Şimdi Ara

Philips 46PFL7007K İncelemesi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
8
Favori
55.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • topiği okuyunca 6877 ile 7007 arasında 7007 ye yöneldim. Lg 660 silindi gözümde ama 6877 3 taraflı olup 7007 neden 2 taraflı amblight yapmışlar onu anlamadım
  • çünkü 6877 deki eksilerin çokluğunu üste bir tane daha ambilight koyup kapatmak için bir fark yapmışlar. 6877 sayfasını okuyup sorun yazmayan kişi pek görmedim ben. Ama 7007 öyle değil (bence)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gece_yolcusu

Led Tv ile Plazma Tv kullanım ömrü ne kadar bilen varmı?

led daha uzun 30 yıl kadar

her ikisi de seni eskitir merak etme,
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/124596/philips-46pfl7007-117-ekran-3d-led-tv.aspx#payment

bu fiyat uygun mudur yoksa daha aşağı fiyat gören oldu mu bu tvde?
  • fiyat uygun , bu fiyattan enfazla 100-200 aşağı bulabilirsin , tv son demlerini yaşıyor, fazla gecikmekte iyi olmaz

bir iki kampanya daha bekleyip 3 aşağı 5 yukarı bu fiyatlardan belki biraz daha ucuza bimekse gidip bakım alabilirsin ya da netten.

6877 den daha iyi tv ona göre kararını ver al.
    bu tv nin muadili olarak sony hx750 ye de bakabilirsin (fikir olsun )
  • Arkadaşlar Bimeks deki 7007 de "K" ibaresi yok. Uydu alıcısı yok mudur Bimeks deli TV nin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: POSEIDON

Arkadaşlar Bimeks deki 7007 de "K" ibaresi yok. Uydu alıcısı yok mudur Bimeks deli TV nin?

evet doğru bildiniz dahili uydu alıcısı bulunmuyor k sadece onu temsil ediyor onlarda
  • DVBEvet/Var
    DVB TEvet/Var
    DVB CEvet/Var

Diyor ve hatta açıklamaların en sonunda tekrardan;

Diğer ÖzelliklerDVB-S2 MPEG4 HD, DVB-T MPEG2*, DVB-T MPEG4*, DVB-S HD+ desteği (Astra) , Wi Fi Smart Screen

Diyor...
    Bu bilgiler dahili uydu alıcı bilgileri değil mi?
    DSmart kartımı takıp kullanamaz mıyım Bimeks in 7007 sinde?

Bir de en can alıcı soru. Bir yerde kutusu bile açılmamayı paralel ithalat HX850 buldum. 2950 TL ye

Siz olsanız paralel ithalat Sony yi mi yoksa distribütör garantili Philips PFL7007 yimi (2800 TL) tercih ederdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: POSEIDON

DVBEvet/Var
    DVB TEvet/Var
    DVB CEvet/Var

Diyor ve hatta açıklamaların en sonunda tekrardan;

Diğer ÖzelliklerDVB-S2 MPEG4 HD, DVB-T MPEG2*, DVB-T MPEG4*, DVB-S HD+ desteği (Astra) , Wi Fi Smart Screen

Diyor...
    Bu bilgiler dahili uydu alıcı bilgileri değil mi?
    DSmart kartımı takıp kullanamaz mıyım Bimeks in 7007 sinde?

Bir de en can alıcı soru. Bir yerde kutusu bile açılmamayı paralel ithalat HX850 buldum. 2950 TL ye

Siz olsanız paralel ithalat Sony yi mi yoksa distribütör garantili Philips PFL7007 yimi (2800 TL) tercih ederdiniz?

