaşıyor benim sormak istedigim bir şey kullanıcı arkadaşlara media merakta gezerken bu ürüne rasladımhttp://www.youtube.com/watch?v=0bzkMIPa4-4 kesin alıcam raslamaz olaydım bunu tv baglamak istiyorum ama tv de inceledigim kadar jack çıkısı yok.... kim yardımcı olucak merakla bekliyorum
     Philips 46PFL7007K İncelemesi

• 7008 mi 7007 mi sizce hangisi..
  • Yaklaşık 2 aydır 46pfl7007 kullanıyorum. Görüntü olarak harika bir televizyon ancak tv menüleri çok saçma yapılmış ve yavaş kalıyor. Güncel olup olmadığını bilmiyorum şimdi philips.com.tr üzerinden bir güncelleme indiriyorum umarım düzelmiştir.
    Güncelleme dosyası için link:http://www.philips.com.tr/c/televizyonlar/7000-series-117-cm-46-inc-3d-max-dvb-t-c-s2-46pfl7007k_12/prd/;jsessionid=756369101F20E5E1A2122CC5BC9876EC.app102-drp2?t=support

• bimekste kapalı kutu bir tane buldum paneli kırık çıktı hay şansıma :) şunu söylim 7007 7008 den görüntü olarak üstün mükemmel bir tv şansımıza kutu ıcınde kırılmış çıktı alamadık teşhir var sadece ama 2400 tl teşhire okadar para vermek istemedim çünkü 2012 model tv 1 yıldır teşhirde..
  • Arkadaşlar iyi forumlar. 46pfl7007 tv de menüleri değiştirmenin bi yolu varmı acaba. Büyük kutulardan kurtulup liste görüntüsüne geçmek mümkün mü? bilgisi olan varmı bu konuda.
  • TV nin geldigi son durum budur.ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basta bu kadar degildi sanki ama su an koyu sahnelerde bildigin görüyorum bunları...cok can sıkıcı...bilgili arkadaslar yardımcı olurlarsa sevinirim..degisim mı olur tamir mı aceba

• arkadaşlar tv yi hdmi ile bilgisayara bağladığımız zaman tvnin çevresinde oluşan siyah bölgeleri ortadan kaldırıp tv yi tam boyutta kullanmak için gereken ayar:

'HDMI ile bagladınız zaman ,ekranı tam ekran yapmak için Amd ekran kartı kullananlar için yöntem şöyle:
    Catalyst Control Center - Digital Flat Panellerim - Ölçekleme Seçeneklerin'den Aşırı taramayı %0 yaparsanız tam ekran olacaktır''

şurda da açıklaması var:

http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/GPU72ResDoesNotMatchDesktop.aspx

• +1
  • merhab arkadaşlar 2 ay önce 46 inc 7007 serisi tv aldım ama bir kaç gündür çözemediğim sorunum var gece yatarken tv yi kumandadan kapatıyorum sabah kumanda ile açmaya calışınca açılmıyor bütün tuşlara basıyorum ama sanki kumandayı algılamıyor gibi bende panael tuşlarından açıyorum açıldıktan sonra kumanda çalışıyor her hangi bir sorun yok. kısa süreli kumandadan açıp kapamalarda her hangi bir sıkıntı yok işin içinden çıkamıyorum sizce sorun ne olabilir arkadaşlar.
  • Lionheart1905 merhaba , bende de açılışta tutukluk yapıyordu kumanda sana tavsiyem bi pillerini değiştir olmazsa da kumandayı tv.yi tanıtmanı öneririm. Bende sorun çözüldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionheart1905

merhab arkadaşlar 2 ay önce 46 inc 7007 serisi tv aldım ama bir kaç gündür çözemediğim sorunum var gece yatarken tv yi kumandadan kapatıyorum sabah kumanda ile açmaya calışınca açılmıyor bütün tuşlara basıyorum ama sanki kumandayı algılamıyor gibi bende panael tuşlarından açıyorum açıldıktan sonra kumanda çalışıyor her hangi bir sorun yok. kısa süreli kumandadan açıp kapamalarda her hangi bir sıkıntı yok işin içinden çıkamıyorum sizce sorun ne olabilir arkadaşlar.

Aynı saçma durum bende de mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

quote:

Orijinalden alıntı: lionheart1905

merhab arkadaşlar 2 ay önce 46 inc 7007 serisi tv aldım ama bir kaç gündür çözemediğim sorunum var gece yatarken tv yi kumandadan kapatıyorum sabah kumanda ile açmaya calışınca açılmıyor bütün tuşlara basıyorum ama sanki kumandayı algılamıyor gibi bende panael tuşlarından açıyorum açıldıktan sonra kumanda çalışıyor her hangi bir sorun yok. kısa süreli kumandadan açıp kapamalarda her hangi bir sıkıntı yok işin içinden çıkamıyorum sizce sorun ne olabilir arkadaşlar.

Aynı saçma durum bende de mevcut.

hocam çözüm basit pilleri yenileyin öyle yaptım düzeldi ilginç olan piller biraz zayıfladımı ilk açarken sıkıntı yaratıyor ama sonrasında hiç bir sorun yok böyle giderse 2-3 ayda bir pil bitmeden yenilememiz lazım sanırım.

• lionheart1905 kullanıcısına yanıt
    Şu an iş nedeniyle İstanbul'da kalıyorum, biraz da sürecek. Ankara'ya dönünce ilk iş dediğiniz gibi pili değiştirip deneyeceğim.
  • dün Philips 40PFL8007K ile aranıza katıldım. çok güzel bir tv. yanlız kanal geçişleri çok yavaş. Ama görüntü harika tam olarak keşfedeyim izlenimlerimi paylaşırım.
  • 7ay olacak 55 pfl 7007k kullanıyorum
    Bu tv de bir kez bile 3d film izleyemedim çünkü tek gözlük vardı nihayet bugün daha ikinciyi aldık.. İzleyecez inşallah
    Ancak hala çözemediğim bu tv de smart tv özelliğinde film izleyebiliyor muyuz??
    Pc ye gerek kalmadan yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kumandanin cozumu arkadaslarinda belirttigi uzere pillerin degismesi..bendede ayni sorun vardi pilleri degisince normale dondu..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hafta sonu ****abzon Teknosa'da 2199 TL idi. Sizce almamakla hata mı yaptım? Menüleriyle ilgili çok şikayet okudum.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.