Şimdi Ara

Philips 46PFL7007K İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
8
Favori
55.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 46pfl7007 tavsiye ederim. keşke 55" alsaydım ama artık aldık.
  • 46" almanı tavsiye ederim ben 55" almadığıma pişmanım.(40" dediğin için)
  • teknosada 46pfl7007k 3099tl düşünenler varsa bakabilir.gerçi 2099 tl civarına bu aralar düşecege benzemiyor.3700 e elektroworld de,3300 e bimekste felan var ama en ucuz teknosada gözüküyor.
  • bu arada arkadaşlar bişey sormak istiyorum.benim maksimum en uzak noktadan izleme mesafem 3 metre.daha yakın koltuklardan mesafe yarı yarıya düşmekte.46' büyük gelirmi.izlerken rahatsızlık verme durumu gibi.çünkü 46 dan vazgeçersem 40es8000 alıcam.samsungun bu tv sinin fiyatları baya uygun duruma geldi.eger 46' tercih edeceksemde 46pfl7007 alıcam.önerilerinizi bekliyorum..
  • 2011 7 serisi son fiyatı 46 ekran 2600 civarıydı
    2012 7 serisi 3000 de düşerse o noktaya düşer teşire düşmeden alıcam ...

7 serisi farklı model ne zaman gelir bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicsee

bu arada arkadaşlar bişey sormak istiyorum.benim maksimum en uzak noktadan izleme mesafem 3 metre.daha yakın koltuklardan mesafe yarı yarıya düşmekte.46' büyük gelirmi.izlerken rahatsızlık verme durumu gibi.çünkü 46 dan vazgeçersem 40es8000 alıcam.samsungun bu tv sinin fiyatları baya uygun duruma geldi.eger 46' tercih edeceksemde 46pfl7007 alıcam.önerilerinizi bekliyorum..

Kardeş 46'' den vazgeçme...

40'' dediğin i en fazla 2 ay zevkle izlersin.Sonra 3D lerden ve HD lerden zevk almayacaksın.

47PFL7007K alabilirsin.Eğer pahalı kaçarsa bence PFL7606 pasif gözlük olanıda değerlendir.

Ama yok Phill e sıcak değilim dersen Panasonic 46ET5E lerede bak,bunlarda pasif.

Allah yardımcın olsun,insan bi kararsızlığa düştümü ....!

• quote:

bu arada arkadaşlar bişey sormak istiyorum.benim maksimum en uzak noktadan izleme mesafem 3 metre.daha yakın koltuklardan mesafe yarı yarıya düşmekte.46' büyük gelirmi.izlerken rahatsızlık verme durumu gibi.çünkü 46 dan vazgeçersem 40es8000 alıcam.samsungun bu tv sinin fiyatları baya uygun duruma geldi.eger 46' tercih edeceksemde 46pfl7007 alıcam.önerilerinizi bekliyorum..

Bu arada bi detayı atladık .

++
    40ES8000 2.235 TL

47ET5E 2.099 TL + 4Gözlük Pasif

47PFL7606 2.450 TL

Bu durumda bence en mantıklısı Panasonic !!! F/P açısından...

Bence sen ciddi ciddi bu panayı bi araştır.Pana değip geçme.

KORE değil hakiki JAPAN

• merhaba arkadaşlar! ben de 7007'ye karar verdim gibi.
    teknosa internet sitesinde 3099tl fiyat halen geçerli.
    dün forum istanbuldaki teknosa'da baktım, bugün için fiyatın artacağını söylemişlerdi.
    iyi ki inanmamışım, yıl sonuna kadar fiyat artışı yapacaklarını hiç zannetmiyorum.
    tabii ne kadar daha düşebilir, orası da tartışmalı.. çok acelem de yok zaten.
    sormak istediğim birşey var.
    komik bişey soruyorsam lütfen dalga geçmeyin, teknolojik şeylerden pek anlamam.
    evde digitürk izliyoruz.
    digitürk kutusunun yerine televizyonun arka tarafına takılan, küçük bi cihaz mı ne varmış.
    darty'de LG'nin bir modelinde takıp gösterdiler (d smart için olanını). philips için sormayı unuttum.
    7007 bu şeyi bağlamaya uyumlu bir televizyon mudur?
    amacım digitük kutusundan kurtulmak, yer tasarrufu sağlamak.
  • Bir sorum olacak bu televizyonda dahili HD alıcıyı kullanırken kanal arama ve kanalları istediğimiz gibi sıralama konusunda sorun var mı yada kısıtlamalar vs...? Dsmart vs gibi kanalların yerini ben belirlerim gibi bir inadı var mı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sport-line

merhaba arkadaşlar! ben de 7007'ye karar verdim gibi.
    dün forum istanbuldaki teknosa'da baktım, bugün için fiyatın artacağını söylemişlerdi.
    iyi ki inanmamışım, yıl sonuna kadar fiyat artışı yapacaklarını hiç zannetmiyorum.
    evde digitürk izliyoruz.
    digitürk kutusunun yerine televizyonun arka tarafına takılan, küçük bi cihaz mı ne varmış.
    darty'de LG'nin bir modelinde takıp gösterdiler (d smart için olanını). philips için sormayı unuttum.

