Şimdi Ara

Philips 46PFL7007K İncelemesi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
8
Favori
55.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu akşam samsung 40es 8000 siparişi verildi ürün geldinde bir incelemesini yapmayı düşünüyorum tabi forumda yoksa internetim arizali olduğu için giremiyorum superonlinede sorun var galiba ürün geldiğinde hangi kontrolleri yapmaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diveman

şu anda kliksadaki fiyat baya uygun gibi görünyor...

http://www.kliksa.com/urun/philips-46pfl7007k-46-3d-max-dvb-t-c-s2-smart-led-tv/900336986
    Eğer imkanınız varsa 55PFL8007 alın
    en kötü 46PFL7007 alın,

Philipsin 6000, 5000, 4000 serilerini almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inclc -- 28 Ocak 2013; 9:36:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elkun

Arkadaşlar bende bu tvyi almayı düşünüyorum salon için.Bugün gidip teknosada pfl5507 modelini inceledim.Bu modelide çok beğendim ama 3d için aynısını söyleyemicem. Görüntü hep titriyordu. 5 dakika bakamadım başım ağrıdı.7007 içinde geçerli mi yoksa aralarında fark var mıdır?

Ben dün wrath of the titans hlf sbs 1080p 17 GB .mkv izledim 46PFL7007 ile.
    türkçe alt yazı .str UTF-8 formatında.

filmin tamamı 3d di zaten, bazı sahnelerde derinlikler çok iyidi, filmin sonlarında doğru olay iyice koptu dışarı çıkmalar arttı, mütiş bir filmdi.

3D de hiç titreme falan görmedim.
    5000 serisi kağıt gözlüklü (Lg panel) saçma zaten.
    ayrıca pilli gözlükler baş ağrısı falanda yapmıyor ama bir film en fazla 3 saattir. sen 6-7 saat 3 d izlersen belki baş ağrısı yapabilir o konuda kesin bir bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inclc -- 28 Ocak 2013; 9:38:15 >

• @babaeski 39

meraba hemşerim ben de büyükmandıralıyım.. 3 aydır ben de tv araştırmaları yapıyorum..gitmediğim tekno market ve dolaşmadığım tekno internet siteleri kalmadı..ben daha çok 46 inç tv üzerinde yoğunlaştım..bu araştırmalarımın sonucunda Başta Sony 46HX850 olmak üzere Panasonic 50VT50E ve Philips 46PFL7007 hatta 55PFL8007 (Bu serinin 46 inç olanı yok henüz) diye sıralama yaptım..yanlarına herkesin çok sevdiği Samsung ve LG yi koymadım asla..TV de ana unsurunuz ''görüntü kalitesi'' ise kesinlikle Başta Sony olmak üzere Panasonic ve Philips düşünün derim ben..bunlardan daha iyi olanları var tabi ''Loewe'' gibi ..fiyatı da tam bir mercedes gibi :)) ''yok benim işim görüntüyle fazla olmaz ben daha çok mkv ,dts formatlarını destekleyten bir tv almak istiyorum derseniz Samsung veya LG alabilirsiniz o zaman .. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 28 Ocak 2013; 10:11:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inclc

quote:

Orijinalden alıntı: elkun

Arkadaşlar bende bu tvyi almayı düşünüyorum salon için.Bugün gidip teknosada pfl5507 modelini inceledim.Bu modelide çok beğendim ama 3d için aynısını söyleyemicem. Görüntü hep titriyordu. 5 dakika bakamadım başım ağrıdı.7007 içinde geçerli mi yoksa aralarında fark var mıdır?

Ben dün wrath of the titans hlf sbs 1080p 17 GB .mkv izledim 46PFL7007 ile.
    türkçe alt yazı .str UTF-8 formatında.

filmin tamamı 3d di zaten, bazı sahnelerde derinlikler çok iyidi, filmin sonlarında doğru olay iyice koptu dışarı çıkmalar arttı, mütiş bir filmdi.

3D de hiç titreme falan görmedim.
    5000 serisi kağıt gözlüklü (Lg panel) saçma zaten.
    ayrıca pilli gözlükler baş ağrısı falanda yapmıyor ama bir film en fazla 3 saattir. sen 6-7 saat 3 d izlersen belki baş ağrısı yapabilir o konuda kesin bir bilgim yok.

