Şimdi Ara

Philips 46PFL7007K İncelemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
8
Favori
55.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu televizyonda 6xx7 serilerindeki sorunlar yaşanıyormu?

yorumlarınızı bekliyorum ve bu TV yi alan arkadaşlar memnun mu? herkese tavsiye ederler mi?
  • Düne kadar samsung es7000 alcakken philips 7007k aldım samsungdakı sorunlar daha almadan bıktırdı beni en sorunsu tv lerden biri olan bu 7000k yı aldım ürün evde bide servis gelip kursa tam olucak inşallah düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet19791979

Arkadaslar uygun fiyat kampanyasi olursa 46 inc ve 55 inc icin icin burdan paylasalim
    46 aldiktan sonra 1 ay sonra keske 55 alsaydim dermiyim diye soruyorum kendime en yakin izleme mesafem 1 metre en uzak 5 metre sizce hqngisi

senın mesafede 46 den yukarı çıkmamen lazım,
    tuplu tv lerde ıdeal mesafe-ekran ölçüsunun 2,5 katıdır,yanı 72x2,5=176 cm,ızleme mesafesının başlangıcı dıyebılırız..
    panellerde bıraz daha azdan hesaplıyabılırz..
  • Arkadaşlar bulutlanma için servis nihayet bugün geldi (yaklaşık 3-4 hafta önce servise bildirmiştim) Tv yi Servise götürdüler bakalım ne olacak.

Philips 46PFL7007K İncelemesi  Philips 46PFL7007K İncelemesi  Philips 46PFL7007K İncelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasans -- 29 Kasım 2012; 18:36:28 >

• 6877 den vazgeçip 7007 almaya karar verdim bulutlanma falan diyonuz bu tv demi sorunlu yani :(
  • Led teknolojisinde malesef bu sorunkar yasaniyor ama bululanma cok rahatsiz edici boyutlarda olmadiktan sonra arka isik kisilarak cok rahat keyifli bir seyir yakalaniyor. Ha gce parlak bir sekilde seyrederim gozlerim bunu kaldiriyor derseniz plazma aacaksiniz demektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inclc

6877 den vazgeçip 7007 almaya karar verdim bulutlanma falan diyonuz bu tv demi sorunlu yani :(

Hocam bende böyle bir sorunla karşılaştım ama her tv de aynı şey olacak değildir.Ama sırf clouding ve ışk sızması sorunları nediyle Samsung Es8000 den vazgeçmiştim.Aama malesef bu tv dede aynı sorun bana denk geldi.
  • Ben forumda baya takip ettim ve bu televizyonu benim bütceme uygun olarak gördüm .

Aklıma bu televizon serisi ile ilgili bir şey takıldı .

Aşağıda belirttiğim PHILIPS tv modelleri arasında ben fark göremedim

Değişik tekno marketerde 7007 ile 7007K serisi satılıyor

Sizce aynı seride neden model farkı var ...TSKLER ...

PHILIPS 46PFL7007K

PHILIPS46PFL7007
  • Belkide piyasadaki en iyi LED TV. Mağazada biraz inceleme fırsatı buldum cidden görüntü olarak farkını ortaya koyuyor. S8000'den daha iyi olduğunu düşünüyorum. Tercihlerin S8000'den 7007K'ya kayabileceğini düşünüyorum.
    İyi günlerde kullan kardeşim çok iyi bir tercih yapmışsın,konu için ayrıca teşekkür ederim..
  • Bende S8000 den clouding ve ışık sızması problemleri nedeniyle philips e dönmüştüm ama sanırım hata yapmışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarinca

Ben forumda baya takip ettim ve bu televizyonu benim bütceme uygun olarak gördüm .

PHILIPS 46PFL7007K

PHILIPS46PFL7007

Sondaki K harfi dahili uydu alıcısı olduğunu gösteriyor. Sadece 7007 ise uydu alıcısı yok anlamına geliyor. Diğer açılardan bir fark yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fato65

quote:

Orijinalden alıntı: zarinca

Ben forumda baya takip ettim ve bu televizyonu benim bütceme uygun olarak gördüm .

PHILIPS 46PFL7007K

PHILIPS46PFL7007

Sondaki K harfi dahili uydu alıcısı olduğunu gösteriyor. Sadece 7007 ise uydu alıcısı yok anlamına geliyor. Diğer açılardan bir fark yok.

Verdiğiniz bilgi için size teşekkür ederim ...

• Tv yi bulutlanma sorunları nedeniyle servise gönderdim.

Sürekli görmeye başladım her kanal geçişinde , izlediğim karanlık bölümlerdeki yayınlarda ekranın sağ tarafındaki yonca şeklini görmekten bıktım.Sonuçta göz bir kez takıldı mı bir daha zor oluyor görmemek.Sonuçta servisi bildirdim servis elemanı geldi baktı ki gerçekten çok fazla servise götürüp inceleyelim dediler.Servise götürdüler oradakiler göremediklerini söyledi hemen gittim servise gittiğimde zaten net bir şekilde görünüyordu. sonradan gördük falan dediler. sonra değişim yapın dedim.Genel merkez karar veriyor denildi.

