Şimdi Ara

Philips 46PFL7007K İncelemesi (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
8
Favori
55.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Canlı modun ayarlarına derilemesine baktım, hakikaten dediğin gibi herşey 100 herşey full, sadece parlaklık 50 PMR ise orta seviye.

- 9000 serisi dediğim gibi, denk gelsem hemen alırdım. Bayağı aradım ama bulamadım. 7007 ise bana 2.664 ytl ye maloldu. Birde gelecek 6 tane aktif 3D PTA507 gözlüklerim var. Onları es geçmemeli.

- Bu arada, Amblight dışında ne gibi farkı var 8007 nin 7007 den ? Kağıt üzerinde herşey aynı, kullanılan panelde aynı. Bir tek spectra XL-3 taraflı amblight. Biliyormusun gidip 8007 de test ettim. Hemde albani ustanın stutter test videosuyla ve diğer paylaşılan siyah-hd-3d videolarıyla, tüm renklerdeki fotoğraflarla. 7007 den farkını göremedim, oynattığı videolar aynı fotolar aynı siyah seviyesi falan hepsi aynıydı.

- Sen bu TEST STUTTER i denedinmi kendi panelinde ? Yorumlarını almak isterim. Bir çok kişinin kafasını fena bozmuş teklemeler

- Çerçevesi hakikaten şık, samsung es8000 tipi gibi duruyor, ki samsungun tasarımı cidden çok güzel. Ama bizimde kapı gibi ambelaytımız var. Bu ambe laytta amma layt hakkaten ha

Foto makinam yok dostum, telefonumda eski modellerden, kamerasız ve sıradan. O yüzden şimdilik foto video paylaşımı yapamayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknessjack -- 4 Şubat 2013; 22:15:02 >

• evet fazla fark yok gibi duruyor ki pek ahım şahım farkda olmayabilir 8007 , ISF görüntü kalibrasyonu filan var. kağıt üzerinde hemen hemen aynı duruyor ama arada devasa farklar olmasada fark var tabiki. 7007 aldığına iyi etmişsin bu fiyata da gözlük almışsın valla bedava olmuş.

TEST STUTTER' i ben denemedim , 5 yıllık eski bir sd deciver kullanıyorum scrat ile birlikte ve buna rağmen bazı kanalakta görüntü hd ye yakın oluyor gelen herkesde televizyon iyiymiş senin deyip bir nazar atıyorlar !

ben gelende hd film izlerim. ne normal yayınlarda, ne hd yayınlarda, ne de oyunlarda hiçbir şekilde hız sorunu yaşamadım bu nedenle gerek de duymadım bu teste.
    aldığımda ışık sızması problemi var mı diye öylesine kontrol etmiştim , full led oduğu için böyle bir sorun yok zaten ,
    flatpanelshd deki görüntü ayarlarını yaptım ve kişisel ayar mükemmel oldu , ben doğal modda bile tv seyretmem. bana göre en iyi görüntü gerçeğe en yakın görüntüdür. kırmızı parlak kırmızı olmayacak gerçek dünyada kırmızı kazak neyse tv de de o şekilde gözükmeli, bu nedenle flatpanelshd deki ayarlar siyahın en iyi görüntelendiği vs.. ayarlar. ben o ayarları kullanıyorum.

sen tv ne iyi ba kgüzel tv , hd film izle keyfine bak hd filmde sorun yaşamıyorsan başka bir şey karıştırmana gerek yok, birde oyunlarda lag varsa, bazı ayaralrı kapatmalısın, gürültü azaltmay- parazik azaltma vs. kapat , mükemmel contrats ı minumum yap, arka ışığı standart yap, renk geliştirmeyi normal yap, 800 hz clear aktif olsun, bir kaç ayar daha vardı sanırım görüntüye etki etmeyen ayarları kapat bir kaç ayar dışında hepsi kapalı olsun ozaman lag sorun ortadan kalkacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ati39

quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

quote:

benim bu konuda önceliğim sony hx850 sonra da philips 7007 hatta mümkünse 8007... samsung u hiç düşünmüyorum ..aralarında 1000 TL kadar fark var şu anda...ikisi de iyi tv ler kesinlikle..bu karara 3 ay tv araştırmalarımdan sonra karar verdim..