5000 serisi aktif gözlük kullanır.Panel tip tv lerde ve LGE panelde kağıt gözlük diye bir durum yok.Karton gözlük en eski 3D tekniğidir.Bu gözlükle izlenen 3D görüntüler farklı olur ve tüplü tv de bile 3D izlenebilir.Panel tip tv lerde aktif(SG) ve pasif(FPR) denilen teknik kullanılır ve yanyana veya altüst şeklindeki aynı 3D görüntüyü kullanırlar.Hem aktif hemde pasif gözlüklü tv kullandım.Kişiden kişiye göre değişmekle beraber pilli gözlükler en azından göz yorgunluğu yapıyor.3D konusunda pasif gözlük bana göre daha başarılı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ati39

@babaeski 39

meraba hemşerim ben de büyükmandıralıyım.. 3 aydır ben de tv araştırmaları yapıyorum..gitmediğim tekno market ve dolaşmadığım tekno internet siteleri kalmadı..ben daha çok 46 inç tv üzerinde yoğunlaştım..bu araştırmalarımın sonucunda Başta Sony 46HX850 olmak üzere Panasonic 50VT50E ve Philips 46PFL7007 hatta 55PFL8007 (Bu serinin 46 inç olanı yok henüz) diye sıralama yaptım..yanlarına herkesin çok sevdiği Samsung ve LG yi koymadım asla..TV de ana unsurunuz ''görüntü kalitesi'' ise kesinlikle Başta Sony olmak üzere Panasonic ve Philips düşünün derim ben..bunlardan daha iyi olanları var tabi ''Loewe'' gibi ..fiyatı da tam bir mercedes gibi :)) ''yok benim işim görüntüyle fazla olmaz ben daha çok mkv ,dts formatlarını destekleyten bir tv almak istiyorum derseniz Samsung veya LG alabilirsiniz o zaman .. :)

sağ ol hemşerim bende ilk baş philips 7007k düşünüyordum mağazada görünce görüntü kalitesi hoşuma gitti samsung aldim philips en yüksek modeli 6877 sanirsam ondan vardi samsung renkleri daha canliydi 30.000.000 :1 kontrast baya etkiliydi ondan samsung aldik yoksa direk 46inç 7007k almiştim zaten bizimkiler yemek programıyla maç izleneceği pek bir özellikleri kullanılmıycak :) yinede önerniz için teşekkürler internetim kopuk geldiğinde sony ux 850 bakıcam baya konuşulur oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: babaeski39

quote:

@babaeski 39

sağ ol hemşerim bende ilk baş philips 7007k düşünüyordum mağazada görünce görüntü kalitesi hoşuma gitti samsung aldim philips en yüksek modeli 6877 sanirsam ondan vardi samsung renkleri daha canliydi 30.000.000 :1 kontrast baya etkiliydi ondan samsung aldik yoksa direk 46inç 7007k almiştim zaten bizimkiler yemek programıyla maç izleneceği pek bir özellikleri kullanılmıycak :) yinede önerniz için teşekkürler internetim kopuk geldiğinde sony ux 850 bakıcam baya konuşulur oldu

meraba hemşerim tekrar..güle güle kullan cihazını..görüntü kalitesi olarak Sony hx850 ve Samsung es8000 yanyana koyun ve karşılaştırma yapın...sonra da sonuçları buraya yazarsınız..samsung un renkleri çok yapaydır ve vivid renklerdir...gerçekçi değildirler yani..onun yerine philips in 7007 serisi daha iyidir bana göre..renkler ve zevkler tartışılmaz kesinlikle..bu da benim nacizane bir yorumum sadece :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 28 Ocak 2013; 16:29:22 >

• quote:

quote:

quote:

@babaeski 39

meraba hemşerim tekrar..güle güle kullan cihazını..görüntü kalitesi olarak Sony hx850 ve Samsung es8000 yanyana koyun ve karşılaştırma yapın...sonra da sonuçları buraya yazarsınız..samsung un renkleri çok yapaydır ve vivid renklerdir...gerçekçi değildirler yani..onun yerine philips in 7007 serisi daha iyidir bana göre..renkler ve zevkler tartışılmaz kesinlikle..bu da benim nacizane bir yorumum sadece :))