Genel Merkeze sorulmuş TV yi incelemek için merkez servise gitmesi gerekiyormuş. sonuçta yolculuk başladı.İstanbul Genel servise gitti(Ankara başkent ama nedense karar verecek servis burada yok.).Oradakilerde yine göremedik dediler dedim isterseniz oraya da geleyim.Arkadaş davet ediyor gelin ! Ankara dan Tv deki sorunu göstermek için İstanbul a gitmem gerekecek ! Sonuçta şu ayar bu şekilde derken iyi götü göstermeyi başardık arkadaş bundan mı bahsediyor sununuz bu çok normal bir şey her ledtv de olan bir şey dedi.Bende tabi ki koptum ... Sonuç olarak müfettişler bakacakmış karar verilecekmiş. Bekliyorum bugün cevap vereceklerini söylediler.ama hala haber yok.

Olumsuz bir karar verilirse öncelikle tüketici hakem heyetine başvururacağım. Gerekirse üretim yerine, Philips genel müdürlüğüne kadar tüm yerlere şikayetimi bildireceğim.Sonuna kadar gideceğim.

• Arkadaşlar ben bu 7007k nın gözlügünü nerden bulurum teknosalarda bulamıyorum şuan

• Servisten gelen cevap

Belirtmiş olduğunuz konunuz ile ilgili olarak, TV'niz üzerinde Merkez servisimiz tarafından yapılan ürün test ve inceleme işlemleri sonucunda ürününüzde herhangi bir arızaya rastlanmadığından, ürününüz tarafınıza teslim edilecektir.
    Bilgilerinize sunarız.

Her türlü konu ve önerilerinizde size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Türk Philips TV Tüketici Danışma Merkezi
    Saygılarımızla
    444 8 445

4448445 aradım ve aradığımda yapabilecekleri hiçbir şeyin olmadığını söylediler yasal hak edişlerimi arayabilirmisşim zaten arayacağım.

Her türlü konu ve önerilerinizde size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. diyen Müşteri hizmetleri elemanınız Telefonu yüzüme kapattı.Harikasınız başka birşey demiyorum.sizin müşteri memnuniyetinizin bu kadar olduğunu net bir şekilde gördüm.

• Bulutlanma sorunu her tvlerde olan bir sorun, Philips'te daha da azdır genel olarak üstelik. Benzer bir olay arkadaşımın başına gelmişti, servisin ilgisinden, müşteri hizmetlerinin çözümlerinden ve satış sonrası destekten çok memnun kalmıştı. Ondan şaşırdım bunu okuyunca, acaba çok mu hassas davranıyorsunuz? Bunun hiç olmaması gibi bir durum yok gibi bir şey şu an tüm modellerde.Gelişmeleri paylaşırsanız seviniriz, resim varsa ve koyarsanız bizim de bir fikrimiz olur. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkangl

Bulutlanma sorunu her tvlerde olan bir sorun, Philips'te daha da azdır genel olarak üstelik. Benzer bir olay arkadaşımın başına gelmişti, servisin ilgisinden, müşteri hizmetlerinin çözümlerinden ve satış sonrası destekten çok memnun kalmıştı. Ondan şaşırdım bunu okuyunca, acaba çok mu hassas davranıyorsunuz? Bunun hiç olmaması gibi bir durum yok gibi bir şey şu an tüm modellerde.Gelişmeleri paylaşırsanız seviniriz, resim varsa ve koyarsanız bizim de bir fikrimiz olur. Geçmiş olsun.

yukarıda bazı resimler var.Hassalık belki olabilirmi ama göz gördümü bproblem herzaman görünüyor.
  • Bulutlanma banding felan bunların ne anlama geldiğini bilmeyen tonla adam vardır ki çok normaldirde. Ölü pikselde neymiş diyen adama aa nasıl olurda bilmezsin diyemem bende açıkçası. Şimdi bu konularda bilgisi olan arkadaşlarımıza,standart kullanıcı gözüyle bakıldığında çok pimprikli kıl olarak nitelendirilebilir. Bende bu konularda kılımdır mesela ama hasans kardeşim sanki sendeki durum bir obsesyon gibi olmuş,obsesyon artıncada insanın gözünde büyüyor haklısın. Devamlı oraya odaklanıyorsun anladığım kadarıyla.
    Açıkçası bu Led Tvlerde olan bir sorun irili yada ufaklı hoş bunun irisi ve ufağını hangi ölçek ile servis belirler yada tanımla oda muamma. Diyeceğim şudur ki keşke illa Tv ihtiyacın varsa bu sorunlar olmayan ne bileyim Plazmada yoktur mesela Plazma alsaydında huzurlu bir şekilde Tvni kullansaydın diyorum. Çünkü s8000 de seni bu hususta memnun edemediği için Philips'e dönmüşsün.
    Yanlışım varsa düzeltin ama bu modeller neredeyse High-End modeller..
    Ayrıca yanyana koyduğumda 7007 bana göre S8000 den daha iyi. Mağazada bakıyorum Philips daha iyi görüntü olarak. Samsung parlaklıkta parlaklık yok kristal yok elmas adam mağazada parlak diye alıyor eve gelince bir saat izliyor sonra parlaklığı kısmak için kendini menüde buluyor..

• Arkadaşlar lg47LM760s'yi mi tercih etmeliyim yoksa Philips 46PFL7007K/12 'yi mi? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim. Kulllanan, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa minnettar olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kral1905

Arkadaşlar lg47LM760s'yi mi tercih etmeliyim yoksa Philips 46PFL7007K/12 'yi mi? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim. Kulllanan, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa minnettar olurum.

Kardeşim bana 7007k nasip oldu samsung. Es8000 den daha gercekci daha saglam ve daha şik bi görüntüsü var hızlı film blu ray izlerken ciddi ciddi vay be desirtiyor hd yayınlardada cok başarılı Allah almak isteyipte alamıyanlarada hasip etsin inşallah

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.