Şimdi Ara

philips 46PFL9705 mi 47PFL7696 mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
5.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: epsilon82

Arkadaşlar bu arada 2012 modeller ne zaman çıkar acaba? Malum evlilik Ocak sonu, eğer Ocak'ta 2012'ler çıkıp 2011'ler daha ucuzlayacaksa Ocak Ayı içinde de alabilirim. Yok 2012'lerin gelip 2011'lerin ucuzlaması bahar aylarını bulacaksa beklememin alemi yok.

Ben de bu durumu merak ediyorum açıkçası ama ellerinde istediğin tv modeli kalmayabilir o zamana kadar. Bu arada m.markt ta 2899 TL olmuş 46 PFL9705 (2 gözlük ve transmitter ile)
  • quote:

Orijinalden alıntı: metind

quote:

Arkadaşlar bu arada 2012 modeller ne zaman çıkar acaba? Malum evlilik Ocak sonu, eğer Ocak'ta 2012'ler çıkıp 2011'ler daha ucuzlayacaksa Ocak Ayı içinde de alabilirim. Yok 2012'lerin gelip 2011'lerin ucuzlaması bahar aylarını bulacaksa beklememin alemi yok.

Ben de bu durumu merak ediyorum açıkçası ama ellerinde istediğin tv modeli kalmayabilir o zamana kadar. Bu arada m.markt ta 2899 TL olmuş 46 PFL9705 (2 gözlük ve transmitter ile)

PENDORYA'dan mı baktınız Metin Bey, ben yarın Beşiktaş Media Markt'tan almayı planlıyorum. Transmitter ile 2.899 olduysa çok iyi haber.

• quote:

quote:

2 gozluk ve transmitter ile bu fiyatsa süper o zaman ben kısa süre once teknosadan 2999 a 40 ' ini aldım salona küçük geldi 46' almak istyorum elimdekini satabilirsem eger hemen 46' ini alcam düşünen arkadaslar varsa izmirden elden teslim yapabilirim..

• quote:

quote:

quote:

PENDORYA'dan mı baktınız Metin Bey, ben yarın Beşiktaş Media Markt'tan almayı planlıyorum. Transmitter ile 2.899 olduysa çok iyi haber.

Tüm istanbul mağazalarında geçerli.
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/special/istanbul-flyer-1211,20201,page_1.html?navigationId=mystore

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Mercan

quote:

quote:

2 gozluk ve transmitter ile bu fiyatsa süper o zaman ben kısa süre once teknosadan 2999 a 40 ' ini aldım salona küçük geldi 46' almak istyorum elimdekini satabilirsem eger hemen 46' ini alcam düşünen arkadaslar varsa izmirden elden teslim yapabilirim..

Sen gerçekten pahalıya almışsın. Ama bilemiyosun ki işte. Sağlık olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben aldıgımda kampanya yoktu yüksek fiyata aldım üzüldümm şimdiii :( birde masaüstü pc görüntüsünü bğladım dvı-hdmı ile ama ses bağlantısını nasıl yapcaz bilgisayardan tv ye ses bağlantısı yapamadım birde tvden ses sistemine yapamadım ses sistemi lg 904ta

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben aldıgımda kampanya yoktu yüksek fiyata aldım üzüldümm şimdiii :( birde masaüstü pc görüntüsünü bğladım dvı-hdmı ile ama ses bağlantısını nasıl yapcaz bilgisayardan tv ye ses bağlantısı yapamadım birde tvden ses sistemine yapamadım ses sistemi lg 904ta

Üzülme Sağlık olsun, 2-3 puan düşüge netten satışa sun eminim alıcı çıkar, yaptıgın indirimi kullandıgın zamana sayarsın, zaten sen satışı sundugun zaman diliminde tahminimce 46 inc 9705 te fiyat düşüşü devam edicektir, elindekini satınca direk alırsın...