8007 AL keyfine bak. derim ben. hx850 den daha iyi renk verir. uçıarsın o tv ile .
    ahh bulabilsen de keşke 9706 alsan.

tşk.ler arkadaşım..philips 55pfl8007 4 binlerin altına düşse f/p olarak süper bir ürün olacak ..bir de bu serinin neden 46 inç olanı Türkiye ye gelmiyor?

55 geliyor sadece.
    sen güzel yoldasın bence
    hx850 alabilirsin flasıhını yanına al hız , oyun, hd film performansı testini kesinlikle yap ve parana ve göz zevkine göre teknomarketten hx850 ya da 8007 den birini al fazla para vermek istemiyorsan en son olarak da 7007 terihin olmalı,

• quote:

quote:

quote:

quote:

benim bu konuda önceliğim sony hx850 sonra da philips 7007 hatta mümkünse 8007... samsung u hiç düşünmüyorum ..aralarında 1000 TL kadar fark var şu anda...ikisi de iyi tv ler kesinlikle..bu karara 3 ay tv araştırmalarımdan sonra karar verdim..

8007 AL keyfine bak. derim ben. hx850 den daha iyi renk verir. uçıarsın o tv ile .
    ahh bulabilsen de keşke 9706 alsan.

tşk.ler arkadaşım..philips 55pfl8007 4 binlerin altına düşse f/p olarak süper bir ürün olacak ..bir de bu serinin neden 46 inç olanı Türkiye ye gelmiyor?

55 geliyor sadece.
    sen güzel yoldasın bence
    hx850 alabilirsin flasıhını yanına al hız , oyun, hd film performansı testini kesinlikle yap ve parana ve göz zevkine göre teknomarketten hx850 ya da 8007 den birini al fazla para vermek istemiyorsan en son olarak da 7007 terihin olmalı,

almışken iyisini alayım diyorum arkadaşım.. o yüzden biraz daha bekleyecem..3 ay bekledik zaten..nisan gibi 2013 modeller gelir ..sanırım fiyatlarda biraz da düşme olur..belki de bir 55pfl8007 kaparız :) ..bu arada siz görüntü kalitesi olarak, 8007 nin hx850 den daha iyi mi olduğunu söylüyorsunuz? ben daha çok görüntü kalitesine önem veriyorum çünkü ..diğer ıvır zıvır şeylerle uğraşmıyorum.. :)

• Evet şu 55pfl8007 güzel bir fiyata gelsede yaza doğru alsak.Ama örneğin geçen yılki tv'ler bile piyasadan kalkarken 4000-4500 liranın altına düşmedi,sonra o fiyatlardan piyasadan silindiler.Samsun55d7000-8000 vs vs.Umarım bu yıl da aynısı olmaz.55pfl8007 4000 liranın altına düşecek gibi görünmüyor.
  • evet fiyatları çok düşürmeden o seriyi bitiriyorlar bir şekilde..daha yüksek fiyata yenilerini piyasaya sürüyorlar dediğiniz gibi.ama ben yine de bekleyecem ..55pfl8007 için 4bin TL altı ya da civarı ..46hx850 için de 3000 TL altı fiyatlarına düşmesini bekleyecem ..olmazsa da canımız sağolsun napalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 5 Şubat 2013; 11:49:27 >
  • ati39
    İKİ TV de iyidir. sony h850 nin kullancısı çok forumda. başlığa göz atabilirsin. alan herkes herşeyiyle memnun.
    8007 de iyi bir tv her ikisinin de artısı eksisi vardır mutlaka fırsat bulduğunda her ikisini tekno marketten yanında götürdüğün flash diski takıp dene derim.

