Şimdi Ara

Philips 46PFL7007K İncelemesi (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
8
Favori
55.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tek piksel hatası da olsa ürününüzü değiştirebilirsiniz. ben değiştirdim. piksel hatası ile ilgili nisan ayında yargıtay kararı çıktı. iso standardı külliyen yalan 2011 de iptal edilmiş. standardı hala millete yutturuyorlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_56193556/f_//tm.htm#56193556

başlığı incele, değiştirmek istersen rahat değiştirebileceğini göreceksin. saldi arkadaşımız bunun mücadelesini verdi. kaymağını hep beraber paylaştık.
    mevcut başlıkta harika bir dayanışma mevcut. çakal firmalar artık normal abi çekemeyecekler.

selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinematör

tek piksel hatası da olsa ürününüzü değiştirebilirsiniz. ben değiştirdim. piksel hatası ile ilgili nisan ayında yargıtay kararı çıktı. iso standardı külliyen yalan 2011 de iptal edilmiş. standardı hala millete yutturuyorlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_56193556/f_//tm.htm#56193556

başlığı incele, değiştirmek istersen rahat değiştirebileceğini göreceksin. saldi arkadaşımız bunun mücadelesini verdi. kaymağını hep beraber paylaştık.
    mevcut başlıkta harika bir dayanışma mevcut. çakal firmalar artık normal abi çekemeyecekler.

selamlar...

Evet gordum onu ama ugrasmaya degmeyecegini dusunuyorum.
    Cok kil bir insanimdir aslinda ama bu tarz uğraşların birçok durumda bende gereksiz yere stres yaptığını farkettim, artık değiştim:)
    2 milyon pixel'den biri hatalı ve ben bunu ancak çook özel şartlarda farkedebiliyorum, tv seyrederken görmem mümkün değil.
    Zamanında test yapsam bilmeyecektim bile.
    Olay "Abi bunda pixel hatası çıktı, bi zahmet gel yenisiyle değiştir" kadar basit olmadığı için kendimce gereksiz bir uğraş olarak görüyorum.
    Rahatsız olan adına da güzel bir gelişme. Uğraşana da saygı duyarım.
    Bilgilendirmeniz için de teşekkür ederim.

• yanlış seçim yapmışsın o zaman öyle diyelim. pana,sony,sharp,philip bunlar bildiğim kadarıyla tvnin media kısmına kısıtlama getiriyor.Görüntü kalitesini ön plana çıkartıyor. O tarz istekleri olan kişiler genelde samsung ve lg alırlar. Sizin seçiminiz yanlış olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basis35 -- 4 Haziran 2013; 9:59:31 >
  • Dediğiniz gibi görüntü kalitesi çok üstün bir ürün fakat diğer yönlerde sınıfta kaldı benim için.

Ayrıca izlemeyenler için güzel bir inceleme.

• izledinizmi sonuna kadar bilmiyorum ama
    herşeyiyle yerden yere vurdular
    yalnız haklı ve gercek olan birşey söylediler
    görüntü kalitesi cok güzel adamlar parcadan kacmamıs hakikaten acayip keskinlik var resimlerde filmlerde diyor :) lütfen bu ayrıntıyı kacırmayın
    sizin icin önemli olan görüntü kalitesi ise 70 liraya bi media playeri alıp mm olayını cözebilirsiniz gerisi teferruat zaten :D
  • Guzel calisma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK

izledinizmi sonuna kadar bilmiyorum ama
    herşeyiyle yerden yere vurdular
    yalnız haklı ve gercek olan birşey söylediler
    görüntü kalitesi cok güzel adamlar parcadan kacmamıs hakikaten acayip keskinlik var resimlerde filmlerde diyor :) lütfen bu ayrıntıyı kacırmayın
    sizin icin önemli olan görüntü kalitesi ise 70 liraya bi media playeri alıp mm olayını cözebilirsiniz gerisi teferruat zaten :D

+1000000000000000000000000000000 boş kağıt gönder imzamı atayım abimm
  • aynı tarzda hx850 videosu var ama yerden yere vurmadı adam çünkü evinde sony var

sadece görüntü kalitesi için alın panasonic led , samsung , lg yerine

bende panasonic plazma , sonyi tek geçerim sonra philips gelir

sony pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 4 Haziran 2013; 16:03:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

aynı tarzda hx850 videosu var ama yerden yere vurmadı adam çünkü evinde sony var

sony pahalı

Aynen katılıyorum..

• ordaki koca göbekli adam bilgisi tecrübesi var bişey demiyorum ama hakikaten öyle ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

aynı tarzda hx850 videosu var ama yerden yere vurmadı adam çünkü evinde sony var

sony pahalı

kardeş haklısında sony hakikaten çok pahalı , ben berlinde yaşıyorum philipside gördüm philipsin en üst düzeydeki 8008 in 46 inc olanı 1699 euro alınabilirmi benim icin evet,
    ama gel görki 46w905 1000 ila 1199 arasında değişiyo e bakıyorum tamam görüntüsü güzel filan ama adamlar çok sert bazı konularda bu usb lere ntfs formatını daha yeni getirdiler update ile arayüzünü filan değiştirmişler işte anlatıldığına göre v.s w805 ile arasında gördüğüm kadarıyla bu bi özellik var W9 Triluminos ekranlı LED teknolojili tv diye geciyor :D bi tık altındaki tv ile arasında ucurum oynuo güzel satış politikası diyorum.
    görüntüsüne bisey demiyorum ama parasının tam karşılığımı tartışılır ?

• bir gün paramız olur sony alırız be kardeş
  • 7007 serilerinde 3d icin philips'in onerdigi gozlukler var.
    Pta507, 508 gibi. Bunlarin haricinde diger markalarin gozluklerinde de Philips ile uyumlu olan var mi?
    Philips'in modellerini bulmakta gucluk cekiyorum.
    Philips'inkileri satan bir yer biliyorsaniz orayi da yazarsaniz sevinirim.

• bende 507 arıyorum bulursan haberleşiriz
  • hepsiburada.com dan pta508 philips aktif 3d gözlük aldım
    507 ye göre çok az daha ağır ve pilli tek fark bu
    diğeriyle aynı şekilde çalışıyor

507 daha zarif-hafif ve tv usb den şarj olabiliyor
  • işte bende o yüzden 1 adet PTA507 arıyorum. Sırf bir gözlük için bir tane daha 7007 aldırcaklar bana en sonunda
  • Selamlar 46pfl7007k modelinin güncellemesi var daha iyi oluyormu güncelleyince. Birde flash desteğini biz ekleyemez miyiz işletim sistemi Linux tabanlı.
  • Arkadaşlar,

Philips 40pfl8007 mi phil 46pfl7007 mi sony kdl-hx750 mi?

Fiyatlar sırasıyla 2000, 2400, 2200

Lütfen yardımcı olun.
  • bendeki 55pfl7007 nin yazılımı 17,12,2012 tarihli QF1EU-0.150.82.0 bu son yazılım mı yoksa yeni yazılım var mı?

sitesinde 22,05,2013 tarihli yazılım gözüküyor ama tvden yazılım güncelle deyince tvniz güncel diyor. Anlamadım hangisi doğru

http://www.philips.com.tr/c/televizyonlar/7000-series-140-cm-55-inc-3d-max-dvb-t-c-s2-55pfl7007k_12/prd/;jsessionid=F77F22F8B10A30964BAE805F1E6861DA.app102-drp2?t=support

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.