Kesinlikle haklısın bir arkadaş disko topu diyordu Samsung'a, abartıyor demiştim ama dikkat edince cidden haklıymış.Zaten dikkat edin storelarda hep animasyon açıktır samsunglarda, animasyonları çok güzel gösterir ama normal görüntülerde o abartı kontrast ve canlılık görüntüyü çok yapay hale getirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkangl

quote:

quote:

quote:

@babaeski 39

Kesinlikle haklısın bir arkadaş disko topu diyordu Samsung'a, abartıyor demiştim ama dikkat edince cidden haklıymış.Zaten dikkat edin storelarda hep animasyon açıktır samsunglarda, animasyonları çok güzel gösterir ama normal görüntülerde o abartı kontrast ve canlılık görüntüyü çok yapay hale getirir.

samsung görüntüleri tamamen abartıdır arkadaşım..türbinlere oynar hep..sony hx850, panasonic 50VT50E ve philips 7/8 serileri daha gerçekçi görüntüler verir

• arkadaşlar hd yayın kalitesi açısından sony hx850 mi, philips 7007k mı, yada samsung 8000 mi daha iyidir? bilen yada kullanan arkadaşlarım cevaplarsa sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolmax-man

arkadaşlar hd yayın kalitesi açısından sony hx850 mi, philips 7007k mı, yada samsung 8000 mi daha iyidir? bilen yada kullanan arkadaşlarım cevaplarsa sevinirim...

görüntü kalitesi diyorsanız Sony HX850 derim ben..büyük bir teknomarkette samsung es8000 ve sony hx850 yi yanyana izledim aynı görüntü de tartışızmasız Sony HX850..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 3 Şubat 2013; 23:06:03 >
  • teşekkürler üstad..
  • Bende bir adet 46pfl7007k aldım.

- 46pfl7007k Görüntü olarak hayatımda gördüğüm en net TV, zaten HD kanal görünce şok oldum ağzım açık kaldı, pürüz yok capcanlı kaymak gibi ve aşırı keskin. SD kanalları sevmiyorum, HD varken SD izlenmez . Hoş normalde TV izlemiyorum, filmciyimdir :D ama bu TV gelince dizici oluyum ne biliyim Vadi falan izliyim, diyorum :D ---- Aktif 3D si nefis ! Başta biraz korktum, karanlık ve hafif gözlükte bulanma var gibiydi, o da filme senkron yapıyormuş başlarda onu anladım, sonra geçti tabi. Ya aşığım bu Aktif 3D ye :D En güzel yanı ne biliyormusunuz. Çok nettir aktif 3D. Her zaman bunu söylemiştim diğer yazılarımda, özellikle Aktif 3D peşindeydim ilk izlediğimden beri. Baş ağrısı yok fakat gözlerde ve kaşların hizasında bir basınç var tabi... ama izlettirmeyecek cinsten değil ben alıştım diyebilirim. Fakat şu 2D to 3D olayını ben pek beğenemedim. Yani bazı görüntülerde iyi oluyor ama genel olarak hoşlanmadım. 6877 deki çevirmeyi daha çok beğenmiştim ilk gördüğümde. Ama pasifle Aktif 3d arasında derin bir uçurum var. Bu tadı alan bırakmaz. Gözlük şarzlı, usb den şarz oluyor. İlk gelirken boş halde oluyor siz usbden bağlıyorsunuz şarz oluyor, yaklaşık 2 saatte servise hazır.

- Gelelim en önemli konulardan biri olan Ps3 konsol performansına ; Açıkçası ikinci şokuda bu testte yaşadım, görüntü mükemmel kusursuz ve parlak. Ama unutmayalım ki ps3 grafik konusunda bilgisayar gibi asla olamaz. Olduğu kadarıyla çok memnun kaldım. Kusurlara gelince, hassas ve oyun konusuna hakim kişilerin hemen anlayacağı düzeyde bir LAG var oyunda. Biraz araştırdım, automatic e almışım ben ps3 ün display settings ayarlarını, 720p ye almak gerekiyormuş. Çünkü Ps3 zaten 720p.
    Bunu yapınca Lag tamamen kaybolmadı ama minimuma inerek neredeyse yokoldu gibi birşey.
    - Ben Atari salonu çocuğuyum, profesyonel dövüş oyunları oyuncusuyum ( Kof 94-95, street fighter- double dragon neogeo – aggressors of dark kombat-Mortal Kombat-tekken vs.) buna göre lag oldumu hemen anlarım.