ben philips kullandığım ve renk paletini sevdiğim için 8007 alırdım. philips yerine de alacağım tek marka sony h850-950 olurdu.. ki daha önce de zaten bu iki marka üzerinde araştırma yapıyordum , param yeterli olmadığından sony hx820 ve philips in yüksek modellerinde bakarken 9705 i uygun bulunca hemen atladım aldım. rahata erdim :))

Dediğim gibi tamamen tercih meselesi iki tv de iyi, h850 nin kalitesi vs.. kanıtlanmış bir tv , ancak 8007 kullanan pek yok forumda , h850 ye göre 8007 eksileri artıları nedir tam net bir çalışma -karşılaştırma yok bu da alacak insanlar için bir dez avantaj , tv seçiminde kullanıcı yorumları önemlidir.. Bunu da kendin görererek test ederek ve yabancı test sitelirinde her iki tv yi karşılaştırarak anlarsın ben şimdi ne söylesem yalan olur çünkü.

http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1336720019

http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1351581763

burada iki tv nin incelemesi var. resimlere bak , birde google translate den parça parça yazılar çevir ve inclemeyi oku . sana çok daha iyi bilgi verecektir. aşağıdak paragrafları okuduğumuz zaman hx850 nin çok az sorunu olan bir tv olduğunu anlayabiliyoruz,

8007 nin incielemesinin son paragrafı :

Philips, bu, bir "Akıllı TV Premium" olarak adlandırıyor ama biz tam olarak "prim" için standları ne emin değil. Belki de oldukça çok değersiz bir şey için bir prim ödemek olduğunu işaret? . Sadece çok az sayıda uygulama bulunmaktadır ve sadece bazen kullanılabilir eseridir özellikleri olduğunu. USB kayıt ve DLNA güzel eklemeler vardır ama bunun dışında paketi geri kalanından Philips'in 8 serisi TV'ler ayarlamak için biraz yok. Ambilight hâlâ eşsiz olduğunu ama bunu gibi olsun veya olmasın kendiniz için karar vermek zorunda. Bu resim kalitesi gelince, out-of-kutusu ayarlarını hala korkunç. Bu TV sektöründe norm bugün. Ama biz hoş bir iki ISF Gündüz ve ISF Gece renk profilleri çok küçük renk sapmaları ile çok doğru bir resim özellikleri sunmak olduğunu görmek şaşırdık. Biz alkışlıyoruz ve bu gelecekte TV'ler kalmak umuyoruz böylece bu yıl içinde Philips'in başlıca sorunlardan biri olmuştur.

HD görüntü kalitesi net ve tepki süresi 8007 spor ve oyun için iyi bir TV yapar ortalamasının üzerindedir. Hardcore oyuncular muhtemelen hala plazma TV'ler bulunan girdi lag düşük düzeylerde tercih edecektir. Biz renk geçişleri ama ciddi bir şey ile bazı sorunlar fark. Biz de koyu renkleri tonları kahverengi almak eğiliminde olduğunu fark. Biz kalibrasyon sonrasında etkisini azaltmak için başardık ama sorun bir ölçüde kaldı. Ayrıca, 3D görüntü kalitesi hala karışma bir çok yüksek lisans (gölgelenme görüntüleri) aşağı tarafından düzenlenen ama bu tüm aktif 3D tabanlı LCD / LED modelleri için geçerli olduğunu. All in all, Philips 8007 ISF renk profilleri sağlayarak ileriye taşındı ve biz bu gerçeği heyecanlıyız. Smart TV platformu tarafından herhangi bir standart tavsiye değildir ama Philips pek çok alanda oldukça iyi görüntü performansı ile modern görünümlü TV yarattı yoksayarsanız.

