Şimdi Ara

Philips 46PFL7007K İncelemesi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
8
Favori
55.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ati39

@hakankaran

haftasonu teknosa da fiyat 2899 TL idi..bence, acelen yoksa birkaç ay daha bekle senin istediğin fiyatlara gelebilir 46pfl7007..2500 TL seviyelerine gelirse de tam bir F/P ürünü olur...

Ben Bimeks den 2799 TL ye siparişi verdim. Fiyat şuan bulabildiğim en iyi fiyat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: POSEIDON

quote:

@hakankaran

haftasonu teknosa da fiyat 2899 TL idi..bence, acelen yoksa birkaç ay daha bekle senin istediğin fiyatlara gelebilir 46pfl7007..2500 TL seviyelerine gelirse de tam bir F/P ürünü olur...

Ben Bimeks den 2799 TL ye siparişi verdim. Fiyat şuan bulabildiğim en iyi fiyat.

hayırlı olsun..

benim tv geldi sana bilgi olarak dahili uydu alıcısı var.. hatta şu anda ordan seyrediyorum kanalları

senin tv de gelince tavsiyem ölü piksel ve bulutlanma testi yapman bunun için gerekli dosyalar bu forumda var..

• quote:

Orijinalden alıntı: ejder1377

quote:

quote:

@hakankaran

hayırlı olsun..

benim tv geldi sana bilgi olarak dahili uydu alıcısı var.. hatta şu anda ordan seyrediyorum kanalları

senin tv de gelince tavsiyem ölü piksel ve bulutlanma testi yapman bunun için gerekli dosyalar bu forumda var..

Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak dileğiyle.Sana şunu sormak istiyorum,bende LG 47LM660 S kullanıyordum.SD görüntülerindeki aşırı kötü gösterme ve ışık sızma sı ve bulutlanma olayı olduğu için aldığım yere iadesiyle uğraşıyorum.İade gerçekleşirse şuan phılıps 46pfl7007 almayı düşünüyorum,görüntü olarak nasıl özellikle sd görüntüleri,kısaca ilk izlenimlerini bizimle paylaşırmısın saygılarımı sunuyorum

• quote:

@basis35

yorumuna sonuna kadar katılıyorum ..

• quote:

quote:

@hakankaran

fiyat düşsün diye beklerken ürün kalmaz bu sefer ürün ara ki bulasın. Bir de bu var dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

quote:

Orijinalden alıntı: yusuftaner

merhabalar;

Mağazalarda gerçekci bir karşılaştırma pek mümkün gözükmüyor ....
    Önceki televizyonum d8000 idi. şimdi es7000 ile pfl7007 arasında kaldım, kararsızlık sebebim; d8000 deki sd yayın bana yeterli seviyede başarılı geliyordu ve parlaklık, canlılık, keskinlik, netlik özellikle hd yayınlarda çok iyiydi. Philips daha "doğal" resim üretiyor diye biliyorum ancak bu "doğal" resim üretmesi samsung a göre canlılık-parlaklık-keskinlik konusunda samsungdan geriye mi atıyor 7007 yi? yardımcı olacak yorum yapacak arkadaşlara teşekkürler...

benim fikrime göre sony,tosh,philips,pana, üst segment ürünler lg,samsung vb ürünlerde bunlara alternatif olacak ürünlerdir. Yani bmw mercedes,audi alamıyorsan renault,opel,ford gibi araba bakarsın onun gibi birşey

ben philipsçiyim sonyi yüksek fiyat politikasından dolayı bütçem olmadığı için en iyi alternatifi philips olduğunu düşündüğüm için ilk etapta phil düşünürüm her zaman

ama lg ve samsungu ne kendim alırım ne çevreme öneririm
    Ama bunlar tabii ki tercih meselesi smarttır,dtsdir,mkvdir bunlar senin için birinci plandaysa o zaman işler değişir
    Tvnin öncelikli olarak en önemli işi görüntü kalitesidir

cevabınız için teşekkür ederim ancak tam olarak sorduklarıma , merak ettiklerime cevap olmamış, yinede teşekkürler dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: justings

quote:

Orijinalden alıntı: ejder1377

quote:

quote:

@hakankaran

hayırlı olsun..

Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak dileğiyle.Sana şunu sormak istiyorum,bende LG 47LM660 S kullanıyordum.SD görüntülerindeki aşırı kötü gösterme ve ışık sızma sı ve bulutlanma olayı olduğu için aldığım yere iadesiyle uğraşıyorum.İade gerçekleşirse şuan phılıps 46pfl7007 almayı düşünüyorum,görüntü olarak nasıl özellikle sd görüntüleri,kısaca ilk izlenimlerini bizimle paylaşırmısın saygılarımı sunuyorum

Alıntıları Göster

iyi temennilerin için teşekkürler..

aslında ilk olarak bende lg 47lm 660s düşünmekteydim sonra alternetiflere yöneldim ve tv alma süreci 3 ay kadar sürdü

sd görüntüler baba yadigarı receiver ile tatminkar değildi.. kendi uydu alıcısı ile tatminkar ve iyi düzeyde ( bu 'iyi düzey' hd yayına göre söylenmiştir hd yayınlar cidden inanılmaz o sebeple sd yayınlar sadece iyi olarak kalıyor).. star, kanald,fox,trt belli başlı ulusal kanal hd olmasada gayet güzel görüntülü ama mesela bloomberg tv gibi bir kaç kanal kötü düzeyde.. aldığım için abartıyor olabilirim ama memnuniyet seviyem şu an için 10 üzerinden 10..

• Orijinalden alıntı: ejder1377

iyi temennilerin için teşekkürler..

aslında ilk olarak bende lg 47lm 660s düşünmekteydim sonra alternetiflere yöneldim ve tv alma süreci 3 ay kadar sürdü

sd görüntüler baba yadigarı receiver ile tatminkar değildi.. kendi uydu alıcısı ile tatminkar ve iyi düzeyde ( bu 'iyi düzey' hd yayına göre söylenmiştir hd yayınlar cidden inanılmaz o sebeple sd yayınlar sadece iyi olarak kalıyor).. star, kanald,fox,trt belli başlı ulusal kanal hd olmasada gayet güzel görüntülü ama mesela bloomberg tv gibi bir kaç kanal kötü düzeyde.. aldığım için abartıyor olabilirim ama memnuniyet seviyem şu an için 10 üzerinden 10..

Bilgi ve paylaşımların için teşekkürler

• - Hangi Led tvyi alırsanız alın ( full ledli ve locam dimmingli ki bunların bazılarında bile var) Bulutlanmadan ışık sızmasından ya da ingiliz-americano ların deyimiyle flashlight olayından kaçış yok. Bunlar Tvyi ilk aldığınızda çok belli olmaz. yani ilk 2-3 gün testinde, çoğunlukla bu günlerde sorun görülmüyor ama 10 gün sonra 2 hafta sonra bir daha denerseniz ne olduğu anlaşılıyor. Deneme yöntemi backlight kontrastı siyah bir resim ya da siyah bir sahne üzerinde çoğaltmak artırmak, aynı zaman dinamik kontrastıda artırdığınızda bu durumu desteklediğini göreceksiniz fakat dinamik kontrast en fazla standart seviyede olmalı basklight kontrast ise yine en fazla 65-70 seviyesinde olmalı doğal görüntü dengesini bozmasın. Kimisi bu bulutlanmanın zaman içerisinde tamamen kaybolup Tvnin siyah seviyesinin oturduğunu söylüyor. Kimiside (ben youtubeda bir kullanıcının yorumundan okumuştum) ilk yıldayken sony tvsinin siyah seviyesinin mükemmel olduğunu ama 1 yıl sonra buluttu ışıktı her türlü sıkıntının peyda olduğunu söylemiş. Yapılması gereken ya Led almamak, en az sorun yaşanma olasılığı olanı almak ya da bunları görmeden dikkat etmeden kadere boyun eğip kullanmak. Başkada bir çare görünmüyor. Ama şunu unutmamak lazım, ben öyle bulutlanmalı ışık sızmalı Tvler gördümki , biz perdeleri kapatıp gecenin bir yarısı test yapmaktan bahsediyoruz. Adamların gündüz izledikleri film sahneleri içinde kabak gibi çok aşırı belli olanı var. Yahu dedim benim başımda böyle birşey olsa, bırak TV yi iade etmeyi direk gider camdan aşşağı atarım.

