Şimdi Ara

Philips 46PFL7007K İncelemesi (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
8
Favori
55.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün itibari ile Teknosa 2499 a aldım sağolsunlar +1 gözlükte sıkıştırdılar yanına.

1 aydır takipteydim iş icabi gezdiğimden Trbazon Samsun ve Ordu Teknosaları gezebildim. Ordu Vatan da 46PFL7007k/12 yi 2099a görünce şok oldum ama biraz konulunca ölü pikseli olduğunu söylediler. gerçi 1 tane idi ama yine de can sıkıcı. Trabzon Teknosada kilerde çok hırpalanmıştı gezdiği belli cihazların alacakların iyi incelemelerinde fayda var.

Gelelim ilk izlenimlere. Daha önce 4307 kullandığımdan hani o menüleri yavaş diyen arkadaşlara tavsiyem bir de onu görsünler bence menüler iyi. Özellikle film müzik video yazılımını iyi yapmışlar. Samsung dan kullanışlı ama DTS olmaması - hanesine bir çentik daha attırdı.

Kanal geçişlerini inceleyemedim ama 4307 de de çok şikayetci olduğum konu değildi. Şu an Dsmart Humax HD kullanıyorum o bile 4307 kadar diyorsam 7007 nin ki tatminkardır diyorum düz mantıkla.

Smart çift çekirdekten ötürü olsa gerek oldukça hızlanmış ama al eline kumandasının klavyesini gez gezebildiğin kadar da hızlı değil. ama iş görür mü görür. Tabi flash olmaması da - hanesine bir çentik daha.

Görüldüğü gibi - hanesindekiler için iyi bir media player yada pc bağlanması sorunu çözecektir. Görüntü ve panel de - haneler olmasın.

Görüntü demişken ambilight hoş bir uygulama olmuş güzel.

Panelin default görüntü formatları yeterli zaten philipsin en sevdiğim yazılım avantajı bu. Mesela Vestel de felan yok biliyorum ben sinema oto doldur geniş ekran seçeneklerinin bu kadar güzel uygulayandığını sanmıyorum.

Görüntü standart ayarlarında bile orta sınıf üstü bir tv olduğunu hissettiriyor. (en azından ben artık 4307 hatta 5507 nin bu sınıfta olmadığını gördüm. onlar hangi sınıfsa 7007 onların bir üst sınıfı bu sadece model numarasıyla kalmamış görüntüye de yansımış) Her zaman philipsin görüntü işleme teknolojisini LG ve Samsunga oranla daha başarılı bulmuşumdur. Bu modellerinde buna tepkime hızını da
    ekleyince bu fiyata bulabileceğiniz en iyi TV oluyor bir an da. Ama dikkat, bu fiyata çünkü mağazada hemen sağında HX850 vardı 3299a ve hemen solunda F8000 vardı 3900 e siz de 2499a hemen hemen aynı ayar bir tv bulmuşunuz varsın flash olmasın varsın kanal geçişleri 3sn olsun canım.

Hız yine oldukça tatminkar maç performansını sevdim.

Ses müthiş. O bu başlıkta bir arkadaş yazmıştı sanırım ses sistemine ihtiyaç yok diye kesinlikle katılıyorum, ne oluyor diye denemek için ses düzeyinde 40ı geçemedim, son birimi 60mı 50mi bakamadım bile henüz.

Hoparlörün ayakta olması avantaj bence ileride patlar matlar sa aç çıkar başka bir hoparlör tak gitsin kadar pratik olmuş yani. Ayrıca ayağın askı aparatı olarak kullanılması da tüketici için oldukça yaratıcı ve ekonomik bir tasarım olmuş.