Test ettiğim oyunlar ;

-The Elder Scrolls V Skyrim (Çok az lag var)
    -Super Street fighter Arcade Edition ( Lag yok)
    -Tekken Tag 2 Tournament (Lag yok)
    -Mortal Kombat 9 Komplete Edition (Çok az lag var)

Can sıkıcı yanı oyundayken 2D to 3D yaptığımda belirgin bir lag giriyor. Yani oyunu oynayamayacağım cinsten. Keşke bu konuda çözüm olsa. Ama henüz gerçek 3D oyun testi yapmadım, çevirme olayı farklıdır bilirsiniz.

-Altyazı olayına çare buldum zahmetli olsada, ilgilenenlere bilgi verebilirim. Ama keşke altyazı fontu değiştirme seçeneği olsaydı, biraz daha büyük olsa iyi olurdu.
    -Tv yi bir ara sabah kalkarken açık buldum. Halbuki zamanlayıcıydı vs. Kapalıydı neden oldu anlamadım ama artık stand by da bırakmayıp işim bitince fişi çekiyorum.
    -Menü yavaş evet, bilgisayardaki grafiği kasılması gibi.
    -Laptopu PC ye HDMI ile bağladım. Görüntüden çok memnun olmadım. Araştırmalarıma göre DVI veya VGA bağlantısıyla HDMI dan çok daha güzel görüntü elde ediliyormuş. Bu konuda bilgisi olan arkadaşların bana yardım etmesini rica ediyorum. Zira PS3 konusundada varsa yardım isterim.

-Ayrıca Tv için elinizde kendi bulduğunuz Görüntü Settingsleri varsa yazarsanız çok sevinirim.
    Şimdilik bu kadar, başka sorusu olanlarıda cevaplarım. Saygılar.

• öncelikle alan herkese hayırlı olsun diyorum 7007 gerçekten güzel tv ..........

dün flashımda avatar film vardı. arkadaşla gittim. 7007taktım. görüntü modu canlı daydı. acayip haloing efect ve normal yavaş sahnalerde bile titreme ve genel anlamda fazlaca netlik kaybı vardı tv de . görüntü net değildi , sinema moduna alınca düzeldi tabi ama canlı modda bu kadar kötü performans vermesi biraz şaşırttı beni. yanımda duran arkadaşda aynı şeyi farketti ve benim tv de aynı film izlediğimiz için aradaki farkı oda farketti.

Eve gittim ve hemen 9705 tv me takıp aynı şey bende de var mı diye denedim. ancak 7007 nin aksine canlı modda da tertemiz ve net bir görüntü aldım , hızlı sahnelerde titreme sorunu yok, sonra 2500 TL ye 9705 aldığım için bir kez daha kendimi şanslı hissettim.

arkadaşımda da 9706 sı var. onun sd yayınlar 9705 kadar iyi değil, ses 9705 de çok çok daha iyi , iki tv arasında bence aman aman fark yok ancak siyah renk başarası biraz daha iyi, ve öndeki filitre daha gelişmiş, şunu gördüm philipsin 9 serisine geçince tv ler resmen çağ atlıyor başka bir şey oluyor arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 4 Şubat 2013; 8:44:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: coolmax-man

arkadaşlar hd yayın kalitesi açısından sony hx850 mi, philips 7007k mı, yada samsung 8000 mi daha iyidir? bilen yada kullanan arkadaşlarım cevaplarsa sevinirim...

Sony'i bilmiyorum ancak f/p aralığında değerlendirince, daha iyi bile olsa o fiyat verilmeyeceğine eminim. Samsung 8000 ve Philips 7000 sahibiymiş gibi biliyorum, ikisini kıyasladığımda Samsung daha canlı renk verir ama bu animasyonlarda iyidir, normal görüntüde doğallığı oldukça bozar.Zaten dikkat edersen mağazalarda Samsung televizyonlarda çizgi film oynar genelde, aşırı yüksek kontrastı müşteriye itelemek için. İkisi arasında görüntü kalitesinde ibre 7007'den yana, hem daha doğal, hem daha net ve akıcı. Mağazaya gidip ikisini yanyana koyarsan sen de aradaki bariz farkı görebilirsin.

