Philips 40pfl8007 mi phil 46pfl7007 mi sony kdl-hx750 mi?
Fiyatlar sırasıyla 2000, 2400, 2200
Lütfen yardımcı olun.
7007 ile 8007 ayni panel.
bence philips 7007 yada sony 46hx750 alin.
quote:
Orijinalden alıntı: alierr
quote:
Orijinalden alıntı: Volksdeutsche
Arkadaşlar,
Philips 40pfl8007 mi phil 46pfl7007 mi sony kdl-hx750 mi?
Fiyatlar sırasıyla 2000, 2400, 2200
Lütfen yardımcı olun.
7007 ile 8007 ayni panel.
bence philips 7007 yada sony 46hx750 alin.
Alıntıları Göster
Teşekkürler hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: Volksdeutsche
Teşekkürler hocam.
Philips 46 phl7007k 'nın en son hali nedir bilen varmı ? Arayüzünün yavaşlığı , altyazı problemi ,dts eksikliği acaba yeni güncellemelerle düzeldi mi ? Halen kullanmakta olan arkadaşlardan rica etsem bana almam için kesinlikle tavsiye ederler mi . Veya samsung 'un yeni çıkan f serisinin fiyatının düşmesini bekliyeceğim çünkü bütçem 3 bin tl ...
quote:
Orijinalden alıntı: aLy_jemm
Philips 46 phl7007k 'nın en son hali nedir bilen varmı ? Arayüzünün yavaşlığı , altyazı problemi ,dts eksikliği acaba yeni güncellemelerle düzeldi mi ? Halen kullanmakta olan arkadaşlardan rica etsem bana almam için kesinlikle tavsiye ederler mi . Veya samsung 'un yeni çıkan f serisinin fiyatının düşmesini bekliyeceğim çünkü bütçem 3 bin tl ...
Alıntıları Göster
bence önemli olan görüntü kalitesidir 100 tl ye her bir haltı çatır çatır açan hd media player var (bende dark markasının 3 sene önceki media player var güncellemeleri eksik etmedim açamadığı hiçbir video formatı olmadı ayrıca DTS ve altyazı sorunsuz.yazının rengi boyutu konumu gecikmesi herşeyi ayarlayabiliyorsun)
kısacası tv kampanyalardan takip edip yaklaşık 100 tl indirimle alıp o 100 tl ile bir media player almak lazım hatta android kutular çıkmış hem media player hem android alırsın onu digiturk web tv sorunun bile olmaz
ben tv yi çok beğendim vatandan 3250 ye 55 inch olanı aldım şimdi android kutulara bakıyorum
aob_hatay
kullanıcısına yanıt
çok doğru seçim yapmışsın hayırlı olsun. bende 55inç aldım süper görüntü var
quote:
Orijinalden alıntı: basis35
çok doğru seçim yapmışsın hayırlı olsun. bende 55inç aldım süper görüntü var
Videoda bahsedilen sorunlar giderilmiş mi acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: mustafb
Videoda bahsedilen sorunlar giderilmiş mi acaba ?
Alıntıları Göster
Bende 55'' olanını Vatnadan 3545'e aldım , işallah performansı iyi çıkar.. 3d gözlük , smartının yavas olması , ses ve altyazı sorunları ile ilgili philipse attığım mailin cevabı;
Sayın Müşterimiz,
Tüketici Danışma Merkezi’mize göndermiş olduğunuz e-mail için teşekkür ederiz.
Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak; televizyonunuza ait akit gözlüklerimiz PTA507, PTA508, PTA516 ve PTA518 olup size en yakın servisimizden veya zincir mağazalardan temin edebilirsiniz. Televizyonlarımızın desteklemiş olduğu ses ve görüntü formatları aşağıdaki gibir. İzlemek istediğiniz filmlerin bu formatlara uyumlu olmasına dikkat etmenizi tavsiye ederiz. Menülerdeki yavaşlık ile ilgili olarak ise yazılım güncellemesi yapmanızı tavsiye ederiz.