Hocam yapma etme ya.ne paralel ithalatı?N'aptın sen?maceraya mı atılmak istiyorsun?3000 lira para verip risk almak bence cesaret değil büyük cesaret.Eğer ilerde sorun yaşarsan o zaman beni anarsın çile çekerken.
    tabiki dist. garantili phil 7007 al.İnan en az sorunlu tv'lerden biri

• Ben de sıcak bakmıyorum açıkçası paralel ithalata. Ama şu Bimeks de ki fiyata model bilgisinde PFL7007K yazan bir yer bulsam şuan alacağım. Bimeks dekinde PFL7007 yazıyor ve uydu alıcısız olduğu söyleniyor model kodunun sonunda K olmayanların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POSEIDON -- 12 Şubat 2013; 23:29:50 >
  • ben bimeksten aldım arkadaşım internet üzerinden..

almadan önce bimeks mağazadan teyit etmiştim 7007k olduğunu.. mağazada 3150tl %10 hediye çekiyle aşağı yukarı web fiyatına geliyor.. çeki kullanmayacağım için
    webten almak daha uygun geldi bana.. kargo yarın gelir büyük ihtimalle.. burdan kesin bilgi veririm dahili uydu alıcısıyla ilgili..
  • Süper!
    Sizden haber bekliyor olacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakankaran

quote:

Orijinalden alıntı: darknessjack

Basis35,

O dediğin şartlarda kullanıyorum ben, Henüz bir yansıma görmedim. Sen söyleyince yine baktım ama böyle bir sorun yok.

Silversmith,

7007 bence çerçeve bakımından, 6877 ve PDL-pfl 6907 ile birlikte çok şık bir TV bana göre. Ayrıca birisi TN panel diğeri IPS. 7007'de korumasız panel, bu yüzden görüntünün ne derece sağlam olduğu aşikar. Amblight olayını bence çok düşünmüştüm 3 taraflı olması konusunda. Ama TV yi aldıktan sonra amblightı çok aramadığımı farkettim. Bazen açıyorum bazen kapatıyorum. Ayarlardan Amblight parlaklığı ve dinamiği fulledim. Amblight açıkken bir kısmıda üstüne yansıyor haberiniz olsun. Son olarak 2599 liraya çıkan adam 7007'yide ciddi ciddi düşünmeli. Valla ben çok memnunum. Şaka maka 8007 de iyi düştü ama ha.

Önemli NOT : Tasarımla avlanmayın, ne olursa olsun tasarıma kurban gitmeyin. En iyi görüntüyü, performansı sorun çıkarmama olasılığını ve en iyi fiyatı kollayın. Firmalar sizi buradan yakalıyor. İncecik, şık, gel beni al diyen tasarımlar yaparken malzemedende ederi kadar çalıyor. Şahsi fikrim ; En kötü tasarıma en iyi performansı görüntüyü sorunsuzluğu koysunlar, bugün gidip almayan namerttir. Plazma ya da Tüplü TV falan sevemiyorum, beğenmiyorum görüntüsünü hoşuma gitmiyor. Vividci saturcü bilmem ne de değilim. Ama size tavsiyem hiçbir fonsiyonu getirisi olmayan tasarım karmaşına kurban gitmeyin.

Sayın verdiğiniz bilgiler için teşekkürler bu tn panel ips panel demişsiniz 7007 tn panel diğerleri ıps mi oluyor ?

7007 full led diğerleri edge led diye biliyorum bu iyi bir şey değil mi ?

samsun es 8000 ile 7007 yi kıyaslarsanız ortalama bir kullanıcı bakımından hangisi iyidir

ambilightın iki taraflı olması çok sıkıntı değil değil mi bir 6877 modelinde siyah ekranda pembe çizgi var demişler o yüzden 7007 almak istiyorum tavsiye eder misiniz sağolun sorularımla sıkmadım inşallah.

- 7007 ips paneldir, 6000 serisi tn paneldir. ips panel korumasız ve daha nettir. Tn panel ise korumalı ve netliği ips ye göre düşüktür.

- 7007 full led değildir, Edge ledtir. Full led tabiki tartışmasız mükemmeldir. Edge led ise genelde sorunlu olsada o da kendince normal standart sistemden daha iyidir.

- Ben zaten es7000 almayı kafaya koymuştum, gidip test edince ve karşılaştırınca fikrimden vazgeçtim. 7007 e yöneldim, forumlardaki yorumlarıda okudum fikir aldım sordum konuştum derken. Bir daha kontrol ettim ve 7007 aldım. Evet ben her bakımdan 7007 derim.

- Amblightın iki taraflı ya da 3 taraflı olması beni hiç rahatsız etmiyor, zaten dinamiği ve parlaklığı en üste getirince ışıklar daha bir güçleniyor. Tv nin üst tarafına dahi bariz derecede vuruyor. Pembe çizgi resim formatından dolayı kaynaklanmıştı, onu Tv izlerken ya da başka şeyler yaparken görmezsiniz.