- Ülkemizde hala en alasından şark zihniyeti eski doğubank-altınhan-tahtakale zihniyeti olup kesinlikle müşteri memnuniyeti olmadığı için başınıza bunlar geldiğinde firma ile rezil olmaktan başka bir seçeneğiniz kalmıyor. Ama bilmiyormu ki kendi TV sinde olan sorunu ya da yaşatacak olan sorunları ? Elbette biliyor ama seni beni '' Abi bunlar normal, genelde öyle diyolar evet, biz bişey görmedik, tvde sorun yok'' tarzında iafadelerle idare etmeye çalışıyorlar. Yahu onu bırakın bu adamların, yüzde 50 ye varan indirimler süper indirimler gibi nitelikli dolandırıcılık içine girecek asılsız kandırmaları bile aslında gerçek yasaya göre belli başına bir suç. Ama biz halkı ne kanun kollar ne de firmalar !

- Avrupada ya da USA eyaletinde böyle cirit atamazlar mesela... Adama kök söktürürler oralarda. En büyük marka olsun ne olursa olsun, bu ülkede icra ediliyorsa çobanlık zihniyeti asla terkedilmez üçkağıtçılık inat ve ''almasaydın kardeşim'' varyasyonu asla bitmez.

- Valla marka kötülemek istemiyorum, sonuçta gönlünüze ne yatarsa onu almalısınız tabiki bu işten gerçekten anlayan arkadaşınız eşiniz dostunuz eşliğinde. Ama bu ışık sızması ve bulutlanmanın ya da siyah seviyesinin en kötü işlediği marka olarak ben ''Samsungtan'' başkasını görmedim, bakın en kötüsü ve en çok önüme çıkanı diyorum. Philipstede var LG dede toshibada panasonicte sharpta sonyde hepsinde var, olmayanı yok bulamazsın ( saydığım tip paneller dışında) Ama en bariz olanı samsungta önüme çıktı. Bir araştırayım foto göreyim diyorum paso Samsung çıkıyor önüme.

- Yukarıda bir arkadaşın yorumu var, samsungtaki canlılık keskinlik demiş. Sanırım keskinlik konusunda philips gayet iyi. Bunu paneli izleyenler ya da kullananlar iyi bilir. Canlılıktan kasıt yüksek kontrast ve vivid oluşumu ise. Bunuda samsung panelin kullanıldığı başka markalardan ya da samsungun kendisinden temin edebilirsiniz. Ama yüksek kontras benim gibi aktif 3D ile titanici bile göz kırpmadan izlemiş birini rahatsız ediyorsa zaman içinde bir çok kişiyi rahatsız edecektir. Bu parlaklık canlılık olayını iyi düşünün derim ben size. Lg ve philips göz yormuyor panasonic toshiba sony de öyle ! Ama isterseniz ayarlarla onlarıda birer samsunga çevirebilirsiniz.

- 7007k yı resim kalitesi açısından tavsiye ederim, HD yayın hd film, ps3 görüntü performansı olarak. Ama menü yavaş ( Bunu dert edenler yaklaşmasın) Smart Tv teorik olarak var ama işlevi yetersiz gelebilir. SD yayın olarak genelde herkes beğenir ama ben beğenmedim. HD gördüktan sonra SD nin yüzüne bile bakasım gelmedi, birazda bu yüzden olmalı. 3D si bakın bunu net olarak söylüyorum, kusursuz ! 3D si kusursuz ! 6 film izledim bunlar ;

- A christmas carol
    - Titanic 1997
    - Resident evil retribution
    - Caroline
    - The amazing spider man (özellikle bunun 3D si nefis)

Bu filmlerde 3D resimi net, titreşimsiz, crosstalksız, baştan sona hareketli sahneler olsun 1 milim kusur yoktu, her göze 1080p evet bende tamamen net bir resim aldım izlerken, derinlikte çok hoş. Ayrıca 7007 de 3D backlight kontrast, 3D video kontrastı var bunlarla kontrast artırılabilir ama ben ikisindende 90 ayarında memnunum, ayrıca 3d derinlik ayarı var normal moddaki en iyisi, artırınca gözdeki basınç biraz fazlalaşıyor. Normal mod en az yoran ve güzel bir normdur.