• Bence de üzülmeyin bu işler maalesef böyle. Yaz sonu bir Sony vardı 900 serisi ancak modelini hatırlamıyorum, bir önceki yılın modeliydi bu nedenle de fiyatı 2.900TL'ye düşmüştü 12 taksit ile. O zaman limitim yetmediği için almadım. Evlilik tarihimiz netleşince fiyatlara bakınca şoke oldum. Sanırım ÖTV ve kurdaki artıştan arkadaşımın 4.000TL'ye aldığı 46D8000'in fiyatı 5 Binin üzerine çıkmıştı, baktığım Sony'nin de yerinde yeller esiyordu.

Bana kalırsa ya ProjectX'in de dediği gibi makul bir fiyattan satıp aradaki farkı seyrettiğiniz günlere sayarak 46'' alın, ya da biraz daha sabredin, aldığınız 40'' parasını çıkarınca ya da taksitle aldıysanız taksitleri bitince tekrar piyasaya bakın. Muhtemelen seneye 9706lar bu fiyatlara inmiş olacaklardır.

Benim anladığım ne bu işin sonu var, ne de beklemenin. Ya sürekli istim üstünde olup beklemede kalacaksınız ya da bir tarafından bir ürünün ucunu yakalayacaksınız. Muhtemel siz aldıktan sonra yine fiyat düşecek ya da yeni model çıkacak bunu bilip üzülmeyeceksiniz.

Benim Ocak ayının 20'sine kadar vaktim var. Ama 2 haftadır içim içimi yiyor. Kredi kartımın kesilmesini bekledim fiyat 100TL daha düştü ve transmitter da pakete dahil edildi. Şimdi içimden bir ses bekle biraz daha nasıl olsa bugün bile alsan kutusunu Şubat başı açıp kuracaksın diyor, bir yanım da 9705'in artık yeni partisi gelmez, 9706 da o tarihe kadar zaten ucuzlamaz, bu fiyata görmüşken kaçırma al koy köşeye sonra Sony gibi olmasın diyor.

Tabi bunlar hep kısıtlı büütçelerle iş yapmamızdan. Hemen hemen hepimiz türlü fedakarlıklar ile bu tip alış verişleri gerçekleştirdiğimiz için sonrasında pişman olmak ya da kazıklanmış olmak istemiyoruz.

• 7696 nin teknosa fiyati suan 2399 dur 2699 degil kampanya var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

7696 nin teknosa fiyati suan 2399 dur 2699 degil kampanya var :)

Hadi bakalım buyur buradan yak, gene kafalar karıştı :D

Bu arada hakkaten karıştı kafam 40'' ten mi bahsediyorsunuz. 47'' 3.599TL diyor hala Teknosa.com.tr'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epsilon82 -- 12 Kasım 2011; 16:20:27 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omsima

7696 nin teknosa fiyati suan 2399 dur 2699 degil kampanya var :)

Hadi bakalım buyur buradan yak, gene kafalar karıştı :D

Bu arada hakkaten karıştı kafam 40'' ten mi bahsediyorsunuz. 47'' 3.599TL diyor hala Teknosa.com.tr'de

pardon ekranini yazmamisim

42 den bahsediyorum
  • 40' Salonuma kucuk geldiğinden 46' ile değiştireyim dedim şu an ilan koydum 2500 tlden satıyorum. 46'i almak istiyorum umarım kampanyalar bitmeden yetişirim...
  • quote:

40' Salonuma kucuk geldiğinden 46' ile değiştireyim dedim şu an ilan koydum 2500 tlden satıyorum. 46'i almak istiyorum umarım kampanyalar bitmeden yetişirim...

Koltuk ile tv arası kaç metre..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProjectX

quote:

40' Salonuma kucuk geldiğinden 46' ile değiştireyim dedim şu an ilan koydum 2500 tlden satıyorum. 46'i almak istiyorum umarım kampanyalar bitmeden yetişirim...