- 7007 i tavsiye ederim, yalnız tavsiyelerimin şartları var; Kendin test etmelisin almadan evvel, 3D aktif görüntüsü, usbden film oynatma. Ps3 ile oyun içi görüntüleme vs. Buna göre razı olursan alacaksın.

- Bu arada basis nickli arkadaş, sana o kadar uzunca mesaj yazmışım yorulmadan üşenmeden. Bir cevap bile vermeden direk soru yağmuruna tutmuşsun diğer kişileri. Bilseydim valla yazmazdım, resmen duvara konuşmuşum ! Neyse bu da bana ders olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: basis35

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

quote:

Orijinalden alıntı: basis35

anlaşıldı bana 46inç yolu gözüktü. 6877-5507-7007 arasında kararsız kaldım. Bazı sayfalarda 5507 ile 7007 arasında görüntü açısından pek bir fark olmadığını ve o kadar fark vermeye gerek olmadığını söyleyenler var. İki tvyi bilen yada kullanan ne tavsiye eder. Ben tvnin mediplayer özelliklerini hiç kullanmıcam benim için resim kalitesi önemli. Acaba o yüzden mi 5507 önerdiler bana

Valla ben de tv alma arifesindeyim. Ancak led-lcd'nin devri 3 sene sonra kapanır ya da azalır onun için ben fazla para vermek istemiyorum. Çünkü hepsi bir birinden az ya da çok sorunlu tv'ler. Albani üstad 5507 f/p olarak bu paneli öneriyor. 7007 daha iyi ancak oled çıkma ihtimali olmasa 8007 dahi alınır, en az 10 sene kullanılır. Tabii bütçeler de problem yok ise her zaman en iyisini kullanmak insanı mutlu eder orası ayrı.

- Bu iş gerçekten şaşırtıcı... Bugün gene SKYRIM oynadım ps3 te yemin ederim LAG mag kendiliğinden tamamen kayboldu, nasıl oldu nasıl etti bilmiyorum ve 2. bir şok daha ; Oyundayken 2D - 3D ye çevirdiğim zaman keskin bir lag giriyordu yana benim gibi hassas oyunculara oyun oynatmayacak cinsten, Şimdi bu lag olayı düzeldi ya dur dedim birde 3D ye çevireyim bakayım nasıl olacak. Ve sonuç inanılmaz ! Neredeyse yok gibi aşırı derecede azalmış, var ama o şekildede oynayabileceğin cinsten, Prof dövüş oyuncusuysan dövüş oyunları dışında rahatsız etmez. Ki bakın SKYRİM grafik bakımından şu anda en iyi en detaylı 3 oyun içerisindedir ve sağlamda ekran kartı ister. Yoksa oynayamazsınız. Bugün ciddi anlamda şok yaşadım acaip sevindim.

- 46pfl7007 için son güncel diyeceklerim şunlar : SD kanallar izlemesemde çok kişi tarafından beğeniliyor ve bencede gayet güzel. HD kanallar muhteşemin muhteşemi ! Kendi uydusunu kullanıyorum ben. 2D- 3D dönüştürümü güzel fakat bu özelliğin bir şartı var. O da '' Ben filmini dönüştürürüm ama bana adam gibi değecek bir film ver, aksiyon vs. tarzı yani dram filmlerinde 3d derinliği kim ne yapsın , abi adamın gözyaşları ekrandan çıkıyo ya falan )

- Orjin 3D performansına gelince, 46'' olanı bana daha yakından bakabilirsin diyor, ya da 55'' al beni uğraştırma diyor :). Çok güzel valla gayet net, derinlik herşey harika. Perdeleri sağlam kapatıp oda ışıklarını söndürüyorum sonra açıyorum amblight eşliğinde... bazende amblight olmadan. Dün ''A Christmas Carol '' izledim nefisti ! Ama keşke 55'' alsaydım diyorum yine ara sıra. Ps3 performansı artık benim için harika !