- Sanırım bir fikir oluşmuştur, Yinede modelle ilgili sorularınız varsa cevaplayabilirim. ( Bu arada Dsmarttı bilmem ne tv idi bilmem, TV izleyen bir adam değilim filmci ve oyuncuyum. Kendi uydusunu kullanıyorum bana hd görüntülerde kusursuz görünüyor, Çok çok merak edeniniz varsa gelin evimde misafir edeyim çay may içelim paneli izleyin test edin :D Ayıpsınız ne olcak insanız sonuçta )

• Arkadaşlar, Bimeks' in internet sitesinden ısmarladığım 46PFL7007 modeli ürün geldi. Ürün 46PFL7007K geldi arkadaşlar. Benim gibi, alırken tedirgin olanlara duyurulur.

• Çift mesaj yazılmış arkadaşlar... Birini sildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POSEIDON -- 16 Şubat 2013; 15:48:33 >
  • quote:

Arkadaşlar, Bimeks' in internet sitesinden ısmarladığım 46PFL7007 modeli ürün geldi. Ürün 46PFL7007K geldi arkadaşlar. Benim gibi, alırken tedirgin olanlara duyurulur.

- Hayırlı olsun, aynı Tvden bende 15-20 gün evvel aldım, yorumlarını bekliyoruz POSEIDON.

- Birden senden ricam siyah seviyesi testi yaparmısın. Yaparken Backlight kontrastı 65-70 yap, görüntü tarzı ''filmler'' olsun. Dinamik kontras ORTA, Dinamik arka ışıkta STANDART olsun. parlaklık 50 gama ise standart. Bu şekilde ayarlarla ışıksız kapkaranlık bir ortamda ( olduğu kadar) siyah seviyesi testi rica ediyorum. Elinde ilgili belgeler yoksa benden temin edebilirsin, ölü piksel-arka ışık-siyah seviyesi-hd-3d-stutter-flash uniformity-banding vs. testleri var. Teşekkürler.

• ürün şuan indirimli indirim bu gün mesai satine kadar geçerlidir büyük ihtimal 2899

http://www.teknosa.com/urunler/110012410/philips-46pfl7007k12-dvb-s-fhd-3d-led-lcd-tv
  • alınca duvara asmayı düşünüyorum da bir kaç yerde duvara asılınca ses gelmiyo diye bişi duydum var mı böyle bişi ?
  • 2500 TL civarı f/p ürünü olur..
  • arkadaşlar bende bu tvden alacağım inşallah.Ama bir sorum olacak internet üzerinden aldığımız zaman
    ürün kargo ile geldiğinde garanti kapsamından çıkmaması için kutuyu açmamamız gerekiyor.Fakat bu durumda
    ürünün taşıma esnasında zarar görüp görmediğini nasıl bileceğiz.Servis açtıktan sonra taşıma esnasında oluşabilecek olan
    bir hasarı ne servise kabul ettirebiliriz nede kargo firmasına.Bu durumda ne yapmamız gerekiyor acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

quote:

DVBEvet/Var
    DVB TEvet/Var
    DVB CEvet/Var

Diyor ve hatta açıklamaların en sonunda tekrardan;

Diğer ÖzelliklerDVB-S2 MPEG4 HD, DVB-T MPEG2*, DVB-T MPEG4*, DVB-S HD+ desteği (Astra) , Wi Fi Smart Screen

Diyor...
    Bu bilgiler dahili uydu alıcı bilgileri değil mi?
    DSmart kartımı takıp kullanamaz mıyım Bimeks in 7007 sinde?

Bir de en can alıcı soru. Bir yerde kutusu bile açılmamayı paralel ithalat HX850 buldum. 2950 TL ye

Siz olsanız paralel ithalat Sony yi mi yoksa distribütör garantili Philips PFL7007 yimi (2800 TL) tercih ederdiniz?