hx850 nin son paragrafı

Sony, Monolithic yaklaşımı zarif bir TV yarattı. TV, minimalist, temiz ve görünür bir eklem olmadan. HX850 ilk Google TV hazır modeldir ancak Sony'nin Google TV kutuları gelene kadar biz sadece Sony'nin Bravia Internet Video platformu mevcuttur. Ne yazık ki, pek değişmedi ve hala cilasız hissediyor ve inanılmaz karıştırıyorsun. App kalitesi çok iyi değil ve birkaç kullanışlı fonksiyonlar tüm sınırlamaları var gibi görünüyor. Sadece hizmetler katma değer şu anda Müzik ve Sınırsız Video ve biz Sony bu yönde hareket etmeye devam edeceğini umuyoruz.

2B görüntü kalitesi söz konusu olduğunda Sony HX850 birçok alanda büyük bir sanatçıdır. Bu çok iyi bir SD görüntü kalitesi ve HD resimler harika görünüyorsun etti. Biz olsa, oyuncular için performansı etkileyebilir o sondaki overdrive ile bazı sorunları fark. Out-of-box performansı çok iyi değildi ama Sinema modu nispeten iyi renk reprodüksiyonu ile sağladı. Bizim örnek ya, hiçbir gerçek karaltı problem yaşamadım. Ancak, yansıtıcı önünde hala tipik bir oturma odasında bazı yansıması sorunlara neden olabilir, ve biz hala 3D efektler iki tarafına başınızı eğin yalnızca birkaç derece kaybolmak yapar Sony'nin 3D uygulaması ile memnun değil. .

Sonuçta, Sony HX850 birçok alanda büyük bir TV. Biz şeyleri (biz daha sonra yorum güncelleyecek) bu yıl Sony'nin Google TV kutuları ile geliştireceğini umuyoruz böylece biz hala Bravia Video İnternet platformu kabul edemeyiz ama 2D görüntü kalitesi söz konusu olduğunda, HX850 LED modeli için kas bir yeri gösteriyor. Kesinlikle bugün birçok LED modelleri karşılaştırır ve ben HX850 büyük bir tv olduğunu düşünüyorum - Sony'nin iyi kenar biri tarihe göre LED TV - ama değer için para oranı Sony'nin en yakın rakiplerimizin bazı kadar rekabetçi değildir. Tasarım ve ek özellikler için ekstra ödeme değer ya da olsun, biz size bırakıyorum.

bu da BENİM TV 9705 in incelemesinin sonuç bölümü. BU DA EKSTRA OLSUN :))

Philips'in yeni high-end modeli, 9705H, multimedya özellikleri bir dizi var ama biz Philips 8605H yorum aynı sonuca geldik. DLNA ve USB işlevi oldukça iyi. NET TV internet hizmetleri çok sınırlı olan ve internet tarayıcısı çok yavaş ve hiçbir flaş var. Bu iyi bir neden için web siteleri ve bazı web sitesi tasarımları kadar tarayıcı da Messes girmek üzere uzaktan kumanda kullanmak da sinir bozucu.
    Philips 9705H en gelişmiş LCD / LED teknolojisi bugün bazı ve geçen yılki 9704H göre birleştirir, 9705H bir gelişmedir. Görüntü kalitesi daha aşırı ve daha dengeli ve doğal. Standart ayarlar büyük değildir ancak kalibrasyon sonra biz çok daha iyi bir sonuç ile sona erdi ve 9705H 2009 line-up dan 9704H daha kalibre etmek çok daha kolaydır.

Philips 9705H Black derinliği mükemmel - daha az şey. LCD paneli ile tamamen karanlık bir odada, ışık yok fişleri. Gölge detaylandırma - koyu renklerde ayrıntıları - adil ama bazı gölge detayları, çünkü yerel karartma sistemi kırılır. Lokal kısma bölgelerden Halo ya da ortadan kaldırıldığı. Renkler biraz bile kalibrasyon sonrasında doygun kalır rağmen Renk sunumu iyi. Tepki süresi hızlı ve arka ışıklandırma tarama sistemini önemli ölçüde yanıt süresini geliştirir. Ne yazık ki arka ışıklandırma tarama sistemi devreden yüzden eğer ClearLCD çerçeve interpolasyon ile eşleştirilmiş böylece arka ışıklandırma tarama sistemi.