- Silver abi sana tavsiyem, kendimin zamanında yapmadığı bir tavsiye ama ucuz atlattık. Ps3 ünü al git mağazaya dene abi. Kimse sana olmaz demeyecek ! Dene valla, USB belleğinide alıp test etmek istediğin filmleride yanına al testini yap. Ayrıca bir mesele var eğer olursa sana özelden ulaşacağım gerekli nüanslar için

7007 yi bende düşünüyorum alternatiflerim arasında. Şu an en iyi tvyi alsak zaten 1 seneye kalmaz daha yenisi çıkacak bunun sonu yok. ben 37pfl5405 lcd tvmi 1650 liraya almıştım mesela :)

Sormak istediğim şey bu tvde evde kullanımda yansıma olayı nasıl sizde. Ben pencere karşısına koyacağım tvyi mecburen. O açıdan soruyorum

başkası olmasın ben her yazdığın şeye cevap yazıyorum zaten alıntıları ile birlikte. Sürekli sana sorup sıkmak bir yana diğer kullanıcılarında görüşlerine önem veriyorum. Yoksa alıntılarımdan gördüğün gibi her cevabına karşılık vermişim. Allah razı olsun bıkmadan cevaplıyorsun. Üzüldüm şimdi

• merhabalar;

Mağazalarda gerçekci bir karşılaştırma pek mümkün gözükmüyor ....
    Önceki televizyonum d8000 idi. şimdi es7000 ile pfl7007 arasında kaldım, kararsızlık sebebim; d8000 deki sd yayın bana yeterli seviyede başarılı geliyordu ve parlaklık, canlılık, keskinlik, netlik özellikle hd yayınlarda çok iyiydi. Philips daha "doğal" resim üretiyor diye biliyorum ancak bu "doğal" resim üretmesi samsung a göre canlılık-parlaklık-keskinlik konusunda samsungdan geriye mi atıyor 7007 yi? yardımcı olacak yorum yapacak arkadaşlara teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuftaner

merhabalar;

Önceki televizyonum d8000 idi. şimdi es7000 ile pfl7007 arasında kaldım, kararsızlık sebebim; d8000 deki sd yayın bana yeterli seviyede başarılı geliyordu ve parlaklık, canlılık, keskinlik, netlik özellikle hd yayınlarda çok iyiydi. Philips daha "doğal" resim üretiyor diye biliyorum ancak bu "doğal" resim üretmesi samsung a göre canlılık-parlaklık-keskinlik konusunda samsungdan geriye mi atıyor 7007 yi? yardımcı olacak yorum yapacak arkadaşlara teşekkürler...

benim fikrime göre sony,tosh,philips,pana, üst segment ürünler lg,samsung vb ürünlerde bunlara alternatif olacak ürünlerdir. Yani bmw mercedes,audi alamıyorsan renault,opel,ford gibi araba bakarsın onun gibi birşey

ben philipsçiyim sonyi yüksek fiyat politikasından dolayı bütçem olmadığı için en iyi alternatifi philips olduğunu düşündüğüm için ilk etapta phil düşünürüm her zaman

ama lg ve samsungu ne kendim alırım ne çevreme öneririm
    Ama bunlar tabii ki tercih meselesi smarttır,dtsdir,mkvdir bunlar senin için birinci plandaysa o zaman işler değişir
    Tvnin öncelikli olarak en önemli işi görüntü kalitesidir

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuftaner

merhabalar;

@basis35

yorumuna sonuna kadar katılıyorum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 14 Şubat 2013; 15:15:08 >

• quote:

quote:

quote:

Basis35,

O dediğin şartlarda kullanıyorum ben, Henüz bir yansıma görmedim. Sen söyleyince yine baktım ama böyle bir sorun yok.

Silversmith,

7007 bence çerçeve bakımından, 6877 ve PDL-pfl 6907 ile birlikte çok şık bir TV bana göre. Ayrıca birisi TN panel diğeri IPS. 7007'de korumasız panel, bu yüzden görüntünün ne derece sağlam olduğu aşikar. Amblight olayını bence çok düşünmüştüm 3 taraflı olması konusunda. Ama TV yi aldıktan sonra amblightı çok aramadığımı farkettim. Bazen açıyorum bazen kapatıyorum. Ayarlardan Amblight parlaklığı ve dinamiği fulledim. Amblight açıkken bir kısmıda üstüne yansıyor haberiniz olsun. Son olarak 2599 liraya çıkan adam 7007'yide ciddi ciddi düşünmeli. Valla ben çok memnunum. Şaka maka 8007 de iyi düştü ama ha.