Müzik Çalma Formatları: AAC, MP3, WMA (v2 - v9.2 arası)
Yazılım yüklemek için ;
www. p4c.philips.com sitesine giriş yaparak ürün model ismini aratınız. Karşınıza gelen sayfayı Türkçe seçiniz. Yazılım link ine tıklayınız. Yazılımı PC nize indiriniz Zip li dosya içerisinde bulunan autorun.upg dosyasını çıkartarak usb belleğe kaydediniz. USB yi TV ye taktığınızda yükleme otomatik olarak başlayacaktır ve baralarla gösterilecektir. Bara göstergesi, %100 olana kadar TV yi kapatmayın ve USB yi çıkarmayınız. %100 olunca ekrana gelen yazılım yükleme tamamlandı uyarısından sonra USB yi TV den çıkarınız. Cihazın güç kablosunu prizden çekip tekrar fişi takarak cihazı çalıştırınız.
quote:
Orijinalden alıntı: bugra1445
Bende 55'' olanını Vatnadan 3545'e aldım , işallah performansı iyi çıkar.. 3d gözlük , smartının yavas olması , ses ve altyazı sorunları ile ilgili philipse attığım mailin cevabı;
Sayın Müşterimiz,
Tüketici Danışma Merkezi’mize göndermiş olduğunuz e-mail için teşekkür ederiz.
Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak; televizyonunuza ait akit gözlüklerimiz PTA507, PTA508, PTA516 ve PTA518 olup size en yakın servisimizden veya zincir mağazalardan temin edebilirsiniz. Televizyonlarımızın desteklemiş olduğu ses ve görüntü formatları aşağıdaki gibir. İzlemek istediğiniz filmlerin bu formatlara uyumlu olmasına dikkat etmenizi tavsiye ederiz. Menülerdeki yavaşlık ile ilgili olarak ise yazılım güncellemesi yapmanızı tavsiye ederiz.
Müzik Çalma Formatları: AAC, MP3, WMA (v2 - v9.2 arası)
Yazılım yüklemek için ;
www. p4c.philips.com sitesine giriş yaparak ürün model ismini aratınız. Karşınıza gelen sayfayı Türkçe seçiniz. Yazılım link ine tıklayınız. Yazılımı PC nize indiriniz Zip li dosya içerisinde bulunan autorun.upg dosyasını çıkartarak usb belleğe kaydediniz. USB yi TV ye taktığınızda yükleme otomatik olarak başlayacaktır ve baralarla gösterilecektir. Bara göstergesi, %100 olana kadar TV yi kapatmayın ve USB yi çıkarmayınız. %100 olunca ekrana gelen yazılım yükleme tamamlandı uyarısından sonra USB yi TV den çıkarınız. Cihazın güç kablosunu prizden çekip tekrar fişi takarak cihazı çalıştırınız.
Alıntıları Göster
Philips 46PFL7007K ve Philips 47PFL5008K 47 arasında kaldım arkadaşlar... ne önerirsiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: Sezo87
Philips 46PFL7007K ve Philips 47PFL5008K 47 arasında kaldım arkadaşlar... ne önerirsiniz?
Alıntıları Göster
46pfl7007 kaldı mı arkadaşlar fiyatı ne kadar şimdi
quote:
Orijinalden alıntı: manset35
46pfl7007 kaldı mı arkadaşlar fiyatı ne kadar şimdi
Alıntıları Göster
2.499
quote:
Orijinalden alıntı: Sezo87
2.499
Alıntıları Göster
Selamlar .. Uzun bir araştırma sonucunda bende Philips 46PFL7007 modelini almış bulunuyorum. Dün servis gelip kurulumu yaptı gerçekten güzel bir tv .. sd yayın izleyemedim uyduda bir sorundan dolayı.. Hdd 'deki bluray filmleri deneme fırsatım oldu görüntü kalitesi gerçekten muhteşem .. Hdd 'de hd formatta geçen yıllardan kalma şampiyonlar ligi final maçının görüntüleri vardı onları açayım dedim ve bir sorunla karşılaştım acaba ayarı varmıdır beceremedim anlayamadım açıkçası buyüzden sizlere sorma gereği duydum . Top hızlı giderken sanki yok oluyor ara ara gösteriyor açıkçası biraz canım sıkıldı neden olduğunu anlayamadım bir kaç ayarı kıstım açtım kapadım yalnız tam düzelmedi . Acaba video dan kaynaklanan bir sorunmudur yoksa başka bir ayarmı yapmam lazım çözemedim . Bu konuda bana yardımcı olurmusunuz .. Teşekkür ederim ..
theosy
kullanıcısına yanıt
Hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel bir seçim yapmışsın.
perfect natural motion kısmını kapalı yap birde öyle dene bakalım. Birde tek video ya bağlı kalma farklı farklı videolar dene.
Ben mesela starhd de maç seyretmek istemiyorum kaleci degaj yaparken arka plandaki tribünler kare kare oluyor.
Ama ntvsporda olsun smart sporda olsun,beinsport kanalında olsun yada skysport kanallarında olsun en ufak bir sorun yok. Mükemmel görüntü ve akış var.