Yaklaşık 5-6 mt
  • quote:

quote:

quote:

Yaklaşık 5-6 mt

5-6 metre mesafeden 40inc gerçekten ufak kalmıştır, ben 3mt mesafeden 42inc izliyorum, 46inc bakıyorum şimdi,,, 5-6 metre mesafe için 46 hatta 50inc bile çok rahat olur...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yaklaşık 5-6 mt

5-6 metre mesafeden 40inc gerçekten ufak kalmıştır, ben 3mt mesafeden 42inc izliyorum, 46inc bakıyorum şimdi,,, 5-6 metre mesafe için 46 hatta 50inc bile çok rahat olur...

işte o yuzden 46 ' düşünüyorum yoksa odam küçük olsa 40' işimi görcek bakalım satabilirsem 2500 e üzerine para koyup alcam 46 sını

• 7696 a yeni ürün deniyor dinamik kontrası 500 000/1 yanıt süresi 2 ms yenileme hızı 600 hz 9705 e eski 2010 ürünü deniyor 10 000 000/1 kontras 0.5 yanıt süresi yenileme hızı 400 hz. yanlışmı biliyorum 7696 yeni bir ürün ama eski panel dedikleri üründen daha aşağı özellikleri var. insanın kafsı karışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdalgsk

7696 a yeni ürün deniyor dinamik kontrası 500 000/1 yanıt süresi 2 ms yenileme hızı 600 hz 9705 e eski 2010 ürünü deniyor 10 000 000/1 kontras 0.5 yanıt süresi yenileme hızı 400 hz. yanlışmı biliyorum 7696 yeni bir ürün ama eski panel dedikleri üründen daha aşağı özellikleri var. insanın kafsı karışıyor.

selam,kafanızdaki karışıklığı biraz gidereyim 7696,nın yeni yada 9705,in eski model olması değildir mesele philipste modellerin ilk rakamı ürünlerin kalitesi ile ilgilidir mesela 3,5, gibi giriş 6,7 gibi orta 8,9 gibide üst seviye 7696 2011 model bir tv fiyatı 2.300 civarı orta seviyeler için ideal ama 9705 zaten geçen senenin modeli olmasına rağmen donanımsal olarak en üst seviyede üretilmiş ilk ççıktığında 6.500 tl fiyatla satılmıştır. yani 1 yıl öncesinin ürünü bile olsa 9 serisi olduğundan bu yılın 7 serisinden daha üstün olması gayet normaldir.

• Arkadaşlar kullanıcı yorumları, artılar, eksiler, kampanyalar, vs.... tüm bunların neticesinde bugun Media Markt'tan 2.899TL'ye 2 gözlük ve transmitter hediyesi ile 9705 alarak bu ikilemi sonlandırmış bulunuyorum. Ocak sonu evlenerek geçeceğim eve kurarak keyfini çıkartırım inşallah. Yardımcı olan herkese değerli yorumlarından dolayı çok teşekkür ederim.
  • epsilon82 hayırlı olsun,güle güle kullan. arkadaşa 3d tv alıcaz, ben lg lw kullandığım için pasif gözlüklü bir tv önerdim. dün philipslere baktık bir kaç teknomarkette. elektroworlde 7676 yı gördük cidden sony,samsung,lg, philips yan yana duruyordu. philips en gerçekci görüntüyü veriyordu. kafaya koymuştu almaya ama burda yorumları görünce biraz kafa karıştı. 7000 serisinin usb den film oynatma sorunu varmış,bu hepsinde var, beni lg 4500 den bu yüzden soğudum.çözümü var medya player ama buna rağmen kronik sorunlar varsa altyazı gibi. o zaman durum kötü. benim mantığım bir gözlüğe 250 tl verilmez. aktiv gözlüklü 3D ler her anlamda bence olumsuz. 7000 serisinin 3D sini az izledik fena değildi, bazıları titriyo filan demişler doğrumudur. sd yayını iyi gösteriyo diyede bir tv alınmaz yavaş yavaş bütün kanallar HD yayına geçiyor. 7000 serisinin kontras oranlarının düşük olmasının 500 000 :1 ne gibi dezavantajları vardır. görüntüyü nasıl etkiler. yani arkadaş bu tv yi alırsa 3d FİLM , ve maç (futbol) performansından memnun kalırmı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.