• benim bu konuda önceliğim sony hx850 sonra da philips 7007 hatta mümkünse 8007... samsung u hiç düşünmüyorum ..aralarında 1000 TL kadar fark var şu anda...ikisi de iyi tv ler kesinlikle..böyle bir seçime 3 ay tv araştırmalarımdan sonra karar verdim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 6 Şubat 2013; 12:25:44 >
  • quote:

benim bu konuda önceliğim sony hx850 sonra da philips 7007 hatta mümkünse 8007... samsung u hiç düşünmüyorum ..aralarında 1000 TL kadar fark var şu anda...ikisi de iyi tv ler kesinlikle..bu karara 3 ay tv araştırmalarımdan sonra karar verdim..

8007 AL keyfine bak. derim ben. hx850 den daha iyi renk verir. uçıarsın o tv ile .
    ahh bulabilsen de keşke 9706 alsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

öncelikle alan herkese hayırlı olsun diyorum 7007 gerçekten güzel tv ..........

dün flashımda avatar film vardı. arkadaşla gittim. 7007taktım. görüntü modu canlı daydı. acayip haloing efect ve normal yavaş sahnalerde bile titreme ve genel anlamda fazlaca netlik kaybı vardı tv de . görüntü net değildi , sinema moduna alınca düzeldi tabi ama canlı modda bu kadar kötü performans vermesi biraz şaşırttı beni. yanımda duran arkadaşda aynı şeyi farketti ve benim tv de aynı film izlediğimiz için aradaki farkı oda farketti.

Eve gittim ve hemen 9705 tv me takıp aynı şey bende de var mı diye denedim. ancak 7007 nin aksine canlı modda da tertemiz ve net bir görüntü aldım , hızlı sahnelerde titreme sorunu yok, sonra 2500 TL ye 9705 aldığım için bir kez daha kendimi şanslı hissettim.

arkadaşımda da 9706 sı var. onun sd yayınlar 9705 kadar iyi değil, ses 9705 de çok çok daha iyi , iki tv arasında bence aman aman fark yok ancak siyah renk başarası biraz daha iyi, ve öndeki filitre daha gelişmiş, şunu gördüm philipsin 9 serisine geçince tv ler resmen çağ atlıyor başka bir şey oluyor arkadaşlar.

- Bigboss

- 9000 serisinin olayın babası olduğunu biliyorum. Bende çok kovaladım bu seriden ama bulamadım. Bimekste görünen 9705 ten kimsenin haberi yok. Yani bakırköydeki elemanlara sordum, bizde yok kem küm byle habersiz şekilde bişeyler gevelediler anlamadım. Bide usta sıfırı yok bildiğim kadarı ile, ki sitesinde görünende teşir ya da kusurlu ürün diye geçiyor. Ama nerde satıldığı meçhul.

- 7007 de öyle bir soruna henüz denk gelmedim. Zaten filmi film modunda izleyeceksin, oyunuda oyun modunda oynayacaksın. Hah şimdi denedim ama bir sorun göremedim, sadece film modu kadar iyi bir mod olmadığını gördüm. Riplenmiş filmlerin hafif pixelleşmelerini ortaya çıkarıyo bu mod. Üstelik canlı mod, perfect natural motion nın ORTA olduğu modtur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknessjack -- 4 Şubat 2013; 17:16:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darknessjack

quote:

öncelikle alan herkese hayırlı olsun diyorum 7007 gerçekten güzel tv ..........

- Bigboss

- 9000 serisinin olayın babası olduğunu biliyorum. Bende çok kovaladım bu seriden ama bulamadım. Bimekste görünen 9705 ten kimsenin haberi yok. Yani bakırköydeki elemanlara sordum, bizde yok kem küm byle habersiz şekilde bişeyler gevelediler anlamadım. Bide usta sıfırı yok bildiğim kadarı ile, ki sitesinde görünende teşir ya da kusurlu ürün diye geçiyor. Ama nerde satıldığı meçhul.