Büyük bir ihtimal videodaki yayın kalitesindendir.
quote:
Hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel bir seçim yapmışsın.
perfect natural motion kısmını kapalı yap birde öyle dene bakalım. Birde tek video ya bağlı kalma farklı farklı videolar dene.
Ben mesela starhd de maç seyretmek istemiyorum kaleci degaj yaparken arka plandaki tribünler kare kare oluyor.
Ama ntvsporda olsun smart sporda olsun,beinsport kanalında olsun yada skysport kanallarında olsun en ufak bir sorun yok. Mükemmel görüntü ve akış var.
Büyük bir ihtimal videodaki yayın kalitesindendir.
pfl7007k kullanan arkadaşlar , 3d gözlük almak istiyorum ucuza nerden bulabilirim_?? hepsiburadada 79tl pta 508 var ama o model pilli diye biliyorum ,, şarjlı olması daha iyi olur
quote:
pfl7007k kullanan arkadaşlar , 3d gözlük almak istiyorum ucuza nerden bulabilirim_?? hepsiburadada 79tl pta 508 var ama o model pilli diye biliyorum ,, şarjlı olması daha iyi olur
pta507 bulursan bana da haber ver
quote:
quote:
pta507 bulursan bana da haber ver
Alıntıları Göster
araştırıyorum ,, bakalım benim tv daha gelmedi kurulumun geç yaptırcam biraz .. içinden ne çıkarsa o modelden alcam
gecen gün netten bi philips teknik servisini aradıgımda 507-517 var mı diye sormuştum 125 tl var demişti ,, ama 79 tlye 508de alınabilir ,, bikaçtane alcam çünkü
quote:
araştırıyorum ,, bakalım benim tv daha gelmedi kurulumun geç yaptırcam biraz .. içinden ne çıkarsa o modelden alcam
gecen gün netten bi philips teknik servisini aradıgımda 507-517 var mı diye sormuştum 125 tl var demişti ,, ama 79 tlye 508de alınabilir ,, bikaçtane alcam çünkü
Alıntıları Göster
Merhaba,
Burası yerimi bilmiyorum. Eğer değilse kusura bakmayın.
55PFL7007 sahibi ve gelecek sezon digitürkplay abonesi olarak televizyon da digitürkplay izlemek istiyorum.
Sahip olduklarım 7007 tv, ipad , başka bir odada dekstop PC, laptop ama eski model ve HDMI çıkışı yok. Şu anda philips için Digitürkplay uygulaması var ama maçları açmayacak gibi durmakta. Müşteri hizmetlerine de sordum onlarda izleyemeyeceksiniz dediler.
Şimdiye kadar dekstopu HDMI kablosu ile başka bir tv'ye bağlayıp izliyordum ama artık kablo vs. ile uğraşmak istemiyorum.
Galiba birkaç seçeneğim var. Bunlardan biri androidli mini PC veya apple tv. Eğer bu şekilde bir masraf yapacaksam 7007'nin DTS probleminden dolayı media playerda olarak kullanmak isterim.Optik çıkış olmazsa olmaz.
Apple tv ile ilgili hiç bir bilgim yok.
Bu konu da vakti olan arkadaşlardan nasıl yapabilirim konusun da öneri ve yardım bekliyorum.
Ayrıca bu televizyon konusunda bir hayal kırıklığını belirtmek isterim. Televizyonu alırken DTS desteğinin olmadığını biliyordum. Zaten bu TV'de film ses sitemi ile izlenir diye düşündüğümden AVR li bir sistem aldım. Tv'nin DTS yi çözemiyorsa passthrough yapar diye düşünmüştüm. Ama malesef passthtough'ta yapmadığı için TV'nin media player'ı komple çöp oldu. Neden bir TV çözemediği sinyali komple dışarı vermez anlamadım. Passthroug yapması için kendinin sinyali çözmesi mi gerek.
Bu konu çok canımı sıkmıştı.
quote:
sanırım 507 çıkıyor içinden
quote:
quote:
sanırım 507 çıkıyor içinden
Alıntıları Göster
izmir forum bornova bimekste kapalı kutu cillop gibi 1 adet 55PFL7007 var almak isteyene duyrulur
quote:
izmir forum bornova bimekste kapalı kutu cillop gibi 1 adet 55PFL7007 var almak isteyene duyrulur
fİYATI NEDİR ?
quote:
Orijinalden alıntı: mustafb
quote:
fİYATI NEDİR ?
vitrinden içeri bakarken gördüm yan etiketini 55pfl7007 yazıyordu. Tek bant vardı hiç açılmamıştı. İçeri girmediğim için soramadım.