Yine bu başlıkta yazan başka bir arkadaşın dediği gibi SD yayın berbat. 4307 daha başarılı bu konuda. zira aynı receiver'ı 4307 den söküp 7007ye takınca bu bariz sırıttı bu çamur gibi görüntüler saydığım kadarıyla 3 4 kanal mesela TRT3 sanki 1.3mp cep telefonuyla çekilmiş gibi bunu da - hanesine yazalım. üstelik değişmesi imkansız tek - yanı da bu diyebilirim tv nin. Allah'tan HD performansı çok iyi de görmemezlikten gelinebilir. Ama SD cihazla ve SD yayın ağırlıklı izleyeceklerin bunu dikkate alması gerekli.

Başka değinmediğim ne kaldı bilmiyorum ama tv yi başarılı buldum + ları - lerinden fazla, yine teşhir 46ES7000 vardı az ilerisinde 2900a iyi ki onu almamışım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Traider -- 27 Kasım 2013; 12:20:36 >

• Traider kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun. Iyi günlerde kullanmanız dileğiyle. Ben de 10 aydır kullanıyorum çok şükür ilk günkü gibi heyecanla izlettiriyor kendini meret

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 55pfl8007k modeli var, hızlı görüntülerdeki performansından cok memnun değilim titriyor mesela bir ucak kanadı ise kanat titriyor sanki giderken, bu tv nin bir arızasımı yoksa genel bir olaymı ? bir sürü şey okudum kafam karıstı, bilgilendirirseniz cok sevinirim.
  • Arkadaşlar 47 pfl 7108 led tv aldim. Kişisel en iyi görüntü ayarlarınız nelerdir? Görüntü kalitesi ve hd kanallarda en iyi hangi ayarları kullanmam gerekir? Ayrıca film ve canlı ayarlarınızda mevcutsa paylaşırsanız sevinirim.
  • basis35 kullanıcısına yanıt
    47PFL6198K mı 7007k mı.Aralarındaki fark nelerdir
  • en bariz fark 7007 200hz 6198 100hz
  • emekli öğretmen 1 E kullanıcısına yanıt
    6198 modelini çıplak gözle görmedim ama 7007 nin hz konusu ve siyah kalitesinden çok çok memnunum
  • Aslında Dsmart HD almış olmama rağmen cihazın SD performansını beğenmedim. Ama ben bununla TV yi değerlendiremem.
    Bluray filmlerde ki kaliteyi görünce, aldığınız sinyal kalitesinden tutunda arada kullandığınız kablo, receveir, LNB kalitesine kadar bu değerlendirmeyi etkilediğini anlamış oluyorsunuz. Çünkü siz gelen yayınları kaliteli ekipmanlarla süzüp TV ye ulaştıramadığınız sürece, Siyah kalitesi şöyle, hareketli görüntüler böyle diyemiyorsunuz.
    Elinizde ki tek kıstas kalitesine güvendiğiniz bir 1080p filmi takıp oynatmak kalıyor ki bence doğru bir ölçü de bu olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airport34

bende 55pfl8007k modeli var, hızlı görüntülerdeki performansından cok memnun değilim titriyor mesela bir ucak kanadı ise kanat titriyor sanki giderken, bu tv nin bir arızasımı yoksa genel bir olaymı ? bir sürü şey okudum kafam karıstı, bilgilendirirseniz cok sevinirim.

Hocam bu konuda diyebileceğim tek şey bazı çekimlerin bunu yapıyor olması. Mesela TRT1 HD görüntüsü mükemmel olmasına rağmen, örn. Seksenler, Zengin Kız fkr oğln. gibi bazı dizilerin hareketli sahnelerinde flulanma görüyorum. ama bu atv de olmuyor. o yüzden TV ye suçu yüklemeden önce farklı modellerde de bunu izlemek gerekli diye düşünüyorum.
  • ergin967 kullanıcısına yanıt
    tasarım aynı mı?6198 mütiş bir tasarım.birde nette rahat gezinebilirmiyim?Oyunla işim olmayacak @ergin967 @ergin967
  • 6198,in tasarımını görmedim ben aslında 8 serisinin altı görüntüde titiz insanlar için uygun değil 4,5,6 serilerinden çok birşeyler beklememek lazım 7 serisi bile 100hz,dir aslında ama 7007,de 200hz kullanmışlar kapalı kutu varmıdır bilmem buradaki teknosada 46 inç teşhir var inceledim görüntü gerçekten iyiydi nette gezinmek için değilde görüntü kalitesi için alacaksanız ve bulabilirseniz 7007 bence çok iyi tv
  • quote:

Orijinalden alıntı: Traider

quote:

Orijinalden alıntı: airport34

bende 55pfl8007k modeli var, hızlı görüntülerdeki performansından cok memnun değilim titriyor mesela bir ucak kanadı ise kanat titriyor sanki giderken, bu tv nin bir arızasımı yoksa genel bir olaymı ? bir sürü şey okudum kafam karıstı, bilgilendirirseniz cok sevinirim.

Hocam bu konuda diyebileceğim tek şey bazı çekimlerin bunu yapıyor olması. Mesela TRT1 HD görüntüsü mükemmel olmasına rağmen, örn. Seksenler, Zengin Kız fkr oğln. gibi bazı dizilerin hareketli sahnelerinde flulanma görüyorum. ama bu atv de olmuyor. o yüzden TV ye suçu yüklemeden önce farklı modellerde de bunu izlemek gerekli diye düşünüyorum.

hocam ben full hd blu ray lerden bahsediyorum. 1080p , filmlerin boyutu 10-12 gb. bircok filmde aynı seyı yapıyor hatta arastırdım bu şikayetlerle alakalı bir sürü youtube videosu var. benım merak ettigim sey bu sıkıntı bu tv demi var sadece yoksa samsung sony gibi markalarda da mevcutmu.

• 12 aralıkta bir yazılım yayınlanmıs bu güncellemeyi yapanlar görüntü kalitesinin inanılmaz düştüğünü söylüyorlar. Böyle birsey yaşayan varmı ?
  • ben aparata astim. fakat altindaki sesi cikardik. havada asili sesi cikmiyor ? nerede harici hoparlor. ben mi yanlis yaptim. cunku altinsaki ayakli hoparlor ile duvara monte olmuyor.

hata nerede yada eksiklik ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra1445

Lionheart1905 merhaba , bende de açılışta tutukluk yapıyordu kumanda sana tavsiyem bi pillerini değiştir olmazsa da kumandayı tv.yi tanıtmanı öneririm. Bende sorun çözüldü.

kumanda tanıtımı nedir hocam ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: aob_hatay

quote:

Orijinalden alıntı: bugra1445

Lionheart1905 merhaba , bende de açılışta tutukluk yapıyordu kumanda sana tavsiyem bi pillerini değiştir olmazsa da kumandayı tv.yi tanıtmanı öneririm. Bende sorun çözüldü.

kumanda tanıtımı nedir hocam ya

ben bu iş için servis çağırdım. yazılımda sorun var dediler , yazılımı tekrar yüklediler.
    Hiçbir sıkıntı yok şuan
  • Bu ürünü sıfır bulmak mümkün mü arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ürünün 7007k nın panelini kullanan başka tvler varmı? 200 hz panel ne demek yaw beyler çok önemli bakın bunun panelini kullanan mutlaka başka tvlerde vardır. hem belki o tvnin smart menüsüde hızlıdır fln bilenler bi el atsın..
  • magrofon kullanıcısına yanıt
    va panel olarak bunlar var ..

2012 model teşhir
    hx850
    8007
    7007

2013 model skot durumu bitmek üzere
    w905
    8008
    f8000
    f7000
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

va panel olarak bunlar var ..

2012 model teşhir
    hx850
    8007
    7007

2013 model skot durumu bitmek üzere
    w905
    8008
    f8000
    f7000

bu ürün şimdi aynı paneli mi kullanıyor dediğine göre?

http://www.bedavacim.com.tr/Samsung-UE-40F8000-Led-Tv_473.html?search=40f8000#0&ref=akakce&v=1.89.4

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.