Karışma 3D oyun ve 3D filmler çok görünür olduğundan 9705H 3D görüntü kalitesi beni ikna etmedi. 3D paketi (3D vericisi ve 3D gözlük ile) ayrı ayrı satın aldığı toplam maliyet ekler. Samsung ve Sharp 3D LED / LED modelleri ile karşılaştırıldığında, Philips fazla karışma var. Ama Samsung ve LG'nin 3D LCD / LED modelleri ile karşılaştırıldığında, Philips az karışma var. Philips 9705H güzel SD ve HD görüntü kalitesi ile iyi bir TV. 3D görüntü kalitesi yeterince iyi değil. LED yerel karartma sistemi mükemmel siyahlar üretir ama bazı sorunlar gibi haleler ve hareketli görüntülerde detay gölge eksikliği gibi kalır. Tüm Philips 9705H Tüm geçen yılki 9704H modeline kıyasla bir iyileşme kesinlikle ilginç bir LCD TV ve.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 5 Şubat 2013; 15:57:27 >

• @bigboss

emeğin için teşekkürler..hx850 yi az çok tanıyorum..bu arada hx950 yi de beklemek lazım..gerçi oda çok uçuk fiyatlardan piyasaya girer..2011 model hx 920 serileri bile yüksekten uçuyor hala ...8007 dediğiniz gibi pek kullanan yok forumda..ama bir şekilde takipteyim onun için de ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 5 Şubat 2013; 14:15:54 >
  • philips gerçekten iyi tv üretiyor en ezından daha az sorun çıkarıyor bazı ürünler için 8007 serisi için keşke 40 yada 42 inç getirseler tabi varsa en azından uygun fiyata diyip alınabilir olur özellikleri de dğer tv lardan aşağa değil sağdan soldan incelediğim kadar
  • ati39

ne demek yararlı olduysa ne mutlu bize.
    bu arada

yukarıdaki mesajımda
    hx850 nin çok az sorunu olan bir tv olduğunu anlayabiliyoruz, diyecekken yanlış yazmışım. buradan düzeltiyorum. doğrusu buradaki gibi. kullanıcı yorumları ve teste bakarak hx850 az sorunlu bir tv olduğunu söyleyebiliriz, 8007 içinde gayet güzel şeyler söylemiş inceleyen kişi. resimlere bakarsan zaten contrast olarak oldukça başaralı. .
  • 3,20 - 3,50 mt izleme mesafesi için 42mi daha uygun 46mı? birde tv tam pencerenin karşısında olacak led mi daha iyi (yansıma olmaması için) yoksa plasma mı? bu tvyi pencere karşısında kullananlar deneyimlerini yazabilir mi
  • plazma güzeldir ama ilk başlarda çok zahmetlidir. uğraşamam dersen hiç yanaşma , buzzing cınını sıkabilir.
    led olur ve senin odaya EN AZ 46' olur. sakın 42 alayım diye hata yapma. çok küçük çünkü.
  • zaten şu an evdeki lcd 37inç. 2,5 yaşındaki oğluma soruyorum atahan büyük tv alalım mı diye. baba bu çüçük diyo :) 42 düşünüyordum ama duvara asacağım için 46 iyidir diyorum. 6877 nasıl fiyatı biraz daha uygun 7007 den
  • Allah bağışlasın. benimde 4.5 yaşında ve 15 aylık iki kızım var :)