- 7007 de öyle bir soruna henüz denk gelmedim. Zaten filmi film modunda izleyeceksin, oyunuda oyun modunda oynayacaksın. Hah şimdi denedim ama bir sorun göremedim, sadece film modu kadar iyi bir mod olmadığını gördüm. Riplenmiş filmlerin hafif pixelleşmelerini ortaya çıkarıyo bu mod. Üstelik canlı mod, perfect natural motion nın ORTA olduğu modtur.

sölediklerini anladım. 7007 de sorun var demedim, yanlış anlaşılma olmasın ben sadece canlı mod gibi tv yi zorlayabilecek bir modda her iki tv nin gösterdiği performanstan bahsetmek için örnek verdim. (ki 7007 nin canlı mod ayarları ile 9705 in ayarları bir değil belki 7007 de canlı modda bütün ayarlar sonuna kadar açık bilemiyorum. ) sadec bir gözlemden bahsettim. yanlış anlaşılmasın. belki oradaki tv nin ayarlarında da bir sorun vardı bilemiyorum. sonuçta teknomarketteki elemanlar oldukça bilgisiz ....

senin bahsettiğin gibi canlı modda 1080p film bile olsa pixelleşme sorunu yaşarsın ama ben 9705 de bu sorunu hiç yaşamadım desem yeridir. artı olarak tv hiç zorlanmadan canlı modda bile gayet akıcı ve net bir görüntü verebiliyor

sinema modu olarak 9705 in sinema modu daha iyi geldi bana ki arkadaşımda zaten aynı fikirdeydi. 7007 iyi bir tv ama iki sene önce de çıksa 9 serisi full led 9705 iki sene önce de çıksa aradaki fark belli oluyor.

son olarak 7007 tabiki güzel bir tv , genelde 7xxx serisinin üstü olan modeller az sayıda gliyor Türkiye ye , ben olsam 8007 serisinin biraz düşmesini beklerim zaten şu an gördüğüm kadarıyla uygun 55' üst segment bir tv için gayet ucuz fiyatı var , 4500 TL ye görmüştüm nette. bu gün 55' orta segement bir tv yi 4.000 TL na yakın bir fiyata alırken bu fiyat gayet uygun. parası olanlar için bende 8007 mükemmel olur. yoksa 7007 alınır.

9706 ise zaten sınırlı gelmişti anladığım kadarıyla alna aldı ve sonra stok eritmeye gerek kalmadı. bu nedenle fiyatta ahım şahım düşmedi en son 4500 TL na var ki bu fiyata da iyiydi aslında. eğr 9705 gibi stok fazlası ürün olsaydı şimdi herkes 3000 TL na bu tv ye sahip olabilceklerdi. ama malesef bekleyen bir sürü insan olmasına karşın böyle bir şey olmadı, bundan sonra da olmayacak sanırım. yeni seri 9007 ise malesef çok pahalı bundan sonra artık 9xxx serisini uygun - öldü fiyata almak hayal oldu diyebilirim.

senin söylediğin ürün bimekste bir yıldan fazla zamandır teşhirde o ürün alınmaz zaten. ama mağazalardan sistemden baktırılarak 9706 nın teşhiri sorulabilir , ben teknosada satılıyor görünmemmesine rağmen sordurmuştum ve bir yerde teşhiri çıkmıştı ama yine fiyat pahalı olduğu için almamıştım. şu an için 9706 nın teşhiri bile kalmamış olabilir ama yinede gidip sormak lazım.

tv yi çok uygun fiyata almışsın bence :) çerçevsini güzel yapmışlar ben çok beğendim.

bir kaç resim atarsan seviniriz oyunlarda ya da filmlerdeki performansını görmek isteriz. sayfaya da canlılı kgelir. hem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 4 Şubat 2013; 17:42:00 >

• quote:

quote:

benim bu konuda önceliğim sony hx850 sonra da philips 7007 hatta mümkünse 8007... samsung u hiç düşünmüyorum ..aralarında 1000 TL kadar fark var şu anda...ikisi de iyi tv ler kesinlikle..bu karara 3 ay tv araştırmalarımdan sonra karar verdim..

8007 AL keyfine bak. derim ben. hx850 den daha iyi renk verir. uçıarsın o tv ile .
    ahh bulabilsen de keşke 9706 alsan.

tşk.ler arkadaşım..philips 55pfl8007 4 binlerin altına düşse f/p olarak süper bir ürün olacak ..bir de bu serinin neden 46 inç olanı Türkiye ye gelmiyor?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.