Önemli NOT : Tasarımla avlanmayın, ne olursa olsun tasarıma kurban gitmeyin. En iyi görüntüyü, performansı sorun çıkarmama olasılığını ve en iyi fiyatı kollayın. Firmalar sizi buradan yakalıyor. İncecik, şık, gel beni al diyen tasarımlar yaparken malzemedende ederi kadar çalıyor. Şahsi fikrim ; En kötü tasarıma en iyi performansı görüntüyü sorunsuzluğu koysunlar, bugün gidip almayan namerttir. Plazma ya da Tüplü TV falan sevemiyorum, beğenmiyorum görüntüsünü hoşuma gitmiyor. Vividci saturcü bilmem ne de değilim. Ama size tavsiyem hiçbir fonsiyonu getirisi olmayan tasarım karmaşına kurban gitmeyin.

Sayın verdiğiniz bilgiler için teşekkürler bu tn panel ips panel demişsiniz 7007 tn panel diğerleri ıps mi oluyor ?

samsun es 8000 ile 7007 yi kıyaslarsanız ortalama bir kullanıcı bakımından hangisi iyidir

ambilightın iki taraflı olması çok sıkıntı değil değil mi bir 6877 modelinde siyah ekranda pembe çizgi var demişler o yüzden 7007 almak istiyorum tavsiye eder misiniz sağolun sorularımla sıkmadım inşallah.

- 7007 ips paneldir, 6000 serisi tn paneldir. ips panel korumasız ve daha nettir. Tn panel ise korumalı ve netliği ips ye göre düşüktür.

- 7007 full led değildir, Edge ledtir. Full led tabiki tartışmasız mükemmeldir. Edge led ise genelde sorunlu olsada o da kendince normal standart sistemden daha iyidir.

- Ben zaten es7000 almayı kafaya koymuştum, gidip test edince ve karşılaştırınca fikrimden vazgeçtim. 7007 e yöneldim, forumlardaki yorumlarıda okudum fikir aldım sordum konuştum derken. Bir daha kontrol ettim ve 7007 aldım. Evet ben her bakımdan 7007 derim.

- Amblightın iki taraflı ya da 3 taraflı olması beni hiç rahatsız etmiyor, zaten dinamiği ve parlaklığı en üste getirince ışıklar daha bir güçleniyor. Tv nin üst tarafına dahi bariz derecede vuruyor. Pembe çizgi resim formatından dolayı kaynaklanmıştı, onu Tv izlerken ya da başka şeyler yaparken görmezsiniz.

- 7007 i tavsiye ederim, yalnız tavsiyelerimin şartları var; Kendin test etmelisin almadan evvel, 3D aktif görüntüsü, usbden film oynatma. Ps3 ile oyun içi görüntüleme vs. Buna göre razı olursan alacaksın.

- Bu arada basis nickli arkadaş, sana o kadar uzunca mesaj yazmışım yorulmadan üşenmeden. Bir cevap bile vermeden direk soru yağmuruna tutmuşsun diğer kişileri. Bilseydim valla yazmazdım, resmen duvara konuşmuşum ! Neyse bu da bana ders olsun.

çok sağolun şu an fiyatları 3 bin civarı biraz yüksek benim bütçeme göre 2.500 civarı fiyat performans olacaktır , teşekkürler

• @hakankaran

haftasonu teknosa da fiyat 2899 TL idi..bence, acelen yoksa birkaç ay daha bekle senin istediğin fiyatlara gelebilir 46pfl7007..2500 TL seviyelerine gelirse de tam bir F/P ürünü olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 14 Şubat 2013; 15:21:27 >
  • quote:

quote:

quote:

Basis35,

Silversmith,

6877 IPS değil mi? Görüntü açıları neden başarılı ki o zaman? TN ++?

7007'nin çerçevesi çok hoş fakat gündüz parlama yapınca kontrastı bozar. Parlama yapmasa neyse. Cevabınız için çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.