6877 kullananlar genel anlamda memnun. 7007 haliyle daha iyi bir tv . alırken ölü piksel , haddinden fazla ışık sızması var mı diye inceleyip öyle alın yinede
    aynı fiyata 7007 de bulunabiliyor indirimler oluyor çünkü. tercih sizin tabi.
  • peki bu ölü piksel ışık sızması vb sorunlar için değişim hakkı olması açısından netten almak daha mı mantıklı sizce. 7 gün muhabbeti var ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

peki bu ölü piksel ışık sızması vb sorunlar için değişim hakkı olması açısından netten almak daha mı mantıklı sizce. 7 gün muhabbeti var ya

Hocam netten çok ürün almış ve 7 gün içinde koşulsuz iade hakkını kullanan biri olarak eğer tv geldiğinde ne yapacağını hangi testleri uygulayacağını,servisten neler isteyeceğini biliyorsan hiçbir sorun yok.Hatta bazen daha avantajlı olabiliyor.Örneğin cihazda sorun yok ama beğenmedin hooooop iade et.Mağazadan alırsan sıkıntı halinde servisin tutanağıyla değişim yaptırabilirsin ancak.Eğer mağaza ile internet arasında çok fiyat farkı yoksa ve de kesinlikle kafaya koyduğun bir ürünse git mağazaya kendi ellerinle kutuyu görerek al.Ama dişe dokunur fiyat farkı varsa internetten almanda bence sakınca yoktur.Ben her 2 led tv'mi de internetten aldım sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orada Olmayan Adam -- 6 Şubat 2013; 11:42:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

quote:

peki bu ölü piksel ışık sızması vb sorunlar için değişim hakkı olması açısından netten almak daha mı mantıklı sizce. 7 gün muhabbeti var ya

Hocam netten çok ürün almış ve 7 gün içinde koşulsuz iade hakkını kullanan biri olarak eğer tv geldiğinde ne yapacağını hangi testleri uygulayacağını,servisten neler isteyeceğini biliyorsan hiçbir sorun yok.Hatta bazen daha avantajlı olabiliyor.Örneğin cihazda sorun yok ama beğenmedin hooooop iade et.Mağazadan alırsan sıkıntı halinde servisin tutanağıyla değişim yaptırabilirsin ancak.Eğer mağaza ile internet arasında çok fiyat farkı yoksa ve de kesinlikle kafaya koyduğun bir ürünse git mağazaya kendi ellerinle kutuyu görerek al.Ama dişe dokunur fiyat farkı varsa internetten almanda bence sakınca yoktur.Ben her 2 led tv'mi de internetten aldım sıkıntı yok.

sizde sanırım 6877 vardı.. 6877 ile 7007 arasında kararsız kaldım

• quote:

quote:

quote:

sizde sanırım 6877 vardı.. 6877 ile 7007 arasında kararsız kaldım

İki ürün arasında görüntü olarak öyle ahım şahım bir fark olduğunu sanmıyorum hocam.Daha önce her 2 cihazı da inceleyip test eden arkadaşların yorumudur bu aynı zamanda.7007 aktif gözlük kullanır kutudan 1 tane gözlük çıkar 2 taraflı sadece yanlarda amboş vardır.6877 pasif gözlük kullanır kutudan 4 gözlük çıkar, 3 taraflı yani üstte de amboş vardır.6877'nin bazılarında sorunlar daha fazla gibi denk gelebiliyor. ama 7007'den ben pek şikayet okumadım.Ben olsam şu anda hangisini alırdım?yine 6877 alırdım.

• quote:

quote:

Çok doğru zaten Philips 3D Smart LED TVler en az sorun çıkartan televizyonlar, üstelik 7007 alırsanız zaten ışık sızması vs gibi samsung ve lg'nin yarattığı sorunlarla karşılaşmazsınız.

• güncelleme ile dual mkv filmler için ikinci ses seçeneği gelmiş yeni farkettim. Artık tek sorun DTS kaldı onuda Audio Converter + mkvmerge GUI ile hallediyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.