Hocam yapma etme ya.ne paralel ithalatı?N'aptın sen?maceraya mı atılmak istiyorsun?3000 lira para verip risk almak bence cesaret değil büyük cesaret.Eğer ilerde sorun yaşarsan o zaman beni anarsın çile çekerken.
    tabiki dist. garantili phil 7007 al.İnan en az sorunlu tv'lerden biri

Hocam televizyon işi sorunlu iş, öyle garanti iyi diye bir şey yok. En iyi modelde bile sorunlar çıkabiliyor o yüzden asla paralel ithalat alma. 7007 zaten hemne hemen hiçbir sorunun yaşanmadığı, müthiş bir televizyon. Ama Allah korusun çok düşük bir ihtimalle de olsa sorun yaşarsan, en azından arkanda müşterisiyle ilgilenen, en iyi servis hizmetlerinden birini veren bir marka Philips olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkangl

quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

quote:

DVBEvet/Var
    DVB TEvet/Var
    DVB CEvet/Var

Diyor ve hatta açıklamaların en sonunda tekrardan;

Diğer ÖzelliklerDVB-S2 MPEG4 HD, DVB-T MPEG2*, DVB-T MPEG4*, DVB-S HD+ desteği (Astra) , Wi Fi Smart Screen

Diyor...
    Bu bilgiler dahili uydu alıcı bilgileri değil mi?
    DSmart kartımı takıp kullanamaz mıyım Bimeks in 7007 sinde?

Bir de en can alıcı soru. Bir yerde kutusu bile açılmamayı paralel ithalat HX850 buldum. 2950 TL ye

Siz olsanız paralel ithalat Sony yi mi yoksa distribütör garantili Philips PFL7007 yimi (2800 TL) tercih ederdiniz?

Hocam yapma etme ya.ne paralel ithalatı?N'aptın sen?maceraya mı atılmak istiyorsun?3000 lira para verip risk almak bence cesaret değil büyük cesaret.Eğer ilerde sorun yaşarsan o zaman beni anarsın çile çekerken.
    tabiki dist. garantili phil 7007 al.İnan en az sorunlu tv'lerden biri

Hocam televizyon işi sorunlu iş, öyle garanti iyi diye bir şey yok. En iyi modelde bile sorunlar çıkabiliyor o yüzden asla paralel ithalat alma. 7007 zaten hemne hemen hiçbir sorunun yaşanmadığı, müthiş bir televizyon. Ama Allah korusun çok düşük bir ihtimalle de olsa sorun yaşarsan, en azından arkanda müşterisiyle ilgilenen, en iyi servis hizmetlerinden birini veren bir marka Philips olur.

- erkangl ;

Yapma dostum, bilirsin bende philips severim. Bu yüzden gidip 7007 aldım. Ama bu konuyu açan arkadaşı ''hassans'' takip ettiysen bilirsin. Fena halde bir ışık sızması ve bulutlanma vardı TV sinde. Ve bu haldeki TV yi philips almadı ! Taklalar attırdılar adama. Bu durumu sonuna kadar takip ettim, hassansın adına aşırı derecede üzüldüm ! Sağlam bir marka ne olursa olsun ''müşteri memnuniyetini'' 1. planda tutmalı ne olursa olsun ! Eğer biz mükemmeliz biz tekiz iyi markayız diye kendini ifade edecekse, öyle müşterisine takla attırmayacak abi. Normal diye bir kavram yok, kötü AR-GE vardır, acemice girilen üretimler vardır. Hata vardır kısaca.Ve sen bu hatayı para karşılığında satmışsan, müşterinde bunun telafisini istiyorsa mecbursun yapacaksın ! Avrupada ve amerikada bu iş gerçekten oturmuş ve süper şekilde işliyor. Böyle durumlarda müşteri orada gerçekten haklıdır ! Burda ki gibi çaresiz ve eliboş değildir.

- 7007'ye gelince, evet güzel TV gerçekten güzel, ama sorunsuz değil ! 6877 deki sorunların birçoğuda bu TV de var. Bunları sayayım istersen.

-Kumandadan zaman zaman açılmama, Sabahları kendi kendine açılma ( evet son güncelleme bile bunu çözemedi) ,oynattığın bir filmden kendi kendine birden çıkma, beyazların zaman zaman kırılması ki beyaz ve kırmızı sorunu philipste eskiden beri varmış. Ustaların yazılarına ve kullanıcı yorumlarına denk geldim. Kamera motionlarında hafifte olsa tekleyerek ilerleme. Yazılımsal olarak 800hz local olarak 200hz olmasının düşündürücü olması.

- Clouding sorunu ! Az da olsa var.
    - Ölü piksel
    - 3D oyunda bulunan LAG
    - Menü ağır, yavaş ama bunu çok dert etmiyorum.
    - Bazı MKV formatlarını oynatmama, ki DTS MTS muhabbetine girmiyorum dikkat ederseniz, MKV olayını bugün oynatmayan bir medya-tv aygıtı yok.

