Şimdi Ara

Philips 46PFL7007K İncelemesi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
8
Favori
55.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pasif gözlüklü 3 taraflı ambilightlı dahili kameralı pfl 6008-7008-7108 geliyor
  • Gelsın gelsın pasıf olması kotu olmus bencee 7 serısının o canlılık gıdecek galıba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manset35

Gelsın gelsın pasıf olması kotu olmus bencee 7 serısının o canlılık gıdecek galıba

sırf aktif gözlük diye 7007 den vazgeçip 6907 ye yönelmiştimki yeni serinin çıktığını öğrendim nisan ayında avrupa ve rusyada satışının başlayacağı yazıyo TÜRKİYE ye ne zaman gelir kaç lira olur bi haber yok şimdilik
  • Aktif gözlüğe vereceğim parayı üstüne koyup bi7008 alabilirsek beklerim ;))

• Arkadaşlar herkese selamlar olsun. 46 ES 8000 model yada philips 7007k model tv almayı düşünüyorum. Bu tv kullanan arkadaşlardan tv'ler hakkındaki olumlu ve olumsuz yorumlarını alabilirmiyim? Hangi tv'yi almamı önerirsiniz? Birde yukarıda yorumlarda okudum da led tv lerin hepsinde ışık sızması, bulutlanma oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orry01

Aktif gözlüğe vereceğim parayı üstüne koyup bi7008 alabilirsek beklerim ;))

aynen
  • pfl7008/7108 serilerini beklemek lazım ..gerçi uçuk bir fiyattan piyasaya girer..3 taraflı ambilight kameralı olacak en azından ...bu sefer de fiyatların düşüşünü bekleriz.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ati39

pfl7008/7108 serilerini beklemek lazım ..gerçi uçuk bir fiyattan piyasaya girer..3 taraflı ambilight kameralı olacak en azından ...bu sefer de fiyatların düşüşünü bekleriz.. :)

toprak daha bekliyormusun almadın mı yeni ürünler çıkıcak nerdeyse bekle bekle nereye kadar alıyorsun 6 sonra yenisi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: babaeski39

quote:

Orijinalden alıntı: ati39

pfl7008/7108 serilerini beklemek lazım ..gerçi uçuk bir fiyattan piyasaya girer..3 taraflı ambilight kameralı olacak en azından ...bu sefer de fiyatların düşüşünü bekleriz.. :)

toprak daha bekliyormusun almadın mı yeni ürünler çıkıcak nerdeyse bekle bekle nereye kadar alıyorsun 6 sonra yenisi geliyor

4 aydır pusudayım toprağım ..senin de dediğin gibi sonu yok bu işlerin..benim bir numara da sony iki numarada da philips var ..mayıs sonuna kadar bekleyecem bakalım..sen aldın 40ES8000 i keyfini sürüyorsun tabi :)) ..güle güle güzel günlerde sevdiklerinle birlikte kullan toprağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 5 Mart 2013; 12:26:00 >

• 2013 7008 serisi 7007 serisinden teknik olarak daha geri bence...7008 de panel 100 hz, 7007 de 200 hz ..bu tv yi beklemenin bir anlamı kalmadı bana göre..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 17 Mart 2013; 12:25:57 >
  • ben 46pfl7007 düşünüyorum. İzleme mesafem 3,5 mt. Acaba 55inç alsam çok mu büyük olur. Yaklaşık 3,5mtden 55 inç seyreden varmı. Yada 46 alıpta keşke 55 alsaydım diyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

ben 46pfl7007 düşünüyorum. İzleme mesafem 3,5 mt. Acaba 55inç alsam çok mu büyük olur. Yaklaşık 3,5mtden 55 inç seyreden varmı. Yada 46 alıpta keşke 55 alsaydım diyen var mı?

kesinlikle 55'' almalısınız, o sizin gözünüzde büyüttüğünüz 55inc ekran maximum 1 hafta sonra gözünüze kücük görünmeye başlıcaktır. başıma gelen birisi olarak söylüyorum :)
  • unutmayın ki büyük ekran her zaman büyük zevk verir :)
    15'inc lik bi bilgisayar monitöründen filme bakmakla , sinema ekranından bi filme bakmak gbii olmasada arasındaki fark, büyük ekran almanız sizin lehinize olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK

quote:

Orijinalden alıntı: basis35

ben 46pfl7007 düşünüyorum. İzleme mesafem 3,5 mt. Acaba 55inç alsam çok mu büyük olur. Yaklaşık 3,5mtden 55 inç seyreden varmı. Yada 46 alıpta keşke 55 alsaydım diyen var mı?

kesinlikle 55'' almalısınız, o sizin gözünüzde büyüttüğünüz 55inc ekran maximum 1 hafta sonra gözünüze kücük görünmeye başlıcaktır. başıma gelen birisi olarak söylüyorum :)

aynen sonradan pişman olmayalım. Zamanında 37inç aldım şimdi monitör gibi geliyor gözüme

• Arkadaslar nihayet bende bir 7007 sahibi oldum. Ancak aklimda bir kac soru var birincisi dsmartin sd cihazini taktigimda sd yayinlari daha net gosteriyor gibi geldi bana harici uydu alicisi almayi dusunuyorum siz hangi modeli onerirsiniz tavsiyeniz nedir ikincisi tv den en iyi performansi almak icin ayarlarim nasil olmali.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonic33

Arkadaslar nihayet bende bir 7007 sahibi oldum. Ancak aklimda bir kac soru var birincisi dsmartin sd cihazini taktigimda sd yayinlari daha net gosteriyor gibi geldi bana harici uydu alicisi almayi dusunuyorum siz hangi modeli onerirsiniz tavsiyeniz nedir ikincisi tv den en iyi performansi almak icin ayarlarim nasil olmali.

atlanta hd box memnumun
  • arkadaşlar ben de aldım 46 7007 kuruluma gelecekler nelere dikkat edeyim? yardımcı olur musunuz?
  • http://www.teknosa.com/urunler/110012427/philips-55pfl7007k12-fhd-3d-led-lcd-tv

şimdi bu tvyi alınca 300 hedye çeki ile beraber 3499 mu oluyor yoksa hediye çekli fiyatımı 3799
  • 3799 lirayi veriyorsun onlar sana 300 tl ve tv ni veriyor daha sonra o çeki teknosada kullanıyorsun çeki tv yi alırken kullanamıyorsun

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.