Dsmart için modul var ve 46pfl7007 ile sıkıntı olmaz.Ama bildiğim kadarıyla Digitürk için böyle bir şey sanırım yok.Olursa zaten tüm tv lerde olur diye düşünüyorum.

• quote:

merhaba arkadaşlar! ben de 7007'ye karar verdim gibi.
    evde digitürk izliyoruz.

Benim bildiğim var çünkü nereden var diyebiliyorum

Arçelik All-in-one modelinde Dijitürkü içinde diye kampanyası var...

Muhakkak onu sende izlemişsindir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakemay

quote:

Bu arada bi detayı atladık .

++
    40ES8000 2.235 TL

47ET5E 2.099 TL + 4Gözlük Pasif

47PFL7606 2.450 TL

Bu durumda bence en mantıklısı Panasonic !!! F/P açısından...

Bence sen ciddi ciddi bu panayı bi araştır.Pana değip geçme.

KORE değil hakiki JAPAN

teşekkür ederim yardımınız için.panasonic ide araştıracagım.philips in 47pfl7606 modelini hep sevmişimdir zaten ama sıfırını bulmak mümkünmüdürki acaba şu an.

• sn. hakemay ve sn. hasans, ikinize de cevap için teşekkür ederim.
    ben de az önce bulunduğum yerdeki digitürk servisini arayıp sordum bu konuyu.
    herhangi bir bilgileri yok.
  • quote:

sn. hakemay ve sn. hasans, ikinize de cevap için teşekkür ederim.
    ben de az önce bulunduğum yerdeki digitürk servisini arayıp sordum bu konuyu.
    herhangi bir bilgileri yok.

Bence %99 vardır.

Dediğim gibi Arçelik in böyle bir kampanyası var ve diji si içersinde.

Sanki diji sadece arçelik e özel üretecek değilya bu kartı.
  • güle güle kullanın bende 7007 ile lg 860v arasında kaldım hangisi secilmeli bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezka44

güle güle kullanın bende 7007 ile lg 860v arasında kaldım hangisi secilmeli bilemedim

Benim size nacizane tavsiyem led/lcd cihazlarda seçiminizin 1. sırasına Sony HX850

2. sırasına phill 7007 3. sıraya Pana ET5E/ET50E yi koy sonra da ister samsung ister

LG tercihlerine yönel.Ama bu iki kıyaslama arasında ben sana şiddetle Phill pfl7007 tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

güle güle kullanın bende 7007 ile lg 860v arasında kaldım hangisi secilmeli bilemedim

Benim size nacizane tavsiyem led/lcd cihazlarda seçiminizin 1. sırasına Sony HX850

2. sırasına phill 7007 3. sıraya Pana ET5E/ET50E yi koy sonra da ister samsung ister

LG tercihlerine yönel.Ama bu iki kıyaslama arasında ben sana şiddetle Phill pfl7007 tavsiye ederim.

HX850 3000TL ve altı olsa hemen alınırda baya pahalı 7007 gercektende sağlam bir tv uygun bir kampanya bekliyorum
  • quote:

quote:

quote:

HX850 3000TL ve altı olsa hemen alınırda baya pahalı 7007 gercektende sağlam bir tv uygun bir kampanya bekliyorum

Aklın yolu birdir. Haklısın Sony bu modellere göre pahalı..

Phill 7007 ninde bu modelden alta kalmıyor.Bence pişman olmazsın.

• Arkadaslar uygun fiyat kampanyasi olursa 46 inc ve 55 inc icin icin burdan paylasalim
    46 aldiktan sonra 1 ay sonra keske 55 alsaydim dermiyim diye soruyorum kendime en yakin izleme mesafem 1 metre en uzak 5 metre sizce hqngisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paylaşım için teşekkür ederim öncelikle.
    Uydu alıcının kullanımı hakkında ayrıntılı bilgi herkes için yararlı olur.
    Zira Philips'te en çok şikayet uydu alıcılarda. Kanal değişimlerinin aşırı
    yavaş olduğu vs.
    Bir de karasal yayınlar söz konusu. Kısa süre sonra hayatımıza girecek çünkü.
    DVDB-T2 olarak girecek. Bu TV de bu özellik var mı?
    Teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.