Hayatım boyunca ne iade ne de değişim yaptım. Elindekiyle her zaman yetinmeyi bilen en kolay en şikayetsiz müşteri tipi oldum, hatta kısa zaman önce bir yapımarkette çalışmayana kadar tüm başıma gelenleri normal sanıyormuşum '' Aldığım üründe o an ya da kısa zaman sonra bir falso çıkmışsa garanti-iade aklıma bile gelmeden yav işte benim şansıma denk geldi ne yapalım sağlık olsun deyip geçecek kadar geniş biriydim, ki o çalıştığım yerde müşteri ürün konusunda yüzde yüz hatalı olduğu halde her türlü çingeneliğe girerek 20 liralık bir ürün için bize takla attırırdı ve bu yapımarket ise herşeyin iadesi alan, değişimini yapan kesinlikle sorun çıkarmayan bir yerdi.'' Neyse tüm bunlara rağmen sevdim ben bu TV yi, ciddi sorun olarak gördüğüm bir sorun yok. Ama avrupada ya da amerikada olsam 1 tane ölü pikselle bile gidip sorgusuz sualsiz bu TV yi değiştirebilirdim. İşin enteresan tarafı burada bunun için bir istatistik bile yapmışlar, neymiş efendim ; 3 ve üzeri olmalı birde göze batan yerlerde olmalıymış bak sen şu işe ? Hatanın miktarının sınırını bile çizmiş adamlar helal olsun, Yani 7007 sorunsuz değilmiş, az sorunluda değilmiş. Bayağı sorunları varmış ama ciddi sıkıntı yaptığım sorunlar değil. Parasına acıyan-malının kıymetini bilen-hassas ya da pimpirikli biri bunu şimdiye kadar çoktan iade eder ya da camdan atardı eminim ama ben bu şekilde de gönlü hoş kullanıyorum bu da benim yapım. Elbette bu saydıklarımın hiçbiri olmasa harika olurdu ama nerde. Asıl canımı sıkan philipsin HASSANS nickli arkadaşa takındığı tavır uyguladığı politika.

- Benim örgütlenmiş bilinçlenmiş ve ahlaki değeri olan bir vatandaş olarak yapmam gereken şey ; Hassans nickli arkadaşın yaşadığı sorunlara karşı PHİLİPS'in verdiği tavırdan ötürü bu markadan ürün almamaktı. Yapmam gereken buydu, aslında her bireyin bu şekilde birbirine destek olucu davranışlara girmesi gerekiyor. Bu sebeple Hassans (Abi, kardeşim) ikiyüzlülüğüm için Senden canı gönülden özür diliyorum. Bir an olsun beğeni ve hangi ürünü alsak kaçış yok fikrine dahil olduğum için gidip 7007 aldım. Bundan böyle bu konuda çok daha hassas olacağım, malımın kıymetini bileceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknessjack -- 18 Şubat 2013; 17:31:08 >

• Ben 6877'yi servisten iade raporu almak için gittiğimde 6000-7000-8000 serilerinde kullanılan board işlemci aynı olduğu sadece yazılım ile farkları ayrılıyor demişti. Ve 6000'den 8000'e kadar kesinlikle tavsiye etmeyip, mümkün ise 9000 ekonomik bakıyorsanız 5500 serilerini almamı tavsiye etmişti kenan adlı Philips servis müdürü!. Şimdi "darknessjack" arkadaşım senin yazından anladığım kadarıyla bu seride bile ağır menü ve diğer yaşanan sorunlar devam ediyor (yazılım ile hala çözülemiyor!). Benim anlamadığım olay "Hassans" adlı arkadaşa yapılan tavrın Samsung'tan LG'den bir farkı yok ise neden hala sorunlu serileri almak için çaba sarfediyoruz Amblight içinmi?, o kadar marka model var.

"Peki sen niye Samsung TV aldın?" derseniz kusura bakmayın ama beni tatmin edebilen TV buydu. Philips'teki sorunların eksiklerinin 1 tanesi yok, görüntü kalitesinden sonra benim için en önemli şey menü ve kanal geçiş hızlarının seri olmasıdır'ki Philips beni bu konuda çıldırtmıştı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 18 Şubat 2013; 19:21:48 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.